Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Το τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε το ξέρουμε. Προφανώς και δεν περιμένουμε άλλο φιλικό. Οι πρώτοι στόχοι μας όμως παραμένουν ακριβοί και η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι περιμένουμε να πέσουν οι απαιτήσεις των ομάδων τους. Φαντάζομαι ότι έχουν τεθεί όρια στο πόσο θα περιμένουμε και μετά θα πάμε στις β΄ λύσεις (γ΄, δ΄ κλπ).
Ξέρουμε Τι παίκτες χρειαζόμαστε, ας έρθουν και ας έρθουμε ποιο αργά δεν πειράζει..... Αρκεί οι επιλογές μας στο χόρτο νσ αποδειχθούν επιτυχημένεςTupac έγραψε:Δηλαδή περιμένουνε το ματς με τους Κυπρίους για να βγάλουμε ασφαλής συμπεράσματα τι παικτες θέλουμε?
Γιατί τόσο καθυστέρηση για τις μεταγραφές? Είμαστε τοσο σίγουρη οτι θα περάσουμε στους ομίλους και δεν βιαζόμαστε καθόλου?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε 40 μερες ακομα για μεταγραφες,ποια καθυστερηση ειδες εσυ;Δεν ψαχνουν μπαλωματα,παιχτες βασικους ψαχνουν.Tupac έγραψε:Δηλαδή περιμένουνε το ματς με τους Κυπρίους για να βγάλουμε ασφαλής συμπεράσματα τι παικτες θέλουμε?
Γιατί τόσο καθυστέρηση για τις μεταγραφές? Είμαστε τοσο σίγουρη οτι θα περάσουμε στους ομίλους και δεν βιαζόμαστε καθόλου?
Παίδες μην τρελαίνεστε με τα φιλικά. Πολλοί παίκτες δεν βάζουν τα πόδια τους και παίζουν μιά ταχύτητα πιό χαμηλά. Το τί πραγματικά μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ θα φανεί στους επίσημους αγώνες. Εκεί μπορούμε να κρίνουμε. Φυσικά υπάρχουν ελλείψεις και σίγουρα θα περιοριστούν με προσεκτικές μεταγραφές (μιλάμε για 2 κινήσεις + Βιερίνια).
Οσο για τις 10 μέρες που είπε ο Στανό, τι θέλετε να πεί δηλαδή, ότι δεν μου αρέσουν αυτοί που έχω και θέλω παίχτες για να περάσω την Ντόνετσκ; Αυτά που είπε είναι καθαρά λόγω τακτικής. Δηλαδή τις τελευταίες μέρες έχουν παγώσει τα μεταγραφικά, επειδή το λέει ο βλακωτός, το αντίθετο συμβαίνει πιστεύω.
Οσο για τις 10 μέρες που είπε ο Στανό, τι θέλετε να πεί δηλαδή, ότι δεν μου αρέσουν αυτοί που έχω και θέλω παίχτες για να περάσω την Ντόνετσκ; Αυτά που είπε είναι καθαρά λόγω τακτικής. Δηλαδή τις τελευταίες μέρες έχουν παγώσει τα μεταγραφικά, επειδή το λέει ο βλακωτός, το αντίθετο συμβαίνει πιστεύω.
Η ομάδα έχει μείνει η ίδια με πέρυσι και στις περισσότερες θέσεις βασικών θα παίζουν οι ίδιοι. Αυτό από ποδοσφαιρικής άποψης είναι πολύ ελπιδοφόρο , ιδίως από τη στιγμή που είχαμε πέρυσι κάποιους νέους παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και τους στηρίζουμε .
Μέσα από τη χημεία θα περίμενα ο Τζαλμα να είναι καλύτερος. Ο Σαχοφ το ίδιο . Ίσως κι ο Βαρέλα. Από κοντά κι Κάνιας με το Ενρικε. Αν σκεφτούμε πως υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης σε Πέλκα , Μυστα , Κουλούρη ... Αν σκεφτούμε πως ίσως ξεπεταχθεί ο Δεληγιαννίδης ή ο Πούγγουρας... Ακόμα ακόμα κι ο Κλάους αν μείνει στην ομάδα θα έχει μια ευκαιρία να επανέλθει .
Κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις , άσχετα αν δεν είναι νέοι παίκτες , δημιουργεί αγωνιστικές προσδοκίες και έχεις κάτι να περιμένεις να δεις. Πχ ο Λέοβατς της πρώτης χρονιάς δεν είχε καμία σχέση με το περσυνό... Αν καθόταν ο ίδιος προπονητής ( παρόλο που δε στεναχωρέθηκε που έφυγε ) , ίσως οι προσδοκίες για αυξημένα επίπεδα χημείας εντός της ομάδας να ήταν μεγαλύτερες.
Σαφώς κι αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουμε σημαντική ενίσχυση για να γίνουμε σοβαροί διεκδικητές. Η φανέλα μας είναι η ελαφρύτερη όλων και ακόμα και σε 50ρησιο πρωτάθλημα θα χρειαζόμασταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από τους άλλους ώστε να βγούμε 1οι. Κι αυτή την ομάδα , δε νομίζω πως τη διαθέτουμε τώρα - αλλά δεν είμαστε και πολύ μακρυά. 2-3 μεγάλες μεταγραφές μόνο ....
Μέσα από τη χημεία θα περίμενα ο Τζαλμα να είναι καλύτερος. Ο Σαχοφ το ίδιο . Ίσως κι ο Βαρέλα. Από κοντά κι Κάνιας με το Ενρικε. Αν σκεφτούμε πως υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης σε Πέλκα , Μυστα , Κουλούρη ... Αν σκεφτούμε πως ίσως ξεπεταχθεί ο Δεληγιαννίδης ή ο Πούγγουρας... Ακόμα ακόμα κι ο Κλάους αν μείνει στην ομάδα θα έχει μια ευκαιρία να επανέλθει .
Κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις , άσχετα αν δεν είναι νέοι παίκτες , δημιουργεί αγωνιστικές προσδοκίες και έχεις κάτι να περιμένεις να δεις. Πχ ο Λέοβατς της πρώτης χρονιάς δεν είχε καμία σχέση με το περσυνό... Αν καθόταν ο ίδιος προπονητής ( παρόλο που δε στεναχωρέθηκε που έφυγε ) , ίσως οι προσδοκίες για αυξημένα επίπεδα χημείας εντός της ομάδας να ήταν μεγαλύτερες.
Σαφώς κι αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουμε σημαντική ενίσχυση για να γίνουμε σοβαροί διεκδικητές. Η φανέλα μας είναι η ελαφρύτερη όλων και ακόμα και σε 50ρησιο πρωτάθλημα θα χρειαζόμασταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από τους άλλους ώστε να βγούμε 1οι. Κι αυτή την ομάδα , δε νομίζω πως τη διαθέτουμε τώρα - αλλά δεν είμαστε και πολύ μακρυά. 2-3 μεγάλες μεταγραφές μόνο ....
Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι Τούρκοι ισχυριζονται ότι έχουμε κάνει 2 χαρτιά πρόταση για τον Μπόικο...
https://twitter.com/BesiktasTransf/stat ... 1069395968
https://twitter.com/BesiktasTransf/stat ... 1069395968
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Κάτσε μην σκάσει κανένας Μπόικο ξαφνικά....nothu έγραψε:Καλα αυτοι παιζει να ειναι χειροτεροι κι απ τους δικους μας.
Αν όντως παμε για 2 αμ χαφ τοτε ναι μπορεί να ερθει, αλλιώς δύσκολα...
Μιλαω για τον αμ χαφ της Αλκμααρ
Μιλαω για τον αμ χαφ της Αλκμααρ
Tupac σόρρυ τό διέγραψα γιατί μπέρδεψα τις ημερομηνίες. Αυτό του Ολλανδου της ΑΖ βγήκε χθές.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνει ένας ωραίος καλοκαιρινός παπάς να δροσιστουμε λίγο.. 

ελα μου ντε..analog έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνει ένας ωραίος καλοκαιρινός παπάς να δροσιστουμε λίγο..
απο την άλλη καλύτερα που δεν βγαίνουν πολλοί παπάδες μπας και σκάσει με τη μία κανας αρχιεπίσκοπος να αρχίσουμε τις τεμενάδες και τα θυμιατάα..αν και θυμιατά χωρίς παπάδες δεν παίζει if you know what i mean

-
https://www.transfermarkt.com/ruben-par ... eler/99352analog έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνει ένας ωραίος καλοκαιρινός παπάς να δροσιστουμε λίγο..
- pagotatzis
Αύριο κλασική περίπτωση τελευταίου φιλικού
Κερδίζουμε με μπαλαρα 5:1 και ξεκινάει η συζήτηση αν η ομάδα
Χρειάζεται ενίσχυση .
Κερδίζουμε με μπαλαρα 5:1 και ξεκινάει η συζήτηση αν η ομάδα
Χρειάζεται ενίσχυση .