31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ο Αβερελ των τερματοφυλακων καταντησε.
Φερτε ενα σοβαρο τερματοφυλακα να εχει εξοδο τεχνικη αντανακλαστικα.
Δεν μπορουμε να παιζουμε με Πασχαλακη και τα φεγγαρια του.
Ικανος να κερδιζει παιχνιδια μονος του και την αλλη εβδομαδα να σε καταστρεψει.
Φερτε ενα σοβαρο τερματοφυλακα να εχει εξοδο τεχνικη αντανακλαστικα.
Δεν μπορουμε να παιζουμε με Πασχαλακη και τα φεγγαρια του.
Ικανος να κερδιζει παιχνιδια μονος του και την αλλη εβδομαδα να σε καταστρεψει.
η ήττα από την μπυραρία, δεν οφείλεται μόνο στον Πασχαλάκη.
Όταν το καταλάβουμε, θα σταματήσουμε να σταυρώνουμε παίχτες.
Ο Βαρέλα για εμένα, ήταν πολύ χειρότερος από όλους τους υπόλοιπος - εννοείται εκτός ανταγωνισμού ο Καγκάβα.
Όταν το καταλάβουμε, θα σταματήσουμε να σταυρώνουμε παίχτες.
Ο Βαρέλα για εμένα, ήταν πολύ χειρότερος από όλους τους υπόλοιπος - εννοείται εκτός ανταγωνισμού ο Καγκάβα.
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν είπε ότι ευθύνεται μόνον ο Πασχαλάκης για την ήττα. Στο παρόν τόπικ όμως γράφουμε μόνο γι αυτόν. Το 2ο γκολ που τρώμε είναι κοροϊδίστικο και 90% δική του ευθύνη.
Για πολλοστή φορά δυστυχώς ένα εύκολο λάθος. Μακάρι να μην είναι καταδικαστικό για την πρόκριση.
Ζητα μεταγραφη ή ζήτα να μεινεις για δευτερος. Ξερεις, οπως περσι εβγαινες και ελεγες δημοσια στο γαυροκαναλο οτι δεν καταλαβες γιατι εχασες την θεση σου και πιστευεις οτι πρεπει να εισαι βασικος, υπονομευοντας τον Ζιφκοβιτς. Εδω να δω ποσο μαγκας εισαι
-
- ΑποστόληςΑ
Χαχα ρε Γρηγορη, στο τοπικ του Εσιτι και του Μιχαιλιδη εισαι υποστηρικτικος για τον παικτη. Ποσο σε αρρωστησε ο Πασχα για να λες αυτο; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Grigorios_PAOK έγραψε:Σταμάτα το ποδοσφαιρο. Τίποτα αλλο.
-
Απλά μεταγραφή αλλιώς θα καταλήξουμε με καρκίνο όλοι μας εδώ μέσα το παιδί το έσωσε η ομάδα σήμερα και ότι οι άλλοι ήταν τέρμα άμπαλοι με κανονική ομάδα τρως κάθε ματς ένα δυο γκολ άνετα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Να σου πω φίλε μου.aivas19 έγραψε:Χαχα ρε Γρηγορη, στο τοπικ του Εσιτι και του Μιχαιλιδη εισαι υποστηρικτικος για τον παικτη. Ποσο σε αρρωστησε ο Πασχα για να λες αυτο; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Grigorios_PAOK έγραψε:Σταμάτα το ποδοσφαιρο. Τίποτα αλλο.
Έκανε 2 φορές ακριβώς το ίδιο λάθος σε έναν αγώνα που. Θα έπρεπε να ήξερε αν καταλάβαινε τι σημαίνει τερματοφύλακας στο ποδοαφαιρο. Δυο φορες δυο τελείως άκυρες εξόδους.
Πίστεψε με αν ποτε κάνει ένα παιχνιδι χωρίς λάθη, γιατί αυτό κάνει έναν τερματοφυλακα καλό, τοτε ας κατσουμε να το συζητήσουμε. Ο Πασχαλακης είναι YOLO και καλά κάνει στη ζωή του, στο γήπεδο όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Θα ήθελα να μου πεις εσυ όμως πως θα εβλεπες αν ο αμπαλος με το 10 έστελνε τη μπάλα στο πλεχτο στο 93 με τους παιχτες μας να έχουν αναπνοες βαριά βσρια μέχρι τα ντουζ....
Τόσες εκτοξεύσεις και μια φορά την μπαλα δεν την πέτυχε.
Ακόμα και οι πύραυλοι Σκουντ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας θα είχαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακόμα και οι πύραυλοι Σκουντ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας θα είχαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι καταλαβα, συμφωνω απολυτα μαζι σου(δες και το σχολιο μου παραπανω), γλιτωσαμε εγκεφαλικο. Απλα ρωτησα λογω αντιθεσης στο υφος των σχολιων σου για Εσιτι, Μιχαιλιδη.Grigorios_PAOK έγραψε:Να σου πω φίλε μου.aivas19 έγραψε:Χαχα ρε Γρηγορη, στο τοπικ του Εσιτι και του Μιχαιλιδη εισαι υποστηρικτικος για τον παικτη. Ποσο σε αρρωστησε ο Πασχα για να λες αυτο; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Grigorios_PAOK έγραψε:Σταμάτα το ποδοσφαιρο. Τίποτα αλλο.
Έκανε 2 φορές ακριβώς το ίδιο λάθος σε έναν αγώνα που. Θα έπρεπε να ήξερε αν καταλάβαινε τι σημαίνει τερματοφύλακας στο ποδοαφαιρο. Δυο φορες δυο τελείως άκυρες εξόδους.
Πίστεψε με αν ποτε κάνει ένα παιχνιδι χωρίς λάθη, γιατί αυτό κάνει έναν τερματοφυλακα καλό, τοτε ας κατσουμε να το συζητήσουμε. Ο Πασχαλακης είναι YOLO και καλά κάνει στη ζωή του, στο γήπεδο όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Θα ήθελα να μου πεις εσυ όμως πως θα εβλεπες αν ο αμπαλος με το 10 έστελνε τη μπάλα στο πλεχτο στο 93 με τους παιχτες μας να έχουν αναπνοες βαριά βσρια μέχρι τα ντουζ....
- falconakis
Δηλαδη να ρωτήσω ποσοι τερματοφύλακες θα εβγαζαν την λομπα του Μιχαηλίδη;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk