Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από pilotos »

Πάντως θα κάνει πολύ κατανάλωση σε "ύδωρ Σουρωτή"

Ίσως ήταν κι αυτός ένας λόγος που ήρθε

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Επισήμως λοιπόν το πλέον μισητό για μένα σύστημα, το 4-4-2. Το υπάρχον ρόστερ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό το σύστημα. Είτε ρόμβο παίξει είτε με διπλό 6αρι, απαιτείται τουλάχιστον ένας DLP (deep lying playmaker, παιχνίδι από πίσω) υψηλής ποιότητας και όχι Αντόνις, απαιτείται το δεύτερο 6αρι ή το ένα 8αρι να είναι ΣΚΥΛΟΣ, απαιτείται τακτική παιδεία από Ουαρντά, Ενρίκε αλλά και από Μπίσε αν τον βάλει στην κορυφή του ρόμβου (αν τον βάλει 2ο επιθετικό θεωρώ ότι χάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ), απαιτείται τέλος και περιφερειακός επιθετικός ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ γιατί νομίζω πως ούτε ο Φακ ούτε ο Μύστα ούτε ο Κάμπος είναι αρκετοί για τη συγκεκριμένη θέση.

Κόβονται επιλογές Ίβιτς, δεν λέω ότι αυτό είναι σωστό ή λάθος, λέω όμως ότι είναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ η ντεμέκ "συνέχεια" του έργου του προηγούμενου προπονητή. Πάλι από την αρχή πάμε ουσιαστικά και ο θεός του ΠΑΟΚ να βάλει το χέρι του ή μάλλον το πόδι του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οι ΑΡΔ σε έχουν ήδη ξεγραμμένο και φάνηκε απ το ότι έκαναν περισσότερες ερωτήσεις στον Μίχελ στην παρουσίαση σου...Την ακριβή ημερομηνία μόνο δεν ξέρουν ακόμα κι αν είναι μέσα στον χρόνο ή στις αρχές του επόμενου... :oops:

Ελπίζω και εύχομαι να μην ακολουθήσεις τις τακτικές Τούντορ για να τους πάρεις με το μέρος σου και να συνεχίσεις όντως το όποιο έργο άφησε ο προκάτοχος σου στην ομάδα, όντας πραγματικά σκληρό καρύδι για τα δοντάκια τους!

Αυτά και για δικό σου καλό, αλλά, πάνω απ όλα κι απ όλους, για το καλό της μεγάλης Π.Α.Ο.Κ.άρας μας!!!! :pano:

Καλή τύχη, δύναμη, επιμονή και μαγκιά, που θα τα χρειαστείς...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Goran, προσωπικά πιστεύω πως ο προπονητής δεν πρέπει να είναι ούτε φίλος, ούτε εχθρός των ΑΡΔ. Η δουλειά του δεν είναι αυτή.

Το έχω ξαναπεί νο1 στόχος της διοίκησης, θα πρέπει να είναι η βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής. Και αυτό περιλαμβάνει την στήριξη στον προπονητή όταν δέχεται την πίεση του τύπου, αλλά και τη διαχείριση των προσδοκιών όταν η ομάδα πετάει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

The_Stalker έγραψε:Επισήμως λοιπόν το πλέον μισητό για μένα σύστημα, το 4-4-2. Το υπάρχον ρόστερ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό το σύστημα. Είτε ρόμβο παίξει είτε με διπλό 6αρι, απαιτείται τουλάχιστον ένας DLP (deep lying playmaker, παιχνίδι από πίσω) υψηλής ποιότητας και όχι Αντόνις, απαιτείται το δεύτερο 6αρι ή το ένα 8αρι να είναι ΣΚΥΛΟΣ, απαιτείται τακτική παιδεία από Ουαρντά, Ενρίκε αλλά και από Μπίσε αν τον βάλει στην κορυφή του ρόμβου (αν τον βάλει 2ο επιθετικό θεωρώ ότι χάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ), απαιτείται τέλος και περιφερειακός επιθετικός ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ γιατί νομίζω πως ούτε ο Φακ ούτε ο Μύστα ούτε ο Κάμπος είναι αρκετοί για τη συγκεκριμένη θέση.

Κόβονται επιλογές Ίβιτς, δεν λέω ότι αυτό είναι σωστό ή λάθος, λέω όμως ότι είναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ η ντεμέκ "συνέχεια" του έργου του προηγούμενου προπονητή. Πάλι από την αρχή πάμε ουσιαστικά και ο θεός του ΠΑΟΚ να βάλει το χέρι του ή μάλλον το πόδι του.
Συγγνωμη ρε μεγαλε αλλα γιατι διαβαζεις οσα θες;;;
Μιλησε για το 442 αλλα ειπε οτι θελουμε να δουμε και τους παικτες και θα μας καθοδηγησουν οι δυνατοτητες αυτων.

Γιατι μιλας για νεο χτισιμο κτλ κτλ;;
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Πραγματικα δε μπορω να βρω ενα τροπο για να παιξει το υπαρχον ροστερ 4-4-2.Καμια λογικη καθως οι περισσοτεροι παιχτες απο το κεντρο και επειτα παιζει να μην εχουν συμμετασχει ποτε στη ζωη τους σε ομαδα με τετοιο συστημα.Ειδικα στην ελλαδα οπου σχεδον ολες οι ομαδες πανε να σου καταστρεψουν το παιχνιδι με υπερπληθυσμο στο κεντρο και να χτυπανε στις αντεπιθεσεις πως μπορει το 4-4-2 να πετυχει?Δε μιλαμε για τα ντερμπυ οπου φυσικα θα εχεις τεραστιο προβλημα στην αμυνα..

Δυστυχως επρεπε να περασουν 5 χρονια για να εχω αρνητικη εικονα για εναν προπονητη προτου καν αρχισει η προετοιμασια.Μακαρι η εικονα που θα κατεβασει η ομαδα στο γηπεδο να με διαψευσει.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

adidas1926 έγραψε:Πραγματικα δε μπορω να βρω ενα τροπο για να παιξει το υπαρχον ροστερ 4-4-2.Καμια λογικη καθως οι περισσοτεροι παιχτες απο το κεντρο και επειτα παιζει να μην εχουν συμμετασχει ποτε στη ζωη τους σε ομαδα με τετοιο συστημα.Ειδικα στην ελλαδα οπου σχεδον ολες οι ομαδες πανε να σου καταστρεψουν το παιχνιδι με υπερπληθυσμο στο κεντρο και να χτυπανε στις αντεπιθεσεις πως μπορει το 4-4-2 να πετυχει?Δε μιλαμε για τα ντερμπυ οπου φυσικα θα εχεις τεραστιο προβλημα στην αμυνα..

Δυστυχως επρεπε να περασουν 5 χρονια για να εχω αρνητικη εικονα για εναν προπονητη προτου καν αρχισει η προετοιμασια.Μακαρι η εικονα που θα κατεβασει η ομαδα στο γηπεδο να με διαψευσει.
Είστε πολύ επιλεκτικοί σε αυτά που ακούτε. Εγώ το πρώτο που άκουσα όταν η κουβέντα πήγε στα συστήματα, είναι πως δεν ισχύουν οι σχηματισμοί στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Πέρα από αυτό όμως, δεν γίνεται να μηδενίζεις το 4-4-2 που είναι το σύστημα του Σιμεόνε τα τελευταία 4 χρόνια.
Δεν είναι λογικό να σχηματίζεις αρνητική εντύπωση από μία δήλωση προπονητή χωρίς πρώτον να την έχεις καταλάβει πλήρως, και δεύτερον χωρίς να έχεις δει την ομάδα έστω σε ένα φιλικό.

Ας έχουμε λίγο υπομονή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

adidas1926 έγραψε:Πραγματικα δε μπορω να βρω ενα τροπο για να παιξει το υπαρχον ροστερ 4-4-2.
Παράδειγμα για Τούμπα με υποδεέστερο αντίπαλο...

Τέρμας
Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς,
Τζάλμα (ή Wardda), Τσίμι, Σάκχοφ,
Μπίσεσβαρ,
Πρίγιοβιτς, Ζάιρο (Ενρίκε, Πέλκας, Μυστακίδης ή νέος φορ).

Κι ένα για εκτός με πιο δυνατό αντίπαλο...

Τέρμας,
Μάτος, Βαρέλα (ή Κρέσπο, ανάλογα τους επιθετικούς τους), νέος στόπερ, Λεβέκ,
Τζάλμα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ,
Ενρίκε (Μυστακιδης), Ζάιρο (Πρίγιο ή Μπίσεσβαρ).

Υ.Γ. Κατά την δική μου εκτίμηση πάντα, έτσι? ;)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παντως προτιμω χιλιες φορες το ευελικτο και επιθετικο 3-4-3 απτο δυσκοιλιο 3-5-2 που επαιζε ο Τουντορ και καμια φορα ο Ιβιτς.

Ειναι καλη ευκαιρια επισης με το 4-4-2 να δουμε επιτελους αναπτυξη απτον αξονα που τοσα χρονια αγνοουνταν στον ΠΑΟΚ.

Ολα θα φανουν στο χορταρι.Καθε μερα που περναει θεωρω πως ο Στανογεβιτς ηταν η καλυτερη επιλογη απτους μη-εγνωσμενους προπονητες
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Napoli4 έγραψε:
adidas1926 έγραψε:Πραγματικα δε μπορω να βρω ενα τροπο για να παιξει το υπαρχον ροστερ 4-4-2.Καμια λογικη καθως οι περισσοτεροι παιχτες απο το κεντρο και επειτα παιζει να μην εχουν συμμετασχει ποτε στη ζωη τους σε ομαδα με τετοιο συστημα.Ειδικα στην ελλαδα οπου σχεδον ολες οι ομαδες πανε να σου καταστρεψουν το παιχνιδι με υπερπληθυσμο στο κεντρο και να χτυπανε στις αντεπιθεσεις πως μπορει το 4-4-2 να πετυχει?Δε μιλαμε για τα ντερμπυ οπου φυσικα θα εχεις τεραστιο προβλημα στην αμυνα..

Είστε πολύ επιλεκτικοί σε αυτά που ακούτε. Εγώ το πρώτο που άκουσα όταν η κουβέντα πήγε στα συστήματα, είναι πως δεν ισχύουν οι σχηματισμοί στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Πέρα από αυτό όμως, δεν γίνεται να μηδενίζεις το 4-4-2 που είναι το σύστημα του Σιμεόνε τα τελευταία 4 χρόνια.
Δεν είναι λογικό να σχηματίζεις αρνητική εντύπωση από μία δήλωση προπονητή χωρίς πρώτον να την έχεις καταλάβει πλήρως, και δεύτερον χωρίς να έχεις δει την ομάδα έστω σε ένα φιλικό.

Ας έχουμε λίγο υπομονή.
Κοιτα,καταρχας την εικονα που εχω στο μυαλο μου την σχηματισα κυριως απο το ιστορικο των ομαδων που εχει αναλαβει και απο τα οσα εχει πετυχει με αυτες.Περιμενα περισσοτερα πραγματα να σου πω την αληθεια εφοσον ο Ιβιτς εφυγε καθως στοχος που εχω θεσει για φετος ειναι ο πραγματικος πρωταθλητισμος(αραγε και η διοικηση εχει θεσει τους ιδιους στοχους με εμενα?).Κατα δευτερον οντως δεν ισχυουν οι σχηματισμοι στο "μοντερνο ποδοσφαιρο" αλλα αναρωτιεμαι εαν οι ελληνικες ομαδες και ειδικοτερα ο ΠΑΟΚ που μας ενδιαφερει μπορουν να παιξουν αυτη τη στιγμη "μοντερνο ποδοσφαιρο".

Τωρα για ατλετικο που με ειπες.Ε,τσεκαρε λιγακι το ροστερ που εχει,τσεκαρε τι αλληλοκαλυψεις παιζονται στον αγωνιστικο χωρο με το τρανζισιον που εχει η ομαδα αλλα και ποσες αλλαγες γινονται στο συστημα κατα τη διαρκεια του 90λεπτου και μετα ελα να συγκρινουμε ολα αυτα με τον ΠΑΟΚ...

Τελος εννοειται πως αλλο μια εικονα που εχεις για εναν προπονητη και αλλο η υπομονη και η στηριξη που θα λαβει.Τουλαχιστον απο εμενα δε θα ζητησω οτι και αν γινει την απομακρυνση του μεχρι το τελος της χρονιας.Παντα ετσι εκανα και θα το συνεχισω αυτο...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Η Ατλέτικο νομίζω δεν παίζει 4-4-2 Ρόμβο , αλλά 4-4-2 με 2 εξτρεμ
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Νομίζω πως το σύστημα είναι μόνο στα χαρτιά. Μέσα στο χορτάρι μπορείς να κάνεις πολλές παραλλαγές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Έναν εξτρεμ (carrasco) και έναν μέσο (koke) στα πλαγία
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ε στην ουσια υπερφορτωση στα χαφ κανει που αλλιως μεταφραζεται σε 4-4-2 ρομβο
kos

Δημοσίευση από kos »

με δυο σορλεν ισως....
δεν εχει στοπερ που θα παιξουν χωρις 6αρι μπροστα τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”