31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Και να σε κάνουν φαουλ με αγκωνιά, κοίτα πρώτα αν είσαι εντός ή εκτός περιοχής και μετα ζήτα το δίκιο σου.
Είναι ικανοί το χθεσινό να στο σφύριζαν πέναλτυ.
Είναι ικανοί το χθεσινό να στο σφύριζαν πέναλτυ.
Παιδιά όλα καλά έτσι που τα λέτε, αλλά μερικές φορές η υπερβολή δεν είναι καλή.
Πολύ καλά έκανε που πήγε να προστατεύσει τον Κάτσε, αλλά μερικές φορές έχω την εντύπωση, οτι πάει να δείξει περισσότερα, απ' οτι πρέπει.
Όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σοβαροί και σαν επαγγελματίες να κάνουν την δουλειά τους συνειδητά και 100%.
Αυτό περιμένω απ' όλους τους παίχτες και για μένα θα είναι παίχτης αυτός, που θα τα δίνει όλα για την ομάδα και δεν θα τη βλάπτει με ενέργειες, που βλάπτουν τον ίδιο (αποβολές) και ακολούθως όλη την ομάδα.
Δεν προσδιορίζω την προσφορά του με το οπαδιλήκι, αλλά με τις πράξεις του και την απόδοσή του.
Πολύ καλά έκανε που πήγε να προστατεύσει τον Κάτσε, αλλά μερικές φορές έχω την εντύπωση, οτι πάει να δείξει περισσότερα, απ' οτι πρέπει.
Όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σοβαροί και σαν επαγγελματίες να κάνουν την δουλειά τους συνειδητά και 100%.
Αυτό περιμένω απ' όλους τους παίχτες και για μένα θα είναι παίχτης αυτός, που θα τα δίνει όλα για την ομάδα και δεν θα τη βλάπτει με ενέργειες, που βλάπτουν τον ίδιο (αποβολές) και ακολούθως όλη την ομάδα.
Δεν προσδιορίζω την προσφορά του με το οπαδιλήκι, αλλά με τις πράξεις του και την απόδοσή του.
rouki έγραψε:Παιδιά όλα καλά έτσι που τα λέτε, αλλά μερικές φορές η υπερβολή δεν είναι καλή.
και γω το χω παρατηρησει.Ειδικα αυτο με τις κιτρινες απο διαμαρτυρια η διαπληκτισμους πρεπει να σταματησει,νομιζω πως το κανει επιτηδες καποιες φορες
οποιος παιζει με νευρο και τσαμπουκα δεν πουλαει απαραιτητα οπαδιλικι.μπορει απλα να ειναι ο τροπος παιχνιδιου του.το να βριζεις τον αντιπαλο σου 90 λεπτα εγω δεν το θεωρω οπαδιλικι.το θεωρω απαραιτητο.πρεπει ο αντιπαλος σε εναν βαθμο να φοβαται.εκτος και αν φερεις στην ομαδα σου 10 μπεργκαμπ.που και παλι ομαδες που θα παιξουν με τσαμπουκα θα σε κερδισουν.του ινσαουραλντε ας πουμε δεν το θεωρω οπαδιλικι.τετοιος χαρακτηρας ειναι.οπαδιλικι πουλαει αυτος που για το τιποτα φιλαει σηματα σκαρφαλωνει στα καγκελα και γενικα ψαχνει ευκαιριες να κανει παιχνιδι με την κερκιδα και το μυαλο του κοσμου.
προσωπικα οσο και αν ποδοσφαιρικα δεν το θεωρω σπουδαιο πχ το τζαβελα η τον κατσε γουσταρω που βγαζουν τσαμπουκα-τους θελω μεσα.μου ειχε λειψει ο δυναμισμος σε αυτην την ομαδα.σε ολα τα παιχνιδια σαν αψυχα ψοφιμια ηταν.και δε νομιζω οτι εχθες ξεφυγαν.και γενικα δεν ξεφευγουν.
επισης χθες η συμπεριφορα της ομαδας μου αρεσε και ας λενε τα αρδς διαφορα.δεν κωλωσε απο τα τσεκουρια.και το οτι δεν τους τελειωσαμε μπορει να ειναι κριμα αλλα θεωρω πως ετυχε.να πω επισης πως ειναι απο τις χειροτερες και πιο παρωδια διαιτησιες που εχω δει ποτε.ισως χειροτερες απο σπαθα καζναφερη ζωγραφο κλπ.η ροζα του παχυδερμου ετσουξε ασχημα και εχει ξαμολυσει ολα τα σκυλια του καλοταισμενα και μανιασμενα.
αν στο κυπελο κατεβουν με τετοια θλιβερα ανθρωπακια και μας τσακισουν απο την αρχη ευχομαι μαζι με τις κοκκινες να παρουμε σουβενιρ και μερικα σπασμενα ποδαρια τους.να κατεβουν στας ευρωπας με παπαζογλου και αληθινα δευτερα.οχι σαν αυτα τα δευτερα που υποτιθεται κατεβασαν με εμας.(που μια χαρα βασικοι ειναι ολοι)
προσωπικα οσο και αν ποδοσφαιρικα δεν το θεωρω σπουδαιο πχ το τζαβελα η τον κατσε γουσταρω που βγαζουν τσαμπουκα-τους θελω μεσα.μου ειχε λειψει ο δυναμισμος σε αυτην την ομαδα.σε ολα τα παιχνιδια σαν αψυχα ψοφιμια ηταν.και δε νομιζω οτι εχθες ξεφυγαν.και γενικα δεν ξεφευγουν.
επισης χθες η συμπεριφορα της ομαδας μου αρεσε και ας λενε τα αρδς διαφορα.δεν κωλωσε απο τα τσεκουρια.και το οτι δεν τους τελειωσαμε μπορει να ειναι κριμα αλλα θεωρω πως ετυχε.να πω επισης πως ειναι απο τις χειροτερες και πιο παρωδια διαιτησιες που εχω δει ποτε.ισως χειροτερες απο σπαθα καζναφερη ζωγραφο κλπ.η ροζα του παχυδερμου ετσουξε ασχημα και εχει ξαμολυσει ολα τα σκυλια του καλοταισμενα και μανιασμενα.
αν στο κυπελο κατεβουν με τετοια θλιβερα ανθρωπακια και μας τσακισουν απο την αρχη ευχομαι μαζι με τις κοκκινες να παρουμε σουβενιρ και μερικα σπασμενα ποδαρια τους.να κατεβουν στας ευρωπας με παπαζογλου και αληθινα δευτερα.οχι σαν αυτα τα δευτερα που υποτιθεται κατεβασαν με εμας.(που μια χαρα βασικοι ειναι ολοι)
2 πράγματα:
1) δίνει ΚΑΙ την ψυχή του όταν παίζει και αυτό το ΣΕΒΟΜΑΙ απεριόριστα.
2) ξέρει το βασικό. όταν σε παίζουν δυνατά, ή παίζεις και εσύ δυνατά, ή χάνεις.
1) δίνει ΚΑΙ την ψυχή του όταν παίζει και αυτό το ΣΕΒΟΜΑΙ απεριόριστα.
2) ξέρει το βασικό. όταν σε παίζουν δυνατά, ή παίζεις και εσύ δυνατά, ή χάνεις.
δεν εκτίθεται αριστερα είναι η αληθεια...οκ είναι σαν λυση αλλα δυστυχως το σσυγκρινω με την προσφορα λινο και χανει πολύ εκει...οσο για να ναι στους αρχηγούς συμφωνω..κλαους σαλπι και μετα τζαβελλας...λινο αν μεινει...ο κστσουρ αρχηγος είναι ντροπη με μιση χρονια που εγινε
ναι ρε αλλά το να περιμένουμε τα ίδια με Λίναρο έιναι ουτοπικό. ποτέ δεν ήταν τέτοιος παίχτης, ποτέ πχ δεν είχε τρίπλα.
αλλά είναι πολύ πιο σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα.
εγώ επιμένω για δίδυμο στα μπακ Τζαβέλλα Κίτσιου καθώς αλληλοσυμπληρώνονται καλύτερα απο ότι με Σκόνδρα που επίθεση...δεν....
αλλά είναι πολύ πιο σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα.
εγώ επιμένω για δίδυμο στα μπακ Τζαβέλλα Κίτσιου καθώς αλληλοσυμπληρώνονται καλύτερα απο ότι με Σκόνδρα που επίθεση...δεν....
- Sick Bastard
Τα τεχνικά κι αγωνιστικά στοιχεία του παίχτη, είναι αρκετά, αλλά τα ευνουχίζει ο ίδιος με τους ατελείωτους κι αναίτιους τσαμπουκάδες του. Κουράζει και κουράζεται κι ο ίδιος πολύ πιο γρήγορα με όλες αυτές τις μαλακίες.
όποιος δε θέλει παίχτες σαν το τζαβέλλα στην ομάδα, να πάει να δει τη μπαρτσελόνα
ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα, της οποίας οι παίχτες ΠΡΕΠΕΙ να παίζουνε με πάθος.
δε θέλουμε τιτίκες. μαζέψαμε αρκετές τόσα χρόνια
- Sick Bastard
-
Ο Τζαβέ φαίνεται επαρκής τουλάχιστον για να υπάρχει στο ρόστερ (αντίθετα με πολλούς άλλους), και τα ματς που πήρε στο κέντρο της άμυνας σαν να τον βελτίωσαν ανασταλτικά, αλλά τα περί τσαμπουκά είναι να 'χαμε να λέγαμε. Ο παίχτης πρέπει απλά να μπορεί να κάνει τη δουλειά του υπό συνθήκες πίεσης και να δίνει το (αυτονόητο) 100%, τα υπόλοιπα είναι θέμα ποιότητας.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Μια χαρα ψυχη ειναι ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ και αγωνιστικα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης.Σιγουρα παικτικα ΛΙΝΟ δεν ειναι αλλα ΛΙΝΟ,ΓΚΑΡΣΙΑ κλπ δεν βρισκεις καθε μερα και φυσικα οχι με μικρομεσαια συμβολαια.Στους αρχηγους του χρονου και το καλοκαιρι 2-3 ακομη με τη μιση εστω ψυχη του.
πεστα χρυσοστομε!!!danirifle έγραψε:όποιος δε θέλει παίχτες σαν το τζαβέλλα στην ομάδα, να πάει να δει τη μπαρτσελόνα
Ναι αλλα ο Λινο ανασταλτικα σιγουρα δεν ειναι Τζαβελλας!sotiris1960 έγραψε:Σιγουρα παικτικα ΛΙΝΟ δεν ειναι