Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
αμυνα παιδικη χαρα, χανεις απο 0-2, τοτε στην Ιταλια ποσα;;;;
ψυχωμενη ομαδα η κουλα με σαφως καλυτερο προπονητη απτον γαυρο . Αυτη ειναι η περιγραφη του ντερμπι κατα την αποψη μου. Πρεπει να παρουμε παραδειγμα απτο οτι ο Χιμενεθ παιρνει το 100% των παικτων του στον αγωνιστικο χωρο. Αν το καταφερουμε,το πρωταθλημα ειναι δικο μας.
Εγω ηθελα Χ,αλλα χαρηκα που αρχιζει και ξεφτιλιζετε ο γαυρος .Ο χοντρος αγοραζε τα πρωταθληματα και τους κοροιδευε τοσα χρονια οτι εχουν ομαδα. Φετος εχουν αλλαξει τα πραγματα και η ομαδα του προσγειωνεται ανωμαλα
Επισης αυτη η αμυνα του γαυρου,ειναι οτι πιο γελοιο εχω δει φετος
Εγω ηθελα Χ,αλλα χαρηκα που αρχιζει και ξεφτιλιζετε ο γαυρος .Ο χοντρος αγοραζε τα πρωταθληματα και τους κοροιδευε τοσα χρονια οτι εχουν ομαδα. Φετος εχουν αλλαξει τα πραγματα και η ομαδα του προσγειωνεται ανωμαλα
Επισης αυτη η αμυνα του γαυρου,ειναι οτι πιο γελοιο εχω δει φετος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 24 Σεπ 2017, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κριμα που φευγει ο Χασι.Εμεις να παμε που εχουμε να παιξουμε μπαλα καμια 10αετια, αμυνα με Ταχτσιδη και Ανγγελο τους ριχνουμε 3 τεμαχια.
Πάει για ρεκόρ η ΓιούβεΑποστόληςΑ έγραψε:Η άμυνα του γαύρου φέτος είναι η χειρότερη που έχω δει ποτέ.
- Παλαιολόγος
τα εγραφα πο το 0-1 μην μας λενε μ.χ προφητες
ο ολυμπιακος εχει αστεια ομαδα και ειναι τιγκα στους αμπαλους,δυο τρεις παιχτες ειναι ποιοτικοι εκει μεσα
πισω δε τραγικος
η ΑΕΚ εχει περισσοτερους ποιοτικους παιχτες ασυζητητι,εχει δεμενο συνολο,αλλα δεν ειναι και υπερομαδα
ωστοσο παιζει με παθος και ψυχολογια
το προβλημα ειναι επειδη δεν εχει βαθος στο ροστερ αν αντεξει τρεις διοργανωσεις
υποψιαζομαι πως θα καψει καποια συνειδητα
για μας κατα την γνωμη μου η ΑΕΚ ειναι ανταγωνιστρια για τον τιτλο
ιδιως μετα την πετσινη νικη τους την προηγουμενη,που τους εδωσε αερα πρωταθλητισμου,ηταν φανερο αυτο απο την αρχη,αλλη ψυχολογια
ο ολυμπιακος εχει αστεια ομαδα και ειναι τιγκα στους αμπαλους,δυο τρεις παιχτες ειναι ποιοτικοι εκει μεσα
πισω δε τραγικος
η ΑΕΚ εχει περισσοτερους ποιοτικους παιχτες ασυζητητι,εχει δεμενο συνολο,αλλα δεν ειναι και υπερομαδα
ωστοσο παιζει με παθος και ψυχολογια
το προβλημα ειναι επειδη δεν εχει βαθος στο ροστερ αν αντεξει τρεις διοργανωσεις
υποψιαζομαι πως θα καψει καποια συνειδητα
για μας κατα την γνωμη μου η ΑΕΚ ειναι ανταγωνιστρια για τον τιτλο
ιδιως μετα την πετσινη νικη τους την προηγουμενη,που τους εδωσε αερα πρωταθλητισμου,ηταν φανερο αυτο απο την αρχη,αλλη ψυχολογια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 24 Σεπ 2017, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tα τρεξιματα της ΑΕΚ αυτην την εποχη είναι εξωπραγματικα ή ο γαύρος ήταν τοσο μαυρο χάλι.
Πάντως ο Στανογεβιτς καλύτερη δουλειά θα είχε κάνει στον γαύρο.
Ειναι το πρώτο ματς που βλέπω απο τις 2 αυτες ομάδες αλλα υπήρχε τεράστια διαφορά
τρεξιμάτων αλλα και ποιότητας.
Το ματς του γαυρου με την Γιουβε δεν το χάνω με τιποτα...
Πάντως ο Στανογεβιτς καλύτερη δουλειά θα είχε κάνει στον γαύρο.
Ειναι το πρώτο ματς που βλέπω απο τις 2 αυτες ομάδες αλλα υπήρχε τεράστια διαφορά
τρεξιμάτων αλλα και ποιότητας.
Το ματς του γαυρου με την Γιουβε δεν το χάνω με τιποτα...

Εγω επιμενω οτι σημερα ηρθε το καλυτερο αποτελεσμα για εμας....το θεμα ειναι να τελιωσουμε τον γαυρο....τωρα εαν η αεκ παρει πρωταθλημα πριν απο εμας οπως πηρε και κυπελλο πριν απο εμας θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας για αλλη μια φορα(προσωπικα δεν θα το αντεξω θα χαλαστω παρα πολυ αν δεν το παρει ο γαυρος και το παρει αλλος εκτος απο εμας)οσο για την αεκ πιστευω οτι ειναι στο πικ της και εμεις στο 60%....εαν το παρει η αεκ φετος θα ειμαι 100% σιγουρος οτι του χρονου το παιρνουμε εμεις με κλειστα τα ματια(τζαστ α θοτ)και ενστικτο....
ΑΕΚΑΡΑ άκουσα, Χριστοδουλόπουλος παιχτάρα άκουσα, πήραν από τώρα το πρωτάθλημα άκουσα... Είμαι πλέον τόσο σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ... Σας ευχαριστώ...

- hasio_john
Το πρωτάθλημα θα κριθεί από τα ματς με τα χωριά που θα στήνουν λεωφορεία στην άμυνα!
Όποιος είναι μάγκας και καταφέρει να πάρει τα συγκεκριμένα, αυτός θα πάει για σεντόνι..
edit , γιατί δεν είναι καλός ο Λάζαρος ρε χούλιγκαν? Δεν σ' αρέσει?
Όποιος είναι μάγκας και καταφέρει να πάρει τα συγκεκριμένα, αυτός θα πάει για σεντόνι..
edit , γιατί δεν είναι καλός ο Λάζαρος ρε χούλιγκαν? Δεν σ' αρέσει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 24 Σεπ 2017, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Όσοι δείτε το παιχνίδι του γκέι με τη γιούβε μην ξεχάσετε να απομακρύνετε τα παιδιά...
αστα να βλεπουν να μαθαινουν, ακρως καταλληλο θεαμα για ανηλικουςpotamda έγραψε:Όσοι δείτε το παιχνίδι του γκέι με τη γιούβε μην ξεχάσετε να απομακρύνετε τα παιδιά...
- Παλαιολόγος
το πρωταθλημα θα κριθει στα 5 ματς που θα μυριζουν γκελα εκπληξη
στο ενα πηραν το πετσινο
εμεις γκελαραμε
συν 2
στο ενα πηραν το πετσινο
εμεις γκελαραμε
συν 2
ναι αλλα αυτα τα ακους καθε χρονο ρε μαγκα και ο ΠΑΟΚ εχει να παρει πρωταθλημα 30 χρονια. Τουλαχιστον βρες τροπο να το πεις αλλιωςHOOL4IGAN έγραψε:ΑΕΚΑΡΑ άκουσα, Χριστοδουλόπουλος παιχτάρα άκουσα, πήραν από τώρα το πρωτάθλημα άκουσα... Είμαι πλέον τόσο σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ... Σας ευχαριστώ...![]()
![]()

Βλέπεις έχουμε έναν χαλίφη μεγαλομέτοχο γι'αυτό...