19.Jairo De Macedo da Silva
- john4serres
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
ναι.έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο και αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ λάθος που χρεώνω στον Τούντορ 

Μόνο εσύ, μπορείς να δώσεις πάσα στον Μήτσο...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- James Moriarty
Ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ και με το μεγαλυτερο potential (προοπτικη).
Ταχυτατος και σε σπριντ και σε επιταχυνση, εκπληκτικα πλεμονια με πρεσσινγκ σε υψηλο τεμπο, δυναμη «Χουλκοειδες», τριπλα, επελασεις απο τις πτερυγες και «σπασιμο» της μπαλας στον αξονα και ειναι και πολυ καλος αμυντικα για εξτρεμ. Ο παικτης ειναι winger ξεκαθαρα
Ταχυτατος και σε σπριντ και σε επιταχυνση, εκπληκτικα πλεμονια με πρεσσινγκ σε υψηλο τεμπο, δυναμη «Χουλκοειδες», τριπλα, επελασεις απο τις πτερυγες και «σπασιμο» της μπαλας στον αξονα και ειναι και πολυ καλος αμυντικα για εξτρεμ. Ο παικτης ειναι winger ξεκαθαρα
και γω τον πιστεύω πάααρα πολύ το ζάιρο
θεωρώ είναι ήδη έτοιμος για δυνατό πρωτάθλημα και μπορεί να εξελιχτεί ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
δύναμη, ταχύτητα, επιτάχυνση, τεχνική
αν θεωρηθεί φορ, είναι ο μόνος που έχει ατομική ενέργεια
δύσκολα θα τον έβγαζα από την 11άδα
θεωρώ είναι ήδη έτοιμος για δυνατό πρωτάθλημα και μπορεί να εξελιχτεί ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
δύναμη, ταχύτητα, επιτάχυνση, τεχνική
αν θεωρηθεί φορ, είναι ο μόνος που έχει ατομική ενέργεια
δύσκολα θα τον έβγαζα από την 11άδα
Μόνο αυτο έχει, ατομική ενέργεια. Βασικά θυμίζει παίκτη δεκαετίας του 70.
Ναι, θυμίζει λίγο Πελέ. Ειναι και μπουκαδόρος.
Βεβαια το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει κι αλλα πράγματα.
Βεβαια το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει κι αλλα πράγματα.
νταξ. εγω πλακα εκανα παντως.
σοβαρά τωρα, ο ζάιρο εχει στοιχεία για 2ο φόρ, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει πανω απο 150 λεπτά του παίχτη. είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε κρίση. πάντως καλή βάση στήριξης έχει, είναι ένα ατού για 2ο φορ.

σοβαρά τωρα, ο ζάιρο εχει στοιχεία για 2ο φόρ, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει πανω απο 150 λεπτά του παίχτη. είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε κρίση. πάντως καλή βάση στήριξης έχει, είναι ένα ατού για 2ο φορ.
- Lacedaemonian
Ο Ζαιρο απλα πρεπει να πάρει χρόνο με συνεχόμενα παιχνίδια.Τον πιστευω περισσότερο απ τον Γκαρυ.Απλα πρεπει να παίζει απ την αρχή γιανα πάρει μπρος(και να βάλουν και κάποιοι μυαλό και να δίνουν επιτέλους πάσες....)
- PAOK_Antarctica
Σε βλέπω να σκοράρεις με Κούλα αν πάρεις αρκετό χρόνο.
Και που'σαι, μια 44ρα είναι σαν δύο 22άρες
Και που'σαι, μια 44ρα είναι σαν δύο 22άρες

-
K_geo έγραψε:νταξ. εγω πλακα εκανα παντως.![]()
![]()
Τι να πω, μου άρεσε πολύ στο πρώτο ματς που έπαιξε, στα επόμενα όμως μου φανηκε κάπως μονοδιάστατος, κάτι σαν one trick pony. Δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός. Μπορεί να φταίει και το ότι είναι πιο καλός στον ανοιχτό χώρο.
Γενικά για όλους τους καινουργιους θα φανεί σύντομα τι μπορούν να προσφέρουν. Καποιους δεν τους έχουμε δει καν ακόμα.
εσενα ρε παιχταρα μου θελω να σε δω 2-3 μαζεμενα 90λεπτα...μετα ειμαι σιγουρος δε θα ξαναβγεις απο την 11αδα...
- PAOK_Antarctica