Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Maniaq@Deepwood

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Ο γαύρος άλλες χρονιές, όσο σκατά και να έπαιζε και με όποια ομάδα κι αν έπαιζε,το 0-2 θα το κρατούσε χαλαρά με την απλόχερη βοήθεια της σφυρίχτρας.Στα της κούλας ...ομάδα γυμνασμένη που παίζει δυνατά και μαρκάρει (και κλωτσάει )συνέχεια με διαρκή κίνηση των χαφ ,αν είχε έναν καλό επιθετικό να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή χτυπούσε πρωτάθλημα εύκολα ,τώρα όση βοήθεια και να έχει από τον φόβο και μόνο που προκαλεί ο πρόεδρος της δεν θα της είναι αρκετή στην διάρκεια.Το κακό είναι πως ψυχολογικά θα την ανεβάσει αρκετά αυτή η ανατροπή και θα της δώσει αέρα ,όσο και να το κυνήγησε το παιχνίδι όμως,πιστεύω, το παιχνίδι το έχασε ο γάβρος που θα έχει σαν εύκολο άλλοθι όπως πάντα τον κακό προπονητή.Ευελπιστώ να τους ξεκωλιάσουμε χωρίς σάλιο και να τους δείξουμε ποιος είναι ο επίσημος γαμιάς τους.
Καλό ψόφο και σκατά στον τάφο του έτερου ρουφουζιού του ελληνικού δημόσιου χρήματος.
ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. γαμιόλες :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:Να πάρουμε έναν παίχτη που μας έφτυσε και όταν ακούει ΠΑΟΚ βγάζει σπυριά;
Καλός παίχτης είναι άλλα χωρίς σταθερότητα στην απόδοση του,και στα παιχνίδια αλλά και μέσα στη σεζόν.
Σήμερα ήταν καταπληκτικός,στο επόμενο μπορεί να είναι εξαφανισμένος.
Σωστά.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

aquila έγραψε:
obanebane έγραψε:Ε ναι που να το φτάσει το σουτ του Χριστοδουλοπουλου ο Βιεϊρίνια.
Ρε τα θέλετε και τα γράφετε βραδιάτικα;
Μακάρι να το έχει μέχρι τώρα δεν το έχει δείξει πάντως αν και νωρίς ακόμη.
Είναι νωρίς αλλά τον ξέρουμε τον βιερινια

Άβαταρ μέλους
eorptol1

The_Stalker έγραψε:Ο βάζελος διαλύεται, φαίνεται ότι πρέπει η βαζελολαγνεία να αντικατασταθεί με την κουλολαγνεία. Διαβάζω πράγματα και θάματα εδώ.

@ aquila
Φίλε πες μας ότι τρολάρεις, να χαρείς. Πες μας ότι δεν τον έμαθες τώρα τον Βιερίνια. Πες μας κάτι τέλος πάντων...

@ cellophan
Όσοι έφυγαν από τον ΠΑΟΚ δεν έφυγαν με τον ίδιο τρόπο ούτε έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τους φιλάθλους. Το παρατσούκλι οικοδόμος δεν ξέρεις πώς και γιατί βγήκε; Ότι είναι τόσο κ@λόπαιδο που όταν έφυγε πανηγύριζε και το χορτάρι της Τούμπας δεν το ξέρεις; Κι αυτό το πράμα θα το φέρω πίσω στην ομάδα; Είμαστε σοβαροί; Εκεί που φτύναμε θα γλύψουμε; Έλεος ρε παιδιά, μην τα πετάτε έτσι...

ΥΓ Και ο καημένος ο Κωφίδης ένα ήσυχο μέταλο είναι. Στον γαύρο όταν πήγε δεν του μιλούσαν οι κάτω αν θες να ξέρεις.
Αυτό ακριβώς

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ο οικοδόμος ακόμη και τώρα στην Τούμπα προκαλούσε γιατί λέει τον έβριζε ο κόσμος.... Ενα κολοπαιδο είναι κολοχαρακτηρας..... Όσο για τα αγωνιστικά υπερτιμημένος και ασταθής σε απόδοση και θα φανεί στην πορεία..... Ούτε να δω την αντιπαθεστατη φάτσα του....

Άβαταρ μέλους
eorptol1

aquila έγραψε:Το σουτ του Χριστοδουλόπουλου δεν το χει πάντως κανείς σε μας και είναι κ διεισδυτικός σε στυλ Ενρίκε.
Τα σουτ του βιερινια τα ξέχασες γρήγορα

xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

Ποια κούλα ρε σεις και ποιος γαύρος...Τετράδα της κούλας διαβαζω, ποιοτική, επικίνδυνη, ρε πάμε καλα;
Δηλαδή η κότα ο ψευταράς ο Μάνταλος είναι καλύτερος απο τον τωρινό Λημνιό ή τον πέλκα;
ο οικοδόμος καλύτερος απο τον Αντρέ;
εχει κανένας Πριγιο;
Χαμηλά την μπάλα ναι και εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί απο λουτσέσκου, δεν ησυχάζω αν δεν σφυρίξει το κοράκι μιας και εχουμε κακό παρελθόν απο γκέλες αλλα μην τα ισοπεδώνουμε.

Δεν εχουμε δεύτερο επιθετικό και έχουν Αραούχο Λιβαγια αλλα έτσι οπως παιζουν (με ένα καθαρό φορ) έχουμε αντιστοιχα Καντουρι Πριγιο Μακ
Ειναι πιο φορμαρισμένοι και πιο δεμένοι ναι, αλλά πάμε προς τα εκεί. Εχουμε λιγότερους αγώνες, πιο ποιοτικό και πιο μεγάλο ρόστερ. ΔΕΝ εχουν βάθος, μόνο πάθος. Έβλεπα χτες τους αναπληρωματικούς και γέλαγα οταν σκεφτόμουν τι εχουμε εμεις σαν αναπληρωματικούς αλλα και εκτος 18αδας.

Ρε άμα δέσουμε λίγο και ανοίξουν τα πνευμόνια τους ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ απο αυτή την κούλα και αυτό τον γαύρο. ΤΕΛΟΣ!

Αλλα....ΠΑΟΚ εισαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

anekfrastos έγραψε:
navigator11 έγραψε:
anekfrastos έγραψε: Να αυτά μας φάγανε...
Ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί οποιαδήποτε ομάδα, όπως η εστερσουντ, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλωνας κλπ.
Με τις μεταγραφές μόνο δεν πήρε κανείς πρωτάθλημα. Πρώτα κερδίζεις και μετά βγάζεις γλώσσα. Μέχρι τότε τα "ποια κούλα, ποιος γκει κλπ" εμένα με τρομάζουν.
Φίλε, με κάθε σεβασμό, να αντιλαμβάνεσαι πρώτα τι εννοώ και μετά φοβήσου ... άφοβα!
Κάποιοι απόψε έχουν την αίσθηση ότι κάνουν πρόβα κατάκτησης του πρωταθλήματος την άλλη βδομάδα. Δεν την έχω εγώ ως ΠΑΟΚτσης, πάντως. Σόρρυ κιόλας, από αυτά που είδα εγώ για 70 λεπτά δεν πείστηκα ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή παίζουν κάτι ... συντεταγμένο οι δυο βρυκόλακες.Αν η αεκ υπήρξε διαστημική το διάστημα που δεν παρακολουθήσω, οκ, δεν το ξέρω αλλά δεν το πιστεύω κιόλας. Ο γαύρος μεσοεπιθετικά μου έδειξε ότι από ποιότητα δεν είναι άσχημος. Πίσω, σε σχέση με εμάς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, λέμε, φαντάζει ανέκδοτο.
Για την αεκ, είπαμε, λαμπάδα στην μπετονιέρα! Xxxxl ...
Κι εγώ σου λέω ότι δε χρειάζεται να είναι"διαστημικός" ο αντίπαλος για να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ. Τα χρειαστήκαμε με πολύ μικρότερες ομάδες. Δεν είμαστε σε φάση να υποτιμάμε κανέναν. Φυσικά και μπορούμε και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Κανείς δεν έχει υπερομαδα. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό και να είμαστε εμείς πρώτοι στο τέλος, προσωπικά προτιμώ τη μπάλα χαμηλά και σεβασμό και στον πιο μικρό αντίπαλο.
Αυτό που έκανε σήμερα η "κούλα" δεν ήταν ασήμαντο. Κυριάρχησε σε όλο το ματς. Έφαγε 2 απίθανα γκολ, από αυτά που συνήθως μόνο εμείς τρώμε. Και τους πάτησε από το 64 και μετά. Δεν είναι τυχαία πρώτη ούτε φέρνει δίπλα με μπριζ και ριεκα επειδή είναι η "κούλα". Έχουν χημεία και είναι φορμαρισμένοι. Τι θα κάνουν στο μέλλον δεν ξέρω, ούτε αν θα "ξεφούσκωσουν" όπως γράφουν πολλοί εδώ μέσα.
Αν το δούμε όμως λίγο αντικειμενικά, σήμερα η ομάδα που είδε κι έπαθε να κερδίσει το γιαννενο σνομπάρει την ομάδα που πάτησε το γαύρο.
Τεσπα, δεν είναι προσωπικό, μια γενικότερη στάση σχολιάζω, μπορεί και να κάνω λάθος.
Καμια κουλα δεν κυριαρχησε σε ολο το ματς.απο το γκολ και μετα που φαγανε δεν υπηρχε.στο δευτερο ηταν αρκετα καλη.περιμενα να την επηρεασει η διακοπη αρνητικα,αλλα την επηρεασε θετικα.

Τυχαια δεν ειναι πρωτη.σπρωχτα ειναι
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Κι εγώ θα πω, οτι η αεκ τους έλιωσε με τη δύναμη το τρέξιμο και τη συνοχή της.
Ευτυχώς έχουμε ευνοικό πρόγραμμα, που βοηθά, ώστε να δέσουμε μέχρι τα ντέρμπυ σαν ομάδα και ν' αποκτήσουμε την επιθυμητή φυσική κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

.......................................
Με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού θα προπονείται ο Στέφανος Καπίνο μέχρι νεωτέρας, με την απόφαση να έρχεται αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα των "ερυθρόλευκων".

Φυσικά δεν θα ταξιδέψει στο Τορίνο για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, με τον Προτό να καλύπτει το κενό του.

Ο Καπίνο θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος αυτής απόφασης που πήρε η διοίκηση των Πειραιωτών.
.....................................

Κωλοφαρδος ο καπινο σε αυτή τη φάση , θα γλυτωσει τουλάχιστον 15 γκολ απο την εστία του στην Ευρωπη ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Κουλολαγνιας το ανάγνωσμα
Season 1 2017-18
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παντα το ξενο ειναι πιο γλυκο...
Ηθελα να σας εφερνε ο ΠΑΟΚ οικοδομο και η κουλα αντελινο..

Ομαδα με χαρακτηριστικα ομαδας αλλα και χτυπητες αδυναμιες.εχουμε υλικο που οταν δεσει δεν εχει να φοβηθει κανεναν.

Ας του να λενε +5 και πρωταθλημα.μπορουν να λενε συνεχεια αυτο;;;;
Καλο μας κανει.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

@stalker ο Βιεϊρίνια θεωρω οτι ειναι καλυτερος παικτης απο τον οικοδόμο γενικα αλλα εχω να τον δω χρονια και γερμανικό πρωταθλημα δεν παρακολουθώ. Απο το ελάχιστο δείγμα που ειδαμε ως τωρα δεν μπορω να ξερω ουτε σε τι κατασταση ειναι ουτε ουτε να βγάλω συμπεράσματα. Μεχρι λοιπον να τον δω και μεχρι να δω και τους αλλους καινούργιους που πηραμε και με τα δεδομένα που εχω ως τωρα το σουτ του οικοδόμου δεν το ειδα ακομη σε καποιον απο τους δικούς μας. Πέρυσι το ειχε σε καποιο βαθμο ο ενρικε πχ γι αυτο κ δεν ηθελα να τον δώσουμε. Αν κ παλι πιστευω οτι ο ενρικε ηταν καλυτερος του οικοδόμου στη διείσδυση αλλα λιγο χειρότερος στο σουτ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί δεν σχολιάζετε τον Αραούχο που μερικοί τον έκαναν Θεό πέρυσι;
(ότι εμείς δεν έχουμε παίκτη σαν τον Αραούχο και τι κρίμα που δεν τον πήραμε εμείς κλπ κλπ).
Λαμπάδα στον οικοδόμο να ανάψουν εκεί στην ΑΕΚ γιατί μετά τα γκολ του Θρήνου τους πήρε η κάτω βόλτα και αν δεν ήταν και ο Καπίνο να πνίξει το πρώτο γκολ τώρα θα είχε τελειώσει διπλό το ματσάκι.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Επεισόδια οι οπαδοί της κίτρινης σε Λαμία και ΟΑΚΑ, πέναλτι λιμανίσιο με τη Λαμία, σκεφτείτε τι θα γραφόταν τώρα στα ίδια πρωτοσέλιδα αν τα είχε κάνει αυτά ο ΠΑΟΚ. Στο επόμενο ανάποδο αράουτ θα αρχίσουν να λένε πάλι για τον χαλίφη. Εμείς θα τρώμε τα βρισίδια και άλλοι θα παίρνουν τα σφυρίγματα. Προλαβαίνουμε να το αποφύγουμε αυτό; Βάσει ιστορίας, όχι. Ήταν αστείοι όσοι ένιωσαν τύψεις για το μισό βήμα οφσάιντ του Ενρίκε ενώ έχει προηγηθεί πέναλτι; Βάσει ιστορίας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”