Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Μόλις διάβασα την ανακοίνωση της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ για την φυγή Λουτσέσκου.
βγάζει μιαν ενόχληση, ένα πίξιμο... σαν παρατημένη γκόμενα ένα πράμα.
Μου κάνει τρελή εντύπωση που δεν τον ευχαριστούμε καν για όσα έχουμε πετύχει μαζί.
Ο Σαββίδης πρέπει να είναι τόσο χωλομένος που θα σκάσει πολλά λεφτά για να μείνει
ο Π.Α.Ο.Κ αλώβητος κι ο ίδιος καβάλα στο άλογο.
Μου κάνει τρελή εντύπωση που δεν τον ευχαριστούμε καν για όσα έχουμε πετύχει μαζί.
Ο Σαββίδης πρέπει να είναι τόσο χωλομένος που θα σκάσει πολλά λεφτά για να μείνει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 30 Ιουν 2019, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Διάβασες την αρχική ανακοίνωση. Έβγαλε μετά και άλλη. Για τη 2ετια των τίτλων. Όπου και οι ευχαριστίες.Pater έγραψε:Μόλις διάβασα την ανακοίνωση της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ για την φυγή Λουτσέσκου.
Ραζβάν έκανες ότι έκανες, φεύγοντας με την προετοιμασία να έχει ήδη ξεκινήσει και με τις φόρμες ακόμα ιδρωμένες, αποψίλωσες όλο το τεχνικό επιτελείο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε καν γυμναστής για να κάνει η πρωταθλήτρια ομάδα έστω και απλή προπόνηση σήμερα και με κίνδυνο αύριο η ομάδα να πάει Ολλανδία και οι παίκτες να παίζουν κουτσό ή να κάνουν βόλτες για να γνωρίσουν το γραφικό Άπελντοορν, αλλά η στοιχειώδης υποχρέωση σου στην ομάδα που σε έβγαλε απ την αφάνεια της Ξάνθης και σε έστειλε στην Σ. Αραβία να παντελονιάσεις 4εκ το χρόνο, είναι να πεις σ' αυτόν τον παπάρα τον Μιρτσέα να βγάλει το σκασμό και να αφήσει τα σάλια και τα υπονοούμενα (μπας και δικαιολογήσει(ς) τα αδικαιολόγητα) για τον ιδιοκτήτη της ομάδας που σε πήρε απ' τα αζήτητα και στάθηκε δίπλα σου στα δύσκολα.
Καλοφάγωτα λοιπόν τα πετροδολλάρια αλλά σκασμός.
Καλοφάγωτα λοιπόν τα πετροδολλάρια αλλά σκασμός.
- paok re niamou
Μέχρι το μεσημέρι γραφόταν ότι επειδή έρχεται ο κουλης, πουλάς και φεύγεις.
σαιτ ραδια και τσιράκια του χοντρού ξεσαλωσαν
τελικά δεν κλείνει το μαγαζί επειδή την κοπανησε ο Λουτσε ?
Άσχετα με το αν πιάσει ο νέος προπονητής ή φύγει με την πρώτη παρέλαση, να δώσω συγχαρητήρια στην ΠΑΕ.
Δε θυμάμαι ποτέ μα ποτέ μα ποτέ τον ΠΑΟΚ να διαχειριζεται τόσο γρήγορα, τόσο αποτελεσματικά και τόσο εμφατικά τέτοιου μεγέθους κρίση.
Κανονικό σοκ και δέος, δεν είναι σίγουρα αυτός ο ΠΑΟΚ ο ίδιος με τον οποίο μεγάλωσα. Και πάλι μπράβο.
Ούτε τους καημένους καραφλομήρτσους των ραδιοφώνων λυπηθήκατε, είχαν ετοιμαστεί για γούστα με "καλοπροαίρετη αντικειμενική κριτική" την Παρασκευή κ μέχρι να γυρίσουν οι ξερόλες ακροατές από τα μπάνια του ΣουΚου, λάβανε πορτογαλική μαχαιριά.
Δε θυμάμαι ποτέ μα ποτέ μα ποτέ τον ΠΑΟΚ να διαχειριζεται τόσο γρήγορα, τόσο αποτελεσματικά και τόσο εμφατικά τέτοιου μεγέθους κρίση.
Κανονικό σοκ και δέος, δεν είναι σίγουρα αυτός ο ΠΑΟΚ ο ίδιος με τον οποίο μεγάλωσα. Και πάλι μπράβο.
Ούτε τους καημένους καραφλομήρτσους των ραδιοφώνων λυπηθήκατε, είχαν ετοιμαστεί για γούστα με "καλοπροαίρετη αντικειμενική κριτική" την Παρασκευή κ μέχρι να γυρίσουν οι ξερόλες ακροατές από τα μπάνια του ΣουΚου, λάβανε πορτογαλική μαχαιριά.
- Sick Bastard
Άσε μας ρε τολαρε.
Ευτυχώς που πήραμε τα δύο μυρια από το Λουτσεσκου κ κλείσαμε τον Πορτογάλο γράφει ο αλλος.
Εσύ τι λες τωρα
Ευτυχώς που πήραμε τα δύο μυρια από το Λουτσεσκου κ κλείσαμε τον Πορτογάλο γράφει ο αλλος.
Εσύ τι λες τωρα
-
Ο πληγωμενος εγωισμος του ποντιου ειναι η καλυτερη εγγυηση οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα χει προβλημα ουτε αυτη τη φορα
το σανο εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο. Λενε οτι φευγει το πρωι,τα προβατα το χαφτουν,μετα προφανως γινεται ακριβως το αντιθετο και τα προβατα συνεχιζουν να χαφτουν αμασητο το σανο της επομενης μερας.paok re niamou έγραψε:Μέχρι το μεσημέρι γραφόταν ότι επειδή έρχεται ο κουλης, πουλάς και φεύγεις.
Σαν να μην εγινε τιποτα
Δε συμφωνώ με κάποια άτομα που σέβομαι πολύ τη γνώμη και το τρόπο γραφής τους τόσα χρόνια. Δυστυχώς ποτέ δε θα μάθουμε γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου , όπως ποτέ δε μάθαμε γιατί έφυγε ο Ιβιτς. Μόνο φήμες.
Ίσως είναι καλύτερα έτσι , ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και βολεύει τη ψυχοσύνθεσή του για να πάει παρακάτω στο επόμενο βήμα. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη λες και ξέρει όλες τις παραμέτρους της κατάστασης.
Οκ γυρνάμε σελίδα αλλά αυτή η αποχώρηση πρέπει να αξιολογηθεί σωστά και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα γίνει έτσι
Ίσως είναι καλύτερα έτσι , ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και βολεύει τη ψυχοσύνθεσή του για να πάει παρακάτω στο επόμενο βήμα. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη λες και ξέρει όλες τις παραμέτρους της κατάστασης.
Οκ γυρνάμε σελίδα αλλά αυτή η αποχώρηση πρέπει να αξιολογηθεί σωστά και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα γίνει έτσι
- Μπαρκαρούτσος
έχεις δίκιο,ο καθένας αντιλαμβάνεται τα γεγονότα σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα πιστεύω τουgiapas έγραψε:Δε συμφωνώ με κάποια άτομα που σέβομαι πολύ τη γνώμη και το τρόπο γραφής τους τόσα χρόνια. Δυστυχώς ποτέ δε θα μάθουμε γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου , όπως ποτέ δε μάθαμε γιατί έφυγε ο Ιβιτς. Μόνο φήμες.
π.χ. εγώ υποθέτω πως ο Ιβιτς έφυγε γιατί όντως δέχτηκε απειλές ο αδερφός του, που γνωρίζει εκ των έσω τι είναι ικανή να κάνει η ε.ο.
Πιστεύω πως ο Πρίγιο ήταν Κύριος και σε συμφωνία με την ΠΑΕ ήταν στην βιτρίνα για πώληση (ανανέωση συμβολαίου και ρήτρας... παιχνίδια ακόμα και με την κωλοπετινίτσα για βελτίωση των στατς... άμεση προσαρμογή της ομάδας σε νέο τρόπο παιχνιδιού, κάτι που πιστεύω οτι δουλεύτηκε αρκετό καιρό πριν απο τον Λου ) κάτι που εμμέσως το είπε και ο Ακπομ, όταν είπε πως ενώ προβληματιζόταν που δεν έπαιζε του είπαν κάνε υπομονή και θα έρθει η ώρα σου, κάτι που δείχνουν και οι κινήσεις της διοίκησης οταν παίρνουν Ακπομ και Σφιντερφσκι ενα αξάμηνο πριν την πώληση Πρίγιο καθαρά για θέμα εγκλιματισμού εν δυνάμη βασικού παικτη. (που ήταν και κίνηση ματ γιατί στα μέσα της σεζόν αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού και αιφνιδιάσαμε τους αντιπάλους μας + οτι τσεπώσαμε τα φράγκα απο τη ρήτρα του Πρίγιο + οτι ο Πρίγιο ήταν όλο χαρά και αγκαλιές με τον Ιβάν στη φιέστα αρα χωρίσαμε σαν φίλοι). τώρα μπορεί στις εκτιμήσεις μου να έχω λάθος .
τώρα τείνω να θεωρήσω οτι ο Ραζβαν έφυγε για τα φράγκα, μπορεί να κάνω λάθος , μπορει και να έχω δίκιο.δεν ξέρω
υ.γ. αυτό που ξέρω όμως είναι οτι απο εδώ και πέρα κάθε στέλεχος του ΠΑΟΚ που θα ξεχωρίζει θα έχει απίθανες προσφορές απο Άραβες και θα μας φεύγει, αλλά πλέον διακρίνω οτι έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για ξαφνική απώλεια του γρασιδιού της Τούμπας!