31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Ειλικρινα ελπιζω οχι αλλες αλχημειες. Αριστερο μπακ σε ξερουμε, εκει θελουμε να μεινεις
δεν ηταν τοσο καλος ιδιως στο πρωτο με πολλα λαθη...πολλες φορες του φωναζε και ο αργεντινος επειδη δεν ανοιγοταν ενω πολλες φορες φοβοταν να κανει μετρα στην πτερυγα και να ντουμπλαρει το λουκας...βγαζει παθος και τσαμπουκα, σιγουρα δεν θελω να τον ξαναδω σεντερ μπακ αλλα θελει πολλα ψωμια ακομα για να βαφτιστει αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ...μπραβο για το γκολ εχει ωραιο και γλυκο αριστερο ποδι και αξιοπρεπες δεξι αν το συνδιασει και με μεγαλυτερα αθλητικα προσοντα θα δουμε τον τζαβελλα του νιονιου...
- Dinos_Liverpool
Με πόρωσες με το πάθος σου! Σε τέτοια ματς, το να γυαλίζει το μάτι αναπληρώνει και λίγο χαμηλότερη ταχύτητα, και λίγο λιγότερα ανεβάσματα.
- trelopaoki444
Δεν εχω γραψει σε κανενα τοπικ. Αποφασισα να γραψω μονο εδω γιατι φαινεται να ξερεις που βρισκεσαι.
Εγω προσωπικα τετοιο τσαμπουκα θελω να βλεπω απο τον αρχηγο του ΠΑΟΚ. Τα λογια του Λεοντιαδη στη βραβευση του το μεγαλυτερο σου παρασημο. Ματι που γυαλιζει, απο το πρωτο λεπτο, βλεμμα που λεει σε καθε ψευτοτσαμπουκα οτι εδω κουμαντο κανω εγω και μονο εγω...
Γεννηθηκες ΠΑΟΚ και δεν το ηξερες Γιωργαρε

Εγω προσωπικα τετοιο τσαμπουκα θελω να βλεπω απο τον αρχηγο του ΠΑΟΚ. Τα λογια του Λεοντιαδη στη βραβευση του το μεγαλυτερο σου παρασημο. Ματι που γυαλιζει, απο το πρωτο λεπτο, βλεμμα που λεει σε καθε ψευτοτσαμπουκα οτι εδω κουμαντο κανω εγω και μονο εγω...
Γεννηθηκες ΠΑΟΚ και δεν το ηξερες Γιωργαρε

- Μπαρκαρούτσος
Καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς!
Αυτός που ξεχείλιζε κάποτε στον Π.Α.Ο.Κ., με Ivic, Conceicao, Gavreras, Muslimovic, Garcia (μετά την 1η χρονιά), Vieirinha!
Αυτός που ξεχείλιζε κάποτε στον Π.Α.Ο.Κ., με Ivic, Conceicao, Gavreras, Muslimovic, Garcia (μετά την 1η χρονιά), Vieirinha!
- ΑποστόληςΑ
Τα όποια λάθη του στη θέση του αριστερού μπακ θεωρώ ότι είναι δικαιολογημένα. Απο τοτε που ήρθε ελάχιστα έχει παίξει στη θέση αυτή γιατί είχαμε έλλειψη από stoppers. Διαθέτει όμως τα προσόντα να κάνει αξιόλογη καριέρα στη θέση αυτή.
Είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει φέτος (αν δεν κάνω λάθος) μετά από εκείνο στο Περιστέρι.
Είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει φέτος (αν δεν κάνω λάθος) μετά από εκείνο στο Περιστέρι.
- sourmenetes
- Moderator
Ως παικτη ειχα πει απο το καλοκαιρι οτι τον παω και οτι μπορει να αποτελεσει μια πολυ αξιοπιστη λυση αριστερα απο την οποια ξερεις τι μπορει να περιμενεις φαινεται ομως οτι ειμαι ο μονος που στραβωνει απο καποιες εκφρασεις υπερβολικου θα ελεγα παθους.Υπαρχει το ωραιο παθος και το βλακωδες και για μενα τουλαχιστον ο Τζαβελλας ισορροπει επικυνδινα αναμεσα στα δυο και απο τυχη δεν το εχει πληρωσει η ομαδα.
εντάξει. δεν έχει την ταχύτητα για να παίξει ώς επιθετικό αρ. μπακ, αλλά με τον Κίτσιου δεξιά μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία στην αμυντική γραμμή. Πιστεύω τα "μαθήματα" που πήρε ώς σεντερ μπακ θα βοηθήσουν στο να αποκτήσει πιο "ειδικό" ρόλο στην ομάδα.
πραγματικά!Dinos_Liverpool έγραψε:ΨΥ-ΧΑ-ΡΑ!!!
πάθος, αγωνηστικότητα, αυτοθυσία
θα τον ήθελα του χρόνου μέσα στους αρχηγούς
πολυ καλος χτες..λιγο προσοχη σε μαρκαρισματα λογω παθους κ ελειψη συγκεντρωσης που εχει καποιες φορες.
- ΑποστόληςΑ
Κομανέτσι με έκανες, αλανιάρη μου! Δεν σε είχα πάρει με καλό μάτι, αλλά χθες με ξεφτίλισες. Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να διδάσκεις ΠΑΟΚ! Κορυφαία στιγμή όταν σε ζμπρώχνει το γατί κι εσύ, αντί να πέσεις για να ζητήσεις κάρτα, τον αρπάζεις απ' την φανέλα και τον ισιώνεις το στόμα. Επίσης, γ@μάτος προς το τέλος, που το άλλο το αρκουδάκι σε χτυπάει στο κεφάλι, εσύ συνεχίζεις το μαρκάρισμα, τον ξαπλώνεις, αυτός σφαδάζει σαν να τον βγάλαν τα νύχια και εσύ σαν κύριος περνάς από πάνω του και πας στον πάγκο για να σε δέσουν το κεφάλι. Με δύο λέξεις:
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!!
- ΑποστόληςΑ