Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από nothu »

Παντα το ξενο ειναι πιο γλυκο. Οταν τους κερδισε ο γαβρος λεγαμε νταξει σιγα την κωλομαδα. Τωρα τεράστια ευρωπαικη νικη. Εμεις ας κερδιζουμε καμια ντορτμουντ, καμια φιορεντινα και καμια τοτεναμ. Κλαιν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπα Ντόρτμουντ φιορεντινα ήταν αδιάφορες και η τοτεναμ δεν ασχολούνταν με το γιουροπα έτσι θα μας πουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

eorptol1 έγραψε:
giapas έγραψε:Δηλαδή αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ξόδεμα στον Ιβαν και τα ίδια στο Μελισσανίδη στην Ελλάδα , θα σου φτιάξουν ισάξιες ομάδες που θα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα
Πλάκα κάνουμε;
Να δούμε και την ομαδαρα της αεκ τώρα αρχίζει η σαιζόν.... Να δούμε την μπάλαδοφατσα μελισσανιδη και την ομάδα του....

Έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης και ερμηνείας.
Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Δηλαδή αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ξόδεμα στον Ιβαν και τα ίδια στο Μελισσανίδη στην Ελλάδα , θα σου φτιάξουν ισάξιες ομάδες που θα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα
Πλάκα κάνουμε;
Ακριβώς.
Ο Μελισανίδης είναι πιο μάγκας, δεν έχει αδικηθεί στο πρωτάθλημα όπως εμείς και με τα μισά λεφτά έχει φέρει τουλάχιστον ισάξια αποτελέσματα.
Το ταβάνι του όμως είναι, για την ώρα, χαμηλότερο από το δικό μας, αλλά αυτό μένει να φανεί και στο χόρτο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Για τον giapas το σχόλιο....
Όχι δεν έχω θυμάμαι όμως ότι εσύ συνέχεια ανέφερες ο Ολυμπιακός έκανε εκείνο έκανε το άλλο και εμείς τίποτε, λες και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις τακτικές του γαβρου, ώσπου σε είπανε κάποιοι να σταματήσεις να ασχολήσε με το τι κάνει ο γάβρος και όντως σταμάτησες τώρα θαυμάζουμε τον μελισσανιδη.... Τι να πω... Και εγώ σταματάω έχεις δίκαιο ο Σαββίδης είναι άσχετος αμπαλος ο χειρότερος, ο Μαρινακης ο μελισσανιδης ο Αλαφούζος είναι γάτες μπροστά του.... Τι να κάνουμε αυτός μας έλαχε ας τον λουστουμε.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

nothu έγραψε:Παντα το ξενο ειναι πιο γλυκο. Οταν τους κερδισε ο γαβρος λεγαμε νταξει σιγα την κωλομαδα. Τωρα τεράστια ευρωπαικη νικη. Εμεις ας κερδιζουμε καμια ντορτμουντ, καμια φιορεντινα και καμια τοτεναμ. Κλαιν.
Αυτό θα σε πουν....

aklautos4

Δημοσίευση από aklautos4 »

καλε μου ανθρωπε eorptol1,ο giapas δεν ανεφερε ουτε συγκρινε αν ο μελισσανιδης ειναι πιο τιμιος απο τον τον ΙΒΑΝ και ουτε πιος απο τους δυο εχει κανει λιγοτερες αθεμιτες πραξεις ειτε για να χτιστει την περιουσια του ειτε για να κυριαρχισει σαν παραγοντας στο ποδοσφαιρο.Ο giapas απλα ειπε,οτι αν υποθετικα σου δινανε ενα κερμα να πονταρεις καπου,για το ποιος απο τους 2 με τα ιδια μπατζετ και με τον οποιονδηποτε θεμιτο ή αθεμιτο τροπο θελουν στηναναν 2 ομαδες απο την αρχη ποιος πιστευεις οτι θα εφερνε καλυτερα αποτελεσματα σε ενα βαθος χρονου.Εσενα που θα πονταρες το κερμα σου σε εναν απο τους 2 ουτε τα γκανια θα σε ενοιαζαν ουτε τα κασκολ ,θα σε ενοιαζε να κερδισεις το υποθετικο "στοιχημα".Ουτε συγρκινε το αν ο ενας δεν πληρωσε χρεη ουτε τιποτα αυτα ειναι δεδομενο οτι γερνουν την πλαστιγγα υπερ του ΙΑΒΝ,μιλησε ξεκαθαρα για αποτελεσμα ο ανθρωπος.

Τωρα οσο αναφορα την νικη της αεκ,αμα ανατρεξουμε καποιες σελιδες πισω σε αυτο το "καταραμενο τοπικ" θα δουμε οτι στην κληρωση του γκει υπηρχαν ατομα που βγαλανε την ριεκα αρκετα δυνατη κληρωση,οτι το κροατικο πρωταθλημα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το ελληνικο πλεον(βλεπε βαθμολογια στην ευρωπη),ομαδα με ταλεντο η ριεκα με παιχτες που θα φιγουραρουν στο ευπωπαικο παζαρι σε λιγα χρονια,οτι κατα πασα πιθανοτητα θα νικησει με 1-0 μεσα στην ριεκα και θα περασει αυτη και αλλα πολλα οποτε τωρα ξαφνικα να λεμε οτι ειναι η λιβαδεια της κροατιας κλπ δεν στεκει.Κανεις δεν συγκρινε την ριεκα με την ντορτμουντ η με την φιορε η με την τοτεναμ κλπ.Αλλωστε αμα και οταν και εμεις σαν ΠΑΟΚ μπουμε ποτε στον ευρωπαικο δρομο των πρωταθλητων για το τσου λου,καποια "ριεκα"(τελος παντων καοποια πρωταθλητρια δευτερευοντος πρωταθληματος οπως κροατιας,τσεχιας κλπ),οποτε τι τοτε θα μειωσουμε την δικη μας προσκριση στο τσου λου επδ περασαμε μεσω "ριεκας"?

Αυτα τα ολιγα :P ,χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος καμιας αεκ,κανενος μελισσανιδη και ουτε φυσικα του μελους giapas.
ΥΓ : μιλαμε για πολυυυυυ καταραμενο τοπικ το συγκεκριμενο,κατ εμε μονο κακο σπερνει αλλα γ αυτο δεν μου πεφτει λογος οποτε το βουλωνω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

eorptol1 έγραψε:Για τον giapas το σχόλιο....
Όχι δεν έχω θυμάμαι όμως ότι εσύ συνέχεια ανέφερες ο Ολυμπιακός έκανε εκείνο έκανε το άλλο και εμείς τίποτε, λες και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις τακτικές του γαβρου, ώσπου σε είπανε κάποιοι να σταματήσεις να ασχολήσε με το τι κάνει ο γάβρος και όντως σταμάτησες τώρα θαυμάζουμε τον μελισσανιδη.... Τι να πω... Και εγώ σταματάω έχεις δίκαιο ο Σαββίδης είναι άσχετος αμπαλος ο χειρότερος, ο Μαρινακης ο μελισσανιδης ο Αλαφούζος είναι γάτες μπροστά του.... Τι να κάνουμε αυτός μας έλαχε ας τον λουστουμε.....
Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Έτσι λέει ο καθρέπτης σου; οκ και τέλος από μένα

giapas

Δημοσίευση από giapas »

aklautos4 έγραψε:καλε μου ανθρωπε eorptol1,ο giapas δεν ανεφερε ουτε συγκρινε αν ο μελισσανιδης ειναι πιο τιμιος απο τον τον ΙΒΑΝ και ουτε πιος απο τους δυο εχει κανει λιγοτερες αθεμιτες πραξεις ειτε για να χτιστει την περιουσια του ειτε για να κυριαρχισει σαν παραγοντας στο ποδοσφαιρο.Ο giapas απλα ειπε,οτι αν υποθετικα σου δινανε ενα κερμα να πονταρεις καπου,για το ποιος απο τους 2 με τα ιδια μπατζετ και με τον οποιονδηποτε θεμιτο ή αθεμιτο τροπο θελουν στηναναν 2 ομαδες απο την αρχη ποιος πιστευεις οτι θα εφερνε καλυτερα αποτελεσματα σε ενα βαθος χρονου.Εσενα που θα πονταρες το κερμα σου σε εναν απο τους 2 ουτε τα γκανια θα σε ενοιαζαν ουτε τα κασκολ ,θα σε ενοιαζε να κερδισεις το υποθετικο "στοιχημα".Ουτε συγρκινε το αν ο ενας δεν πληρωσε χρεη ουτε τιποτα αυτα ειναι δεδομενο οτι γερνουν την πλαστιγγα υπερ του ΙΑΒΝ,μιλησε ξεκαθαρα για αποτελεσμα ο ανθρωπος.
Σε αγαπώ και σε θαυμάζω.
Έτσι ήμουν κι εγώ , αναλυτικός μέχρι αηδίας όταν ο eorptol είχε 1000 -2000 ποστς μόνο. Όταν έχει φτάσει όμως στα 15.000 + ποστς , μόνο κάποιου είδους δυσλειτουργία μπορείς να επικαλεστείς , η οποία καθιστά ανούσια την οποιαδήποτε διάθεση επεξήγησης αυτού που προφανώς εννοείς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

aklautos4 έγραψε:καλε μου ανθρωπε eorptol1,ο giapas δεν ανεφερε ουτε συγκρινε αν ο μελισσανιδης ειναι πιο τιμιος απο τον τον ΙΒΑΝ και ουτε πιος απο τους δυο εχει κανει λιγοτερες αθεμιτες πραξεις ειτε για να χτιστει την περιουσια του ειτε για να κυριαρχισει σαν παραγοντας στο ποδοσφαιρο.Ο giapas απλα ειπε,οτι αν υποθετικα σου δινανε ενα κερμα να πονταρεις καπου,για το ποιος απο τους 2 με τα ιδια μπατζετ και με τον οποιονδηποτε θεμιτο ή αθεμιτο τροπο θελουν στηναναν 2 ομαδες απο την αρχη ποιος πιστευεις οτι θα εφερνε καλυτερα αποτελεσματα σε ενα βαθος χρονου.Εσενα που θα πονταρες το κερμα σου σε εναν απο τους 2 ουτε τα γκανια θα σε ενοιαζαν ουτε τα κασκολ ,θα σε ενοιαζε να κερδισεις το υποθετικο "στοιχημα".Ουτε συγρκινε το αν ο ενας δεν πληρωσε χρεη ουτε τιποτα αυτα ειναι δεδομενο οτι γερνουν την πλαστιγγα υπερ του ΙΑΒΝ,μιλησε ξεκαθαρα για αποτελεσμα ο ανθρωπος.

Τωρα οσο αναφορα την νικη της αεκ,αμα ανατρεξουμε καποιες σελιδες πισω σε αυτο το "καταραμενο τοπικ" θα δουμε οτι στην κληρωση του γκει υπηρχαν ατομα που βγαλανε την ριεκα αρκετα δυνατη κληρωση,οτι το κροατικο πρωταθλημα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το ελληνικο πλεον(βλεπε βαθμολογια στην ευρωπη),ομαδα με ταλεντο η ριεκα με παιχτες που θα φιγουραρουν στο ευπωπαικο παζαρι σε λιγα χρονια,οτι κατα πασα πιθανοτητα θα νικησει με 1-0 μεσα στην ριεκα και θα περασει αυτη και αλλα πολλα οποτε τωρα ξαφνικα να λεμε οτι ειναι η λιβαδεια της κροατιας κλπ δεν στεκει.Κανεις δεν συγκρινε την ριεκα με την ντορτμουντ η με την φιορε η με την τοτεναμ κλπ.Αλλωστε αμα και οταν και εμεις σαν ΠΑΟΚ μπουμε ποτε στον ευρωπαικο δρομο των πρωταθλητων για το τσου λου,καποια "ριεκα"(τελος παντων καοποια πρωταθλητρια δευτερευοντος πρωταθληματος οπως κροατιας,τσεχιας κλπ),οποτε τι τοτε θα μειωσουμε την δικη μας προσκριση στο τσου λου επδ περασαμε μεσω "ριεκας"?

Αυτα τα ολιγα :P ,χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος καμιας αεκ,κανενος μελισσανιδη και ουτε φυσικα του μελους giapas.
ΥΓ : μιλαμε για πολυυυυυ καταραμενο τοπικ το συγκεκριμενο,κατ εμε μονο κακο σπερνει αλλα γ αυτο δεν μου πεφτει λογος οποτε το βουλωνω.
Θα πόνταρα με χίλια στον Ιβάν που ήρθε στην Θεσσαλονίκη που ήταν πάντα εκτός Πρωταθλητισμου, η αεκ και με μελισσανιδη και χωρίς αυτόν ήταν μέσα στους τίτλους περνοντας φυσικά τα αποφάγια των άλλων δύο.... Ο Ιβάν έπρεπε να ανοίξει μόνος του δρόμο για τον τίτλο γιατί απλά εδώ πάνω δεν είχαμε γνώσεις σε αυτό το θέμα, φυσικά έφαγε τις σφαλιάρες του και τις τρώει ακόμη αλλά έχει αποτέλεσματα..... Ο μελισσανιδης ήταν και είναι μέσα στα κέντρα εξουσίας με ότι συνεπάγεται αυτό..... Ομάδα δεν έκανε μέτριοι παίκτες που παίζουν με πάθος είναι τίποτε άλλο.... ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΦΈΤΟΣ....

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

giapas έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Πλάκα κάνουμε;
Να δούμε και την ομαδαρα της αεκ τώρα αρχίζει η σαιζόν.... Να δούμε την μπάλαδοφατσα μελισσανιδη και την ομάδα του....

Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό .
Γιάννη, δεν είναι αυτός ο τρόπος απάντησης σωστός....

Πες του ότι δεν κατάλαβε τι εννοείς και φτάνει. Τα υπόλοιπα είναι προσβολή και πάλι καλά που ο Εορδαϊκάρας είναι ήπιος χαρακτήρας.

By the way, ούτε εμένα με νοιάζει πόσο γάτα ή όχι είναι ο μλκς της κούλας. Εγώ προτιμώ τον Ιβάν με τα όποια λάθη του. Έχει ένα γνήσιο Ποντιακό πείσμα και εγωισμό, βέβαια, αλλά πού θα πάει; Θα μάθει! Θα τα καταφέρει ο δικός μας κι ας του κοστίσει τα διπλά και τα τριπλά από τους άλλους τους βρωμιάρηδες! Δεν τον βάζω στην παλάντζα με κανέναν τους και για κανένα λόγο!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι, αλλά βλέπω ότι το συνεχίζετε!

Γιατί, γμ το κέρατό μου, δεν μπορείτε να μιλάτε πιο ήρεμα;
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Αναρπαστα τα εισιτηρια στο Σκουλικιδης εν αναμονη του φιλικου με την Μποκα.

Προφανως θα αγνοουν οτι η Μποκα εστειλε τη δευτερη ομαδα. Βρε τους μαλακες! :lol:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Αυτός ο λουκινας της γριας που έμεινε ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει όπου θέλει θα ήταν μια καλή προσθήκη με συμβόλαιο ενός έτους και ποσό της πλάκα στα φορ ίσως. Τι λέτε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”