31.Γιώργος Τζαβέλλας
- Καπετάνιος
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Ο Τζαβελας ειναι ηγετης παιδια. Μπορει να αγωνιστικα να χανει σε καποια σημεια αλλα στα υπολοιπα ειναι ηγετης. Θα καυλωσει τους υπολοιπους, θα τσαμπουκαλευτει γιατι ΠΑΟΚ εισαι, θα δωσει και καμια φαπα σε κανα δικο μας οταν πρεπει. Μ αρεσε πολυ (και) χθες.
Καλημερα Αποστολη,εδω θα διαφωνησω εκανε το σωστο σ αυτην την φαση,στο υψος που ειναι η μπαλα δεν εχεις περιθωριο να την πασαρεις,απλα ο τερματοφυλακας ηταν ακριβως εκει που επρεπε και αντεδρασε σωστα(μισο βημα πισω να ηταν του την περνουσε.Ο Τζαβελας οπως εχω αναφερει πρεπει να παρει το περιβραχιονιο του αρχηγου.Αν το ταβανι του ειναι το 7 αυτος παιζει συνεχεια 7,5.Καλη συνεχεια να εχει και μακρια απο τραυματισμους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι. Στην ευκαιρία που είχε πάντως θεωρώ ότι έπρεπε να την δώσει αριστερά του.
Και κατι ακομα που μου ηρθε στο μυαλο τωρα,σε καποια φαση παιχτης του Αγιαξ περνα αναμεσα απο τρεις δικους μας και ερχεται με τοσο δυναμη και τσαμπουκα,του κοβει την επελαση σαν να του ειπε ως εδω ησουν...
Πολυ καλη παρουσια..
Στην φαση με την κεφαλια .. μπορουσε να εχει καλυτερη αντιδραση.
Στην φαση με την κεφαλια .. μπορουσε να εχει καλυτερη αντιδραση.
πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, ένας άνθρωπος για να αλλάξει στάση (στο γήπεδο) στα 29-30 του, χρειάζεται να ρίξει πολλή σκέψη και περισυλλογή
ο τζαβέλλας αλλιώς είχε μάθει να αντιδράει τόσα χρόνια
από πέρσι έχει τόσες αλλαγές, κάτι που εμένα μου βγάζει σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ μας
όπως είχε αλλάξει και ο γκαρσία μετά την πρώτη χρονιά
(προς θεού μην αρπαχτείτε από αυτό, δε συγκρίνω γενικότερα γκαρσία με τζαβέλλα)
σκεφτείτε πόσοι από εσάς θα αλλάζατε τον τρόπο συμπεριφοράς σας στα 30
λογικά ψιλοσοκαρίστηκε με κάποια πράγματα, κάθισε, τα μέτρησε και τα δουλεύει
γι αυτό βλέπουμε αυτή τη διαφορά από πέρσι
το να μη σε γουστάρουνε οι οπαδοί σου και συ να το γυρίζεις και σιγά σιγά να τους κερδίζεις, είναι μεγάλο πράγμα, που εμείς δύσκολα θα το καταλάβουμε
ο τζαβέλλας αλλιώς είχε μάθει να αντιδράει τόσα χρόνια
από πέρσι έχει τόσες αλλαγές, κάτι που εμένα μου βγάζει σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ μας
όπως είχε αλλάξει και ο γκαρσία μετά την πρώτη χρονιά
(προς θεού μην αρπαχτείτε από αυτό, δε συγκρίνω γενικότερα γκαρσία με τζαβέλλα)
σκεφτείτε πόσοι από εσάς θα αλλάζατε τον τρόπο συμπεριφοράς σας στα 30
λογικά ψιλοσοκαρίστηκε με κάποια πράγματα, κάθισε, τα μέτρησε και τα δουλεύει
γι αυτό βλέπουμε αυτή τη διαφορά από πέρσι
το να μη σε γουστάρουνε οι οπαδοί σου και συ να το γυρίζεις και σιγά σιγά να τους κερδίζεις, είναι μεγάλο πράγμα, που εμείς δύσκολα θα το καταλάβουμε
- john4serres
Καπετάνιος έγραψε:Ο Τζαβελας ειναι ηγετης παιδια. Μπορει να αγωνιστικα να χανει σε καποια σημεια αλλα στα υπολοιπα ειναι ηγετης. Θα καυλωσει τους υπολοιπους, θα τσαμπουκαλευτει γιατι ΠΑΟΚ εισαι, θα δωσει και καμια φαπα σε κανα δικο μας οταν πρεπει. Μ αρεσε πολυ (και) χθες.
Μια που ένας φίλος πιο πάνω είπε για τραυματισμούς....να προσμετρηθεί στα θετικά του ότι τα δύο τελευταία χρόνια που έχουν τραυματιστεί μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ, αυτός μετράει αν θυμάμαι καλά έναν μυικό την πρώτη χρονιά......φτου, φτου.
- falconakis
Και μόνο οι κολοτούμπες που έχουν γίνει εδώ μέσα φτάνουν για να δείξουν ότι ο Γιώργαρος είναι πλέον ένας από εμάς...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ!!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ!!!!

- denyparxeisalio
- Trilofiotis
john4serres έγραψε:Καπετάνιος έγραψε:Ο Τζαβελας ειναι ηγετης παιδια. Μπορει να αγωνιστικα να χανει σε καποια σημεια αλλα στα υπολοιπα ειναι ηγετης. Θα καυλωσει τους υπολοιπους, θα τσαμπουκαλευτει γιατι ΠΑΟΚ εισαι, θα δωσει και καμια φαπα σε κανα δικο μας οταν πρεπει. Μ αρεσε πολυ (και) χθες.
Τεραστιος Τζαβελλας, με την ποδοσφαιρικη μαγκια εχει καταφερει να γυρισει το κλιμα και πλεον μονο ενας κομπλεξικος θα συνεχισει την εμμονη με αυτον. ΑΝανεωση και κλεισιμο καριερας με τηγν ασπρομαυρη φανελα.
Μπράβο για τα ψυχικά αποθέματα που έχει πέρα του ότι είναι καλός παίκτης
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk