Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ναι αλλα και 2,5 εκ να γλιτωσει και να τον ανακοινωσει σαν χριστουγεννιατικο δωρο δεν θα ηταν ασχημα(γι αυτον) ...
achilles έγραψε:Το συμπέρασμα μου ύστερα από αυτά που άκουσα στη συνέντευξη είναι ότι όσοι περιμέναμε να γίνουν 2-3 δυνατές προσθήκες που θα εκτοξεύσουν την ομάδα μάλλον με την όρεξη θα μείνουμε με την μόνη σοβαρή κίνηση να γίνεται ίσως στη θέση του τερματά. Δυστυχώς αρχίζω να διαπιστώνω ότι για ακόμη μία χρονιά ξεκινάμε με την φιλοσοσοφία ''ότι βρέξει ας κατεβάσει'' και χωρίς βέβαια να φταίει ο Μίχελς.
PS: Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ κύριε Σαββίδη απαιτεί Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α !!! Μπορείτε; Καλώς. Δεν μπορείτε; Βγείτε να μας το πείτε να ηρεμήσουν τα μυαλά μας τουλάχιστον.
Πες τα χρυσόστομε, με Βιειρινιες πρωτάθλημα δεν παιρνεις.
Να βγει ο σπαγγος να πει οτι δεν βάζει μια, αντε τωρα με τον καθε προεδρο
που βρηκε παιχνιδι τα πονεμενα μυαλα μας...
@Napoli4
Τα τελευταία 5 χρόνια σου έχουν φέρει 3 προπονητές στοιχήματα που κανείς τους δεν είχε διαχειριστεί στη ζωή του ομάδα των 50-60 αγώνων (Αναστασιάδης, Τούντορ, Ίβιτς) και με δεν ξέρω 'γω πόσα διαφορετικά συστήματα. Φεύγει ο Ίβιτς, σου λένε μην ανησυχείτε θα έρθει κάποιος που θα συνεχίσει στη ίδια φιλοσοφία και σου φέρνουν πάλι προπονητή στοίχημα που δεν έχει διαχειριστεί ποτέ του ομάδα 50-60 αγώνων και τον ακούμε να λέει πως θα αλλάξει πάλι το σύστημα και μάλιστα σε 4-4-2 ή 3-4-3 (απλά ασχολίαστο). Σου φέρνουν πρώτη μεταγραφή κάποιον παγκίτη αναπληρωματικό από κάποια γκινκάμπ επειδή μια φορά και έναν καιρό είχε κάποια νορμάλ στατιστικά και στη συνέντευξη ακους ότι σοβαρή κίνηση θα γίνει στο τέρμα και στις υπόλοιπες θέσεις βλέποντας και κάνοντας.Έχουν έρθει δεν ξέρω 'γω πόσες καραβιές παικτών, έχουν αλλάξει δεν ξέρω 'γω πόσες φορές ιατρικά επτελεία, γυμναστές, τεχνικοί διευθυντές, πρόεδροι και αντιπρόεδροι. Να μην αναφέρω και τα 3ετή πλάνα που έχουν γίνει σαν την έξοδο από τα μνημόνια. Σε όλο αυτό εσύ βλέπεις πλάνο και μάλιστα πρωταθλητισμού; Με τον γάβρο, το χανούμι και τον βάζελο μαζί σε αυτή την αγωνιστική κατρακύλα για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Αν όχι τώρα, τότε πότε; Είναι μοναδική η ευκαιρία και δεν βλέπω να την πιάνουμε δυστυχώς από τα μαλλιά. Εδώ και 5 χρόνια έχω τον πλουσιότερο μεγαλομέτοχο που είδε ποτέ αυτή η ομάδα, 5 χρόνια χειροκροτώ και στηρίζω χωρίς να μιλάω, 5 χρόνια βγάζω τον εαυτό μου λάθος στον καθρέπτη και εδώ και 5 χρόνια ο ίδιος ο γαμημένος κόμπος που νιώθω μέσα μου εδώ και 20-30 χρόνια δε λέει να φύγει.
Δεν με ενδιαφέρει με ποιο πλάνο, δεν με ενδιαφέρει το πως και με ποιους αλλά εγώ πλέον δεν θέλω αλλά απαιτώ αυτά που μου υποσχέθηκε ο μεγαλομέτοχος όταν πρωτοήρθε. Βαρέθηκα τα λόγια τα μεγάλα. Κουράστηκα...
ΚΟΥΪΖ: Ο ΠΑΟΚ το '76 και το '85 είχε μαζί του την ΕΠΟ και τη διαιτησία ή μήπως είχε φτιάξει ομαδάρες;
Τα τελευταία 5 χρόνια σου έχουν φέρει 3 προπονητές στοιχήματα που κανείς τους δεν είχε διαχειριστεί στη ζωή του ομάδα των 50-60 αγώνων (Αναστασιάδης, Τούντορ, Ίβιτς) και με δεν ξέρω 'γω πόσα διαφορετικά συστήματα. Φεύγει ο Ίβιτς, σου λένε μην ανησυχείτε θα έρθει κάποιος που θα συνεχίσει στη ίδια φιλοσοφία και σου φέρνουν πάλι προπονητή στοίχημα που δεν έχει διαχειριστεί ποτέ του ομάδα 50-60 αγώνων και τον ακούμε να λέει πως θα αλλάξει πάλι το σύστημα και μάλιστα σε 4-4-2 ή 3-4-3 (απλά ασχολίαστο). Σου φέρνουν πρώτη μεταγραφή κάποιον παγκίτη αναπληρωματικό από κάποια γκινκάμπ επειδή μια φορά και έναν καιρό είχε κάποια νορμάλ στατιστικά και στη συνέντευξη ακους ότι σοβαρή κίνηση θα γίνει στο τέρμα και στις υπόλοιπες θέσεις βλέποντας και κάνοντας.Έχουν έρθει δεν ξέρω 'γω πόσες καραβιές παικτών, έχουν αλλάξει δεν ξέρω 'γω πόσες φορές ιατρικά επτελεία, γυμναστές, τεχνικοί διευθυντές, πρόεδροι και αντιπρόεδροι. Να μην αναφέρω και τα 3ετή πλάνα που έχουν γίνει σαν την έξοδο από τα μνημόνια. Σε όλο αυτό εσύ βλέπεις πλάνο και μάλιστα πρωταθλητισμού; Με τον γάβρο, το χανούμι και τον βάζελο μαζί σε αυτή την αγωνιστική κατρακύλα για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Αν όχι τώρα, τότε πότε; Είναι μοναδική η ευκαιρία και δεν βλέπω να την πιάνουμε δυστυχώς από τα μαλλιά. Εδώ και 5 χρόνια έχω τον πλουσιότερο μεγαλομέτοχο που είδε ποτέ αυτή η ομάδα, 5 χρόνια χειροκροτώ και στηρίζω χωρίς να μιλάω, 5 χρόνια βγάζω τον εαυτό μου λάθος στον καθρέπτη και εδώ και 5 χρόνια ο ίδιος ο γαμημένος κόμπος που νιώθω μέσα μου εδώ και 20-30 χρόνια δε λέει να φύγει.
Δεν με ενδιαφέρει με ποιο πλάνο, δεν με ενδιαφέρει το πως και με ποιους αλλά εγώ πλέον δεν θέλω αλλά απαιτώ αυτά που μου υποσχέθηκε ο μεγαλομέτοχος όταν πρωτοήρθε. Βαρέθηκα τα λόγια τα μεγάλα. Κουράστηκα...
ΚΟΥΪΖ: Ο ΠΑΟΚ το '76 και το '85 είχε μαζί του την ΕΠΟ και τη διαιτησία ή μήπως είχε φτιάξει ομαδάρες;
Την δεκαετία 1971-80 είχες ομαδάρα αλλα δεν πήρες οτι άξιζες, το 1985 τους έπιασες στον ύπνο με μια καλή ομάδα.
Εσυ λοιπόν απο τα τελευταία 5 χρονια με Σαββιδη στον προεδρικό θώκο δεν εχεις βρει κατι θετικό ετσι;
Εσυ λοιπόν απο τα τελευταία 5 χρονια με Σαββιδη στον προεδρικό θώκο δεν εχεις βρει κατι θετικό ετσι;
Εχθρος του καλου το καλυτερο...
Κυπελλο μας εφερε ,φυσικα και ειναι αμετρητα τα θετικα αλλα παμε για περισσοτερα..τη στιγμη που θα επαναπαυτουμε με το κυπελλο και με τους "32" θα μικρυνει και η ομαδα.
4 μεγαλοι παικτες και τους βγαζεις νοκ αουτ,οπως δεν εκανες στα πλει οφ..
Κυπελλο μας εφερε ,φυσικα και ειναι αμετρητα τα θετικα αλλα παμε για περισσοτερα..τη στιγμη που θα επαναπαυτουμε με το κυπελλο και με τους "32" θα μικρυνει και η ομαδα.
4 μεγαλοι παικτες και τους βγαζεις νοκ αουτ,οπως δεν εκανες στα πλει οφ..
Δεν εχεις και αδικο.. ΣΤα χρονια του Ιβαν στο καθαρα αγωνιστικο κομματι δεν εγιναν τα βηματα που ολοι περιμεναμε..achilles έγραψε:@Napoli4
Ακομα και το φετινο για μενα, να σε περασει στα Πλευ ωχ η κουλα και ο βαζελος με το μισο μπατζετ ειναι πισωγυρισμα.
Οι περισσοτεροι εχουμε την εντυπωση και οι φετινες κινησεις θα ειναι στα επιπεδα κανιας καμπος σαχοφ στην καλυτερη.. ολοι μας θα θελαμε 4 πριγιοβιτς με συμβολαια του 1Μ+ για να το σηκωσεις .. αλλα δυστυχως δεν. ΚΑι ειναι πραγματικα μεγαλη ευκαιρια διοτι οι κατω ειναι σε ημιθανη κατασταση.
Το μεγαλυτερο μας οπλο σε σχεση με τους κατω θα ειναι η ομοιογενεια.. καθως η ομαδα στο μεγαλυτερο ποσοστο της θα ειναι ιδια με περισυ.
Η απορια μας ειναι.. οτι παιχτες του επιπεδου καμπος κανιας τσιμιροτ λεοβατς με συμβολαια απο 500 μεχρι 800 δεν εκαναν την διαφορα περισυ γιατι να την κανουν φετος.. Ειδωμεν.
Στα playoff που ήταν η ευθύνη του Σαββιδη; Αυτός δεν έφτιαξε αυτήν την ομάδα που πήρε κ το κύπελλο; Το τι έγινε μετα και η ομάδα κλατάρε, ίσως δεν το μάθουμε κ ποτε πραγματικα
Παντως τελικα αυτο το "4 μεγαλοι παικτες" φαινεται να μην εχει τοση βαση.
Εδω συζηταμε για εναν παικτη (Βιερινια) που θα εχει συμβολαιο στο 1,κατι και η υποθεση αντιμετωπιζεται σε στυλ: "θα δουμε, ειναι παρα πολλα τα λεφτα, οι εφοριες κλπ". Πως μπορει να γινεται λογος για 4 λοιπον οταν για τον ενα και βγαινει τετοιο ζορι....
Εδω συζηταμε για εναν παικτη (Βιερινια) που θα εχει συμβολαιο στο 1,κατι και η υποθεση αντιμετωπιζεται σε στυλ: "θα δουμε, ειναι παρα πολλα τα λεφτα, οι εφοριες κλπ". Πως μπορει να γινεται λογος για 4 λοιπον οταν για τον ενα και βγαινει τετοιο ζορι....

- buffalobill4
Καμια σχεση δεν εχει ο σαββιδης των 4 πρωτων χρονων με τον απο περισυ σαββιδη. Οτι λαθος ηταν να κανει το έκανε. Για να λεμε την αλήθεια τα γαμησε τη μσνα αγωνιστικά. Ε πλεον εμαθε. Η ομαδα μονο πανω παει αν δεν γινει κατι συνταρακτικο.

- Vasilis pap
Πω ρε φίλε τι μας θυμίσες!
Ά ρε Αντρέ γύρνα πίσω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ά ρε Αντρέ γύρνα πίσω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν πιστευω την μιζερια και την αχαριστια ορισμένων! Πρέπει να ειστε πολύ μικροι ηλικιακά, δεν εξηγειται διαφορετικα. Επρεπε να ζουσατε σε εποχες που ο ΠΑΟΚ επαιζε με βασικους Χιονιά και Γιουκουδη εκει να δειτε πλάνο...
Λιγο respect για εναν ανθρωπο που σε μια μερα εξοφλησε ΟΛΑ τα χρεη της ομαδας, που σου εφερε (μεταξυ αλλων) Μπερμπατοφ και σου εφερε τίτλο μετα απο 14 χρονια και παραλιγο πρωτάθλημα δε βλάπτει. Τα σκέφτεστε αυτα που γραφετε ρε μαγκες?
Γιναμε Ρεαλ κ δεν το ξέρω??
Και για οσους ειναι λιγο πιο σοβαροί και προσγειωμενοι συνοπαδοί θα συμφωνήσουν φανταζομαι πως μετα την φετινη χρονια-σταθμο με λιγες ποιοτικες προσθηκες μονο καλυτερα θα πανε τα πράγματα. Ουτε μπαμ ουτε μπουμ, αυτα ειναι για παιδια...
Λιγο respect για εναν ανθρωπο που σε μια μερα εξοφλησε ΟΛΑ τα χρεη της ομαδας, που σου εφερε (μεταξυ αλλων) Μπερμπατοφ και σου εφερε τίτλο μετα απο 14 χρονια και παραλιγο πρωτάθλημα δε βλάπτει. Τα σκέφτεστε αυτα που γραφετε ρε μαγκες?
Γιναμε Ρεαλ κ δεν το ξέρω??
Και για οσους ειναι λιγο πιο σοβαροί και προσγειωμενοι συνοπαδοί θα συμφωνήσουν φανταζομαι πως μετα την φετινη χρονια-σταθμο με λιγες ποιοτικες προσθηκες μονο καλυτερα θα πανε τα πράγματα. Ουτε μπαμ ουτε μπουμ, αυτα ειναι για παιδια...
Γενικα νομιζω οτι μεγάλο ποσοστό του κόσμου δεν εχει επαφή με την πραγματικότητα.... αχαριστία στο φουλ και μνήμη χρυσόψαρου...δεν λεω για εδώ μεσα που η φαση ειναι συγκρατημένης αλλα αν δείτε τι ειρωνία και μιρλα υπάρχει θα νομίζετε οτι έχουμε πρόεδρο Γουμένο και έχουμε χάσει όλους τους παίκτες με προσφυγή...