31.Γιώργος Τζαβέλλας
- ΑποστόληςΑ
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Σε κάποια σημεία του αγώνα ήταν ο μόνος που είχε μια κάποια καθαρή σκέψη. Αν δεν κάνω λάθος δική του ήταν η - τελευταία - μπαλιά για το πέναλτυ του Μακ.
δεν με νοιαζει αν ηταν ο κορυφαιος ή ο χειροτερος της ομαδας καλα να ειναι ο ανθρωπος να βγαζει τον καλυτερο του εαυτο στον αγωνιστικο χωρο...
οταν ομως φορας αυτη τη φανελα παλικαρι μου καλο και αυτο το περιβραχιονιο εκπροσωπεις καποια πραγματα...τους βιαστες σου δεν τους κανεις αγκαλιτσες αλλα τους φτυνεις οπως εκανε ο συμπαιχτης σου...
αντε γιατι σιχαθηκαμε χθες...
οταν ομως φορας αυτη τη φανελα παλικαρι μου καλο και αυτο το περιβραχιονιο εκπροσωπεις καποια πραγματα...τους βιαστες σου δεν τους κανεις αγκαλιτσες αλλα τους φτυνεις οπως εκανε ο συμπαιχτης σου...
αντε γιατι σιχαθηκαμε χθες...
- Dinos_Liverpool
Εγώ, πάντως, από τη φετινή εν γένει αγωνιστική παρουσία του Τζαβ δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα και παράπονο (εκτός από το θέατρο που έκανε) και μόνο μπράβο έχω να του πω! Ό,τι μπορεί το δίνει και μάλιστα με το παραπάνω.
Αγωνιστικά φέτος είναι εκ των κορυφαίων.
Αλλά χθες αγκάλιαζε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Είπαμε...
Αλλά χθες αγκάλιαζε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Είπαμε...
Πάνω από προσωπικές συμπάθειες αγωνιστικά προσφέρει μας αρέσει δεν μας αρεσει
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον επειδη μιλαμε ολοι φυσικα βαζω και τον εαυτο μου μεσα, ξεχναμε οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι ανθρωποι που περα απο το επαγγελμα τους εχουν και την ζωη τους περα απο αυτο. Ποσο ευκολο ειναι νομιζετε για τον Τζαβελλα να του καινε το μαγαζι, να τον βριζει ενα ολοκληρο γηπεδο επι 90 λεπτα, να τον τραμπουκιζουν επαγγελματιες οπαδοι μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Δειτε λιγο τι γινεται. Το ξερει και το ξερουμε οτι αν οτι να τσαμπουκαλευτει εναντιον αυτων υπαρχει μεγαλη περιπτωση αυριο να ανατιναχτει το μαγαζι του, μεθαυριο το αμαξι του και παραμεθαυριο το σπιτι του....
Δυστυχως σε ολο αυυτο που συνεβη και συμβαινει σε εναν ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ σαν οργανισμος αντιδρασαμε ασχημα...μη ΠΑΟΚτσηδικα...
Δυστυχως σε ολο αυυτο που συνεβη και συμβαινει σε εναν ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ σαν οργανισμος αντιδρασαμε ασχημα...μη ΠΑΟΚτσηδικα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 03 Μαρ 2016, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Εντάξει, αλλά και οι αγκαλίτσες δεν χρειάζονται.
Άλλο εννούσα εγώ: ότι για τον φετινό Τζαβέλλα πρωτίστως θα σταθώ στα καλά του (που είναι η προσφορά του) και μετά στα κακά του.
Άλλο εννούσα εγώ: ότι για τον φετινό Τζαβέλλα πρωτίστως θα σταθώ στα καλά του (που είναι η προσφορά του) και μετά στα κακά του.
Αγωνιστικά και μη σίχαμα να φορά αυτός ο παίκτης την φανέλα μας και το περιβραχιόνιο.
- sourmenetes
- Moderator
+++Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ, πάντως, από τη φετινή εν γένει αγωνιστική παρουσία του Τζαβ δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα και παράπονο (εκτός από το θέατρο που έκανε) και μόνο μπράβο έχω να του πω! Ό,τι μπορεί το δίνει και μάλιστα με το παραπάνω.
- Dinos_Liverpool
Υπερβολές 1000%!gkey έγραψε:Αγωνιστικά και μη σίχαμα να φορά αυτός ο παίκτης την φανέλα μας και το περιβραχιόνιο.
Γιατί; λόγω Αγγελαρα; στον τσακωμο τους και οι δύο φταίνε. ....gkey έγραψε:Αγωνιστικά και μη σίχαμα να φορά αυτός ο παίκτης την φανέλα μας και το περιβραχιόνιο.
- Περιπτερος
Σίχαμα είναι να υπάρχουν οπαδοί που βγάζουν μόνο μιζέρια, γκρίνια, αναθεματισμούςgkey έγραψε:Αγωνιστικά και μη σίχαμα να φορά αυτός ο παίκτης την φανέλα μας και το περιβραχιόνιο.
Ο Τζαβέλλας είναι ο καλύτερος αμυντικός στον ΠΑΟΚ. Κάποιοι είναι εμπαθείς μαζί του. Η ΠΑΕ ας απαντήσει σε αυτούς μα ανανέωση συμβολαίου.
η φωτογραφια που κυκλοφορει να συνομιλει στην φυσουνα με τον καραπαππαρα και τον παππου που χαριζε τη γυναικα του στον κοκκαλη εμενα με κανει να ντρεπομαι απλα...