Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Που το έμαθες ότι ανανέωσε ο αντρε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε ενα γαλλικο σαιτ το διαβασα πριν κανα 10ημερο οτι μαλλον θα ανανεωσει με ρενeorptol1 έγραψε:Που το έμαθες ότι ανανέωσε ο αντρε;
- sourmenetes
- Moderator
- zarathustra79
Πολλές φήμες και από υπογραφές τίποτα. Μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να αποκτηθούν και andre και vieirinha και mak ταυτόχρονα. Βασικά αν δεν υπάρξει κάτι πραγματικό δεν έχει και αξία να το συζητάμε. Του vieirinha μου φαινεται πάντως οτι ειναι το πιο εφικτό. Για τον andre βοηθηστε με λίγο να καταλάβω, εμεις ζητάμε για τον cimirot πάνω απο 3 εκατομμύρια ενω η rennes ζητα 1,5 και εμεις προσφερουμε γυρω τα 800; Ενω λίγους μήνες πιο πριν μας πουλησαν τον pedr henrique για 1,6;;; Κάτι δεν κολλά καλά σαυτήν την υπόθεση...
http://www.ouest-france.fr/sport/footba ... is-5084130sourmenetes έγραψε:Αλλο το μαλλον αλλο το ανανεωσε..
χθεσινο ειναι το αρθρο
- sourmenetes
- Moderator
Πολλα ειναι ρευστα...zarathustra79 έγραψε:Πολλές φήμες και από υπογραφές τίποτα. Μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να αποκτηθούν και andre και vieirinha και mak ταυτόχρονα. Βασικά αν δεν υπάρξει κάτι πραγματικό δεν έχει και αξία να το συζητάμε. Του vieirinha μου φαινεται πάντως οτι ειναι το πιο εφικτό. Για τον andre βοηθηστε με λίγο να καταλάβω, εμεις ζητάμε για τον cimirot πάνω απο 3 εκατομμύρια ενω η rennes ζητα 1,5 και εμεις προσφερουμε γυρω τα 800; Ενω λίγους μήνες πιο πριν μας πουλησαν τον pedr henrique για 1,6;;; Κάτι δεν κολλά καλά σαυτήν την υπόθεση...
Το οτι σε 6 μηνες παιρνεις 2 παικτες απο ρεν μπορει να ειναι τυχαιο μπορει και οχι.
Μακαρι παντως να κατσει μια φορα η καραμπολα και να ερθουν οι παικτες που ακουγονται.
- efthimis_paok
Ο Βιεϊρίνια πάντως μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, και κατέβασε "όλα" τα αυτοκίνητα του από την Γερμανία εδώ.
Ολες αυτές οι πραγματικά καλές περιπτώσεις (Μακ, Βιερίνια, Αντρέ κλπ) έχουν ένα κοινό. Οι ομάδες τους ψάχνουν να ξεφορτωθούν συμβόλαια και τους παίκτες αυτούς θέλουν να τους παραχωρήσουν. Ο χρόνος μετράει για μάς γιατί αν πραγματικά τα έχουμε βρεί με τους παίκτες και έχουμε κάνει προσφορά στις ομάδες (στα μισά λεφτά απο αυτά που ζητάνε), τότε κάπου στη μέση θα τα βρούνε. Η προυπόθεση είναι να έχουμε πράγματι κάνει κινήσεις και αν ναί καλά κάνει ο Μίχελ και περιμένει. Ευχομαι να μήν είναι παπάδες δηλαδή και συζητάμε άδικα.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο μαλιστα ειναι νεο ευθυμη!
Αν ισχυει μαλλον μιλαμε για το μεγαλο welcome...
Αν ισχυει μαλλον μιλαμε για το μεγαλο welcome...
Και Βιερίνια και Μακ και Ενρίκε και Τζαλμα για μια ομάδα που αρχική σκέψη είναι να παιζει χωρίς εξτρέμ???