Vladan Ivic
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Vladan Ivic
Ο Σαντος το ξαναλεω δεν επαιζε καθε 3-4 μερες αγωνα,ειναι βασικο αυτο,λογω του οτι δεν ειχε Ευρωπη,γι αυτο δεν χρειαζοταν να κανει ροτεσιον,εκτος αν ειχε τιμωριες ή τραυματισμους.
Δε ξερω τι εχει γραφτει,απλα επειδη βλεπω το ονομα του Σαντος,θα πω το εξης.
Μας ζαλισατε τα @@ με τον Σαντος.
Μας ζαλισατε τα @@ με τον Σαντος.
- ΑποστόληςΑ
Ευρώπη όμως δεν παίζαμε, ούτε πρωτάθλημα στο κύπελλο είχαμε.CCCP έγραψε:O Σαντος παρεπιπτωντος ο οποιος δεν εκανε ροτεισον ουτε για πλακα. Συγκεκριμενο συστημα με καθε παικτη να εχει τη θεση του και αν ελλειπε καποιος επαιζε ο δευτερος στη συγκεκριμενη θεση.
Sick Bastard έγραψε:Δεν κατάλαβες τι διάβασες. Ας στο εξηγήσω λοιπόν. Είπα ότι η Καραμπάκ για να ΦΤΑΣΕΙ στον προπονητή που έχει 7 χρόνια, ΕΙΚΑΖΩ, χωρίς να ξέρω, αλλά φαντάζομαι, ότι στελέχωσε την ομάδα της με άτομα που είχαν γνώση του ποδοσφαίρου, φιλοδοξία να πετύχουν, θάρρος στο να κάνουν λάθη και σχεδίασαν μία στρατηγική που ΟΔΗΓΗΣΕ στην επιλογή ενός προπονητή που αποφάσισαν να πορευτούν μαζί του σε ένα βάθος χρόνου.sic-4 έγραψε:Χανεις λιγο το δικιο σου σε αυτην την λεπτομερεια. Εχεις δικιο στο οτι δεν μπορει να εχουμε τα ιδια γκολ με Κερκυρα και Τριπολη. Ομως δεν μπορει να βαζεις σε παρενθεση "ναι ξερω" το θεμα της ΕΟ. Αν δεν υπηρχε αυτο και ημασταν στην κορυφη, τοτε το οντως σημαντικο προβλημα (ιδια γκολ με Κερκυρα και Τριπολη) θα μπορουσε να δουλευτει και να βελτιωθει σε καθεστως ηρεμιας, καλης ψυχολογιας και αισιοδοξιας. Με το -10 που υπαρχει καθαρα λογω ΕΟ, το περιβαλλον που εχεις για να δουλεψεις και να βελτιωθεις ειναι γκρινιας, απαξιωσης, κακιστης ψυχολογιας και υστερικων κραυγων go home...Sick Bastard έγραψε: Είναι Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-ΗΤΟ για μένα, αυτός ο ΠΑΟΚ να είναι -10 απ τον Νοέμβριο. (ναι ξέρω -3 και η Βέροια και η ΕΟ)
Αλλά καταλαβαίνουν όλοι τι λέω. Δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ των 15 μυρίων εσόδων από πωλήσεις κι UEFA να έχει τα ίδια γκολ με Κέρκυρα και Τρίπολη. Απλά δεν γίνεται.
Το ''ναι ξέρω'' δεν πήγαινε στο ότι παραγνωρίζω αυτή τη διάσταση.
Εμένα το θέμα μου είναι το αγωνιστικό καθαρά. Η ιστορία τα τελευταία 4 χρόνια ότι απ τον Νοέμβριο και μετά ή κάπου εκεί, ο ΠΑΟΚ γίνεται έρμαιο της κάθε ομαδούλας. Πρόπερσι αποκλείστηκε απ το κύπελο σε όμιλο Γ' εθνικής και από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο μας γλεντούσε ο διαλυμένος ΟΦΗ και κάναμε το χειρότερο ρεκόρ μας απ τη δεκαετία του 60. Πέρυσι κοντέψαμε να ισοφαρίσουμε το 1/12 που είχαμε απ το 64. Μία νίκη σε δώδεκα, πέρυσι ο πλούσιος ΠΑΟΚ, είχε σε κάποια στιγμή 1/11. Αντιπρόπερσι με τους υπερχητικούς Στοχ-Τιτίκα κατεβήκαμε στο τηγάνι για ντέρμπι τίτλου κι αρπάξαμε ντόρτι. Στο τελικό του κυπέλλου; Ντόρτι.
Ο ΠΑΟΚ ντεφορμάρεται 3 μήνες τη μία χρονιά, 4 την επόμενη και στην αρχή αυτής της κατηφόρας όλοι λέμε ''θα ανακάμψει ομάδα''. Αυτά φίλε μου, δεν συμβαίνουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ. Μα πουθενά όμως, μόνο στις ομάδες που υποβιβάζονται.
Μια απ τις χειρότερες εκφράσεις του Σαββίδη, είναι ''ότι και τη μισή Μπαρτσελόνα να φέρω πρωτάθλημα δεν φέρνω''. Φύτεψε ένα μαγικό δέντρο που εμποδίζει να δεις το δάσος απ όποια πλευρά να κοιτάξεις.
Επισης στο δευτερο σκελος της αναρτησης σου συγκρινεις την προοδο της Καραμπακ η την προοδο τη δικη μας επι Σαντος (και στις δυο περιπτωσεις ιδιος προπονητης για καιρο) με τα τελευταια 4 χρονια που εχουμε αλλαξει 15 προπονητες. Πως να δεις βελτιωση οταν ο προπονητης αλλαζει καθε 6 μηνες? Λες για το Σπαθοπρωταθλημα αλλα το οτι ο Σαντος ηταν τοσα χρονια στην ομαδα παλι το κανεις "ναι ξερω". Τι ναι ξερω. Αυτο ειναι το ζουμι. Οτι ηταν ο τριτος χρονος του στην ομαδα. Ποια εκπληκτικη βελτιωση ειδες στο πρωτο 6μηνο του Σαντος που δεν την βλεπεις τωρα;
Νομίζω ότι μέχρι εδώ γίνομαι κατανοητός.
Και ρωτάω ξανά; Βλέπετε εσείς, εσύ συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 4 χρόνια;
Αν βλέπετε υπάρχει θέμα παιδιά, πολύ σοβαρότερο από μία ήττα στη Ν.Σμύρνη.
Όσο δε για τον Σάντος, που πάλι δεν κατάλαβες και δεν θυμάσαι κιόλας καλά, είναι ότι πήρε μια ομάδα που έχασε 7-0 σε φιλικό από μπυραρία, είχε σαρδέλες την πρώτη χρονιά κι έγινε ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ απόφαση να κάει εκείνη η χρονιά για να φτιαχτεί κάτι που μνημονεύουμε ακόμα την επόμενη.
Πάρθηκε δηλαδή, μια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ απόφαση ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ με ρίσκο μεν, αλλά σωστή δε.
Εγώ καταλαβαίνω τη διάθεση να δικαιολογηθούν τα πάντα και να κρυφτούν όλα κάτω από βολικά χαλάκια
αλλά αυτή είναι η σίγουρη συνταγή για (μια) ακόμα αποτυχία.
Κι επιτέλους ας καταλάβουμε κάτι. Επιτυχία ή αποτυχία για μια χρονιά δεν είναι η τελική κατάταξη στη βαθμολογία
(δεν υπολογίζω την κατάκτηση του κυπέλλου γιατί είναι συγκυριακή κατά βάση) είναι ο τρόπος που ήρθε η τελική κατάταξη κι αν η ομάδα σαν οργανισμός βελτιώνεται.
Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.
Εχεις δικιο σε οσα λες στα μπλε σχολια σου στην παραθεση του μηνυματος μου. Πραγματι συμβαινουν ολα οσα λες και πραγματι ειναι τραγικα. Η διαφωνια μας ειναι στο μαγικο δεντρο.. Δηλαδη σοβαρα τωρα λες οτι το μαγικο δεντρο το φυτεψε ο Σαββιδης και οχι καποιοι αλλοι δεκαετιες πριν? Το μαγικο δεντρο τα προκαλει ολα αυτα τα τραγικα φιλε μου και οχι, δεν το φυτεψε ο Σαββιδης.
Για τα υπολοιπα, καταλαβα καλα τι διαβασα, ισως να μην καταλαβες εσυ τι εγραψες.
Αναφερεις:
"Πεθύμησα ρε σεις, πεθύμησα ξέρετε τι. Εκείνη την γλυκιά προσμονή του ΣΚ, στο Σπαθοπρωτάθλημα.....Ναι ξέρω ο Σάντος ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά η ομάδα προόδευε κάθε χρόνο. Πρώτα έμαθε να περπατάει και στο τέλος πετούσε.
Τώρα, αυτά τα 4 χρόνια, ακόμα καλά καλά δεν ξέρει να βάζει το ένα ποδι μετά το άλλο."
Συγκρινεις δηλαδη τα τοσα χρονια που ο Σαντος ηταν στην ομαδα και η ομαδα προοδευε καθε χρονο (λογικο αφου ειχε τον ΙΔΙΟ προπονητη) και λες "Τωρα, αυτα τα 4 χρονια.....", τα οποια ειναι 4 χρονια διαρκων αλλαγων. Αυτο επεσημανα και τωρα που το ξαναδιαβαζω παλι το ιδιο καταλαβαινω και αναρωτιεμαι αν εσυ καταλαβαινεις κατι διαφορετικο...
Ομως εχεις πολυ δικιο στο παραδειγμα της Καραμπακ (εστω και εικαζοντας). Πραγματι τα τελευταια χρονια η ομαδα δειχνει να μην εχει στελεχη ικανα να χαραξουν και να τρεξουν μια σοβαρη στρατηγικη. Παρα το δικιο σου βεβαια, παλι μηδενιζεις. Υποστηριζεις εμμεσα πως η ομαδα σαν οργανισμος δεν βελτιωνεται. Αυτο ειναι λαθος. Η ομαδα βελτιωνεται σαν οργανισμος. Οχι οσο θα μπορουσε και θα επρεπε. Βελτιωνεται ελαχιστα ενω θα μπορουσε να βελτιωνεται ραγδαια. Αλλα εστω και ελαχιστα, βελτιωνεται. Γιατι να μηδενισεις και να πεις το αντιθετο; Φανταζομαι για τον ιδιο λογο που σε ωθει να μου γραφεις παπαριες του τυπου "Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.". Φυσικα και δεν ειδες πουθενα να υποστηριζω κατι τετοιο, γιατι δεν το εχω κανει, αλλα επρεπε να την πεις την παπαρια...
Σου ξαναλεω. Η βαση οσων λες δεν ειναι καθολου παραλογη και πολλα απο αυτα που λες πρεπει να μας προβληματιζουν. Αλλο αυτο ομως, και αλλο το να το τραβας απο τα μαλλια, να μηδενιζεις τα παντα και να αγνοεις παντελως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ αλλους παραγοντες που συντελουν σε ολα αυτα τα προβληματα.
Ναι ε; Ε να πουμε τη FIFA να μας ξαναφερει τον Γκιρτζικη και την παρεα του και να μην ασχολουμαστε αλλο με αυτο το θεμα αφου ηταν απλα ενα αλλοθι που πλεον δεν πιανει!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό άλλοθι η Ε.Ο. αλλά δεν πιάνει πλέον.
ΑΛΛΟΘΙ!!!! Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε απο ΠΑΟΚτση...
Να μου την πειτε, για ΠΑΟΚομετρα τωρα, ειναι trendy...
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι sic ;
Ότι αυτοί που λένε για το ότι δεν υπάρχει άλλοθι κλπ κλπ ( δεν λέω τον Αποστόλη αλλά γενικά) είναι οι πρώτοι που αν πάρεις κάνα ανάποδο άουτ, θα βγουν και θα πουν ότι εμείς δε θέλουμε να κερδίζουμε έτσι.
Παράλληλα όμως δεν βλέπουν τα εγκλήματα και πώς μέχρι τώρα μια μέτρια ομάδα, Ο gay, έχει πάρει χωρίς ιδρώτα όλα τα ματς
SM-G935F
Ότι αυτοί που λένε για το ότι δεν υπάρχει άλλοθι κλπ κλπ ( δεν λέω τον Αποστόλη αλλά γενικά) είναι οι πρώτοι που αν πάρεις κάνα ανάποδο άουτ, θα βγουν και θα πουν ότι εμείς δε θέλουμε να κερδίζουμε έτσι.
Παράλληλα όμως δεν βλέπουν τα εγκλήματα και πώς μέχρι τώρα μια μέτρια ομάδα, Ο gay, έχει πάρει χωρίς ιδρώτα όλα τα ματς
SM-G935F
Εχουν και οι δυο, καλο λογο και πολλα δικια. Διαφωνω καθετα με τον τροπο τους, το ρυθμο και τη συχνοτητα με τον οποιο εκφραζουν τις ανησυχιες τους, το οτι εκφραζουν μονο αυτες και σχεδον ποτε τις αισιοδοξιες(πολλα ζηταω) ή επευφημιες τους και το οτι προκειμενου να στηριξουν ευλογες αποψεις τους, το ξεχειλωνουν και τεινουν προς μηδενιστικα ακρα.giapas έγραψε: Ο Σικ και ο τζος ζωγραφίζουν. Πραγματικά όμως. Κρίμα να μη μπορεί να διαβάσει κάποιος στη ΠΑΕ.
Κρατάω και από τους 2 αυτο που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικότερο. Ότι δεν φαίνεται να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός σε κεντρικό επίπεδο.
Ωστοσο ειναι πολυ σημαντικο το κομματι που αναφερεις και αντιγραφω συμφωνοντας:
"Κρατάω και από τους 2 αυτο που κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικότερο. Ότι δεν φαίνεται να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός σε κεντρικό επίπεδο."
Μια ειναι η λύση να τελειωσει το δημοσιοϋπαλληλικι στην ΠΑΕ
Στελέχη που να χουν τα κακαλα να πουν στο σαββιδη θελω φορ , θελω οκταρι κ να πάρουν την ευθύνη των επιλογών τους
Δυστυχως παλι θα την πληρωσει ο κοουτς , οχι οτι δεν εχει ευθύνη καθε αλλο αλλα είδαμε πόσες χρονιές οτι η παπάρια της αλλαγής προπονητη δε δουλέψε
Για Ίβιτς ελπίζω να καθαρίσει το μυαλό να παρθουν ΣΚληρρς αποφασεις
Στελέχη που να χουν τα κακαλα να πουν στο σαββιδη θελω φορ , θελω οκταρι κ να πάρουν την ευθύνη των επιλογών τους
Δυστυχως παλι θα την πληρωσει ο κοουτς , οχι οτι δεν εχει ευθύνη καθε αλλο αλλα είδαμε πόσες χρονιές οτι η παπάρια της αλλαγής προπονητη δε δουλέψε
Για Ίβιτς ελπίζω να καθαρίσει το μυαλό να παρθουν ΣΚληρρς αποφασεις
Στην ΠΑΕ πολλά τμήματα λειτουργούν πολύ πιο επαγγελματικά από το καθαρά αγωνιστικό
Άφησε καλή παρακαταθήκη ο Τζακ
SM-G935F
Άφησε καλή παρακαταθήκη ο Τζακ
SM-G935F
giapas έγραψε:Navi σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ αλλά η πίκρα η δική μου και του σικ ( υποθέτω δηλαδή ) δεν είναι οι ψεύτικοι 10 βαθμοί. Έχουν αρχίσει να μας ζώνουν τα φίδια από τη Ξάνθη , από τη γκέλα στη Βέροια ,από τη κακή εμφάνιση στη Λίμπερετς κλπ κλπ ... Και ξεκινήσαμε δειλά δειλά να γράφουμε ( όπως κι ο τζος αλλά αυτός είναι σεσημασμένος γκρινιάρης) ότι κάτι δε πάει καλά κι ότι πρέπει όλοι να βάλουν το κώλο τους κάτω να βρουν τί φταίει τώρα που είναι αρχή...Να μη μας πάρει η μπάλα από κάτω...γιατί το είχαμε ξαναδει το έργο τα τελευταία χρόνια.navigator11 έγραψε:Θες να συζητήσουμε για το αν έχουν ή δεν έχουν την προσωπικότητα για να σηκώσουν έγκαιρα και πλήρως το βάρος; Οκ, έχει ουσία μια τέτοια κουβέντα. Αλλά το να αμφισβητήσουμε ότι κομμάτι αυτής της κατάστασης είναι τεχνητό δεν μπορώ να το δεχτώ. Παίζουμε μόνοι σε αυτό το πρωτάθλημα;Sick Bastard έγραψε:Αχ, αυτή η πίεση τα λύτερα παιδιά έχει φάει.
Δηλαδή χ να παίρναμε εγώ σου λέω στο γαυροτήγανο δε θα υπήρχε μουρμούρα και κραξίδι στους άλλους; Ή εφόσον στο Περιστέρι κάλλιστα μπορούσαν να έχουν επίσης φάει φάπα; Αλλά εκεί παίζει μπάλα η καρδιά του πρωκταθλητη! Εκεί υπάρχει σχεδιασμός, που υλοποιείται στην εντέλεια!! Γελάει ο κόσμος.
Διότι ο σκασμός όλων είναι το -10. Ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται, αυτός είναι ο πραγματικός γκαϊλές των περισσότερων.
Και αποδείχθηκε ότι αυτό που φοβόμασταν ίσχυε. Φούσκα ήταν οι πρώτες μας καλές εμφανίσεις και τα τρεξίματα και η ενέργεια και η ταχύτητα. Και ξέρεις μιλάμε για μπάλα , όχι για ψυχολογία. Δε φταίει ο πουστόγαυρος που τα χαφ μας δεν αλλάζουν 3η μπαλιά.
Η ομάδα μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φτηνά.
πραγματι, εχεις δικιο... αλλα κι ο navi εχει δικιο σ αυτα που σου λεει... τι να πω ρε πστ μου...
Ισως το λαθος να ειναι στο "Και ξέρεις μιλάμε για μπάλα , όχι για ψυχολογία". Δεν μπορουμε να πουμε πως δεν εχει σχεση η μπαλα με την ψυχολογια. Παιχνιδι ειναι και η φυση ενος παιχνιδιου εχει να κανει με την ψυχολογια σε τεραστιο ποσοστο..
- Aureliano Buendia
Συγγνώμη, αλλά πρέπει σίγουρα να ορίσουμε την έννοια της "βελτίωσης" για να υπάρχει κοινή πλατφόρμα στην κουβέντα. Λοιπόν, έχουμε και λεμε:sic-4 έγραψε:Ομως εχεις πολυ δικιο στο παραδειγμα της Καραμπακ (εστω και εικαζοντας). Πραγματι τα τελευταια χρονια η ομαδα δειχνει να μην εχει στελεχη ικανα να χαραξουν και να τρεξουν μια σοβαρη στρατηγικη. Παρα το δικιο σου βεβαια, παλι μηδενιζεις. Υποστηριζεις εμμεσα πως η ομαδα σαν οργανισμος δεν βελτιωνεται. Αυτο ειναι λαθος. Η ομαδα βελτιωνεται σαν οργανισμος. Οχι οσο θα μπορουσε και θα επρεπε. Βελτιωνεται ελαχιστα ενω θα μπορουσε να βελτιωνεται ραγδαια. Αλλα εστω και ελαχιστα, βελτιωνεται. Γιατι να μηδενισεις και να πεις το αντιθετο; Φανταζομαι για τον ιδιο λογο που σε ωθει να μου γραφεις παπαριες του τυπου "Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.". Φυσικα και δεν ειδες πουθενα να υποστηριζω κατι τετοιο, γιατι δεν το εχω κανει, αλλα επρεπε να την πεις την παπαρια...
Το 2009, μετά από χρόνια ανυποληψίας, η ομάδα τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο. Λόγω απειρίας, ατολμίας και διαιτητών στα πλέι οφ, κατέρρευσε.
Το 2010, η ομάδα διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Το έχασε και λόγω Σπάθα και λόγω του ότι για να φτάσει να το διεκδικεί είχε κάνει ένα απίστευτο σερί, οπότε ήταν μάλλον ανθρωπίνως αδύνατον να το πάει ώς το τέλος. Στα πλέι οφ, τους έκανε όλους πλακίτσα.
Υπενθυμίζω ότι το 2009 και το 2010, ο δαφνομπουκωμένος και οι φλώροι του κολλεγίου Αθηνών είχαν πολύ δυνατές ομάδες, αλλά και παρασκηνιακή δύναμη, αμφότεροι.
Στα επίπεδα 2009 και 2010 δεν φτάσαμε ποτέ τις επόμενες χρονιές, αλλά το 2011 και το 2012 είχαμε πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη και ομάδα που ανά στιγμές έβγαζε μία μεγάλη στόφα.
Το 2013 το αφήνω απ' έξω ως μεταβατική χρονιά.
Από το 2014 ώς το 2016, ποια είναι η βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα; Πού αποκρυσταλλώθηκε; Πώς μετουσιώθηκε; Για λόγους αξιοπρέπειας ας μην αναφέρουμε παρακαλώ ως τρανή επιτυχία, την παρουσία σε τελικό κυπέλλου, όπου έληξε μάλιστα με άδοξο ντόρτι.
Παρατηρώ ότι διάφοροι εκτοξεύουν μύδρους εναντίον του κόσμου του ΠΑΟΚ, καμιά φορά με εκφράσεις τουλάχιστον αχαρακτήριστες (όχι εσύ, φίλε sic-4-, σε άλλους αναφέρομαι, ούτε που τους θυμάμαι όλους ονομαστικά). Κι όμως, ο κόσμος έχει δείξει εμπιστοσύνη ακόμη και μετά από αποτυχίες, όταν διέγνωσε ότι κάτι καλό συμβαινει. Όπως μετά το αίσχος της πρώτης χρονιάς Σάντος, όπως μετά τη σεζόν του Μπόλονι που ήθελε την παραμονή του τρελό-Ρουμάνου, παρά το ότι η ομάδα βυθίστηκε στα πλέι οφ. Γιατί; Την πρώτη φορά, επειδή έβλεπε ότι κάτι καλό θα χτιστεί. Τη δεύτερη, επειδή γούσταρε ανά στιγμές μπαλίτσα, τόσο μαγευτικά απλό.
Αν θελετε φυσικά να πιάσουμε σε γενικότερη κλίμακα το ζήτημα της σχέσης των οπαδών με την ομάδα, ευχαρίστως να κάνουμε μία παρένθεση.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι ΠΛΕΟΝ η σχέση της πλατιάς μάζας των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι η ΟΛΟΪΔΙΑ με όλων των υπόλοιπων εν Ελλάδι οπαδών.
Πρώτα απ' όλα δεν καταδέχονται το γήπεδο και προτιμούν το ίντερνετ, τα ράδια και τις εκπομπές αμόρφωτων βλαχαδερών. Δεύτερον, αντιμετωπίζουν πολλές φορές το οπαδιλίκι ως δίοδο διοχέτευσης κόμπλεξ και απογοητεύσεων της καθημερινής ζωής, η οποία έχει γίνει αρκετά δύσκολη, είναι η αλήθεια.
Επαναλαμβάνω, αυτά ισχύουν για την πλατιά μάζα. Τουλάχιστον, εμείς, σε σύγκριση με τους 3 του ΠΟΚ έχουμε ακόμη, ελπίζω και υποθέτω, το μεγαλύτερο ποσοστό ρομαντικών, καψούρηδων και "μαχιμιών", ασχέτως αν κι αυτό συρρικνώνεται. Και αυτό είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους για να λατρεύει κανείς αυτή την ομάδα ακόμη περισσότερο

Τέλος παρένθεσης.
υγ: ως προς το υπογραμμισμένο με κόκκινο σημείο, δεν νομίζω ότι ο φίλτατος SB σου λέει κάποια παπαριά. Αναπαράγει απλώς μία από τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ μεγαλόστομες δηλώσεις του προέδρου μας, αμφιβάλλοντας παράλληλα για το πώς και πότε θα γίνει (έστω το 1/20 αυτής) πράξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 07 Νοέμ 2016, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για να μπορούμε να κάνουμε (συγ)κριση περι βελτίωσης μέσα στην πάροδο των ετών, θα πρέπει να έχουμε μια Α ώς σταθερά. η οποία ΔΕΝ υπάρχει. Και δεν μπορεί να είναι η βαθμολογική θέση ή οι όποιες επιτυχίες/αποτυχίες.
σταθερά Α θα μπορούσε κάλιστα να είναι ο -όποιος- προπονητής.
σταθερά Α θα μπορούσε κάλιστα να είναι ο -όποιος- προπονητής.

Φέτος το ιατρικό κομμάτι δείχνει βελτίωση.MANIAKOS έγραψε:Πιλοτε γιαντο αγωνιστικό κομμάτι το λεω
Το προπονητικό επίσης, δείχνει κάποια βήματα.
Αλλά αν δεν ξεριζωθει η νοοτροπία Γλυκου, να βγούμε Ευρώπη, μπροστά δε θα πας
SM-G935F
Aureliano... Περι βελτιωσης... εννοειται πως αγωνιστικα δεν εχει καμμια σχεση η εικονα της ομαδας με την βελτιωση που παρουσιαζε στις περιοδους που αναφερεις. Ομως παραπανω αναφερθηκε βελτιωση της ομαδας σαν οργανισμος, οχι καθαρα αγωνιστικη. Ε λοιπον, συνολικα σαν οργανισμος η ομαδα εχει κανει αλματα και αν συνυπολγισεις και που θα μπορουσαμε να βρισκομαστε αν δεν ειχαμε την ευτυχη συγκυρια, τοτε θα μιλουσαμε για θαυματα, οχι απλα αλματα.