Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Ο ΠΑΟΚ ειναι ενα βήμα απο το να φτιάξει απίστευτη ομαδα... ειναι απαραίτητο οι επόμενες 3-4 κινήσεις να ειναι φοβερά προσεγμένες και να πετύχουν... 8αρι - εξτρεμ - φορ κ αριστερό Μπακ..οι 3 πρώτοι ηγέτες που να κάνουν διαφορα...
Καλα μια γάμος ο γιωργακης μια η Σονια μια κανάλι κ μια η χορηγία παει ο φορ 

- ΑποστόληςΑ
6ρι και εξτρέμ πρέπει να είναι οι δύο πρώτοι στόχοι. Χειμωνιάτικα βέβαια δεν ξέρω τι θα βρούμε. Ίσως κάποιον δανεικό με option αγοράς.
Οι μεγαλυτερες ευκαιριες προκυπτουν τον χειμωνα
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Εγω παντως πιστευω θα ερθουν μπαμ ιανουαριο. Ειδικα αν ειμαστε 5-6 βαθμους διαφορα ακομα.
Φερε Νομποα και ενα εξτρεμ παιχταρα και θα σ πω εαν ο καθε αρετοπουλος θα μπορει να σε πειραξει. Θα εχεις τελειωσει το ματς πριν προλαβει να κανει τιποτα
Φερε Νομποα και ενα εξτρεμ παιχταρα και θα σ πω εαν ο καθε αρετοπουλος θα μπορει να σε πειραξει. Θα εχεις τελειωσει το ματς πριν προλαβει να κανει τιποτα
Εγώ γιατί πιστεύω οτι ακόμη και τότε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να προβούν σε ακόμη μεγαλύτερα αίσχη εντός και εκτός γηπέδων, και ούτε η υπερ-ομάδα δεν θα είναι αρκετή, πόσο μάλλον σε βάθος πρωταθλήματος και όχι ενός ματς;
- back in black
Οσο το γαυροΠΟΚσύστημα είναι ζωντανό, τόσο θα σε πολεμάει και θα σε χτυπάει. Απαραίτητοι οι (όποιοι) παικταράδες έρθουν, αλλά όχι ικανοί για την τελική επικράτηση, αν προηγουμένως δεν εξουδετερώσεις τη ρίζα του κακού, το ίδιο το σύστημα.
Δε νομιζω. Ειναι καθαρα στο χερι μας πλεον. ΑΝ ηταν ο καμπος πιο ικανος και εκανε το 1-2 τελειωναν ολα.bane1980 έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω οτι ακόμη και τότε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να προβούν σε ακόμη μεγαλύτερα αίσχη εντός και εκτός γηπέδων, και ούτε η υπερ-ομάδα δεν θα είναι αρκετή, πόσο μάλλον σε βάθος πρωταθλήματος και όχι ενός ματς;
- kataramenos5
Ποιος Νομποα θα παιξει ρε Dim με μια διατησια τυπου Π@πα?Θα καθεται να τον κλωτσαν,να τον χτυπαν και ο αλλος να μη σφυριζει?Αντε να κανει τον ηρωα κανα δυο παιχνιδια ,μετα θα πει αντε ...μπιπ....κι εσεις κι ο γρυλος σας.Δεν ειναι τοσο αυτα τα σφυριγματα που καθοριζουν την εκβαση οσο η επιδραση που εχουν στη ψυχολογια του παικτη που ξερει πως οτι και να κανει, το παιχνιδι ειναι χαμενο απο χερι.Dimg4 έγραψε:Εγω παντως πιστευω θα ερθουν μπαμ ιανουαριο. Ειδικα αν ειμαστε 5-6 βαθμους διαφορα ακομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 25 Οκτ 2016, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι να πω Δημήτρη (;), μακάρι, ΜΑ-ΚΑ-ΡΙ.Dimg4 έγραψε:Δε νομιζω. Ειναι καθαρα στο χερι μας πλεον. ΑΝ ηταν ο καμπος πιο ικανος και εκανε το 1-2 τελειωναν ολα.bane1980 έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω οτι ακόμη και τότε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να προβούν σε ακόμη μεγαλύτερα αίσχη εντός και εκτός γηπέδων, και ούτε η υπερ-ομάδα δεν θα είναι αρκετή, πόσο μάλλον σε βάθος πρωταθλήματος και όχι ενός ματς;
Σίγουρα εάν το κάρφωνε ο Κάμπος μετά θα έβαζα λεφτά και στο όβερ και τρίτο γκολ....
...και θα έτρωγες ένα ωραίο πέναλτυ μετά ερυθράς κάρτας μέχρι το 10' με κούλα και όλα στα ίσα τους. Δεν θυμάσαι τι έγινε μετά το 1-2 με Περέιρα; 5 ματς συνεχόμενα με πέναλτυ και κάρτες στο 10λεπτο....
Ο mamaev 4 συμμετοχές αλλαγή εχει, 100 λεπτά συνολικά ...κάθε χειμώνα ενα μπαμ απο Ρωσία έχουμε...αιντε ιβαν.....
Ακριβώς εκεί εντοπίζω και εγώ τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Στο 8 θέλουμε οπωσδήποτε προσωπικότητα. Έναν ηγέτη. Στο εξτρέμ δεν απαιτείται τόσο προσωπικότητα αλλά ταλέντο με ατομική ενέργεια και ταχύτητα σε καλή ηλικία (<27). Αριστερό μπακ κατάφερε ο Λέοβατς να πέσει τόσο που να ζητάμε και εκεί παίκτη. Θεωρώ πάντως ότι αν ο Λέοβατς αρχίσει να παίζει σαν τον Σνάουτσερ δηλ περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα, μπορεί να προσφέρει και να προσδώσει ομοιογένεια στην ομάδα. Αυτή καταστρέφεται σήμερα γιατί στήνεται στα εξτρέμ και περιμένει μόνο να επιτεθεί, κλέβοντας την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον πολύ καλό Μάτος. Στο φορ νομίζω το λέγαμε όλοι από το καλοκαίρι, αλλά αν είναι για επίπεδο Μίκου (31ετών) προτιμάω τον Κλάους με Φακούντο μπακ - απ. Φέτος πάντως δεν πήρε χρόνο ο Φακούντο ως φορ και όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι το έχει το γκολ.Demir έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι ενα βήμα απο το να φτιάξει απίστευτη ομαδα... ειναι απαραίτητο οι επόμενες 3-4 κινήσεις να ειναι φοβερά προσεγμένες και να πετύχουν... 8αρι - εξτρεμ - φορ κ αριστερό Μπακ..οι 3 πρώτοι ηγέτες που να κάνουν διαφορα...
Για μένα η μεγαλύτερη τρύπα στο ρόστερ είναι ο Μακ (αντί του δανεικού που πήραμε), που με αυτόν θα νικούσαμε τον γκέι, και ισως τον Άγιαξ, μιας που μπορεί να παίξει και ως φορ. Επίσης το ροτέισον είναι απαραίτητο στα εξτρέμ που θέλουν φρεσκάδα για να έχουν την έκρηξη-ταχύτητα. Έπειτα, ποιοτικά αντί του Σακχώφ να είχαμε έναν παίκτη ηγέτη - ένα παικταρά, που να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν είναι τέτοιος ο Νομπόα.
ΝΑι, αλλά το backup plan του Ματέους ποιος ήταν; Ο Τιάμ; ο Κάμπος;
Βασικα νομιζω οτι ισως ειναι και καλυτερα να περιοριστει σε αμυντικα καθηκοντα ο λεοβατς αφου τις μπουκες τις εχουμε απο δεξια με ματος. Οπως ηταν ο Λινο.vs40 έγραψε:Ακριβώς εκεί εντοπίζω και εγώ τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Στο 8 θέλουμε οπωσδήποτε προσωπικότητα. Έναν ηγέτη. Στο εξτρέμ δεν απαιτείται τόσο προσωπικότητα αλλά ταλέντο με ατομική ενέργεια και ταχύτητα σε καλή ηλικία (<27). Αριστερό μπακ κατάφερε ο Λέοβατς να πέσει τόσο που να ζητάμε και εκεί παίκτη. Θεωρώ πάντως ότι αν ο Λέοβατς αρχίσει να παίζει σαν τον Σνάουτσερ δηλ περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα, μπορεί να προσφέρει και να προσδώσει ομοιογένεια στην ομάδα. Αυτή καταστρέφεται σήμερα γιατί στήνεται στα εξτρέμ και περιμένει μόνο να επιτεθεί, κλέβοντας την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον πολύ καλό Μάτος. Στο φορ νομίζω το λέγαμε όλοι από το καλοκαίρι, αλλά αν είναι για επίπεδο Μίκου (31ετών) προτιμάω τον Κλάους με Φακούντο μπακ - απ. Φέτος πάντως δεν πήρε χρόνο ο Φακούντο ως φορ και όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι το έχει το γκολ.Demir έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι ενα βήμα απο το να φτιάξει απίστευτη ομαδα... ειναι απαραίτητο οι επόμενες 3-4 κινήσεις να ειναι φοβερά προσεγμένες και να πετύχουν... 8αρι - εξτρεμ - φορ κ αριστερό Μπακ..οι 3 πρώτοι ηγέτες που να κάνουν διαφορα...
Για μένα η μεγαλύτερη τρύπα στο ρόστερ είναι ο Μακ (αντί του δανεικού που πήραμε), που με αυτόν θα νικούσαμε τον γκέι, και ισως τον Άγιαξ, μιας που μπορεί να παίξει και ως φορ. Επίσης το ροτέισον είναι απαραίτητο στα εξτρέμ που θέλουν φρεσκάδα για να έχουν την έκρηξη-ταχύτητα. Έπειτα, ποιοτικά αντί του Σακχώφ να είχαμε έναν παίκτη ηγέτη - ένα παικταρά, που να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν είναι τέτοιος ο Νομπόα.
Αν ερθει εξτρεμ αντι του παλαιμαχου καμπος και ενα χαφ καταστροφεας, τοτε παμε για μεγαλα πραγματα