Για τον Πασχα λεω που διορθωνει τα λαθη των αμυντικωνaivas19 έγραψε:Για τον Ιρλανδο Λημνιο με το νούμερο 10 λες Γκουερινο;Γκουερινο έγραψε:Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ να διορθωνεις τα λαθη των αλλων γιατι χωρις εσενα τωρα θα επιναν μπυρες στην υγεια μας οι Ιρλανδοι
31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Και στα δύο ματς κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για την πρόκριση της Ιρλανδικής ομάδας.
Για κάθε μία επέμβαση, που λόγω και του υπεραθλητικού του στυλ την κάνει να φαίνεται πιο δύσκολη από ό,τι είναι, κανει μια γκέλα που είναι αδιανόητη. Η θέση του τερματοφύλακα θέλει σιγουριά και ασφάλεια και δεν νομίζω ότι την προσφέρει ( πλέον)
Για κάθε μία επέμβαση, που λόγω και του υπεραθλητικού του στυλ την κάνει να φαίνεται πιο δύσκολη από ό,τι είναι, κανει μια γκέλα που είναι αδιανόητη. Η θέση του τερματοφύλακα θέλει σιγουριά και ασφάλεια και δεν νομίζω ότι την προσφέρει ( πλέον)
Σ ευχαριστούμε για ότι προσέφερες στον ΠΑΟΚ μας, καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
- giwrgos04dex
Απίστευτος , ας δωθεί δανεικός να φέρουμε επιτέλους ένα νπρμαλ ασσοaivas19 έγραψε:
Απο συνοπαδο στο γκρουπ του ραδιο Πριμο
-
Μελετώντας το φαινόμενο Πασχαλάκη τα τελευταία χρόνια και ιδίως μετά τον αγώνα με την Μπεμφίκα κατέληγα σε διάφορα συμπεράσματα . Με κύριο ερώτημα γιατί αποκρούει την μπάλα αν έχει ταχύτητα μεγαλύτερη απο την ταχύτητα επιστροφής για μαρκάρισμα του Αθανασιάδη. Τα πρώτα συμπεράσματα έτειναν στο ότι μάλλον είναι αποκρουστικός τύπος προσωπικότητας Πρίν 2 μέρες διαπίστωσα ότι το πρόβλημα είναι μια ακόμα αμέλεια της διοίκησης αλλά και των προπονητών. Αντί για γάντια τερματοφύλακα του έχουν δώσει γάντια φούρνου, αυτά χωρίς δάχτυλα.
Και αυτό δείχνει ότι είναι κακός;
Σίγουρα μπορούσε να έχει και καλύτερη αντίδραση, αλλά ποια νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι η τοποθέτηση του;
Αν δεν έβγαινε σε εκείνο το σημείο , απλά θα το έτρωγε κατευθείαν στην δεξιά του γωνία. Δείτε που είναι ο αντίπαλος επιθετικός, έχει πιάτο την εστία. Το πρόβλημα είναι ότι ο αντίπαλος στην άλλη πλευρά, είναι μόνος του και δεν τον μαρκάρει κανείς.
Εκεί που βγαίνει ο Πασχαλάκης καλύπτει τον αριστερό επιθετικό (την δεξιά του γωνία), αυτόν που βρίσκεται στο ύψος του πρώτου δοκαριού και εν μέρει τον άλλον δίπλα. Δεν καλύπτει τον δεξιό επιθετικό, αλλά είναι φυσιολογικό.
Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν είμαι ειδικός. Παίζω ερασιτεχνικά τερματοφύλακας και έτσι το βλέπω. Ούτε δικηγόρος του προσπαθώ να γίνω. Αλλά ακούω εδώ και καιρό κριτική για τους τερματοφύλακες μας , που είναι υπερβολικές. Π.χ. ακούω τον Μύρτσο να τους βρίζει όλη μέρα και για την ίδια ακριβώς φάση να βγάζει σκάρτο τον Πασχαλάκη και σωστή αντίδραση του σα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σίγουρα μπορούσε να έχει και καλύτερη αντίδραση, αλλά ποια νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι η τοποθέτηση του;
Αν δεν έβγαινε σε εκείνο το σημείο , απλά θα το έτρωγε κατευθείαν στην δεξιά του γωνία. Δείτε που είναι ο αντίπαλος επιθετικός, έχει πιάτο την εστία. Το πρόβλημα είναι ότι ο αντίπαλος στην άλλη πλευρά, είναι μόνος του και δεν τον μαρκάρει κανείς.
Εκεί που βγαίνει ο Πασχαλάκης καλύπτει τον αριστερό επιθετικό (την δεξιά του γωνία), αυτόν που βρίσκεται στο ύψος του πρώτου δοκαριού και εν μέρει τον άλλον δίπλα. Δεν καλύπτει τον δεξιό επιθετικό, αλλά είναι φυσιολογικό.
Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν είμαι ειδικός. Παίζω ερασιτεχνικά τερματοφύλακας και έτσι το βλέπω. Ούτε δικηγόρος του προσπαθώ να γίνω. Αλλά ακούω εδώ και καιρό κριτική για τους τερματοφύλακες μας , που είναι υπερβολικές. Π.χ. ακούω τον Μύρτσο να τους βρίζει όλη μέρα και για την ίδια ακριβώς φάση να βγάζει σκάρτο τον Πασχαλάκη και σωστή αντίδραση του σα.
To προβλημα ειναι οτι οταν κανεις εξοδο για να ειναι σωστη ή θα πρεπει να την μπλοκαρεις ή θα πρεπει να βρεις την μπαλα και να την διωξεις σε χωρο τετοιο ωστε να μην κινδυνευει αμεσα η αδεια εστια σου.
Ο Πασχαλακης χθες και στην φαση του 94', που για ενα δευτερολεπτο ολοι πηγαμε και ηρθαμε και σε μια φαση λιγο νωριτερα εκανε εξοδους που εφεραν σε κινδυνο την ομαδα.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Ο Πασχαλακης χθες και στην φαση του 94', που για ενα δευτερολεπτο ολοι πηγαμε και ηρθαμε και σε μια φαση λιγο νωριτερα εκανε εξοδους που εφεραν σε κινδυνο την ομαδα.
Ξεκαθαρα πραγματα.
Σωστό. Αλλά βλέποντας την φάση, φαίνεται πιο πολύ ο αντίπαλος να βγάζει πάσα στον άλλον δεξιά. Ο Πασχαλάκης απλώνει το κορμί του και δεν την βρίσκει, ή την βρίσκει ελάχιστα (από την γωνία που το βλέπω δεν είναι καθαρό).
Από την άλλη, αν (από την στιγμή που δεν μπορούσε να την μπλοκάρει) την έβρισκε παραπάνω, το πιο πιθανό ήταν να την σερβίρει στους δύο επιθετικούς που είναι μπροστά του.
Τέλος πάντων, μπορούσε και καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι σε αυτήν την φάση, αντέδρασε σχετικά καλά.
Από την άλλη, αν (από την στιγμή που δεν μπορούσε να την μπλοκάρει) την έβρισκε παραπάνω, το πιο πιθανό ήταν να την σερβίρει στους δύο επιθετικούς που είναι μπροστά του.
Τέλος πάντων, μπορούσε και καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι σε αυτήν την φάση, αντέδρασε σχετικά καλά.
- giwrgos04dex
Και το κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑDimitrisS έγραψε:To προβλημα ειναι οτι οταν κανεις εξοδο για να ειναι σωστη ή θα πρεπει να την μπλοκαρεις ή θα πρεπει να βρεις την μπαλα και να την διωξεις σε χωρο τετοιο ωστε να μην κινδυνευει αμεσα η αδεια εστια σου.
Ξεκαθαρα πραγματα.
- ΑποστόληςΑ
- falconakis
Ποιον προτιμάς δηλαδη τον Ζιφκο η τον πιτσιρικά;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
- ΑποστόληςΑ
Μπαλωμένο.falconakis έγραψε:Ποιον προτιμάς δηλαδη τον Ζιφκο η τον πιτσιρικά;
+1ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπαλωμένο.falconakis έγραψε:Ποιον προτιμάς δηλαδη τον Ζιφκο η τον πιτσιρικά;
Sent from my iPhone using Tapatalk