8. Χάρης Χαρίσης
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
Κατ αρχην καλη χρονια με υγεια σε ολους.Με αυτες τις δηλωσεις κ αυτα τα μυαλα που δειχνεις οτι εχεις, θεωρω οτι μονο μπροστα μπορεις να πας.Ειδικα αυτο που λεει (αν ο ΠΑΟΚ δειχνει οτι σε θελει μια φορα,εσυ πρεπει να δειξεις 10 φορες οτι θελεις να φορεσεις αυτη τη φανελα),αλλα κ στα υπολοιπα σχολια του.ΜΠΡΑΒΟ ωριμες σκεψεις απο την ηλικια σου μικρε.
Μα το ότι έριξε πόρτα στον γαβρο δείχνει ότι είναι ένα παιδί με φιλοδοξίες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλή χρονιά να έχεις παλίκαρε μου...Αφού ο Θεός σε ευλόγησε με τόσο μυαλό στα 20 σου χρόνια, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχεις στην ζωή σου...Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά την διπλή δοκιμασία που σε υπέβαλε ήδη με τους τραυματισμούς σου, δείχνεις τέτοια υπομονή, επιμονή, δύναμη, γενναιότητα, στωικότητα και αισιοδοξία...Αποτελείς αληθινά λαμπρό παράδειγμα και μακάρι να σε "ακολουθήσουν" όσο περισσότερα παλικαράκια γίνεται...
Σου εύχομαι το 2015 που έδυσε να ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας αλλά και της ζωής σου γενικότερα και το 2016 που ανέτειλε να σου φέρει πολλή υγεία και την απαρχή μίας μεγάλης καριέρας στον Π.Α.Ο.Κ. μας, που δείχνεις με τις δηλώσεις σου ότι "νιώθεις" και αγαπάς πολύ, αντάξιας της πίστης που έχεις στην ομάδα...
Χαρακτήρες, ειδικά σε νεανική ηλικία, σαν αυτόν που δείχνεις εσύ έως τώρα είναι δυστυχώς δυσεύρετοι στις μέρες μας, γι αυτό σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός, τυχερός και να συνεχίσεις στον δρόμο που "χάραξες" χωρίς να αλλάξεις "ρότα" μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας και όχι μόνο...
Να είσαι καλά καρντασάκο μου...
είσαι...
...αφού...
...

Υ.Γ. Έργκυς Κάτσε, κοίτα να κάνεις παρέα μαζί του γιατί, όπως φαίνεται, εκείνος ο "καμένος" ο Σέκου που έκανες καθημερινή παρέα, σου έκανε μεγάλο κακό στον χαρακτήρα σου...Σύνελθε όσο είναι καιρός και "ξεκαβάλα απ το καλάμι" όσο είναι ακόμα καιρός...

Σου εύχομαι το 2015 που έδυσε να ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας αλλά και της ζωής σου γενικότερα και το 2016 που ανέτειλε να σου φέρει πολλή υγεία και την απαρχή μίας μεγάλης καριέρας στον Π.Α.Ο.Κ. μας, που δείχνεις με τις δηλώσεις σου ότι "νιώθεις" και αγαπάς πολύ, αντάξιας της πίστης που έχεις στην ομάδα...
Χαρακτήρες, ειδικά σε νεανική ηλικία, σαν αυτόν που δείχνεις εσύ έως τώρα είναι δυστυχώς δυσεύρετοι στις μέρες μας, γι αυτό σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός, τυχερός και να συνεχίσεις στον δρόμο που "χάραξες" χωρίς να αλλάξεις "ρότα" μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας και όχι μόνο...
Να είσαι καλά καρντασάκο μου...

Υ.Γ. Έργκυς Κάτσε, κοίτα να κάνεις παρέα μαζί του γιατί, όπως φαίνεται, εκείνος ο "καμένος" ο Σέκου που έκανες καθημερινή παρέα, σου έκανε μεγάλο κακό στον χαρακτήρα σου...Σύνελθε όσο είναι καιρός και "ξεκαβάλα απ το καλάμι" όσο είναι ακόμα καιρός...

Για τους τραυματισμούς του και την ατυχία: Η τύχη και η ατυχία δεν σε κυνηγούν, εσύ τις κυνηγάς! Όχι, γενικά δεν αισθάνομαι άτυχος γιατί όλα αυτά είναι φυσιολογικά στο ποδόσφαιρο και απλά σε καθυστερούν λίγο. Χρειάζεται καλή δουλειά. Όσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις, ο ρυθμός, η ένταση, πρέπει να ανεβαίνει και η σωματική δύναμη. Δουλεύω πολύ για να μην ξαναπάθω τίποτα.
μια πρόταση που μπορεί να μπει σε πολλά τόπικ.
μια πρόταση που μπορεί να μπει σε πολλά τόπικ.

Διαβασα τη συνεντευξη του και μπηκα να γραψω και βλεπω πως και αλλα αδερφια εκαναν την ιδια σκεψη.
"Στο οικονομικό δεν είχαμε να πούμε τίποτα. Σε ό,τι μου πρότειναν είπα ναι κι ενώ είχα περιθώριο να διαπραγματευτώ, έδωσα εντολή στον ατζέντη μου να μην το κάνει. Όταν ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι σε θέλει, εσύ πρέπει να δείξεις δέκα φορές ότι θες να φορέσεις τη φανέλα του! Δεν κατακρίνω κανέναν για τον τρόπο που σκέφτεται, αλλά αν δείξεις ότι στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς οικονομικά μόνο την καλή αγωνιστική συγκυρία στα 20 σου χρόνια, εκπέμπεις ένα προφίλ που δεν θα ήθελα να κουβαλάω."
Μπραβο ρε πιτσιρικο. Ωραιο μυαλο σε εναν 20χρονο και το ωραιο μυαλο, ειδικα στις θεσεις του κεντρου, βγαινει και στο χορταρι. Σου ευχομαι να γινεις ενας μεγαλος παικτης του ΠΑΟΚ.
ΥΓ: να προσεχεις τα κλαρινα και τα tattoo.. αλλα ευτυχως φαινεσαι αλλη παστα εσυ
"Στο οικονομικό δεν είχαμε να πούμε τίποτα. Σε ό,τι μου πρότειναν είπα ναι κι ενώ είχα περιθώριο να διαπραγματευτώ, έδωσα εντολή στον ατζέντη μου να μην το κάνει. Όταν ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι σε θέλει, εσύ πρέπει να δείξεις δέκα φορές ότι θες να φορέσεις τη φανέλα του! Δεν κατακρίνω κανέναν για τον τρόπο που σκέφτεται, αλλά αν δείξεις ότι στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς οικονομικά μόνο την καλή αγωνιστική συγκυρία στα 20 σου χρόνια, εκπέμπεις ένα προφίλ που δεν θα ήθελα να κουβαλάω."
Μπραβο ρε πιτσιρικο. Ωραιο μυαλο σε εναν 20χρονο και το ωραιο μυαλο, ειδικα στις θεσεις του κεντρου, βγαινει και στο χορταρι. Σου ευχομαι να γινεις ενας μεγαλος παικτης του ΠΑΟΚ.
ΥΓ: να προσεχεις τα κλαρινα και τα tattoo.. αλλα ευτυχως φαινεσαι αλλη παστα εσυ
Παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους μικρούς ο χαρισης μπράβο σε σένα αλλά και στην οικογένεια σου για τον τρόπο που σκεφτεσε
21. Χάρης Χαρίσης
Το ποσο σε πιστεύω το έχω δείξει και σε αυτο το τοπικ και γενικά όπου σταθώ και όπου βρεθώ!
Αν στρώσεις την ζωή σου και τις συνήθειες σου θα κανεις μεγάλη καριέρα!
Sent from my mind using boobs power
Αν στρώσεις την ζωή σου και τις συνήθειες σου θα κανεις μεγάλη καριέρα!
Sent from my mind using boobs power
- Lacedaemonian
υπομονή θέλει για όταν δεν θα είναι στα πάνω του. μικρός είναι ακόμα, δουλειά, δουλειά, δουλειά και όλα θα έρθουν με λίγη τύχη.
χωρίς τα τρια αναγκαία, δεν γίνεται τίποτα...
χωρίς τα τρια αναγκαία, δεν γίνεται τίποτα...
- thanos-xanthi
εισαι παλικαρος
μπαλα ζητουσε, δε κρυφτηκε σαν την αλλη την τιτικα που προλαβαμε απο τα χερια της σπορτινγκ λισαβονας
δυνατος, απο τους λιγους που εβγαλαν παθος
μπαλα ζητουσε, δε κρυφτηκε σαν την αλλη την τιτικα που προλαβαμε απο τα χερια της σπορτινγκ λισαβονας
δυνατος, απο τους λιγους που εβγαλαν παθος
συμφωνω με το πρωτο σκελος. ο πελκας πηρε προσπαθειες σημερα.
αναμενω τα στατιστικα του αγωνα, οπου θα φανει εκει.
Γρήγορο μυαλό κάθετες κινησεις ωραίος ειδαι αλλα άτυχος γιατι δε βλεπω βοήθεια
- thanos-xanthi
K_geo έγραψε:συμφωνω με το πρωτο σκελος. ο πελκας πηρε προσπαθειες σημερα.
K_Geo ναι οι προσπαθειες, αλλα 0 εις το πηλικο το αποτελεσμα
τι να την κανω την ποδια και την τριπλα την ανουσια του πελκα
και αυτος και ο Μακ καποια στιγμη ειχαν κρυφτει, αφου λεω μηπως εγιναν αλλαγη
καλα για τα στημενα, ας του πει καποιος να το τρωει ολο το φαγακι του
και κλασικα το πιο εκνευριστικο, οι αρδ εξαιτιας μανατζερ θα τον βγαλουνε και στους διακριθεντες...
δεν διαφωνω στη λογικη, σιγουρα διαφωνω στην εκφραση αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
παντως, δεν κρυβεται, αυτο ειναι ενα γεγονος. θελει και παιρνει προσπαθειες που δεν του βγαινουν ομως.
παντως, δεν κρυβεται, αυτο ειναι ενα γεγονος. θελει και παιρνει προσπαθειες που δεν του βγαινουν ομως.