Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Φυσιολογικο απο μια αποψη λογω της πολυ μεγαλυτερης κατοχης της αεκ, αν και γενικα σφυριζε ευκολα φαουλ υπερ του ο Σιδη.
- anekfrastos
Να αυτά μας φάγανε...navigator11 έγραψε: Συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ ως είναι αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους δυο. ...
![]()
Ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί οποιαδήποτε ομάδα, όπως η εστερσουντ, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλωνας κλπ.
Με τις μεταγραφές μόνο δεν πήρε κανείς πρωτάθλημα. Πρώτα κερδίζεις και μετά βγάζεις γλώσσα. Μέχρι τότε τα "ποια κούλα, ποιος γκει κλπ" εμένα με τρομάζουν.
Εγώ πάντως αγχώνομαι που δεν έγιναν ακόμη δηλωσεις Σάββα. Θα χρειαστεί να ξενυχτησω?
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
παντως να πουμε και αυτο
σημερα η Αεκ μπηκε σαν αφηνιασμενη στο ματς
εμεις παλι οχι (με καποιες εξαιρεσεις)
πρεπει να βγαλουμε περισσοτερο παθος στα ματς,θα μου πεις πως θα γινει με αδειες κερκιδες
δεν το ξερω,αλλα πρεπει να μπαινουμε δυνατα
και τωρα ειναι το κρισιμο
στην τελικη ευθεια,τελευταιες δεκα αγωνιστικες θα ειναι σε εγρηγορση ετσι κι αλλιως ΑΝ παιζεται ο τιτλος
τωρα πρεπει ,μην χαθει το τρενο
σημερα η Αεκ μπηκε σαν αφηνιασμενη στο ματς
εμεις παλι οχι (με καποιες εξαιρεσεις)
πρεπει να βγαλουμε περισσοτερο παθος στα ματς,θα μου πεις πως θα γινει με αδειες κερκιδες
δεν το ξερω,αλλα πρεπει να μπαινουμε δυνατα
και τωρα ειναι το κρισιμο
στην τελικη ευθεια,τελευταιες δεκα αγωνιστικες θα ειναι σε εγρηγορση ετσι κι αλλιως ΑΝ παιζεται ο τιτλος
τωρα πρεπει ,μην χαθει το τρενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 24 Σεπ 2017, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τελος ο Χασι γραφουν, νταξει αναμενομενο λογικα μεχρι αυριο θα γινει και επισημο.
Επίσημα τέλος ο χασι!!
Θα χαλαστω να δω τον βλανταν στη θεση τ αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που ακούστηκε πριν 2 μήνες
Θα χαλαστω να δω τον βλανταν στη θεση τ αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που ακούστηκε πριν 2 μήνες
- navigator11
Φίλε, με κάθε σεβασμό, να αντιλαμβάνεσαι πρώτα τι εννοώ και μετά φοβήσου ... άφοβα!anekfrastos έγραψε:Να αυτά μας φάγανε...navigator11 έγραψε: Συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ ως είναι αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους δυο. ...
![]()
Ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί οποιαδήποτε ομάδα, όπως η εστερσουντ, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλωνας κλπ.
Με τις μεταγραφές μόνο δεν πήρε κανείς πρωτάθλημα. Πρώτα κερδίζεις και μετά βγάζεις γλώσσα. Μέχρι τότε τα "ποια κούλα, ποιος γκει κλπ" εμένα με τρομάζουν.
Κάποιοι απόψε έχουν την αίσθηση ότι κάνουν πρόβα κατάκτησης του πρωταθλήματος την άλλη βδομάδα. Δεν την έχω εγώ ως ΠΑΟΚτσης, πάντως. Σόρρυ κιόλας, από αυτά που είδα εγώ για 70 λεπτά δεν πείστηκα ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή παίζουν κάτι ... συντεταγμένο οι δυο βρυκόλακες.Αν η αεκ υπήρξε διαστημική το διάστημα που δεν παρακολουθήσω, οκ, δεν το ξέρω αλλά δεν το πιστεύω κιόλας. Ο γαύρος μεσοεπιθετικά μου έδειξε ότι από ποιότητα δεν είναι άσχημος. Πίσω, σε σχέση με εμάς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, λέμε, φαντάζει ανέκδοτο.
Για την αεκ, είπαμε, λαμπάδα στην μπετονιέρα! Xxxxl ...
- sourmenetes
- Moderator
- navigator11
Με αυτό το επώνυμο ρε τύπε, ειλικρινά, πού πας; Και πολύ άντεξε ...
Άκου Χάσι! Μην κάνουν την έκπληξη και τσιμπήσουν κανέναν Στανόγιεβιτς οι απόγονοι ...
Άκου Χάσι! Μην κάνουν την έκπληξη και τσιμπήσουν κανέναν Στανόγιεβιτς οι απόγονοι ...
- desperando
- Επικοινωνία:
Πάντα ήταν καλός παίκτηςobanebane έγραψε:Ειναι σε πολυ καλη κατασταση ο φουστης.
Απλά τώρα ωρίμασε και έχει και το ρόλο του ηγέτη.
Από παίκτες τύπου καρσελα που είναι σα να βλέπω τον Φετφατζίδη σε πιο σκούρο ο οικοδόμος είναι πολύ καλύτερος
και πριν καληνυχτίσω
+5 γράφουν παντού.
Το νιμού που σας πέταξε κι εσάς!
+5 γράφουν παντού.
Το νιμού που σας πέταξε κι εσάς!
Εγώ θέλω στο τέλος να πανυγηριζουν που πέρασαν τον ολυμπιακό αν και το πρωτάθλημα θα το έχει πάρει ο ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να βελτιώνεται η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Η αεκ είναι περίεργο που τέτοια εποχή έχει τόσα τρεξίματα. Δεν έχει και μεγάλο ρόστερ για να μπορέσει να αντέξει σε 3 διοργανώσεις...
Ο γαύρος έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από την αεκ και λογικά θα έχει ανοδική πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος...
Αμυντικά και οι δυο είναι κακοί...Την αεκ την σώζει το καλό της κέντρο και ο γαύρος είναι καλός στην κόντρα...
ΠΑΟΚ να σαι και μην φοβάσαι...Δουλειά και πίστη!Μπορούμε!

Η αεκ είναι περίεργο που τέτοια εποχή έχει τόσα τρεξίματα. Δεν έχει και μεγάλο ρόστερ για να μπορέσει να αντέξει σε 3 διοργανώσεις...
Ο γαύρος έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από την αεκ και λογικά θα έχει ανοδική πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος...
Αμυντικά και οι δυο είναι κακοί...Την αεκ την σώζει το καλό της κέντρο και ο γαύρος είναι καλός στην κόντρα...
ΠΑΟΚ να σαι και μην φοβάσαι...Δουλειά και πίστη!Μπορούμε!

Πιστευω οτι ο Βλανταν Ιβιτς θα ειναι νεος προπονητης του γαυρου.