Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marley 4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από marley 4 »

sourmenetes έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Ιβαν με ολο τον σεβασμο, με ολα αυτα τα φραγκα που εχεις χωσει, εχεις καταφερει μονο ενα 10% απο αυτο που θα ειχες καταφερει, αν ειχες διαφορετικη αντιμετωπιση σε παρα πολλα θεματα.
Απο την στιγμη που ο κομινης οχι μονο ζει στην αιλαδα αλλα σφυραει κιολας, γελαει ο καθε πικραμενος εις βαρος σου.
Το πρωταθλημα ειναι το δευτρο σερι χαμενο και κλεμμενο.
Αν λεγοταν john savvidis, θα μιλαγαμε πολυ διαφορετικα για το τι θα μπορουσε να κανει.

Το χω ξαναπει.ο Κομινης λογω σαββιδη ζει , γιατι δε λειτουργει ετσι και δυσκολα θα αλλαξει.

Ή το δεχομαστε μαζι με τα στραβα ή θα τα βαζουμε μαζι του.

Αν ο κομινης το χε μετρησει, θα ηταν αλλου τωρα. Αν μας ικανοποιει αυτο, δεκτο

δεν ειναι ο κομινης το κεντρου του κοσμου
και μαλιστα να εχει μιαλο η παε θα εβαζε κομμινη σε καθε ματς ουτε αναποδο παλγιο δεν θα σου εδινε τα επομενα 10 χρονια
αλλα επειδη ειμαστε οτι να ναι με την πρωτη ευκαιρια θα σε μαμησει παλι ο ιδιος

το στορυ ξεκινα απο τον κυζα και δεν ειναι αποκλειστικα ποδοσφαιρικο
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

θα το ξαναχασει το πρωταθλημα μου φαινεται επειδη δειχνει να αδιαφορει για το κλιμα που δημιουργειται ΚΑΙ φετος,ολος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ.

κανεις δεν λεει να δημιουργει κλιμα για να εκμαιευσει σφυριγματα,ΠΑΟΚ ειμαστε
αλλα οταν διαβαζεις σημερα απο καποιους πως ο ΠΑΟΚ ειναι ευνοημενος(!) και το δευτερο σερι τριποντο του ανταγωνιστη με οφσαιντ να περναει στα ψιλα,δεν γινεται να μην δινεις (κοσμιες παντα) απαντησεις βασισμενες στα γεγονοτα.

παντως προς τιμην της ομαδας παραδεχεται καποια πραγματα,σημερα π.χ αναφερθηκαν ολοι στο πεναλντι
παντελονατη συμπεριφορα.
καλυτερα να το εδινε(αληθεια εκει ο βιερινια τι στην ευχη κανει;)και να μην κατεστρεφε το ματς,με αποβολες αυστηρες και αποβολες καραμπινατες που επνιξε και ποσα αλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 03 Δεκ 2018, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

paok_athens_g4 έγραψε:Για όσους θέλουν προέδρους που θα "προστατεύουν" την ομάδα, μπορούν εύκολα να αλλάξουν οι ίδιοι ομάδα κ να υποστηρίζουν μια από τις 3 του λεκανοπεδίου....ο ΠΑΟΚ διαχρονικά ποτέ δεν είχε καμία είδους προστασία...για αυτό κ είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως με τέτοια αναλογία τίτλων/κόσμου... είναι απίστευτο το ότι ο Ιβάν είναι λίγα χρόνια στον ΠΑΟΚ,αλλά έχει καταλάβει την ιδιοσυγκρασία αυτής της ομάδας πολύ περισσότερο από κάποιους που λεν ότι την υποστηρίζουν από μικρά παιδιά....όλα τα πρωταθλήματα κ τα κύπελλα μας είναι κατακτημένα με αίμα κ μαγκιά, κόντρα σε όλους κ σε όλα,έτσι θα είναι κ αυτό....πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας,που με τέτοιο πόλεμο είναι πρώτη με διαφορά κ να ευχαριστούμε τον Ιβάν που δεν έγινε λαμόγιο σαν τα σκατα του ΠΟΚ,αντί να τον κατηγορουμε για αυτό..
ασε ρε φιλε το ποιημα λεμε να προστατευσει την ομαδα και οχι να "προστατευσει" οχι απλα δεν χρειαζεται βια αλλα ουτε απειλη βιας
δεν μας λες γιατι πρεπει να φτυνουμε αιμα ειναι θεσφατο απο το ψευδοκρατος των αθηνω?

και αφου εχει καταλαβει ο ιβαν γιατι πηρε την επο επειδη την ειχαμε διαχρονικα και ειναι στο dna μας?
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Δεν θα βαρεθω να το γραφω. Αν πρεπει να διαλεξω αναμεσα στην καρπαζια και το κλαψομουνιασμα του αδικημενου, και στην "κυριαρχια" μου με την βοηθεια της ευρωστειας του Ιβαν, προτιμω να τους κανω αναλ χωρις λιπαντικο μεχρι το τελος του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Άσε εσύ το ποίημα ότι πήρε την ΕΠΟ...το ότι καταφερε έδιωξε τους υπαλλήλους του Μαρινάκη δεν σημαίνει ότι διόρισε τους δικούς του...πως την εννοείς εσύ την προστασία δηλαδή;...μήπως στην εποχή του Παντελάκη είχαμε προστασία;όλη η Ελλάδα όμως μίλαγε για τον ΠΑΟΚ...τώρα αν θες έναν Καραπαπά κ ένα Θεοδωρίδη στην ΠΑΕ με κλάμα στην τηλεόραση,οκ δικαίωμα σου...αλλά μάλλον έκανες λάθος επιλογή ομάδας...διάβασε λίγο την ιστορία της ομάδας σου κ θα καταλαβεις
marley 4

paok_athens_g4 έγραψε:Άσε εσύ το ποίημα ότι πήρε την ΕΠΟ...το ότι καταφερε έδιωξε τους υπαλλήλους του Μαρινάκη δεν σημαίνει ότι διόρισε τους δικούς του...πως την εννοείς εσύ την προστασία δηλαδή;...μήπως στην εποχή του Παντελάκη είχαμε προστασία;όλη η Ελλάδα όμως μίλαγε για τον ΠΑΟΚ...τώρα αν θες έναν Καραπαπά κ ένα Θεοδωρίδη στην ΠΑΕ με κλάμα στην τηλεόραση,οκ δικαίωμα σου...αλλά μάλλον έκανες λάθος επιλογή ομάδας...διάβασε λίγο την ιστορία της ομάδας σου κ θα καταλαβεις

α καλα σε ελοχιμ επεσα

ποιος ελεγε οτι ο γραμμενος ειναι δικος μας εγω? ποιοι ειναι οι αλλοι του πλατανια?

αν θες να σε μαμανε αλλα να μιλανε για εσενα δικαιωμα σου δεν θα παρουμε

επειδη μας σφαζανε δεν θελουμε να μας σφαζουνε αιωνιως ξερω ειμαστε περιεργοι

να πας να σε γνωρισει ο καραπαπας σε βλεπω να κανεις εκπομπη με τον ακη και τον τακη
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Κοίτα τα ελοχιμκ όχι σε μένα...δε γνωριζόμαστε από χτες...τις εξυπνάδες στο σπίτι σου..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Rizla έγραψε:Προπαγανδίζω κατά του Ιβαν;
Επειδή μου έχει αποδειξει με καθε πιθανό και απιθανο τρόπο, οτι αδιαφορεί πλήρως για την ομάδα;
Μιλάμε σοβαρά;
Ο άλλος δλδ που με λέει οτι θέλω τον Γουμενο τι κάνει;
Φιλε με ολον τον σεβασμο,μπορεις να πεις οτι εχει τα επιχειρηματικα του συμφεροντα,μπορεις να πεις οτι εχει και τα πολιτικα του συμφεροντα,αλλα το να λες οτι αδιαφορει πληρως για την ομαδα ο πρωτος ανθρωπος που σου πηρε νταμπλ στην ιστορια σου στον αγωνιστικο χωρο,εχει παρει 2 χρονιες συνεχομενους τιτλους,εχει δωσει τοσα λεφτα για να σε κραταει σε ενα σταθερα καλο επιπεδο την τελευταια 5ετια και σε ξεχρεωσε πληρως απτα χρεη που σε βασανιζαν χρονια τωρα,εχει δωσει και αρκετα λεφτα για μεταγραφες που αλλοτε βγαιναν,αλλοτε οχι

Και λες οτι αδιαφορει πληρως για την ομαδα? Συγγνωμη,αλλα αν αυτο δεν ειναι προπαγανδα,δεν ξερω τι ειναι. Το ποστ σου το λες και τρυπημα μεταξυ μας
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok re niamou την Δευ 03 Δεκ 2018, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

paok_athens_g4 έγραψε:Άσε εσύ το ποίημα ότι πήρε την ΕΠΟ...το ότι καταφερε έδιωξε τους υπαλλήλους του Μαρινάκη δεν σημαίνει ότι διόρισε τους δικούς του...πως την εννοείς εσύ την προστασία δηλαδή;...μήπως στην εποχή του Παντελάκη είχαμε προστασία;όλη η Ελλάδα όμως μίλαγε για τον ΠΑΟΚ...τώρα αν θες έναν Καραπαπά κ ένα Θεοδωρίδη στην ΠΑΕ με κλάμα στην τηλεόραση,οκ δικαίωμα σου...αλλά μάλλον έκανες λάθος επιλογή ομάδας...διάβασε λίγο την ιστορία της ομάδας σου κ θα καταλαβεις
Το διαβασμα της ιστοριας ειναι μονο για τους νεους που ειναι με το κινητο στο χερι στην Τουμπα.
Εγω εχω πνιγει απο τα καπνογονα την μερα που σφυριζε ο λιτσας. Εχω φαει καπνογονα μεσα στην 4α κινδυνευοντας να τσαλαπατηθω. Εχω νιωσει την αδικια στο πετσι μου 40 χρονια τωρα δεν χρειαζεται να διαβασω τιποτα γιατι το εχω ζησει.
Εσυ μπορει να εχεις τασεις μαζοχισμου και να σου αρεσει εγω οχι.
Αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει χωρις αντιλογο σε ολα τα επιπεδα.
Δεν ανεχομαι να εχω προεδρο που εχει χωσει εκατομμυρια και να ικανοποιουμε με 2 κυπελλα και να κανω ντερμπι το ματς με την λαμια
marley 4

paok re niamou έγραψε:Το διαβασμα της ιστοριας ειναι μονο για τους νεους που ειναι με το κινητο στο χερι στην Τουμπα.
Εγω εχω πνιγει απο τα καπνογονα την μερα που σφυριζε ο λιτσας. Εχω φαει καπνογονα μεσα στην 4α κινδυνευοντας να τσαλαπατηθω. Εχω νιωσει την αδικια στο πετσι μου 40 χρονια τωρα δεν χρειαζεται να διαβασω τιποτα γιατι το εχω ζησει.
Εσυ μπορει να εχεις τασεις μαζοχισμου και να σου αρεσει εγω οχι.
Αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει χωρις αντιλογο σε ολα τα επιπεδα.
Δεν ανεχομαι να εχω προεδρο που εχει χωσει εκατομμυρια και να ικανοποιουμε με 2 κυπελλα και να κανω ντερμπι το ματς με την λαμια
μπραβο ρε αδερφε

να συμπληρωσω οτι σε ολα τα μετωπα χανουμε κατα κρατος καθε μερα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 50/50 ΕΜΕΙΣ πρεπει να εχουν και οι αλλοι

αν εχουυν 90/10 οι αλλοι και 50/50 εμεις δεν ειναι δικαιο το πρωταθλημα
ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

εγώ δεν έχω τάσεις μαζοχισμού,εσύ έχεις τάσεις νεοπλουτισμου
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

γυρνα και το αλλο μαγουλο και πλυσου καλου κακου
marley 4

ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΗ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ήρεμα παίδες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”