Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- paokovios1974
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Ξερω οτι ειναι ιεροσυλια να προσπερναω το τρομνερο διδυμο Κουδα- Σαραφη.
Τιμη και δοξα απλα θελω και ευχομαι Πριγιοβιτς-Μακ να τους ξεπερασουν ολους.
Για να παρεις(αγωνιστικα) πρωταθλημα χρειαζεσαι...Τερματοφυλακαρα- Γκολτζηδες παστελωτες μπροστα.
Νομιζω οτι το 2ο το βρηκαμε.
Τιμη και δοξα απλα θελω και ευχομαι Πριγιοβιτς-Μακ να τους ξεπερασουν ολους.
Για να παρεις(αγωνιστικα) πρωταθλημα χρειαζεσαι...Τερματοφυλακαρα- Γκολτζηδες παστελωτες μπροστα.
Νομιζω οτι το 2ο το βρηκαμε.
Θαρρώ ότι το εν λόγω pol μόνο ενδεικτικό της αισιοδοξίας μας για το (αναμενόμενα) φετινό δίδυμο της επίθεσης μας μπορεί να είναι και τίποτα παραπάνω, αφού πολλοί απ τους "ψηφοφόρους" δεν έχουν δει καν ποτέ, οπότε και δεν γνωρίζουν φυσιολογικά κάποια παλιά δίδυμα...K_geo έγραψε:δημιουργήθηκε ΚΑΙ εδώ poll με το ποιο θεωρείτε καλύτερο δίδυμο επιθετικών..
οκ σταματάω με τα Poll για σήμερα.
Το γεγονός δε ότι καλούμαστε να ψηφίσουμε μεταξύ πεπραγμένων και ιδεατών δεν το βρίσκω να στέκει λογικά...
Τέσπα, επειδή ποτέ δεν απεμπολώ το δικαίωμα της ψήφου μου (

Το καταλληλότερο επιθετικό δίδυμο των μέσων της δεκαετίας του '70 θα ήταν μάλλον το Γκουερίνο-Κούδας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 06 Ιούλ 2017, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Εχεις δικιο Γρηγορη οτι ακομα δεν τους ειδαμε(μαζι) Πριγιο-Μακ, τους εχουμε δει χωρια ομως τι κανουν οποτε ισχυει, το δυναμη εν τη ενωσει.
Θυμίζω ότι πριν από πρόπερσι (πριν τον Σεπτέμβριο του 2015 δηλαδή), είχαμε δει επίσης τι κάνανε, επί χρόνια μάλιστα, χωριστά και οι Κλάους και Μπέρμπα, αλλά όταν τους είδαμε πλέον μαζί φτύναμε κουκιά...
Υ.Γ. Δεν είμαι απαισιόδοξος, απλά κρατάω μικρό καλάθι...

Υ.Γ. Δεν είμαι απαισιόδοξος, απλά κρατάω μικρό καλάθι...

Ότι να ναι συγκρίσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στ αλήθεια τώρα, ένα δίκαιο το χεις ρε Πτολεμαίο...
Ειδικά αν συγκρίνεις τον αριθμό του συνόλου των γκολ που είχαν πετύχει οι Κλάους και Μπερμπάτοφ μέχρι τον Σεπτέμβριο του '15, με το σύνολο όλων όσων έχουν πετύχει οι Πρίγιοβιτς και Μακ μέχρι σήμερα...

Ειδικά αν συγκρίνεις τον αριθμό του συνόλου των γκολ που είχαν πετύχει οι Κλάους και Μπερμπάτοφ μέχρι τον Σεπτέμβριο του '15, με το σύνολο όλων όσων έχουν πετύχει οι Πρίγιοβιτς και Μακ μέχρι σήμερα...

Συγκρινεις ενα συνταξιουχο κι εναν wanna be συνταξιουχο, με δυο 26αρηδες που ψοφανε για μπαλα και το δειχνουν σε καθε ευκαιρια.
Αδερφέ, εσύ μάλλον δεν κατάλαβες καν τι συγκρίνω, γι αυτό δεν θα γράφω τζάμπα...
Αν θέλεις όντως να καταλάβεις τι συγκρίνω, παρ το πάλι απ την αρχή...
Υ.Γ. Πιστεύω επίσης ότι με άνεση ψήφισες Πρίγιο - Μακ...

Αν θέλεις όντως να καταλάβεις τι συγκρίνω, παρ το πάλι απ την αρχή...

Υ.Γ. Πιστεύω επίσης ότι με άνεση ψήφισες Πρίγιο - Μακ...

- ΑποστόληςΑ
Και μια διαφήμιση του ινπαοκ στο στόπερ μας Κ. Δημητρίου
Αρέσει ο Κώστας Δημητρίου
ινπαοκ - 07. Ιουλίου 2017 10:03 Νίκος Τοσκίτσης
Από τους νεαρούς που κερδίζουν θετικές εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες ημέρες στην προετοιμασία, είναι ο Κώστας Δημητρίου. (Me to No 61)
Ο ύψους 1,86 ποδοσφαιριστής έγινε 18 ετών στις 30 Ιουνίου και δείχνει πως έχει σωστή αντίληψη, ενώ τον βοηθάει αρκετά και η σωματοδομή του.
Είναι αμυντικός και προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα μετά το πρώτο φιλικό, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
Αρέσει ο Κώστας Δημητρίου
ινπαοκ - 07. Ιουλίου 2017 10:03 Νίκος Τοσκίτσης
Από τους νεαρούς που κερδίζουν θετικές εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες ημέρες στην προετοιμασία, είναι ο Κώστας Δημητρίου. (Me to No 61)
Ο ύψους 1,86 ποδοσφαιριστής έγινε 18 ετών στις 30 Ιουνίου και δείχνει πως έχει σωστή αντίληψη, ενώ τον βοηθάει αρκετά και η σωματοδομή του.
Είναι αμυντικός και προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα μετά το πρώτο φιλικό, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
- john4serres
Βλέποντας το ρόστερ υπάρχει μια θλίψη στα χαφ.
Κάνιας, Σακοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε δεν ειναι και θα γινουν ποτέ χαφαρες που θα πάρουν την ομαδα στην πλατη τους, δεν θα κανουν το παραπανω μεσα στο γηπεδο και απ' οσο εχουμε ηδη δει.
Χρειαζομαστε οπωσδηποτε μεταγραφή-υπέρβαση κεντρικου μεσου !!!
Κάνιας, Σακοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε δεν ειναι και θα γινουν ποτέ χαφαρες που θα πάρουν την ομαδα στην πλατη τους, δεν θα κανουν το παραπανω μεσα στο γηπεδο και απ' οσο εχουμε ηδη δει.
Χρειαζομαστε οπωσδηποτε μεταγραφή-υπέρβαση κεντρικου μεσου !!!
- BlackBlockAttack
- ΑποστόληςΑ
Με βάση ότι είδα στο σημερινό φιλικό θεωρώ ότι οι πρώτες δύο προσθήκες Leveque και Mak είναι απόλυτα πετυχημένες. Τον Κων/νιδη δεν τον έχουμε δει ακόμη (τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα), ενώ περιμένουμε τον Rey, ένα στόπερ και ένα χαφ.
Από τους άλλους "καινούριους" ο Μελίσσας μου άρεσε σήμερα, όπως και οι Πούγγουρας, και Δημητρίου.
Με απογοήτευσαν μόνο οι Jairo και Κουλούρης.
Για να δούμε τι θα δείξει η συνέχεια.
Από τους άλλους "καινούριους" ο Μελίσσας μου άρεσε σήμερα, όπως και οι Πούγγουρας, και Δημητρίου.
Με απογοήτευσαν μόνο οι Jairo και Κουλούρης.
Για να δούμε τι θα δείξει η συνέχεια.
- john4serres
Ήδη έχουν φύγει από την προετοιμασία του Δικέφαλου ο Κάκκο και ο Δημητριάδης, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και θα δοθούν δανεικοί.
Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους Πατράλη, Δημήτριου αλλά και Κοροβέση.
Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους Πατράλη, Δημήτριου αλλά και Κοροβέση.
Μια απλή σύγκριση της ταχύτητας και της δύναμης των 19χρονων της Γάνδης (που δεν είναι και τα πρωτοκλασάτα ταλέντα) με τους δικούς μας είναι αρκετή για να καταλάβουμε τη διαφορά επιπέδου και στις μικρές ηλικίες με τις εξελιγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Ελπίζω ο Ισπανός να διορθώσει τα πράγματα. Πάντως από τους μικρούς ο Δημητρίου μου άρεσε. Κάκκο και Δημητριάδης δε νομίζω ότι θα παίξουν ποτέ στον ΠΑΟΚ αν δεν δουλέψουν πολύ το σώμα τους, ο Κοροβέσης δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα στην ομάδα.
Εγώ πιστεύω πως ο τσιμιροτ με ένα πολύ καλό χαφ δίπλα του θα είναι πολύ καλύτερος φέτος.