Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Guitarman »

Aureliano Buendia έγραψε: Από εκεί και πέρα, κι εδώ μπαίνει ο χαρακτήρας του καθενός, όσον αφορά το τι σημαίνει καζούρα.
Εγώ προσωπικά, μου φαίνεται αστείο να κοροϊδέψω τον εκάστοτε πουστόγαυρο για μία ήττα από μία ομάδα που σε εμάς θα έριχνε μπόλικα τεμάχια, όπως και το να "δουλέψω" το μουσειακό έκθεμα του ρούλη, όπως έπραξε ο υιός Σαββίδης. Αυτό το σκέλος της απάντησής μου, όμως, είναι αυστηρά προσωπικό, εξυπακούεται πως ο καθείς πράττει όπως νιώθει, η απάντησή μου εντοπίζεται στο πρώτο σκέλος.
ΑΚΡΙΒΩΣ

Βέβαια και μόνο για το κορεο αξίζουν άπειρο δούλεμα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποσο έληξε τελικα 2-0 ;

Τους ευχομαι κ π γκολ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι!

Νικήσαμε 3-2.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

black death έγραψε:Δεν κατάλαβα λάθος. Υπήρξαν μέχρι τώρα τουλάχιστον 2 ποστ που μας υπενθύμισαν να μην κράζουμε το γκέυ γιατί δεν έχουμε ομάδα και γιατί αποκλείστηκαμε από την Έστερσουντ κτλ. Εμένα αυτές οι νουθεσίες μου προκαλούν αποστροφή.
Όσο για το άλλο που λες, γράφτηκε σε τόπικ του αγώνα, άλλωστε δεν κουόταρα εσένα.
Να, πάρε και τρεις φατσούλες :oops: :oops: :oops:

Edit: Και για του λόγου το αληθές: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1358974
Το γραψες κάτω ακριβώς απ το post του Aureliano όμως, ο οποίος δεν υπενθύμισε-νουθέτησε σε κανέναν να μην τους κράζουμε, αλλά απλά έκρινε προσωπικά ότι "δεν είμαστε σε θέση να κράζουμε", συγκρίνοντας την φετινή μας κατάσταση (που όσο κι αν δεν μας αρέσει είναι δεινή) σε σχέση με την δική τους...Εσύ όχι μόνο το πήρες για νουθεσία, καταλαβαίνοντας λάθος αυτό που κατάλαβες, αλλά σου προκάλεσε και αποστροφή, οπότε, as you see...

Όσο για το άλλο που κατάλαβες (μάλλον πάλι λάθος όπως φαίνεται), το σχόλιο σου, στο οποίο αναφέρομαι, είναι αμέσως μεθεπόμενο από κάποιο αντίστοιχο δικό μου κι ας μην το quotάρισες, στο topic μάλιστα του Λουτσέσκου και όχι του αγώνα και παραθέτω κι εγώ τον αντίστοιχο σύνδεσμο "για του λόγου το αληθές"... :shock:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=1215

Υ.Γ. Στον σύνδεσμο που παρέθεσες μάλιστα, επισημαίνω ότι ο GoMaRoS γράφει για σύνθεση 3-5-2 και όχι 3-4-3... :ugeek:

Υ.Γ. 2...Ευχαριστώ για τις φατσούλες σου, αν και δεν φαίνεται να τις χρειάζομαι όπως (ίσως) καταλαβαίνεις πια... ;)
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

να πω την αλήθεια είχα μία <<έγερση>> εχθές στις 21:47 η οποία κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα , ο γιατρός μου είπε πως λέγεται σύνδρομο της Λισσαβώνας και υπήρξε έξαρση του φαινομένου σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε όλη την Ελλάδα,πήρε πολύ κόσμος <<χαρά>> εχθές :D
black death

Δημοσίευση από black death »

goran 64 έγραψε: Το γραψες κάτω ακριβώς απ το post του Aureliano όμως, ο οποίος δεν υπενθύμισε-νουθέτησε σε κανέναν να μην τους κράζουμε, αλλά απλά έκρινε προσωπικά ότι "δεν είμαστε σε θέση να κράζουμε", συγκρίνοντας την φετινή μας κατάσταση (που όσο κι αν δεν μας αρέσει είναι δεινή) σε σχέση με την δική τους...Εσύ όχι μόνο το πήρες για νουθεσία, καταλαβαίνοντας λάθος αυτό που κατάλαβες, αλλά σου προκάλεσε και αποστροφή, οπότε, as you see...

Όσο για το άλλο που κατάλαβες (μάλλον πάλι λάθος όπως φαίνεται), το σχόλιο σου, στο οποίο αναφέρομαι, είναι αμέσως μεθεπόμενο από κάποιο αντίστοιχο δικό μου κι ας μην το quotάρισες, στο topic μάλιστα του Λουτσέσκου και όχι του αγώνα και παραθέτω κι εγώ τον αντίστοιχο σύνδεσμο "για του λόγου το αληθές"... :shock:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=1215

Υ.Γ. Στον σύνδεσμο που παρέθεσες μάλιστα, επισημαίνω ότι ο GoMaRoS γράφει για σύνθεση 3-5-2 και όχι 3-4-3... :ugeek:

Υ.Γ. 2...Ευχαριστώ για τις φατσούλες σου, αν και δεν φαίνεται να τις χρειάζομαι όπως (ίσως) καταλαβαίνεις πια... ;)
Στον Aureliano απευθυνόταν (αν και όχι μόνο), δεν είπα το αντίθετο.
Όσο για το δικό σου, μάλλον τα συνδύασα κατά κάποιο τρόπο. Πόση προπονητική μαεστρία να αντέξει κανείς σε αυτό το φόρουμ άλλωστε...
Ευχαριστώ πολύ κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν δεν αντέχεις τόση προπονητική μαεστρία, καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία στους προπονητές-μαέστρους...
Το να κριτικάρεις όμως, καταλαβαίνοντας μάλιστα άλλα αντί άλλων που γράφονται και ειρωνευόμενος δεν σε τιμάει!
Να σαι καλά...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εικόνα
black death

goran 64 έγραψε:Αν δεν αντέχεις τόση προπονητική μαεστρία, καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία στους προπονητές-μαέστρους...
Το να κριτικάρεις όμως, καταλαβαίνοντας μάλιστα άλλα αντί άλλων που γράφονται και ειρωνευόμενος δεν σε τιμάει!
Να σαι καλά...
Έχω την τάση γενικά να προσαρμόζομαι στο συνομιλητή μου. Κακώς ίσως.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Βρε συ Αποστόλη. Κόντεψα να σπάσω την οθόνη μου βλέποντας τον καριόλα ..., γιατί τον έβαλες???
Κάντε του ένα μπαν σας παρακαλώ! :mrgreen:
Ο Πέλκας όταν έκανε το ίδιο μας έσπασαν τα ούμπαλα ΌΛΟΙ για τον χαρακτήρα του, για την παιδεία που βγάζει στους νέους, για το αίσχος, για την ανατροφή του, τηλεπαραθυράκια στην δίκη της Κυριακής, επικεφαλίδες μίσους παντού και κτλ κτλ κτλ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ο παραπάνω @@#@#@## είναι εθνικός ήρωας, είναι ψυχάρα, είναι ήρωας, είναι @ρχιδάτος παίχτης, είναι η μασκότ της ομάδας, είναι ο Ξανθόπουλος της λίγδας!
ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ@%@%@ !!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
goran 64

black death έγραψε:
goran 64 έγραψε:Αν δεν αντέχεις τόση προπονητική μαεστρία, καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία στους προπονητές-μαέστρους...
Να σαι καλά...
Έχω την τάση γενικά να προσαρμόζομαι στο συνομιλητή μου. Κακώς ίσως.
Το χω παρατηρήσει...Όπως για παράδειγμα στο παρακάτω...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1359254

Έχω πολλά παραδείγματα ακόμα, αλλά εκτιμώ από άσκοπο έως και τελείως αχρείαστο πια να τα παραθέσω... :ugeek:
black death

Δεν πειράζει, σημασία έχει να τα διαβάζεις εσύ. Μπορεί να μάθεις και τίποτα. :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εβαλα να δω λιγο φασεις απο χθεσινο τσου λου στον οτε...
Παλι καλα που μονταρανε τη φωνη του Θαναμαλακακη στο 2-3 που φωναζει σαν καφρος 2-0 ο ολυμπιακος...

Αρδ κουφαλες των αθηνων ξερουμε γιατι δε βγαζετε τον παρντο στη σεντρα..
Αφου δεν εχει ο τυπος,τι πιανει...

Ουυυυυ ρεεεεε μπαγλαμαδες...κουφαλες!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι!

Νικήσαμε 3-2.
Παρανόησες. Ο Θαναηλάκης είπε 2-0.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο βάζελος προσπαθεί να σωθεί με σταρτ-απ ή είναι ιδέα μου? Pao foundation διάβασα κάπου και είδα χειραψίες Τράκη- Αλαφούζου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”