Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

prist64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από prist64 »

desperando έγραψε:
pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα, πρέπει να μην τον πηδάει κάθε κοράκι και να μην τρώει τιμωρίες, επειδή τρώνε σπόρια οι οπαδοί του.
Αν γίνει αυτό, μετά θα συζητήσουμε και αγωνιστικά.

Γιατί πέρυσι το πρωτάθλημα στήθηκε στην αρχή, με 2 σφυρίγματα σε έβγαλαν εκτός στόχου.

SM-G935F
Χάνεις τα λόγια σου.
Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των ΠΑΟΚτσιδων νομίζει ότι το πρωτάθλημα εξαρτάται από ποιους παίκτες έχεις και από ποιον προπονητή τότε το παιχνίδι χάθηκε
Δεν πειραζει,σιγα σιγα θα γινουμε πολλοι.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

τοτε γιατι παιρνουν παικτες?αφου κρινεται αλλου το πρωταθλημα ας κατεβουν με την κ20
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για να μη χάνουν πελάτες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οταν σταματησουμε να κοιταμε ΜΟΝΟ τα σφυριγματα και συνεχισουμε να ενισχυομαστε με επιπεδο Βιερινια, τοτε θα ερθει το πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sera4 έγραψε: ακουσα σημερα και τη συνεντευξη τυπου μιχελ/στανογεβιτς η αληθεια ειναι πως καποια πραγματα μου παγωσαν το αιμα...ιδιως αυτο με τον εντου που προοριζοταν για αντικαταστατης του τσιμιροτ μεγαλωσε ακομα περισσοτερο της ανησυχιες μου σχετικα με τους μεταγραφικους στοχους της ομαδας...

:
Προφανώς και είμαι ο μόνος που στεναχωρήθηκε με την μη απόκτηση του ν'του.
Καλός χρυσός ο τσιμιροτ,ωραίος να τον βλέπεις με την τεχνική του αλλά σε ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι δεν έχει θέση.οταν παίζεις σαν 8αρι στον ΠΑΟΚ και σε 50 αγώνες είσαι ο Mr 0 τότε δεν κανεις
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο τσιμιροτ ειναι καταπληκτικός παικτης ,όλοι έχουν την εικόνα των τελευταίων ματς κ λένε διαφορα... προφανώς αρνητικό το μηδέν στα γκολ ,αλλα σε έμμεσες ασίστ εχει πολλές...
Για μένα αν θελει να παίξει μπάλα επιπέδου έπρεπε να παίζει 6αρι ....στυλ βερατι,κάντε..... εχει τρομερή υποδοχή και κράτημα... σαν 8αρι το μπαμ δεν θα το κάνει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Καταπληκτικος παίκτης δεν είναι σίγουρα.
Είναι ένας πολύ καλός παίκτης όπου τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν περισσότερο σε μια μεσαία ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος παρά σε μια μεγάλη ομάδα μετριοκακου πρωταθλήματος.

Όταν λες ότι θες να μαζέψεις πάνω από 65 βαθμούς είναι δύσκολο να το καταφέρεις όταν το βασικό σου 8αρι βλέπει την αντίπαλη περιοχή σαν ναρκοπέδιο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τωρα το έθεσες σωστά,νομιζω σε ομαδα επιπέδου σασουολο,τορινο,χοφενχαιμ κτλ,θα ειναι καλύτερος γιατι οι απαιτήσεις για δημιουργία ειναι ελάχιστες...
Αλλα στο 4-4-2 δεν νομιζω οτι θα περιμένουμε απο τα χαφ μας πολλά σε γκολ... θεωρώ οτι γενικα τα χαφ πρέπει να ειναι γρήγορα,μπαλαδόροι ...τύπου νατχο,κάστρο γι αυτό και με ντοι σε συνδιασμο με ύπαρξη σακχοφ ,δεν τρελάθηκα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και ο modric με τη λογικη αυτη, στη γκολομηχανη της ρεαλ, αναλογικα παντα, λογιζεται ως Μr 0 (με τις 4 ασιστ και το 1 γκολ)..Ευτυχως ομως, δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο και ουτε κρινεται αποκλειστικα ετσι η προσφορα/αξια των παικτων.

Τεσπα, ας μην (ξανα)αναλυσουμε τις δουλειες που εκανε στο γηπεδο και τους λογους για τους οποιους τετοιοι παικτες μενουν μακρια απ'την περιοχη και τις φασεις (οπως και ο ζεκα με τα παρομοια νουμερα), ειδικα σε ανισα κεντρα.

Αλλωστε με την ιδια λογικη θα ειχαμε βροχη προτασεων για τον Σαχοφ των 8 γκολ (με 5 ριμπαουντ σε στημενα και 3 ως τρειλερ) με τα 14 σουτ (και τις 2 ασιστ σε πανελευσινιακο και παναιτωλικο). Ή δε θα τον βλεπαμε καν στα ασπρομαυρα, γτ θα επεφταν σαν αρπακτικα τα (μεσαια εστω) ευρωπαικα κλαμπς για ενα διεθνη ουκρανο απ'τη ντνιπρο. Κατι αντιστοιχο που γινεται για τον Ντου τωρα ας πουμε (σσ. ολη τη δουλεια στο κεντρο της ανζε, την εκανε ο Μανγκανι)..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 23 Ιουν 2017, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό όλοι οι παίκτες πρέπει να μπορούν να σκοράρουν. Στον Ολυμπιακό γκολ έβγαζαν και ο Cardoso και ο Milivojevic.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μίλησα με τον Jevtic και με είπε πως δεν έχει ιδέα γι'αυτά που γράφονται.Δεν εχει έρθει σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ.Στην ουσία διέψευσε τα πάντα.Πάμε παρακάτω
40 λεπτά μετά το πόστ του Κώστα ήρθε και η δημοσίευση του ινπαοκ

23. Ιουνίου 2017 16:57 Πάνος Γεωργογιάννης

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ), τα ΜΜΕ της Πολωνίας κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον Ντάρκο Γέφτιτς της Λεχ Πόζναν και τον Μίχαλ Πάζνταν της Λέγκια Βαρσοβίας.

Την… φωτιά για τον Γέφτιτς ωστόσο φρόντισε να «σβήσει» ο εκπρόσωπος του 24χρονου ποδοσφαιριστή, Μίχαελ Στάνκοβιτς, μιλώντας στο INPAOK.

Στην ερώτηση για τον αν υπήρξε επαφή με τον Δικέφαλο, ο ατζέντης του Γέφτιτς, απάντησε κατηγορηματικά πως: «Δεν υπήρξε καμία επαφή…».

Σε ερώτηση για το αν θα ενδιέφερε τον πελάτη η προοπτική των «ασπρόμαυρων», απάντησε: «Αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά, είμαι διαθέσιμος να συζητήσουμε οποιαδήποτε στιγμή. Ο Γέφτιτς, ωστόσο θα κοστίσει το λιγότερο 3-4 εκατομμύρια για να παραχωρηθεί».
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

αμα κανεις ρεπορταζ ετσι ειναι :lol: :lol: εγω το ειπα και πριν ,σιγα μην δωσει 2,5 εκ για αμυντικο ο ΠΑΟΚ,με υψηλη εφορια χλωμοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ νομίζω ο Cimirot είναι ένα πολύ φτωχό οχτάρι. Δηλαδή από τις 10 δουλειές που πρέπει να κάνει ένα οχτάρι μέσα στο γήπεδο σε μια ομάδα που θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο ο Cimirot κάνει τις μισές. Τις κάνει άψογα αλλα δεν αρκούν. Δεν ξέρω αν σε ένα δυο χρονια γίνει το καλύτερο οχτάρι του κόσμου δουλεύοντας τις αδυναμίες του αλλα αυτή τη στιγμή αν ο ΠΑΟΚ θέλει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο πρέπει να πάρει πολύ καλύτερο οχτάρι από τον Cimirot.

Εγώ να πω την αλήθεια πιο πολύ πιστεύω τον Χαρίση παρα τον Cimirot.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:
Sera4 έγραψε: ακουσα σημερα και τη συνεντευξη τυπου μιχελ/στανογεβιτς η αληθεια ειναι πως καποια πραγματα μου παγωσαν το αιμα...ιδιως αυτο με τον εντου που προοριζοταν για αντικαταστατης του τσιμιροτ μεγαλωσε ακομα περισσοτερο της ανησυχιες μου σχετικα με τους μεταγραφικους στοχους της ομαδας...

:
Προφανώς και είμαι ο μόνος που στεναχωρήθηκε με την μη απόκτηση του ν'του.
Καλός χρυσός ο τσιμιροτ,ωραίος να τον βλέπεις με την τεχνική του αλλά σε ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι δεν έχει θέση.οταν παίζεις σαν 8αρι στον ΠΑΟΚ και σε 50 αγώνες είσαι ο Mr 0 τότε δεν κανεις
ντεσπε δεν διαφωνω με την πωληση τσιμιροτ ισα ισα εχω βαρεθει να γραφω οτι οι πιο απαραιτητες προσθηκες ειναι στο 6 και το 8...διαφωνω ομως καθετα με την προοπτικη του ντου ως προτζεκτ...για καθε παιχτη που αποχωρει θελω να γινονται επενδυσεις σε παιχτες που περαν της ποιοτητας, μπορουν να εχουν μεταπωλητικη αξια οπως εγινε το χειμωνα...

απο εκει και περα παιχτικα δεν μπορω να καταλαβω πως ο ντου χωρις καλη πασα, που δεν κουβαλαει μπαλα και δε θελει να την εχει γενικα στα ποδια του θα χωρουσε στο κεντρο με τους υπολοιπους παιχτες που εχουμε (απο αποψη χαρακτηριστικων)...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Περί Cimirot ο λόγος... και εγώ εκτιμώ ότι μεγάλο 8άρι δεν θα γίνει ποτέ.
Οι προδιαγραφές του όμως για 6άρι είναι φοβερές!
Μπορεί να μην έχει όγκο, αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του εκεί παραπέμπουν. Θα έπρεπε να αξιοποιηθεί περισσότερο στη θέση αυτή. Εκεί μπορεί, βελτιώνοντας τις τοποθετήσεις του και ωριμάζοντας, να κάνει σπουδαία πράγματα. Έχει τρομερό έλεγχο της μπάλας, ξεμαρκάρεται εύκολα, έχει σίγουρη πρώτη πάσα, λίγη βελτίωση στο αμυντικό του παιχνίδι, ενδυνάμωση και κυρίως ωριμότητα και θα γίνει σούπερ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Παρ 23 Ιουν 2017, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”