Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Σιγα σιγα να το βαζετε στο μυαλο σας οτι 6αρι δεν θα παρουμε.
Ο Γιωργοςςς εδειξε 7 και 5.
9 Αυγουστου σημερα και δεν υπαρχει ενδειξη οτι οι εμπλεκομενοι στις μεταγραφες ψαχνουν 6αρι.
Κανιας, Τσιμιροτ και εν δυναμει Σαχοφ.
9 Αυγουστου σημερα και δεν υπαρχει ενδειξη οτι οι εμπλεκομενοι στις μεταγραφες ψαχνουν 6αρι.
- Dimitris_L4
- desperando
- Επικοινωνία:
Και γω αυτό βλέπω.
Με κανιας και τσιμιροτ για εξαρια.
Το ίδιο λάθος με πέρσι.
Και αν πέρσι υπήρχε η δικαιολογία ότι πίστευαν ότι οι τσιμιροτ και Χαρίσης μπορούν εύκολα να ανταποκριθουν σ αυτό το ρόλο, δεν ξέρω αν υπάρχει δικαιολογία φετος
Το ίδιο λάθος με πέρσι.
Και αν πέρσι υπήρχε η δικαιολογία ότι πίστευαν ότι οι τσιμιροτ και Χαρίσης μπορούν εύκολα να ανταποκριθουν σ αυτό το ρόλο, δεν ξέρω αν υπάρχει δικαιολογία φετος
πλακα πλακα αφου ο ζορζ ειπε 7 και 5, μαλλον 6ρι θα παρουμεmbison έγραψε:Σιγα σιγα να το βαζετε στο μυαλο σας οτι 6αρι δεν θα παρουμε.

θα προκειται για εγκλημα κατα του ποδοσφαιρου κατι τετοιο...ας ελπισουμε για το καλο ολων να μην ισχυσει...desperando έγραψε:Και γω αυτό βλέπω.
Το ίδιο λάθος με πέρσι.
Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
Μη το καψεις δωσε το σε καποιον που το θελει πραγματικα και αδυνατει να το αποκτησειBIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
Σε ποια θύρα; Το θέλω εγώ. Τον νευρολόγο δεν μπορώ να σου τον πληρώσωBIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποκτήσουμε ανασταλτικό μέσο και δημιουργικό χαφ. Και στόπερ θέλουμε, όπως και επιθετικό, αλλά χωρίς τα δύο (ποιοτικότατα) χαφ που ανέφερα, θα μας κλαίν' οι ρέγγες..!
Προσοχή όμως! Αυτά τα χαφ τα θέλουμε για 4-4-2. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κριθεί ο Στανόγεβιτς. Αλλιώς, ας μην το έπαιρναν. Αν δεν τον ενισχύσουν, δεν θα φταίει καθόλου αυτός, αλλά ΜΟΝΟ ο Ιβάν! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..!!!
Προσοχή όμως! Αυτά τα χαφ τα θέλουμε για 4-4-2. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κριθεί ο Στανόγεβιτς. Αλλιώς, ας μην το έπαιρναν. Αν δεν τον ενισχύσουν, δεν θα φταίει καθόλου αυτός, αλλά ΜΟΝΟ ο Ιβάν! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..!!!
- sourmenetes
- Moderator
Μη λετε οτι να ναι ρε.....BIacky έγραψε:Αν δεν πάρουμε 6αρι θα παω σε νευρολογο και φυσικά θα καψω το διαρκείας....μετά από πολλά χρόνια είχα την δυνατότητα να αγορασω ένα αλλα θα το καψω αλήθεια....
-
Οκ όλοι μας ευχόμασταν να επιστρέψει ο Πορκαρος με κανέναν παπά αλλά τώρα;;....μαζέψτε τον σας παρακαλώ!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι αγορές και οι πωλήσεις γίνονται με βάση η ομάδα να παίξει σωστά το 4 - 4 - 2 του Σταν.
Ξεχάστε τα συστήματα με έναν επιθετικό μπροστά.
Εγώ περιμένω μέχρι τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πωληθούν άλλοι τρείς παίκτες και να αποκτηθούν δύο.
Και φυσικά τα ονόματα δέν θα έχουν ακουστεί πουθενά.Θα πέσουν απο τα σύννεφα πάρα πολλοί...

Ξεχάστε τα συστήματα με έναν επιθετικό μπροστά.
Εγώ περιμένω μέχρι τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πωληθούν άλλοι τρείς παίκτες και να αποκτηθούν δύο.
Και φυσικά τα ονόματα δέν θα έχουν ακουστεί πουθενά.Θα πέσουν απο τα σύννεφα πάρα πολλοί...

- SplashBro22
Όνειρο το 4-1-2-3 με Κάνιας στο 6 και Καντουρί-Μπίσεσβαρ στο 10. Ο Κάνιας είναι ο καλύτερος κόφτης που υπάρχει στην τιμή κάτω των 5 εκ. Απλά είναι τραγικός επιθετικά. Τον υποτιμάτε πολύ κυρίως επειδή δεν αντιλαμβάνεστε την αθόρυβη δουλειά. Η ομάδα χρειάζεται ένα αριστερό μπακ κλάσης, πιστεύω.
Οι δηλωσεις παντως Στανο δυσκολα οδηγουν σε συμπερασμα για αποκτηση 2 χαφ,μαλιστα αν αυτος ο ενας ειναι ο μαροκινος που ειναι 8-10ρι αδυνατω να καταλαβω τι εχουν στο μυαλο τους.