31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- giwrgos04dex
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
δεν ξέρω τι φταίει με τον σούπερμαν αλλά με τέτοια εμφάνιση τον κόβω να σκουπίζει πάγκο στον επαναληπτικό. Κι ας παίξει ο Ζίφκοβιτς
-
- Επικοινωνία:
Με την λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου έπρεπε να είχε χαιρετίσει ο Zivko Zivkovic και να έμενε βαριά ως δεύτερος λόγω κυρίως του ότι είναι Έλληνας.Σαν πρώτος θα έπρεπε είτε να ερχόταν ένας ανερχόμενος με αρκετά παιχνίδια στα πόδια του όπως πχ ο Greif είτε κάποιος γερόλυκος με έντονη προσωπικότητα και μεγάλες παραστάσεις όπως πχ ο ελεύθερος Sergio Romero!Ιδανικά βέβαια θα τους πλαισίωνα με το κατ'εμέ next big thing στον Ελλαδικό χώρο στην θέση, Τσιφτσή. Ιδανικό και Π.Α.Ο.Κ. όμως απέχουν έτη φωτός οπότε ελπίζω στο λογικό τουλάχιστον.Καλώς ή Κακώς και του Άλεξ και του Zivko ο κύκλος στην ομάδα έχει κλείσει και δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν. Έτσι γίνεται ο σωστός προγραμματισμός στις ομάδες που έχουν απαιτήσεις
Αν αλλάξουμε τέρμα από το δεύτερο παιχνίδι, την έχουμε γαμήσει...theo111 έγραψε:δεν ξέρω τι φταίει με τον σούπερμαν αλλά με τέτοια εμφάνιση τον κόβω να σκουπίζει πάγκο στον επαναληπτικό. Κι ας παίξει ο Ζίφκοβιτς
λες δηλαδή ότι βιάζομαι να τον κράξω; μακάρι να συνέλθει γρήγορα γιατί το χθεσινό γκόλ κάθε άλλο παρά αυτοπεποίθηση βγάζει σε όλους μαςMiles έγραψε:Αν αλλάξουμε τέρμα από το δεύτερο παιχνίδι, την έχουμε γαμήσει...theo111 έγραψε:δεν ξέρω τι φταίει με τον σούπερμαν αλλά με τέτοια εμφάνιση τον κόβω να σκουπίζει πάγκο στον επαναληπτικό. Κι ας παίξει ο Ζίφκοβιτς
-
Eιδα το δευτερο γκολ απο αλλη καμερα στο ΠΑΟΚ24.
Προσπαθει με απολυτη επιτυχια να αποφυγει την μπαλα.
Δυσκολη προσπαθεια ,γιατι η μπαλα πηγαινε επανω του με μεγαλη ταχυτητα.
ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.
Προσπαθει με απολυτη επιτυχια να αποφυγει την μπαλα.
Δυσκολη προσπαθεια ,γιατι η μπαλα πηγαινε επανω του με μεγαλη ταχυτητα.
ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.
Το πάγωσα στα 10 δευτερόλεπτα.kostas.doumpis έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/278131/h-alli-opsi-toy-deyteroy-gkol-vid/
ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Έχω την εντύπωση ότι πάει πάλι να διώξει με γροθιές.
Ανθρωποφαγία. Μας έχει φάει την ψυχή. Ούτε για δεύτερος.
βλέπω το βιντεάκι και δεν ξέρω τι να υποθέσω ότι έγινε:
1) πήγε να αποκρούσει με γροθιές την μπάλα που ερχόταν πάνω του αντί να την μπλοκάρει;
2) μπερδεύτηκε από την προσποίηση για κεφαλιά του επιθετικού και - πάλι - απέκρουσε με γροθιές την μπάλα που ερχόταν πάνω του αντί να την μπλοκάρει;
μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος του
βρε μανία που έχει να θέλει να κάνει "θεαματικές" αποκρούσεις και καλά...
1) πήγε να αποκρούσει με γροθιές την μπάλα που ερχόταν πάνω του αντί να την μπλοκάρει;
2) μπερδεύτηκε από την προσποίηση για κεφαλιά του επιθετικού και - πάλι - απέκρουσε με γροθιές την μπάλα που ερχόταν πάνω του αντί να την μπλοκάρει;
μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος του
βρε μανία που έχει να θέλει να κάνει "θεαματικές" αποκρούσεις και καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo111 την Τετ 04 Αύγ 2021, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Είναι από τις φάσεις που είναι τραγικές αλλά γίνονται γιατί έχει πολλά σώματα πάει κάτι να κάνει ταράζεται και κάνει λάθος.
Πιο πολύ δικαίολογω αυτό το λάθος πάρα αλλά που κάνει όπως λάθος εξόδους παρακινδυνευμενες μπαλιές κτλ κτλ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιο πολύ δικαίολογω αυτό το λάθος πάρα αλλά που κάνει όπως λάθος εξόδους παρακινδυνευμενες μπαλιές κτλ κτλ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως κανένας έως τώρα δεν σχολίασε την γ@μάτη κομπίνα των αντιπάλων στο δεύτερο γκολ.
Τρομερή κομπίνα.
Αφήνω ασχολίαστο το γκελ του Πασχαλάκη, διότι αυτή η κομπίνα εξέπληξε όλη την ομάδα, όχι μόνο τον Πάσχα.
Τρομερή κομπίνα.
Αφήνω ασχολίαστο το γκελ του Πασχαλάκη, διότι αυτή η κομπίνα εξέπληξε όλη την ομάδα, όχι μόνο τον Πάσχα.
sourme μου θυμισες αυτο το gifakisourmenetes έγραψε:Είναι από τις φάσεις που είναι τραγικές αλλά γίνονται γιατί έχει πολλά σώματα πάει κάτι να κάνει ταράζεται και κάνει λάθος.

από κόρνερ κάνει πάσα και μετά κάνει σουτ, δεν βλέπω κάποια τρομερή κομπίνα..