31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Ας πάρουμε Κώστα μου εμείς δύο σεντερμπακάρες, ο ένας τύπου Πάμπλο Κοντρέρας κι ο άλλος τύπου Ιβάν Γιούρισιτς κι αυτός ας πάει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!!
Προσωπική μου άποψη, ειδικά τώρα που.........................................................λεφτά υπάρχουν!!!
Και μάλιστα ισχύει για κάθε παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., δίχως καμιά μα καμιά εξαίρεση!!!
Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα... Π.Α.Ο.Κ. !!!
μόνο!!!
Προσωπική μου άποψη, ειδικά τώρα που.........................................................λεφτά υπάρχουν!!!

Και μάλιστα ισχύει για κάθε παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., δίχως καμιά μα καμιά εξαίρεση!!!

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα... Π.Α.Ο.Κ. !!!

Ο εντελώς απαραίτητος...Όχι ότι κατά περίπτωση δεν είναι καλός κι ο ρομαντισμός, αρκεί να μην χάνει κανείς!!!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο Γιώργο!
Μία από τις καλύτερες χρονιές της ποδοσφαιρικής σου ζωής, η φετινή.
Μία από τις καλύτερες χρονιές της ποδοσφαιρικής σου ζωής, η φετινή.
λογικά θα έχει καλύτερες προτάσεις, οπότε πρέπει να βιαστούν στην ΠΑΕ, που κοιμούνται, έτσι δεν λέει;
της κατηγοριας "ιντερ μιλανου" και αυτος??pilotos έγραψε:λογικά θα έχει καλύτερες προτάσεις, οπότε πρέπει να βιαστούν στην ΠΑΕ, που κοιμούνται, έτσι δεν λέει;

.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 03 Απρ 2016, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι Ιντερ Τούρκου (FIN)Sera4 έγραψε:της κατηγοριας "ιντερ μιλανου" και αυτος??pilotos έγραψε:λογικά θα έχει καλύτερες προτάσεις, οπότε πρέπει να βιαστούν στην ΠΑΕ, που κοιμούνται, έτσι δεν λέει;