Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από eorptol1 »

xpan έγραψε:Μια ομάδα με "κανονικό" προπονητή και έναν ιδιοκτήτη που "νιώθει" από ποδόσφαιρο και δεν αλλάζει κάθε χρόνο τα πάντα στην ομάδα του
Αυτός που νοιώθει από ποδόσφαιρο έριξε την ομάδα του στην Γ εθνική για να μην πληρώσει φράγκο, αυτός που νοιώθει τραβούσε πιστόλι κάποτε και πρόσφατα έλεγε στον επόπτη θα σε πνίξω με το κασκόλ μου..... Σε αντίθεση ο αμπαλος γραφικός ο δεν νοιωθογλου Ιβάν είπε ότι δεν το αντέχει η συνείδηση μου να το κάνω αυτό..... Ε φίλε χίλιες φορές μεγαλομετοχος Ιβάν και όχι ο μελισσανιδης που νοιώθει......

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

eorptol1 έγραψε:
xpan έγραψε:Μια ομάδα με "κανονικό" προπονητή και έναν ιδιοκτήτη που "νιώθει" από ποδόσφαιρο και δεν αλλάζει κάθε χρόνο τα πάντα στην ομάδα του
Αυτός που νοιώθει από ποδόσφαιρο έριξε την ομάδα του στην Γ εθνική για να μην πληρώσει φράγκο, αυτός που νοιώθει τραβούσε πιστόλι κάποτε και πρόσφατα έλεγε στον επόπτη θα σε πνίξω με το κασκόλ μου..... Σε αντίθεση ο αμπαλος γραφικός ο δεν νοιωθογλου Ιβάν είπε ότι δεν το αντέχει η συνείδηση μου να το κάνω αυτό..... Ε φίλε χίλιες φορές μεγαλομετοχος Ιβάν και όχι ο μελισσανιδης που νοιώθει......

Κοίτα που με μία νίκη εναντίον μίας κροάτικης ομάδας έγινε ο Μελισσανίδης καλύτερος του Ιβάν.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα ακούσουμε αν πάρει η αεκ νίκες μέσα σε έδρες ανάλογου βεληνεκούς όπως της Φιορεντίνα και της Ντόρτμουντ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ε ας αλλαξουμε κι εμεις 4 τοτε μηπως και βγουμε στο europa του χρονου
οπως εχω πει απειρες φορες, το θεμα ειναι να γινει επιτελους η σωστη-σοβαρη επιλογη...
Και αυτη δν ειναι να φερνεις στανοραζβανοϊγκορους και να λεμε καντους 3ετη και στηριξε κανουν-δεν κανουν..
Ναι ρε σιμπα ολοι αυτο θελουμε .Να σταματησουν οι στανοτουντορολουτσεσκου,να ερθει σοβαρος με εμπειρια προπονητης που να μπορει να κοιταξει στα ματια παικτες οπως ο Ζμπαρναο ,ο Μαουριστσιο κλπ.Απ τη στιγμη που δε γινεται αυτο,απ τη στιγμη που η διοικηση επιμενει αλλιως ομως, ποιο το νοημα ν αλλαζεις τους αλλους σα τα πουκαμισα?Μπας και σου κατσει το τζοκερ?Περισσοτερα οφελη θα εχεις αν μεινει για καιρο ο οποιοσδηποτε χαμηλης δυναμικοτητας προπονητης παρα αν αλλαζεις καθε διμηνο.Ηταν καμια διανοια ο Χαρυ Ποτερ της εστερσουντ?Καταφερε ομως να φταιξει ομαδα.Γιατι?Ηταν προπονηταρα ο Βλαντο?Τα καταφερε ομως κι αυτος ΓΙΑΤΙ?
Ολοι μα ολοι τους στην αρχη καναν λαθη.Πολλα.Κι εχασαν παιχνιδια.Αρκετα.Κι ο Σαντος που ακομα μνημονευουμε κι ο Βλαντο που μας εκανε να κλαιμε που εφυγε.Ποιος,ο Βλαντο που εκανε πρωτη φορα προετοιμασια.

Γιατι την μνημονευεται τωρα την κουλα?Επειδη εκανε την εξαιρετικη επιλογη?Ο χιμενεθ ποσες σφαλιαρες εφαγε μεχρι τωρα?Και ποσες θα ξαναφαει?Δε τον σουταρανε πριν κατι χρονια?Μηπως εγινε ξαφνικα η σουπερ προπονηταρα ?Οχι απλα ηξερε την ομαδα,ηξερε το πρωταθλημα και το καλοκαιρι εμεινε στο ποστο του.ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.Απλα ειναι τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Guitarman έγραψε:Κοίτα που με μία νίκη εναντίον μίας κροάτικης ομάδας έγινε ο Μελισσανίδης καλύτερος του Ιβάν.
Η νίκη της ΑΕΚ πανηγυρίζεται όχι γιατί είναι σπουδαία, που δεν είναι, αλλά γιατί μια ευρωπαϊκή νίκη δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για την ομάδα αυτή. Και ο γαύρος κέρδισε εκεί μέσα, αλλά ΟΚ ήταν κάτι το αναμενόμενο. Για την ΑΕΚ δεν ήταν.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Γκιγιέρμο Σελότο, προπονητής Μπόκα Τζούνιορς

................................
-Να μιλήσουμε τώρα και για το φιλικό με τον Άρη. Πως προέκυψε;

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δεχθεί την πρόσκληση του Άρη και να πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και για τους παίκτες της δεύτερης ομάδας να παίξουν ένα δυνατό φιλικό μακριά από την Αργεντινή. Μας τιμάει ο σεβασμός του Άρη».

-Για ποιο λόγο θα ταξιδέψει η δεύτερη ομάδα και όχι η πρώτη;

Όπως προείπα, εγώ δεν θα βρεθώ στην Ελλάδα, διότι θα ταξιδέψει η δεύτερη ομάδα της Μπόκα, η οποία διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο και την τεχνική τους με στόχο σταδιακά να καταφέρουν να πάρουν παραπάνω συμμετοχές για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα ή για να βρούνε κάποιο συμβόλαιο σε άλλες ομάδες.
..........................................

Δούλεμα που πέφτει! :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μιλάει για ΠΑΟΚ και Ρέι. Αυτά σε άλλο τόπικ όμως...

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... o-ton-paok
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τους έκλασε κανονικά και είπε ότι θα ψηνόταν να έρθει και ΠΑΟΚ.
Λυπήσου τους ανύπαρκτους ρε φίλε, μην λες τέτοια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν θυμαμαι καλα τοτε οι πληροφοριες μιλουσαν για πακετο αδερφων Σελοτο στον ΠΑΟΚ,ο ενας προπονητης και ο αλλος ΤΔ και εγω ειχα ενθουσιαστει στην ιδεα ενος λατιν μοντελου, αλλα μετα μας προεκυψε Τουντορ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Σελότο είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει τότε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Kαλά πλέον και αφου με μπόκα κανει καλή πορεία δύσκολα να ερθει Ελλάδα στο μέλλον. Και εμένα με έψηνε η ιδέα τότε. Οσο για τους ανύπαρκτους , στην προπαγάνδα πάντα κατείχαν τα πρωτεία. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση οτι δεν είπαν οτι θα ρθει η 2η ομάδα της μποκα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ελάτε ρε παίδες τώρα που αναφέρεστε κιόλας σε ανύπαρκτα θέματα...Δεν σας το χουν πει?
Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς κι οι πεθαμένοι με.................................................τις σκουληκόγριες!!!! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Κι εμεις οταν φαγαμε τα 4 απ τον γιονγκ αγιαξ τα ιδια λεγαμε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Guitarman έγραψε:Κοίτα που με μία νίκη εναντίον μίας κροάτικης ομάδας έγινε ο Μελισσανίδης καλύτερος του Ιβάν.
Η νίκη της ΑΕΚ πανηγυρίζεται όχι γιατί είναι σπουδαία, που δεν είναι, αλλά γιατί μια ευρωπαϊκή νίκη δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για την ομάδα αυτή. Και ο γαύρος κέρδισε εκεί μέσα, αλλά ΟΚ ήταν κάτι το αναμενόμενο. Για την ΑΕΚ δεν ήταν.
Αποστόλη, η αεκ καλά κάνει και πανηγυρίζει. Και τους χαίρομαι κιόλας.

Άλλο ήταν το ποιντ μου: Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες πώς είναι δυνατόν να βγάζουν τον Μελισσανίδη καλύτερο του Ιβάν επειδή κέρδισε η αεκ?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δηλαδή αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ξόδεμα στον Ιβαν και τα ίδια στο Μελισσανίδη στην Ελλάδα , θα σου φτιάξουν ισάξιες ομάδες που θα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα
Πλάκα κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Σωστά ο Ιβάν δεν τραβάει πιστόλι δεν λέει στον επόπτη θα σε πνίξω με το κασκόλ δεν απειλεί τηλεφωνικά το λαμογιο τον ζωγράφο....δεν πληρώνει τα χρέη της ομάδας και την ρίχνει στην Γ εθνική, μεγάλος μάγκας ο μελισσανιδης, μετά τον Κόκκαλη Μαρινακη που φτιάξανε ομάδες καίγοντας φούρνους να θαυμάζουμε κσι αυτόν..... Ο δικός μας ο αγαθός δεν απειλεί και πληρώνει τα χρέη του..... Τι να πεις.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

giapas έγραψε:Δηλαδή αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ξόδεμα στον Ιβαν και τα ίδια στο Μελισσανίδη στην Ελλάδα , θα σου φτιάξουν ισάξιες ομάδες που θα φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα
Πλάκα κάνουμε;
Να δούμε και την ομαδαρα της αεκ τώρα αρχίζει η σαιζόν.... Να δούμε την μπάλαδοφατσα μελισσανιδη και την ομάδα του....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”