Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
agios

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από agios »

efthimis_paok έγραψε:
nothu έγραψε:Το οτι μαλωνει ο sic με τον sic με ξεπερναει.
:-)
Το κόβω να καταλήγει σε:

-Ρε sic γράφεται σε λεω

-Οχι ρε sick ειναι αφού
Ρε παιδιά μην βαράτε!!!Δεν είμαι ο Ryan,ο Bryan είμαι...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:Ας με βοηθησει καποιος πιο υπομονετικος συνοπαδος αν θελει.. Ας μου παραθεσει καποιος ενα ρεπορταζ που να αναφερει αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ να ανοιξουν κι εμενα τα ματακια μου παρακαλω.. Χωρις πλακα, ισως να εχει συμβει οντως και να μην εχω ιδεα και να ειναι αρλουμπες οσα λεω. Δεν παρακαλουθω πια και τα παντα. Παραθεστε μου παρακαλω ενα ρεπορταζ προς ενημερωση μου αν ειναι ετσι.
Τζάμπα ασχολείσαι φίλε @sic-4... :geek:

Τα ίδια έκανα και του λόγου μου παλιότερα και ο @Kat5 (γιατί χάθηκες?) δίχως κανένα αποτέλεσμα φυσικά...
Η ξερολίαση, η ισχυρογνωμοσύνη κι ο εξυπνακισμός στο μεγαλείο του... :( Δεν το κατάλαβες ακόμα??? 8-)
"Just live with it"... :)

:idea: Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν γινόταν πράξη αυτό που πρότεινε ο @kat5, "να μαζευτούμε να τις μετρήσουμε", τότε θα φαινόταν καθαρά πλέον όλα τα "τι, γιατί και πως" αλλά αυτό δεν είναι εφικτό...δυστυχώς... :oops:

Edit: Άγιε Θεέ μου, με "έπνιξες" πάλι... :lol: :lol: :lol: Μπα σε καλό σου (ΚΑΙ) σήμερα, πολύ μεγάλη φόρ(μ)α έχεις... :D
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΤΟΥΝΤΟΡ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Για να μήν μαλώνουν οι sic-εράδες...
Το πιό πιθανό είναι να αρνήθηκε ή να καθυστερούσε να αποφασίσει ο Σάντος τότε να έρθει, για χψ λόγους, και ο Ιβάν να προσέλαβε τον Άγγελο κατόπιν υποδείξεως οπαδών, καλοθελητών και πίεσης χρόνου.
Το θέμα είναι οτι ο καθένας τα λέει διαφορετικά και εάν δέν μιλήσουν κάποιοι δέν πρόκειται να μάθουμε και ποτέ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οτι π σαββιδης χώνεται το ξερουμε τωρα κπ θα ισχύουν κπ οχι αλλα δυστυχως μυρίζει ιδια πορεία οαλι
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Την επομένη της 4άρας στον τελικό από τον αχώνευτο Αναστασίου, έπινα καφέ με τους φίλους που κατεβήκαμε, περιμένοντας το ΚΤΕΛ της επιστροφής και βλέπαμε τις φώτοζ του Αναστασιάδη πλάι με τον Σαββίδη στις κερκίδες και φρίτταμε.

Η επιλογή του φονταμενταλιστή μας πήγε πολύ πίσω. Και ως ομάδα και ως "οργανισμό", όπως μας αρέσει πλέον να λέμε.

Ήταν ένα από τα κούφια πλάνα στα οποία ενέδωσε ο Σαββίδης, το προηγούμενο ήταν το πρότζεκτ Εθνική Ελλάδος :cry:
Αυτό ήταν ότι τάχα μου ο ΠΑΟΚ θέλει ηλεκτροσόκ και κάποιον που "να ξέρει από ΠΑΟΚ και να έχει το ντι εν έι του συλλόγου" και κουραφέξαλα.

Πέρσι, το σκεπτικό του ήταν πιο solid, αλλά δεν το δικαίωσε το πρόσωπο, στο οποίο έδωσε πάρα πολύ μεγάλη πίστωση χρόνου σε σύγκριση με τα αποτελέσματα, επειδή είχε καταλάβει πλέον ότι ο κόσμος τον θεωρεί προπονητοφάγο.

Ποιο ήταν το σκεπτικό με Ίβιτς; Ότι προσέλαβε τον πρώτο προπονητή που του πρόσφερε την πρώτη -έστω και μικρή- χαρά από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ. Ανθρώπινο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, αλλά η επιλογή προπονητή πρέπει να γίνεται με κριτήρια 3ετιας. Μην έρθει πάλι ο Μάρτης και αναλάβει ο Garcia...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Τον Μάρτη αναλαμβάνει ο ΓΧ. Ο Γκαρσία του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ναι, θεωρητικά έτσι πρέπει. Θα πρέπει το όλο πλάνο στελέχωσης να αποπνέει μία αίσθηση διάρκειας.
Από το ποιος θα είναι ο προπονητής μέχρι τι παίκτες θα αποκτηθούν, με ποια χαρακτηριστικά κτλ, ποια συμβόλαια θα ανανεωθούν κτλ, αλλά ακόμη κι αυτά να γίνουν, αν η ομάδα πάει χάλια, ο προπονητής θα φύγει.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

χωρις να με κοπτει ιδιαιτερα το θεμα, αλλα μαλλον ο sic δεν εχει καθολου αδικο.
εξαλλου που το παραξενο;; ολα ειναι θεμα κοστους για τους επιχειρηματιες!

αν ο Αγγελος ηθελε 300 τοτε θα προχωρουσε η επαφη με Σαντος, αν ο Αγγελος ηθελε 100 θα ρχοταν χωρις δευτερη κουβεντα.

γι αυτο ο ιβαν ειπε στο Βρυζα δες τι θελει ο φερναντο, εγω θα δω τι θελει ο Αγγελος, και στο τελος ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ εγω.

τωρα τι ειναι και τι δεν ειναι γεγονος ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ γυρω μας, ειναι μεγαλη ιστορια και παντα καποιοι θα προσπαθουν να μας κανουν να νομιζουμε κατι που ισως δεν ειναι αληθεια.

Δεν ημουν μπροστα
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Aureliano ο φονταμελιστης φταιει για ολα. θυμασαι τετοια μερα ημασταν ακομη χαρουμενοι πριν 2 χρονια και θελαμε πρωταθλημα, αφου μας εκανε με τα αποτελεσματα να το πιστεψουμε.

χαχαχαχαχα και δεν το πηραμε τελικα !!!!

ενω τωρα ;; δουλευουμε ηρεμα να φτιαξουμε κορμο και να βρουμε τις πινελιες που χρειαζονται , εχουμε ενα χρονο μπροστα μας θα τις βρουμε, και δν εχουμε κι αγχος.

μη παρεξηγηθω ΣΤΗΡΙΖΩ Βλανταν μεχρι κοκκαλο αλλα ας ειμαστε δικαιοι, για το τι και ποιος μας φταιει.

και ποιος δε μας εφταιξε ποτε
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Ααααα αδερφε Αureliano και το προτζεκτ ΙΒΙΤΣ εχει πολυ απο ηλεκτεοσοκ με dna του ΠΑΟΚ και κουραφεξαλα οποτε νομιζω οτι μπορει να κατηγορηθεις για μομφη κατα του νυν προπονητη μας.

αφου δε στηριξαμε τον Αγγελο απ την λιγοψυχια μας κι απ το δικαιωμα που μας εδωσε απ την αγαπη του για τοΝ ΠΑΟΚ να του φερομαστε σαν καμια πεταμενη γκομενα ας στηριξουμε τον Βλαντο !!!

μονο ρε Βλαντο κρατα την αγαπη μας τωρα που δεν εισαι τιποτα και μην την ξεχασεις οταν θα σαι super προπονητης και σε δουμε με καμμια κοκκινοπρασινη η κιτρινομαυρη κυριως φορμα

ο νοων νοειτο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όταν έβαλες Πέλκα αντί (τραυματία) Τζάλμα...χειροκρότησα...

Όταν έβαλες Μύστα αντί Σάκχοφ...τρομοκρατήθηκα...

Τελικά σου χρωστούσε κι εσένα η...................ΤΑΝΑ... ;)

Υ.Γ. Μακάρι να βασιστείς περισσότερο στους αμυντικούς σου, αλλά και στους τερματάδες σου...
Στο πρώτο 10λεπτο που είχαμε ψηλά την άμυνα, υπήρξαν μεν κάνα δυο κίνδυνοι, αλλά κάναμε κι εμείς δύο φάσεις "μάτι" για γκολ... ;) Όταν δώσαμε γήπεδο ψιλοχάσαμε την μπάλα αρκετές φορές με τα παραπάνω χαφ τους... :oops:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έλα τελείωνε με τα πεθαμένα...
Αλλιώς η άνοιξη είναι κοντά.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο!