31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από K_geo »

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, μπορούσε να το βάλει γιατί η μπάλα έσκαγε και στρωνόταν μπροστά του.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, το γκολ του Τσίμιροτ στη διάρκεια του κανονικού πρωταθλήματος μέσα στη ζέλα, δεν θα έπρεπε να μπει ποτέ, δεδομένης της λάθος (προς τα πίσω) θέσης που είχε το σώμα του Βόσνιου.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ όμως. Και δεν μπορούμε να παίρνουμε μια θεωρία και να την κάνουμε με το ετσι θέλω πράξη και να κατακρίνουμε μάλιστα κάποιον τόσο αυστηρά για το ότι δεν έκανε τη θεωρία μας πράξη...

έτσι το είδε, αυτό αποφάσισε και έκανε, με όποιο ρίσκο είχε η ενέργεια αυτή και δεν του βγήκε (και μεταξύ μας, όσο το βλέπει κανείς στο ριπλέυ τόσο πιο τραβηγμένη θεωρώ ότι είναι η απόφαση). πιο απλά δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν δεν το έκανε ο Τζεβέλλας και το έκανε ο Τσίμιροτ ας πούμε, κατά πάσα πιθανότητα δε θα γινόταν τόση κουβέντα. Ίσως τελικά να λέγαμε κι όλας ότι χάρη στην αυτοθυσία του δε φάγαμε γκολ και πήραμε το Χ.
Δυστυχώς, το έκανε ο Τζαβέλλας και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου πάλι.
Έχω εκφράσει τις ενστάσεις μου σε ότι αφορά το εξωαγωνιστικό του προφίλ και τις υπερβολικές αγκαλιές εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά δεν μπορώ να αδικώ έναν παίκτη που στα περισσότερα παιχνίδια φέτος έδωσε το 100%.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

[quote="goran 64"]Την χθεσινή φάση έκατσα και την είδα 50 φορές σε replay!!!

AYTO KAI MONO
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εσείς βάζετε καρέ -καρέ τη φάση να τη δείτε με μεγεθυντικό φακό ενώ ο άλλος πρέπει σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρει απόφαση...τι να λέμε τώρα.

Συνέχισε Τζαβέλλα έτσι, κάθε μέρα με πείθεις όλο και περισσότερο ότι μάλλον άδικα σε έκραζα. Αν και τότε μαλλον το ήθελες το κράξιμο, όπως και τώρα τον έπαινο.
give credit to where credit's due όπως λένε οι φίλοι μας οι bisexual.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Τέλος, μετά και τα περυσινά φυσικά, δηλώνω ευθέως "ψυχολογικό πρόβλημα" με τον συγκεκριμένο, ότι δεν τον θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μου και ότι δεν θα ξαναγράψω ποτέ στο topic του για όσο ακόμα είναι παίχτης της ομάδας μας!!!

Εντελώς προσωπική μου άποψη φυσικά, πάρτε την όπως θέλετε και κρίνετε με, πείτε με κολλημένο, καχύποπτο, χαζό, βλαμμένο, δεν πρόκειται όμως να απαντήσω ποτέ τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα σε κανέναν!!!
Done. Η εμπαθεια βγηκε σε ολο της το μεγαλειο. Οταν δεν εχεις μυρωδια απο ποδοσφαιρο καλα ειναι να ασχολεισαι με τα γκοσιπ των παικτων, που βγαινουν, τι καφε πινουν κλπ. Οταν σε σωζει απο βεβαιο γκολ στο πιο κρισιμο ματς της σεζον και απλα τρωει κοκκινη, τοτε πρεπει να τον ευγνωμονεις. Oh wait...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Τέλος, μετά και τα περυσινά φυσικά, δηλώνω ευθέως "ψυχολογικό πρόβλημα" με τον συγκεκριμένο, ότι δεν τον θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μου και ότι δεν θα ξαναγράψω ποτέ στο topic του για όσο ακόμα είναι παίχτης της ομάδας μας!!!

Εντελώς προσωπική μου άποψη φυσικά, πάρτε την όπως θέλετε και κρίνετε με, πείτε με κολλημένο, καχύποπτο, χαζό, βλαμμένο, δεν πρόκειται όμως να απαντήσω ποτέ τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα σε κανέναν!!!
Done. Η εμπαθεια βγηκε σε ολο της το μεγαλειο. Οταν δεν εχεις μυρωδια απο ποδοσφαιρο καλα ειναι να ασχολεισαι με τα γκοσιπ των παικτων, που βγαινουν, τι καφε πινουν κλπ. Οταν σε σωζει απο βεβαιο γκολ στο πιο κρισιμο ματς της σεζον και απλα τρωει κοκκινη, τοτε πρεπει να τον ευγνωμονεις. Oh wait...
Οτι ναναι πραγματικά...πρώτα απολα για ποιο βέβαιο γκολ μιλάς? δεν ήταν ο μεσι σε κενό τέρμα, ο πεκχαρτ ήταν στο ύψος της περιοχής έστω και με γλυκο απέναντι του...δεύτερον, θα συμφωνούσαμε αν το ματς ήταν στο ογδόντα οτι είναι προτιμότερη η κόκκινη αλλα σε κανένα πλανήτη δεν προτιμάς την αποβολή σε αυτο το σημείο του ματς ακόμα και να είναι έτοιμος να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα ο άλλος...τρίτον, το 'απλά τρώει κοκκινη' τι παει να πει? οτι ήταν επιτυχία και δείγμα κλάσης? και εγώ σταματάω όποιον θες με κόκκινη, θα έπρεπε να Νοιώθω καναβαρο?

Ο τζαβελλας φέτος είναι φοβερός και ναι εκ του αποτελέσματος δεν την πληρώσαμε ακριβά την κόκκινη αλλα μην ακούω οτι πρέπει να τον ευγνωμονουμε!!! Για την εμπειρία του και το επίπεδο του μπορούσε να αντιδράσει πολύ πιο αποτελεσματικά...

Υγ: απλά αστείο να κανείς μαθήματα εσυ για εμπάθεια...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

spyretto έγραψε:Εσείς βάζετε καρέ -καρέ τη φάση να τη δείτε με μεγεθυντικό φακό ενώ ο άλλος πρέπει σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρει απόφαση...τι να λέμε τώρα.

Συνέχισε Τζαβέλλα έτσι, κάθε μέρα με πείθεις όλο και περισσότερο ότι μάλλον άδικα σε έκραζα. Αν και τότε μαλλον το ήθελες το κράξιμο, όπως και τώρα τον έπαινο.
give credit to where credit's due όπως λένε οι φίλοι μας οι bisexual.
Περσυ το ηθελε το κραξιματακι και φετος οπως λες και εσυ θελει τον επαινο. Και αυτο τον κανει πιο σπουδαιο που εβαλε το κεφαλι κατω και διορθωθηκε. Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση. Haters gonna hate (πολυ αγγλικο σημερα). Το παιδι μια χαρα κανει την ζωαρα του πηρε και την ανανεωση του και ασε εμας να τρωγομαστε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Φαντάζομαι ότι όποιος παίκτης έχει αποβληθεί, αυτομάτως σε όλες τις ομάδες τον πάνε στην γκιλοτίνα

SM-G935F
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν το εκανε ο Μαλεζας θα είχαμε διαβάσει τα μισά απο οσα διαβασαμε ως τωρααλλα οκ, ΠΑΟΚ εισαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σίγουρα ο καλύτερος αμυντικός μας φέτος. Ιδιαίτερα στον β΄ γύρο που έπαιξε πιο ώριμα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ksenitemenos4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Οτι ναναι πραγματικά...πρώτα απολα για ποιο βέβαιο γκολ μιλάς? δεν ήταν ο μεσι σε κενό τέρμα, ο πεκχαρτ ήταν στο ύψος της περιοχής έστω και με γλυκο απέναντι του...δεύτερον, θα συμφωνούσαμε αν το ματς ήταν στο ογδόντα οτι είναι προτιμότερη η κόκκινη αλλα σε κανένα πλανήτη δεν προτιμάς την αποβολή σε αυτο το σημείο του ματς ακόμα και να είναι έτοιμος να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα ο άλλος...τρίτον, το 'απλά τρώει κοκκινη' τι παει να πει? οτι ήταν επιτυχία και δείγμα κλάσης? και εγώ σταματάω όποιον θες με κόκκινη, θα έπρεπε να Νοιώθω καναβαρο?

Ο τζαβελλας φέτος είναι φοβερός και ναι εκ του αποτελέσματος δεν την πληρώσαμε ακριβά την κόκκινη αλλα μην ακούω οτι πρέπει να τον ευγνωμονουμε!!! Για την εμπειρία του και το επίπεδο του μπορούσε να αντιδράσει πολύ πιο αποτελεσματικά...

Υγ: απλά αστείο να κανείς μαθήματα εσυ για εμπάθεια...
Καλα λες, θα επεφτε κεραυνος και θα εκοβε το γηπεδο στη μεση αφου ως γνωστον ενω εβγαινε τετ α τετ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ οτι δε θα το εβαζε μονο και μονο για να την πουμε στον Τζαβελλα.
Εσυ θα εκανες υπερφυσικο τακλιν οποτε δε θα ετρωγες κοκκινη αφου πετας και συγκρινεις και τον εαυτο σου με.τον Τζαβελλα.

ΥΓ. Απλα αστειο να αναφερεις εσυ την εμπαθεια
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ βεβαιου γκολ και ενος τετ α τετ? Να ενημερωσουμε την φιφα με το που βγσινεις φατσα με το τερμα να μετραει για γκολ τοτε..εκτος και αν θεωρεις τοσο παικταρα τον πεκχαρτ και ορθιο κωνο τον γλυκο...αλλα αντε σου κσνω τη χαρη και σου λεω οτι θα το εβαζε..τοσο νωρις στο ματς δεν προτιμας ποτε την κοκκινη..εκτος και αν υποτιμας τοσο την ομαδα και νομιζεις οτι δεν υπηρχε περιπτωση να βαλουμε ποτε γκολ με εντεκα...αυτα για κεραυνους και τα λοιπα που λες ειναι οτι ναναι, δηλαδη η κοκκινη η τπτ εκει? Το να τρεξει να πιεσει για να τον δυσκολεψει δεν υπαρχει ε?

Και στην τελικη αν νομιζουμε οτι μπορουσε να αντιδρασει καλυτερα σημαινει οτι ψαχνουμε να την πουμε στον τζαβελλα? οπου σε συμφερει κριτικαρεις και κραζεις τα παντα και σε οσους συμπαθεις απαγορευεται να λεμε κουβεντα?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Πολυ κουβεντα γινεται για την φαση,λαθος του Τζαβελλα,εκτος απο τραγικο πουλημα της μπαλας απο τα χαφ φυσικα,αλλα εκει η αντιδραση νομιζω ειναι λογικη και εν μερει δικαιολογημενη και συνεβη πολυ γρηγορα.Λαθος του Τζαβελλα,λαθος απο τα χαφ,υπερβολικη αυστηροτητα απο τον διαιτητη,Η φαση εγινε προχτεα,παει περασε,σημερα εχουμε το ματς της χρονιας και ακομα αχολουμαστε με το φαουλ..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ksenitemenos4 έγραψε:Καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ βεβαιου γκολ και ενος τετ α τετ? Να ενημερωσουμε την φιφα με το που βγσινεις φατσα με το τερμα να μετραει για γκολ τοτε..εκτος και αν θεωρεις τοσο παικταρα τον πεκχαρτ και ορθιο κωνο τον γλυκο...αλλα αντε σου κσνω τη χαρη και σου λεω οτι θα το εβαζε..τοσο νωρις στο ματς δεν προτιμας ποτε την κοκκινη..εκτος και αν υποτιμας τοσο την ομαδα και νομιζεις οτι δεν υπηρχε περιπτωση να βαλουμε ποτε γκολ με εντεκα...αυτα για κεραυνους και τα λοιπα που λες ειναι οτι ναναι, δηλαδη η κοκκινη η τπτ εκει? Το να τρεξει να πιεσει για να τον δυσκολεψει δεν υπαρχει ε?

Και στην τελικη αν νομιζουμε οτι μπορουσε να αντιδρασει καλυτερα σημαινει οτι ψαχνουμε να την πουμε στον τζαβελλα? οπου σε συμφερει κριτικαρεις και κραζεις τα παντα και σε οσους συμπαθεις απαγορευεται να λεμε κουβεντα?
Οταν ενημερωσεις την φιφα, πες τους να απαγορεψουν τα τετ α τετ επισης. Κανε δουλεια σου και κραζε τους παικτες μας. Δεν αξιζει τον κοπο να συνεχισω να συνομιλω μαζι σου.
Σταματαει στο "τοσο νωρις δεν την προτιμας την κοκκινη"
Προτιμας το πιθανοτερο γκολ απο το να παιζεις με παικτη λιγοτερο αλλα 0-0
Ωραιος :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

By the way συγχαρητηρια Γιωργο για το βραβειο. Το αξιζες φετος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”