Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

sourmenetes έγραψε:
P.A.O.K.jim έγραψε:Εγώ πάντως τα βλέπω και τα δύο λάθη (γαύρου - κούλα) ανθρώπινα λάθη χωρίς δόλο.
Δεν είδα βέβαια όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη γενικότερη αλλά για τις δύο φάσεις μου φαίνεται λάθος εκτίμηση χωρίς σκοπιμότητα :roll:
Αν εβλεπες θα ελεγες αλλα
ok μπορεί
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
episimos73 έγραψε:Ο Βάτσιος δεν είναι που μας είχε παίξει μέσα στην Καλλονή επί Άγγελου; Κι έλεγα τι μου θυμίζει;
Βλέποντας τη φάση νομίζω πάντως ότι και αυτή μπορεί να ξεγελάσει το διαιτητή. Όπως και η χθεσινή του γαύρου. Όπως και η περσινή με το οφσάιντ δτον τελικό, για να μην ξεχνιόμαστε και να μην μας περνάνε για μαλ.. κες δηλαδή.
Τον αγώνα δεν τον είδα για να έχω άποψη για τη διαιτησία γενικά.
Αλλος ηταν.
Ενας σκατομουρης.δε θυμαμαι το ονομα του
Μητσιος!

Στάχτη στα μάτια του ... χαλίφη είναι ρε. Μην τρώτε πρόλογο. Ο Ιβάν τα "κανόνισε"!
:mrgreen: :mrgreen:

Είχα λ-ερα πριν λίγο και ήταν ένας που έκανε κριτική για τη διαιτησία αυτής της αγωνιστικής. Τον βατσιο τον χαρακτήρισε ... Παπου(Σ)τσελη. Ούτε καν φάουλ, λέει, δεν υπήρξε στη φάση.

Πρέπει να το τεντώσει η παε το εν λόγω σφύριγμα! Μέχρις εκεί που δεν πάει.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

navigator11 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
episimos73 έγραψε:Ο Βάτσιος δεν είναι που μας είχε παίξει μέσα στην Καλλονή επί Άγγελου; Κι έλεγα τι μου θυμίζει;
Βλέποντας τη φάση νομίζω πάντως ότι και αυτή μπορεί να ξεγελάσει το διαιτητή. Όπως και η χθεσινή του γαύρου. Όπως και η περσινή με το οφσάιντ δτον τελικό, για να μην ξεχνιόμαστε και να μην μας περνάνε για μαλ.. κες δηλαδή.
Τον αγώνα δεν τον είδα για να έχω άποψη για τη διαιτησία γενικά.
Αλλος ηταν.
Ενας σκατομουρης.δε θυμαμαι το ονομα του
Μητσιος!

Στάχτη στα μάτια του ... χαλίφη είναι ρε. Μην τρώτε πρόλογο. Ο Ιβάν τα "κανόνισε"!
:mrgreen: :mrgreen:

Είχα λ-ερα πριν λίγο και ήταν ένας που έκανε κριτική για τη διαιτησία αυτής της αγωνιστικής. Τον βατσιο τον χαρακτήρισε ... Παπου(Σ)τσελη. Ούτε καν φάουλ, λέει, δεν υπήρξε στη φάση.

Πρέπει να το τεντώσει η παε το εν λόγω σφύριγμα! Μέχρις εκεί που δεν πάει.
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

ramolimendo έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:το καταλαβα Σουρμε. Η απορια μου προς τον ramolimendo αφορα το τι δουλεια εχει αυτο το πραγμα εδω μεσα.(;;;;;;)
Ο προεδρος της κουλας λεει σε καποιον ( ειτε για χαβαλε , ειτε γιατι το ξερει) οτι το πρωταθλημα ειναι δικο τους.
Με το ξυλο που φαγαν κορακια περυσι εμενα μου φαινεται σοβαρο.
Και το βαζω στο θεμα "νεα για άλλες ελληνικες ομαδες.
Τι εννοεις τι δουλεια εχει εδω μεσα?
Δηλαδη το γεγονος οτι καποιος Γερασιμος Κρανιοτης υποστηριζει, -που; στο facebook που ο καθενας γραφει οτι πιπ@ του κατεβει στο μυαλο- οτι ''ολοκληρος'' μελισσανιδης γυρισε και του εκμυστηρευτηκε ή του ειπε τελοσπαντων οτι θα παρουν το πρωταθλημα, ειναι ειδηση και ΄΄νεο΄΄;; Κι αν ο aspromaura ioannina, που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, γραψει οτι μιλησε με τον Σαββιδη και του ειπε πως θα παρουμε το πρωταθλημα, θα πρεπει να τον πιστεψουμε ή να αποτελεσει ειδηση σε αντιστοιχο site των χανουμιων;

Σορρυ αλλα προσωπικα μου φαινεται παντελως ακυρη η δημοσιευση σου. Και για να μην παρεξηγηθω, αναφερομαι αποκλειστικα στη δημοσιευση σου οχι στο προσωπο σου. :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Hermann έγραψε:ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Mε αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες.

Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική».
Επιτέλους...Έστω και σχεδόν παρακλητικά, τουλάχιστον γίνεται μια "αίτηση" προς την ΕΠΟ για την ΚΕΔ...
Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας θα παίξει βέβαια σημαντικό ρόλο, μόνο όμως στο να μην παίξει για κάνα δυο το πολύ μηνάκια το συγκεκριμένο κοράκι και να επιστρέψει στην χειρότερη περίπτωση όταν ξαναχρειαστεί...
Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι, το Πρωτάθλημα λήγει σε 7,5 μήνες από τώρα... :shock:

ΑΝ βέβαια η έκθεση είναι αρκούντως επικριτική και δεν γράψει ο παρατηρητής για κανένα "ανθρώπινο λάθος"... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το σημερινο πεναλντυ της αεκ ειναι τουλαχιστον υποπτο....εκτος του οτι το πεναλντυ ειναι εξω απτην περιοχη,δεν υπαρχει καν επαφη για φαουλ στην συγκεκριμενη φαση(υπαρχει πιο πισω,αλλα αφηνει πλεονεκτημα).Σε συνδυασμο με τις εξευτελιστικες αποδοσεις στο διπλο της κουλας απο τις στοιχηματικες και την γενικοτερη εικονα που ο διαιτητης εσπρωχνε πονηρα την αεκ,το σημερινο ματς μαλλον ηταν προκαθορισμενο.

Αν καποιο πεναλντυ ηταν απο ανθρωπινο λαθος,οσο ακραιο και αν σας φαινεται,ηταν το χθεσινο του γαυρου,γιατι απτο λιγο που ειδα,δεν παρατηρησα καποιο σπρωξιμο στο τελος,ενω προηγουμενος ειχε δωσει και πεναλντυ στον αστερα.

Οπως και να χει,παραδειγματικη τιμωρια και στους δυο.Προτιμω τις αμφισβητουμενες φασεις να τις δινουν υπερ της Λαμιας η του Απολλωνα,παρα υπερ των μεγαλων και να υπαρχουν αλλοιωσεις στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

aspromaura ioannina έγραψε:
ramolimendo έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:το καταλαβα Σουρμε. Η απορια μου προς τον ramolimendo αφορα το τι δουλεια εχει αυτο το πραγμα εδω μεσα.(;;;;;;)
Ο προεδρος της κουλας λεει σε καποιον ( ειτε για χαβαλε , ειτε γιατι το ξερει) οτι το πρωταθλημα ειναι δικο τους.
Με το ξυλο που φαγαν κορακια περυσι εμενα μου φαινεται σοβαρο.
Και το βαζω στο θεμα "νεα για άλλες ελληνικες ομαδες.
Τι εννοεις τι δουλεια εχει εδω μεσα?
Δηλαδη το γεγονος οτι καποιος Γερασιμος Κρανιοτης υποστηριζει, -που; στο facebook που ο καθενας γραφει οτι πιπ@ του κατεβει στο μυαλο- οτι ''ολοκληρος'' μελισσανιδης γυρισε και του εκμυστηρευτηκε ή του ειπε τελοσπαντων οτι θα παρουν το πρωταθλημα, ειναι ειδηση και ΄΄νεο΄΄;; Κι αν ο aspromaura ioannina, που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, γραψει οτι μιλησε με τον Σαββιδη και του ειπε πως θα παρουμε το πρωταθλημα, θα πρεπει να τον πιστεψουμε ή να αποτελεσει ειδηση σε αντιστοιχο site των χανουμιων;

Σορρυ αλλα προσωπικα μου φαινεται παντελως ακυρη η δημοσιευση σου. Και για να μην παρεξηγηθω, αναφερομαι αποκλειστικα στη δημοσιευση σου οχι στο προσωπο σου. :pano:
ok..sorry
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πιστεύω ότι ήδη από την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα για τη διαιτησία φέτος. Κουλα vs αδερφάτο του μπειραιώς. Αν έχουμε καμία ακόμα νίκη νταβατζιλίκι της χανουμισσας ...

Μιας και το θυμήθηκα, ο ... μη σηκώνων μύγα στο σπαθί της αξιοπρέπειάς του ... Χυμουνεθ, πανηγύρισε χτες; Πο@ταν@κι ...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

P.A.O.K.jim έγραψε:Εγώ πάντως τα βλέπω και τα δύο λάθη (γαύρου - κούλα) ανθρώπινα λάθη χωρίς δόλο.
Δεν είδα βέβαια όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη γενικότερη αλλά για τις δύο φάσεις μου φαίνεται λάθος εκτίμηση χωρίς σκοπιμότητα :roll:
Δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω, ούτε να συμφωνήσω.
Το αν ήταν απλά λάθη ή εσκεμμένα θα φανεί στην πορεία του χρόνου, κυρίως από την "κατανομή" των λαθών σ' όλη τη χρονιά.

Το θέμα όμως είναι το τι θα γινόταν αν παίρναμε εμείς αυτά τα σφυρίγματα. Τι θα έλεγε τότε η ΠΑΕ Κούλα?
Θα δηλώνανε ποτέ ότι δεν βλέπουν σκοπιμότητα και ότι δεν υπάρχει (τουλάχιστον προς το παρόν) θέμα?
Ή μήπως θα σηκώνανε θεούς και δαίμονες, φωνάζοντας για "χαλίφηδες" και απαιτώντας την τιμωρία διαιτητών και βοηθών γιατί ο νονός του θείου τους έχει μαγαζί στη Σταυρούπολη?

Τι έχουμε κερδίσει τόσα χρόνια που δεν πολώνουμε το κλίμα, που δεν δημιουργούμε εντάσεις, που θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί?
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

skalon έγραψε: Τι έχουμε κερδίσει τόσα χρόνια που δεν πολώνουμε το κλίμα, που δεν δημιουργούμε εντάσεις, που θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί?
Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τίποτα αδερφέ σωστά τα λές
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το πεναλτυ ηταν το κερασακι στην τουρτα του σημερινου ματς
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

και το οφσαιτ του απολλωνα στη λεωφλωρο, οπου εβγαινε μονος με το τερμα.

Εικόνα

και φυσικα εχουν τον απιστευτο πατο να τους συνοδευει

Εικόνα

Εικόνα
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

'Οσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι φέτος ο εχθρός μας είναι η αεκ και όχι ο γαύρος, θα έχουμε πιθανότητες για κάτι καλο..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

navigator11 έγραψε:Πιστεύω ότι ήδη από την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα για τη διαιτησία φέτος. Κουλα vs αδερφάτο του μπειραιώς. Αν έχουμε καμία ακόμα νίκη νταβατζιλίκι της χανουμισσας ...

Μιας και το θυμήθηκα, ο ... μη σηκώνων μύγα στο σπαθί της αξιοπρέπειάς του ... Χυμουνεθ, πανηγύρισε χτες; Πο@ταν@κι ...
ο χιμενεθ ειναι μεγαλη π@υστρα. Ελεγε οτι δεν θα πανηγυριζε ποτε ενα Κυπελλο με γκολ οφσαιντ οταν εχασε περσι,ενω ηταν αυτος που ειχε κερδισε τον Ατρομητο με γκολ οφσαιντ,σε πολυ πιο ευκολη φαση μαλιστα και τοτε το πανηγυρισε δεοντως. Γκρινια και μιζερια οταν αδικειται,αλλα οταν ευνοειται δεν ειδα,δεν ακουσα,ανθρωπινο λαθος κλπ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

απ'τις μεγαλυτερες τατιανες ο χυμενεθ..
Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος. Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο :!: πέναλτι και δεν το έδωσε (σ.σ. εννοεί τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Αϊντάρεβιτς για χέρι του Κουκόλη, αλλά το ριπλέι έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση). Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”