ΣυμφωνώAlastor έγραψε:καλα φερτε μακ βιερινια και δεν με νοιαζει τι συστημα θα παιξουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Παντως αυτος ο Αντρε πανω κατω τα ιδια νουμερα με Τσιμι εχει,100 παιχνιδια,2 γκολ και 5 ασιστ.Τωρα οσον αφορα τον Μακ εχει πολλα απο τα στοιχεια που ψαχνουμε,μια μονο ενσταση εχω σχετικα για καποιον που υπαρχει προθεση να παιξει πισω απο το φορ,οτι παιζει συνηθως με το κεφαλι κατω σε αντιθεση πχ με εναν παικτη στυλ Λουκας που εχει τοσο το γκολ οσο και την τελικη πασα.Απο τα τερματα και οσους γραφονται σημερα εξακολουθω ιεραρχικα να εχω πρωτον τον Μποικο,μετα τον Τσεχο και τελος τον Οτσοα που μπορει να ειναι το μεγαλυτερο ονομα απο τους 3,αλλα εγω ανεκαθεν τον θεωρουσα Τορουφογλοειδες.Παντως πολλα ποσα για μεταγραφες μαζευονται αν πιστεψουμε τα ονοματα που γραφονται,πρεπει να πληρωσουμε ομαδες για Αντρε,Βιερινια,Ποζνταν,Τερμα,κανεις απο οσους γραφονται δεν ειναι ελευθερος και δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια προθεση.
Μακ και βιερινια λέει ο άλλος,ε ρε τι παπαδαριο πούλανε τα μμε.Εγω απ οτι ξερω ο αντρε ανανεωσε με Ρεν .
Βιερινια και Μακ (δανεικος), μπορει να ειναι και οι πιο ρεαλιστικοι στοχοι απο οσους εχουν γραφτει.
Δηλαδή θα δώσεις 2 άφορα και γύρω στα 2 συμβόλαιο στον βιειρνια και 1,5 που ειναι το συμβόλαιο του μακ?αυτό ειναι ρεαλιστικό? Εγινεεεεεεεε .Επίσης ποιο ρεαλιστικό ειναι να πάρεις τον πετερ αντρε τον τραγουδιστή παρα τον αντρε την Ρεν .joshua έγραψε:Βιερινια και Μακ (δανεικος), μπορει να ειναι και οι πιο ρεαλιστικοι στοχοι απο οσους εχουν γραφτει.
Ο Μακ θα ερθει δανεικος και δεν προκειται να καλυψουμε ολο το συμβολαιο,αλωστε δεν νομιζω να υπαρχει βροχη προτασεων για χαρη του,ο δε Βιερινια αν θελει πραγματικα να ερθει ,οπως και δηλωσε, φανταζομαι και ο ιδιος καταλαβαινει πως δεν μπορει να παρει πολλα περισσοτερα απο 1 μυριο.400.000 διναμε για τριτο τερματοφυλακα στον Βελλιδη και αλλα τοσα για τον εκτος ομαδας Χατζη,μην θυμηθω αλλους και αλλους,νομιζω πως με το καταλληλο αδειασμα στο ροστερ μια χαρα βρισκονται τα ποσα ειδικα για αυτους τους 2 παικτες.
Τι έγινε ρε παιδιά; Μην πούμε καμιά κουβέντα και τα θίξουμε τα αρδακια. Χαμός από ονόματα.zepos4 έγραψε:Πολύ ησυχία. Ούτε καν οι αρδ. Λέτε να γίνει κάνα μπαμ;
Πιστευω οτι ειναι πρωτοσυγκελος και τα δυο ονόματα,όσο για οτσοα γελάω γίατι εχει ακουστει ήδη για ναπολι και άλλες ομάδες του καμπιονατο στον παοκ θα ρθει
Το αποκλείεις?να πέταξε το ονομα βιερινια για να ασχολούνται τα γίδια πι αρδ και αυτος να ξαχνει με την ησυχία το κατι αλλο?joshua έγραψε:Τοτε ο ΤΔ σου ειναι παπατζης...
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειπωθηκε οτι τους κλεινουμε.ειπωθηκε οτι εξεταζουμε κυριως την υποθεση μακ.
Για αντελινο τα ειπε προχθες ο Μιχελ.
Για τον αντρε,οπως αποκαλυψε και ο peraia,υπαρχει ενδιαφερον,εχοντας ιδιο μανατζερ με λεβεκ.
Μακαρι να γινει κανα τρελο και να φερεις μακ-αντελινο και ενα πολυ δυνατο χαφ.
Επιπλεον να μην ξεχναμε οτι και εμεις μπορει να πουλησουμε παικτες.
Δεν αγοραζουμε μονο..
Για αντελινο τα ειπε προχθες ο Μιχελ.
Για τον αντρε,οπως αποκαλυψε και ο peraia,υπαρχει ενδιαφερον,εχοντας ιδιο μανατζερ με λεβεκ.
Μακαρι να γινει κανα τρελο και να φερεις μακ-αντελινο και ενα πολυ δυνατο χαφ.
Επιπλεον να μην ξεχναμε οτι και εμεις μπορει να πουλησουμε παικτες.
Δεν αγοραζουμε μονο..
Πουλας Τσιμιροτ,Περειρα,και καποιον απο τα πλεοναζοντα εξτρεμ ( Πελκα που δεν νομιζω να αρεσκεται στον 4-5ο ρολο),βρισκεις ομαδας σε Κλαους και 2-3 που δεν υπολογιζονται και μια χαρα μπορεις να εξοικονομησεις μεχρι και 10 μυρια απο το υπαρχον μπατζετ.
- sourmenetes
- Moderator
Οι 24 λενε για απαιτησεις της ταξης των 2εκ.
Λιγα τα βλεπω.
Αν ισχυουν φερτον χθες!!!
Λιγα τα βλεπω.
Αν ισχυουν φερτον χθες!!!
Εγω είπα οτι ειναι πολλά τα λεφτά για βιερινια και δεν ξερω αν δοθούν ,επίσης ο μακ εχει 1,5 συμβόλαιο ,έστω 1 εκ δεν θα δώσεις?όσο για αντρε εγω έμαθα οτι ανανεωσε στην ρεν.Οτσοα εχει προτάσεις απο Ιταλία και γερμάνια στον ΠΑΟΚ θα έρθει?να είμαστε λιγο λογικοι σουρμε στο τι ζητάμε και στο τι πραγματικά μπορεί να ερθει σε μια χωρα που προτιμανε την τσαμπιονσιπ απο τον ΠΑΟΚ