Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Νομίζω το καλό για την κουλα έγινε με την νίκη επί της Ριέκα που ξαφνικά τους βάζει να πάρουν σοβαρότερα την διοργάνωση
Όπως κ μια ομάδα δεν είναι καλό να έχει αυτά τα τεξιματα όπως η Κούλα
Θα την πατήσει όπως εμείς πέρσι
- Παλαιολόγος
περσι δεν την πατησαμε ομως εμεις,αν και τα χαφ μας ειχαν θλιβερη αθλητικοτητα ως επι το πλειστον
την πατησαμε στα play offs οπου ο ιβιτς ,χρυσος καλος,αλλα η διαχειριση του ροστερ του δεν ηταν καλη ή απλα εστιασε στο κυπελο(ουτε σε αυτο εκανε καμια ιδιαιτερα πειστικη εμφανιση,αλλα δεν ηταν και τοσο κακος,κακα τα ψεμματα με λιγη νορμαλ ευστοχια του παναθηναικου θα ειχαμε τελειωσε απο το α μερος στην τουμπα)και η ομαδα κατερρευσε απο αποψη φυσικης καταστασης πρωτα πρωτα
φετος δεν υπαρχουν play offs
την πατησαμε στα play offs οπου ο ιβιτς ,χρυσος καλος,αλλα η διαχειριση του ροστερ του δεν ηταν καλη ή απλα εστιασε στο κυπελο(ουτε σε αυτο εκανε καμια ιδιαιτερα πειστικη εμφανιση,αλλα δεν ηταν και τοσο κακος,κακα τα ψεμματα με λιγη νορμαλ ευστοχια του παναθηναικου θα ειχαμε τελειωσε απο το α μερος στην τουμπα)και η ομαδα κατερρευσε απο αποψη φυσικης καταστασης πρωτα πρωτα
φετος δεν υπαρχουν play offs
Αυτό είναι πολύ πιθανόkarlat85 έγραψε:Νομίζω το καλό για την κουλα έγινε με την νίκη επί της Ριέκα που ξαφνικά τους βάζει να πάρουν σοβαρότερα την διοργάνωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο με τον ιβιτς για γαυρο γράφτηκε πουθενα η απλα φήμες;
Για τη λαμια απο περσι ακουγονται διαφορα παντως. Ευκολο διπλο βλεπω εγω.
- ΑποστόληςΑ
Ας είναι διπλό. Και τι έγινε; Θα φοβηθούμε το +2; Μια νίκη στην Τούμπα, μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και τέλος.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν παραρτήματα φέτος. Άλλο οι καλές σχέσεις κάποιων ομάδων και άλλο να κάτσεις να χάσεις. Πέρσι λέγαν διάφορα για μάς και τα Γιάννενα πριν γίνει η απίστευτη κηδεία, όπως και τη Βέροια. Απλά η Λαμία έπρεπε να παίξει στην Λαμία.
- john4serres
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας είναι διπλό. Και τι έγινε; Θα φοβηθούμε το +2; Μια νίκη στην Τούμπα, μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και τέλος.
Αυτό το ισοπαλία στο οακα τι το ήθελες;
- Παλαιολόγος
υπαρχει παραδοση κατω στο ΟΑΚΑ,γιατι απλουστατα απο τηνδ εκαετια του 80 μονο 3 χρονιες ειχαμε δυνατη ομαδα
γιατι να συνεχιστει αυτη η παραδοση οταν εχεις δυνατη ομαδα;
μην κολατε στα δημοσιογραφικα κλισε,να γεμισουν αρθρα προσπαθουν
και ειναι και δυσκολο πολυ αυτο.
ο λογος που δεν εχουνπολλες αθλητικες εφημεριδες στο εξωτερικο δεν ειναι μονο οτι δεν υπαρχει κοινο να τις αγορασει
αλλαλ με τι να γεμισεις μια αποκλειστικα αθλητικη εφημεριδα; ποσο μαλλον αν ειναι οπαδικη αυτη!
ειναι εγχειρημα που μοιαζει αδυνατο
γι αυτο προτιμουν τα ενθετα
γιατι να συνεχιστει αυτη η παραδοση οταν εχεις δυνατη ομαδα;
μην κολατε στα δημοσιογραφικα κλισε,να γεμισουν αρθρα προσπαθουν
και ειναι και δυσκολο πολυ αυτο.
ο λογος που δεν εχουνπολλες αθλητικες εφημεριδες στο εξωτερικο δεν ειναι μονο οτι δεν υπαρχει κοινο να τις αγορασει
αλλαλ με τι να γεμισεις μια αποκλειστικα αθλητικη εφημεριδα; ποσο μαλλον αν ειναι οπαδικη αυτη!
ειναι εγχειρημα που μοιαζει αδυνατο
γι αυτο προτιμουν τα ενθετα
Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που διατήρησε τον κορμό της και τον προπονητή της και ενισχύθηκε με μέτριους κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές. Έκανε σχετικά νωρίς τις μεταγραφές και μοιάζει να έχει συνοχή. Αλλά πραγματικά ακόμα και τώρα με τον γαύρο και τον ΠΑΟΚ να έχουν μαύρο χάλι, δυσκολεύομαι να την δω σαν διεκδικήτρια. Η διάρκεια είναι το παν σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών. Και κάπου νομίζω θα ξεφουσκώσει.
- john4serres
Αν δεν πάρει διπλό σήμερα η αεκ, θα είναι λόγω κούρασης και μόνο.
Αν δεν παρει βαθμους απο το παραρτημα απο ποιους θα παρει?Πλακα κανουμε τωρα?Ας μην αυτοπαραμυθιαζομαστε.Τα περσινα ξεφτιλικια τα εκανε με την πλατη του λαθρεμπορα.
οσοι ελεγαν οτι θα μπει ο Γιαννακο στο ποδοσφαιρο..........με αυτα που λεει για τα χρεη και τα ανοιγματα δεν μπαινει κανενας
Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.
Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών. Συνολο 80 εκ παιδες, και αυτη η ομαδα δεν θα ακολουθησει τον δρομο που χαραξε η κουλα ετσι;;
Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.
Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος...
Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.
Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος
Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.
Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών. Συνολο 80 εκ παιδες, και αυτη η ομαδα δεν θα ακολουθησει τον δρομο που χαραξε η κουλα ετσι;;
Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.
Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος...
Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.
Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος
- john4serres
Σαν πολιτισμένοι φίλαθλοι που είμαστε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον μπαναθηναικό του αλαφούζου.
Και γαμω τα πρωταθλήματα στην β γ εθνική, σκουλίκια γριές βάζελοι η κ20 η δικιά μας, καλυτερα απο την σούπερ λιγκ θα ειναι