31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- thomas Murg
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ας μην αυταπατόμεθα κύριοι. Το ματς ήταν οριακό μέχρι το 0 2. Αυτοί μετά το 60 είχαν αρχίσει να βγαίνουν από το καβούκι τους κι εκεί αντί με το βολέ του να πετύχει έναν επιθετικό να φύγει στην κόντρα ανανέωνε τις επιθέσεις των Κροατών και τους κρατούσε συνεχώς στη δική μας πλευρά. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν κάποιο από τα 2 πολύ καλά σουτ των Κροατών πήγαιναν μέσα. Κι ευτυχώς στο σημείο που κοιμήθηκε όλη η άμυνα ο άλλος έστειλε την μπάλα στα πουλιά.
Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά που έφτανε η μπάλα στον Άλεξ και κάθε φορά που προετοίμαζε επέλαση ο Τέιλορ.
Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά που έφτανε η μπάλα στον Άλεξ και κάθε φορά που προετοίμαζε επέλαση ο Τέιλορ.
Δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί πνευματικά την πίεση που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του.
Και τον καλύτερο γκολκίπερ του κόσμου να έχεις,αν στο μυαλό του είναι συνεχώς να μην κάνει λάθος θα μοιάζει με σαμοτουλσκι.
Και τον καλύτερο γκολκίπερ του κόσμου να έχεις,αν στο μυαλό του είναι συνεχώς να μην κάνει λάθος θα μοιάζει με σαμοτουλσκι.
Μοναδική παραφωνία χτες. Ο καθένας μπορεί να διατυπώσει για την εμφάνιση κάποιων παικτών χτες, αλλά νομίζω όλοι αγανάκτησα με σε κάποια φάση με τα 4 5 συνεχόμενα λάθος βολέ στο δεύτερο μέρος.
-
Το μεγαλύτερο τρολ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, ξέρει πως ότι κι αν κάνει θα είναι βασικός, κι αν δεν είναι θα μας λέει ότι δεν γίνεται να ξεκινάει άλλος αντί αυτού. Περνάει καλά και διασκεδάζει, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Αλέξανδρε ήσουν πάντα ένας καλός τερματοφύλακας που ο ΠΑΟΚ σου έδωσε ευκαιρία να παίξεις σε υψηλό επίπεδο για χρόνια ... πρόσφερες και πήρες ακόμα περισσότερα ... αφού έκανες συμβόλαιο ζωής ...
αυτό το πράγμα όμως αντί να βελτιώνεσαι να γίνεσαι χειρότερος το λιγότερο που δείχνει είναι αδιαφορία ... γιατί ρε μάγκα ...? υπάρχει πιο ωραία ζωή από αυτή που κάνεις ?
η βελτίωση στο παιχνίδι με τα πόδια είναι θέμα δουλειάς ... οι πάσες με τα χέρια πάλι επίσης ... δείξε λίγο ρε μάγκα ότι το θέλεις ...
μην μας τρελαίνεις κάθε φορά ...
αυτό το πράγμα όμως αντί να βελτιώνεσαι να γίνεσαι χειρότερος το λιγότερο που δείχνει είναι αδιαφορία ... γιατί ρε μάγκα ...? υπάρχει πιο ωραία ζωή από αυτή που κάνεις ?
η βελτίωση στο παιχνίδι με τα πόδια είναι θέμα δουλειάς ... οι πάσες με τα χέρια πάλι επίσης ... δείξε λίγο ρε μάγκα ότι το θέλεις ...
μην μας τρελαίνεις κάθε φορά ...
καλά του τα λες του Αλέκου....
εγώ απορώ πάνω στις αδυναμίες του ποια είναι συνεισφορά των προπονητών τερματοφυλάκων?
δηλαδή λέμε ότι ο Πασχα δεν έχει έξοδο και το δεχόμαστε ως δόγμα? δεν δουλεύεται αυτό το πράγμα?
δεν δουλεύεται η μακρινή πάσα?
δεν ξέρω ...
εγώ απορώ πάνω στις αδυναμίες του ποια είναι συνεισφορά των προπονητών τερματοφυλάκων?
δηλαδή λέμε ότι ο Πασχα δεν έχει έξοδο και το δεχόμαστε ως δόγμα? δεν δουλεύεται αυτό το πράγμα?
δεν δουλεύεται η μακρινή πάσα?
δεν ξέρω ...
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Ισχύει. Αλλά κάτι έπαθαν τα πόδια του σε συνδυασμό με τον εγκέφαλό του χτες. Δεν εξηγείται. Κοκομπλόκο.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Πω ρε φίλε που τον θυμήθηκες. Θυμάμαι ματς που κάνει μαλακια και τρώμε γκολ. Μετά κάνει δεύτερη μαλακια και για να το σώσει κάνει την απόκρουση της ζωής του. Αν έμπαινε και το δεύτερο θα είχαμε εισβολή οπαδωνrenegade έγραψε:Δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί πνευματικά την πίεση που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του.

- WeWillRockYou
Μπράβο για το clean sheet σήμερα!
Εξαιρετικά σημαντικό να χτίσει τη ψυχολογία του για τη συνέχεια ο Αλέξανδρος και να δώσει αυτά που μπορεί στην ομάδα.
Εξαιρετικά σημαντικό να χτίσει τη ψυχολογία του για τη συνέχεια ο Αλέξανδρος και να δώσει αυτά που μπορεί στην ομάδα.
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
Ας σου πούμε και ένα μπράβο!
Φρόντισε στην Τρίπολη να πιάνεις τα άπιαστα...
(να κρατήσουμε το μηδέν πίσω)
Φρόντισε στην Τρίπολη να πιάνεις τα άπιαστα...
(να κρατήσουμε το μηδέν πίσω)