Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ο Πέλκας ήταν αλήτης και έδινε το κακό παράδειγμα... ο Πάρδος είναι @@τος μάγκας...
Τι δεν καταλαβαίνεις?

ΥΣ. Δεν με ενδιαφέρει αν το έκανε πρώτος ο Garcia, ο Πέλκας, ο Πάρδος κτλ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα τιμωρηθουν. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη του οπαδού.
Με ενδιαφέρει όμως πως δεν υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά από τους δήθεν αντικειμενικούς ΑΡΔ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sourmenetes έγραψε:Η σπορτινγκ εκανε την απολυτη συντηρηση στο δευτερο ημ...
Μονο για υπνο δεν επεσαν...
Fair play το λένε στο χωριό μου Γιώργο...Καλοί άνθρωποι φίλε μου οι Πορτογάλοι, οι οποίοι επιπλέον έδειξαν να ναι και ζωόφιλοι, αφού με ένα ρεαλιστικό 0-7 ημίχρονο θα κινδύνευε να ψοφήσει κι εκείνο το γέρικο κερατόσκυλο!! :ugeek:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλά πήγε το ματς. Καλό και το τέλος του... υπάρχει ελπίδα στο λιμάνι , με πολλή δουλεία θα στρώσουν..Ας συνεχίσει έτσι με την υπερομάδα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όπως έγραψε κι ένας φίλος λίγο πριν, η μετατροπή του 0-3 σε 2-3 και η αποφυγή της συντριβής από τον δαφνομπουκωμένο είναι θετική εξέλιξη.
Ο άοσμος Χάσι παραμένει στη θέση του, τα προβλήματα δεν φαντάζουν τόσο κραυγαλέα.
Ο βοθρολιμανίσιος έχει πολλά θέματα στα μετόπισθεν και δεν έχει φορ - συνώνυμο του γκολ.
Αυτή τη στιγμή, καλό θα ήταν φυσικά να θυμόμαστε το εξής:
- Έχοντας αποκλειστεί πανηγυρικά από την Έστερσουντ, έχοντας φέρει 0-0 σε Λιβαδειά και Ριζούπολη, παρουσιάζοντας εκτρωματικό θέαμα, έχοντας κάνει προβληματικές, αν όχι και ακατανόητες, επιλογές στο θέμα του προπονητή, έχοντας κάνει προετοιμασία της πλάκας, δεν είμαστε σε θέση να κοροϊδεύουμε κανέναν και να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να γίνουμε ομάδα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Σιγά μη μας πιάσουν κι οι τύψεις πριν κοροϊδέψουμε τη μεγαλύτερη ταναπού των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Μα πόση μετριοπάθεια πια...
Και μόνο για αυτό το γελοίο και τρισάθλιο κορεό, και λίγα φάγανε.
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

ένα σχόλιο για το "παρεό" :lol: που φορέσανε οι γκει.. εγώ προσωπικά αν ήμουν μια από τις μεγάλες ομάδες που βάλανε με περισσό θράσσος να προσκυνάνε τον δαφνομπουκωμένο θα τους έριχνα όπου τους έβρισκα όσα γκόλ και σφαλιάρες μπορούσα.. για να μάθουν να σέβονται.. :redcard: :redcard: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί, ακόμα και με το ρόστερ που έχουμε τώρα στο μαξ των δυνατοτήτων του, δε νομίζω να είχαμε ελπίδες σε όμιλο σαν αυτον του γαύρου. Καλό θα είναι εκτός από την καζούρα, να βλέπουμε τι μας περιμένει και να έχουμε τις ανάλογες απαιτήσεις από την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

black death έγραψε:Σιγά μη μας πιάσουν κι οι τύψεις πριν κοροϊδέψουμε τη μεγαλύτερη ταναπού των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Μα πόση μετριοπάθεια πια...
Και μόνο για αυτό το γελοίο και τρισάθλιο κορεό, και λίγα φάγανε.
Ακριβώς αυτό είπα, πράγματι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

black death έγραψε:Σιγά μη μας πιάσουν κι οι τύψεις πριν κοροϊδέψουμε τη μεγαλύτερη ταναπού των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Μα πόση μετριοπάθεια πια...
Απλά επισημαίνω πως μάλλον καταλαβαίνεις άλλα απ αυτά που γράφονται...Το κάνεις επανειλημμένως μάλιστα: :oops:

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα το σχόλιο σου σε άλλο topic ότι, "διαβάζεις για 3-4-3 με Μπίσε στην αριστερή πλευρά .....κ.τ.λ.", κάτι που δεν γράφτηκε πουθενά και το έβγαλες απ το μυαλό σου, ίσως μέσω της φαντασίας σου... :ugeek:

:pano:
black death

Δεν κατάλαβα λάθος. Υπήρξαν μέχρι τώρα τουλάχιστον 2 ποστ που μας υπενθύμισαν να μην κράζουμε το γκέυ γιατί δεν έχουμε ομάδα και γιατί αποκλείστηκαμε από την Έστερσουντ κτλ. Εμένα αυτές οι νουθεσίες μου προκαλούν αποστροφή.
Όσο για το άλλο που λες, γράφτηκε σε τόπικ του αγώνα, άλλωστε δεν κουόταρα εσένα.
Να, πάρε και τρεις φατσούλες :oops: :oops: :oops:

Edit: Και για του λόγου το αληθές: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1358974
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

black death έγραψε:Δεν κατάλαβα λάθος. Υπήρξαν μέχρι τώρα τουλάχιστον 2 ποστ που μας υπενθύμισαν να μην κράζουμε το γκέυ γιατί δεν έχουμε ομάδα και γιατί αποκλείστηκαμε από την Έστερσουντ κτλ. Εμένα αυτές οι νουθεσίες μου προκαλούν αποστροφή.
Όσο για το άλλο που λες, γράφτηκε σε τόπικ του αγώνα, άλλωστε δεν κουόταρα εσένα.
Να, πάρε και τρεις φατσούλες :oops: :oops: :oops:

Edit: Και για του λόγου το αληθές: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1358974
Αγαπητέ μου,

Πρώτα απ' όλα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό να μιλάς για "νουθεσία" για το δικό μου ποστ.
Κατά τα λοιπά, όλοι χαιρόμαστε με το κάθε κλαρίνο του δαφνομπουκωμένου και προφανώς μειδιούμε όταν τους ακούμε να νομίζουν ότι ανήκουν στο top-20 των clubs της Ευρώπης.
ΑΛΛΑ δεν βαρέθηκες με όλα αυτά; Εγώ βαρέθηκα, προσωπικά. Ας κάνει ό,τι θέλει ο βοθρολιμανίσιος, εγώ θέλω επιτέλους πρωτάθλημα.Κι εμείς είμαστε μπροστά σε μία τεράστια πρόσκληση, η ομάδα είναι για το ανάθεμα, και θα χαρώ για το ότι μία -ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ από κάθε ελληνική- ομάδα κέρδισε άνετα τους σιχαμένους;
ΟΚ καλή φάση, αλλά δεν είμαι πλέον μικρό παιδί, νιος ήμουν και γέρασα να λαχταρώ για τον ΠΑΟΚ. :mrgreen:

Από εκεί και πέρα, κι εδώ μπαίνει ο χαρακτήρας του καθενός, όσον αφορά το τι σημαίνει καζούρα.
Εγώ προσωπικά, μου φαίνεται αστείο να κοροϊδέψω τον εκάστοτε πουστόγαυρο για μία ήττα από μία ομάδα που σε εμάς θα έριχνε μπόλικα τεμάχια, όπως και το να "δουλέψω" το μουσειακό έκθεμα του ρούλη, όπως έπραξε ο υιός Σαββίδης. Αυτό το σκέλος της απάντησής μου, όμως, είναι αυστηρά προσωπικό, εξυπακούεται πως ο καθείς πράττει όπως νιώθει, η απάντησή μου εντοπίζεται στο πρώτο σκέλος.
black death

Μα αν βαρέθηκες (και το καταλαβαίνω αυτό) δεν βλέπω το λόγο να μπεις τούτες τις ώρες σε αυτό το τόπικ. Ξέρεις τι θα διαβάσεις.
Όσο για την καζούρα, είναι ένας απ' τους λίγους λόγους που ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, και πάντα περικλείει μια αλαζονεία (απ' όλες τις πλευρές), που κι αυτή βγάζει γέλιο αν δεν τα παίρνεις στα σοβαρά (όπως έκανε το κορεό των καθυστερημένων χθες).
Όλα αυτά βέβαια δεν βλέπω τι σχέση έχουν με την κατάσταση του ΠΑΟΚ, λες και μπορούμε εμείς να βάλουμε σε σειρά την ΠΑΕ στην παρούσα φάση.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι, εγώ δεν τους κάνω καζούρα. Έναν-δύο έχω, άλλωστε, φίλους γαύρους. Χαίρομαι, όμως, γενικά όταν χάνουν τα κοπρόσκυλα. Και όταν τρώνε 7 από τη Γιούβε και 17 και 27 και ακόμα όταν τρώνε ένα και χάνουν. Δεν με νοιάζει με ποιον παίζουν! Ούτε εάν ο αντίπαλός τους είναι καταφανώς ανώτερος από εμάς και από άλλη ελληνική ομάδα, ούτε κι αν δεν είναι (α, ρε Ανορθωσάρα, πόσο το χάρηκα τότε!). Εγώ θέλω να χάνουν ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως!

Για όσα μου έχουν κάνει και αυτοί και οι άλλες οι πράσινες γλίτσες (και όχι μόνο σε μένα), θα χαίρομαι κάθε φορά που παίρνουν τα κρεατοσφαιρίδιά τους και μαζεύονται στη φωλιά τους σα hεσμένοι.

Όχι καζούρα... μίσος βγάζω!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

@black death
Ε τώρα, μην το πας αλλού, προφανώς και δεν μπορούμε να αλλάξουμε το τι γίνεται στην ΠΑΕ, δεν υπονόησα αυτό.
Όσο για το άλλο που αναφέρεις, σε όλα τα τόπικ, δεν νομίζω ότι εκπλήσσουμε και τρομερά εαυτούς και αλλήλους :D , πάνω-κάτω όλοι ξέρουν τι θα γραφτεί (και από ποιους), αλλά μπαίνουμε παντού και σχολιάζουμε, για να τοποθετηθούμε ακόμη και επί των όσων δεν μας προκαλούν έκπληξη, κάποιες φορές ιδίως για αυτά.
Περί καζούρας, τη θεωρώ ιερή, αλλά όχι άνευ άγραφων κανόνων. Επαναλαμβάνω, όμως, αυτό είναι δική μου στάση.

@Ντίνο
υγ: συμφωνώ περί μίσους και απέχθειας, χαίρομαι παντού και πάντα όταν χάνουν, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν χρήζει επιχειρημάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 13 Σεπ 2017, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”