Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Πασχαλακης καλο ειναι να αποκτηθεί να φυγει ο μπρίκιτς κ να ηρεμήσουμε κ να βρούμε πρωτο τέρματα πιο άνετα , ιςως κ νεαρότερο
- paokovios1974
Σεραφειμ, βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα κατα την αποψη μου.
Επισης τα συμπερασματα σου ειναι απο αποσπασματικες σκορπιες ειδησεις.
Και γιατι λες για πασχαλακη και δεν λες για βιερινια και στοχ πχ που ακουγονται.
Ανησυχητικο εγω θα ελεγα το οτι χαθηκε ο στοχος να εχουμε το 80% των μεταγραφων πριν παμε για ολλανδια.
Εκει εκ των πραγματων και λογω της φυγης Ιβιτς ...αργησαμε.
Κατα τα αλλα εχω εμπιστοσυνη στον βουκιτς, εεε στον Μιχελ ηθελα να πω
Επισης τα συμπερασματα σου ειναι απο αποσπασματικες σκορπιες ειδησεις.
Και γιατι λες για πασχαλακη και δεν λες για βιερινια και στοχ πχ που ακουγονται.
Ανησυχητικο εγω θα ελεγα το οτι χαθηκε ο στοχος να εχουμε το 80% των μεταγραφων πριν παμε για ολλανδια.
Εκει εκ των πραγματων και λογω της φυγης Ιβιτς ...αργησαμε.
Κατα τα αλλα εχω εμπιστοσυνη στον βουκιτς, εεε στον Μιχελ ηθελα να πω

Αύριο στην παρουσίαση πιστεύω ότι θα μάθουμε περισσότερα για το επιτελείο και το σύστημα που θα παίξουμε. Μεταγραφικά σήμερα και αύριο λογικά είναι νεκρές μέρες λόγω της συνέντευξης και της πρώτης. Από Παρασκευή τα νέα για τον τερματοφύλακα.
δεν χρειαζονται ουτε παππαδες ουτε τιποτα...αλλωστε ειμαι απο αυτους που δεν γουσταρουν τα "μεγαλα" ονοματα μου αρεσει ομως να βλεπω τα χαρακτηριστικα και την προοπτικη αυτου που ερχεται, τι μπορει δηλαδη να προσφερει βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα τοσο αγωνιστικα οσο και "οικονομικα" στην ομαδα...Demir έγραψε:Δηλαδή ο πσχαλακης για δεύτερος τόσο κακός είναι ;;;;;;;; άσχετα με το ότι θέλω να παρεό ευκαιρία ο σιαμπανης.. ο γλυκός στην ανακοίνωση είπαν θα λείπει 6-8 μήνες! Δηλαδή στην καλύτερη Ιανουάριο !!
Ο γάλλος για αλλαγή του λεοβατς τόσο χάλια είναι ;;;;
Μάλλον το πρόβλημα γενικά είναι ότι δεν ταΐζει ο μιχελ παπάδες , να φτιάχνεται ο κόσμος ...
φοβαμαι μηπως το μπατζετ του ΠΑΟΚ συνεχιζει να ανεβαινει δυσαναλογα ομως με την ποιοτητα του ροστερ για τα νουμερα του...δηλαδη εχουμε φτασει σε σημειο ο ΠΑΟΚ να ταιζει 40 συμβολαια κοντα...
και για να επανελθω στα ερωτηματα σου...
οταν λες πασχαλακης δευτερος τερματοφυλακας εννοεις με ή χωρις το γλυκο??αν ειναι με τον γλυκο φανταζομαι εννοεις οτι ο πασχαλακης θα ειναι πρωτος τερματοφυλακας για την επριοδο της απουσιας του παναγιωτη...και εγω θα σου απαντησω κακως τοτε πληρωσαμε τα μαλλιοκεφαλα μας για να διωξουμε τελικα το βελλιδη γιατι στο ιδιο επιπεδο βρισκονται...
αν εννοεις δευτερος τερματοφυλακας την περιοδο της απουσιας του παναγιωτη (δηλαδη τριτος με την επιστροφη του) τοτε θα σου απαντησω οτι κακως ξοδευουμε χρηματα απο το μπατζετ για μια θεση "γλαστρα" των 5 αγωνων
μαξιμουμ και αμα...υπαρχει και ο μελισσας ο οποιος κουβαλαει και μια χρονια στη β εθνικη και μπορει να κανει τη "γλαστρα" τζαμπα...
οσον αφρα το λεβεκ αν και δεν τον ανεφερα απο πλευρας ιατρικων -κυριως- και στατιστικων δευτερευοντως στοιχειων σου προκαλουν απο μονα τους μια ανησυχια...καλα να ειναι το παιδι πρωτα και να παιξει τη μπαλα της ζωης του...
αλλα τα 2 ονοματα που ακουστηκαν στον κεντρο (ο ρουμανος και ο εντοι που γραφουν οτι διαπραγματευομαστε ακομα) προσωπικα με απογοητευουν σαν επιλογες στον πολυ νευραλγικο χωρο του κεντρου...ειναι αλλωστε πεποιθηση μου οτι οι αγωνιστικα ειναι ο τομεας που μας στοιχισε περισσοτερο (μαζι με το σεντερ φορ που καλυφθηκε η θεση το δεκεμβρη)...
για τη μη πληρη στελεχωση του προπονητικου τημ 2 μερες πριν την εναρξη της προετοιμασιας δε νομιζω οτι χρειαζεται καμια ιδιαιτερη αναλυση...
μιλαμε για ανησυχιες βεβαια και σε κανενα σημειο για πανικο ή ο,τιδηποτε αλλο...
υγ παοκοβιε ανεφερα τα συγκεκριμενα ονοματα γιατι ακριβως δεν προερχονται απο αρδορεπορταζ αλλα απο τις ιδιες τους τις δηλωσεις...για βιερινιες και στοχ μιας και αναφερεις δεν ψηνομαι ιδιαιτερα γιατι θεωρω οτι εχουμε επενδυσει ηδη αρκετα στις πτερυγες μας στα καθαρα εξτρεμ...προτιμω εναν πλαγιο επιθετικο προσωπικα παρα εξτρεμ...αυτα καμια βιασυνη κλπ σκορπιες σκεψεις ειναι με βαση τις μεχρι τωρα μεταγραφικες βολιδοσκοπησεις μας...
- paokovios1974
Το σενάριο να μείνει ο μπρικιτς και να παρθει μόνο ο πασχαλακης για κάλυψη σας περνάει απ το μυαλό?λογω σερβικου λομπι .ρεμπροφ περιμέναμε σανογιεβιτς ήρθε άρα μην εχουμε προσδοκίες για μεγάλο ονομα
Μεταγραφή για βασικός - Σιαμπάνης - Μελίσσας. Αλλωστε κάποια στιγμή θα επιστρέψει και Ο Γλύκος.
Είτε μείνει είτε όχι ο Μπρικιτς θεωρώ υπερβολή να πάμε και γι' άλλον τερματοφύλακα.
Οταν θεωρείται τόσο μεγάλο ταλέντο ο Σιαμπάνης θα πρέπει ανάλογα και να το στηρίζουν.
Είτε μείνει είτε όχι ο Μπρικιτς θεωρώ υπερβολή να πάμε και γι' άλλον τερματοφύλακα.
Οταν θεωρείται τόσο μεγάλο ταλέντο ο Σιαμπάνης θα πρέπει ανάλογα και να το στηρίζουν.
- paokovios1974
ε τους θελω ή δεν τους θελω και ο εγω και ο καθενας μας, σιγουρα δεν μπορουμε να αλλαξουμε τα πεπραγμενα της παε ΠΑΟΚ...paokovios1974 έγραψε:καλα αμα ερθουν μην τους θες.
οποτε ξεκινωντας απο αυτη τη βαση, δε νομιζω οτι χρησιμευει πουθενα μια τετοια διαπιστωση στην οικονομια της συζητησης

- paokovios1974
Απο πολλούς. Και από την Μαντσεστερ Σίτυ που τον ήθελε.paokovios1974 έγραψε:απο ποιον θεωρειται ταλεντο?