Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Η παρτιζαν θα πουλήσει κ τζουρτζεβιτα στο γαβρο μαλλον λεει κ καλύπτει μισό συμβολαιο ζαιρο
Παντως για τα συμβολαια που φεύγουνε κ βγάζετε επο Μπατζετ δεν ξερουμε τι ποςοςτο πληρώνουν οι ομαδες που πανε
Παντως για τα συμβολαια που φεύγουνε κ βγάζετε επο Μπατζετ δεν ξερουμε τι ποςοςτο πληρώνουν οι ομαδες που πανε
- Petros1988
Ναι Γκοραν είναι ο Ζαμπρανο.Βρειτε τα επιτέλους με την Ρουμπιν να τελειώνουμε!Πάρτε ένα στόπερ της προκοπής! Δώστε τους 2 χαρτιά και αντε γειά. Πολύ καθυστερούμε.Οχι δανεικό αγοράστε τον!
MANIAKOS έγραψε:Η παρτιζαν θα πουλήσει κ τζουρτζεβιτα στο γαβρο μαλλον λεει κ καλύπτει μισό συμβολαιο ζαιρο
Παντου το ιδιο συμβαινει μανι,σπανια ομαδα καλυπτει ολοκληρο το συμβολαιο δανεικου παιχτη.
Και εμεις το ιδιο καναμε με ολες τις περιπτωσεις δανεικων που πηραμε κατα καιρους.
- Sick Bastard
Όλους αυτούς πλέον δεν τους πληρώνει ο ΠΑΟΚ;sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι φετος καναμε πολυ καλη εξοικονομηση απο λυσεις συμβολαιων,δανεικους.
Κιτσιου,χαρισης,κοροβεσης,ζαιρο,περευρα,αντονις,σαμπο,γιαννουλης,χατζησαιας,ουαρντα και ειναι κι αλλοι που δε θυμαμαι σου εξοικονομουν και χρημα και χωρο στο ροστερ.
Ή πληρώνει κάποιους;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι παίζει
Αααααα...Ώστε τώρα πια δεν είναι καν σίγουρο...ΟΚ...Petros1988 έγραψε:Ναι Γκοραν είναι ο Ζαμπρανο.Βρειτε τα επιτέλους με την Ρουμπιν να τελειώνουμε!Πάρτε ένα στόπερ της προκοπής! Δώστε τους 2 χαρτιά και αντε γειά. Πολύ καθυστερούμε.Οχι δανεικό αγοράστε τον!

Υ.Γ. Σκέφτομαι τι έχει να γίνει εδώ μέσα, αν ρθει και τυχόν μας βγει καμιά παλτουδιά στυλ Ρικάρντο Κόστα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 07 Αύγ 2017, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει ουτε μηνας δεν εκλεισεpaokovios1974 έγραψε:Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Δευτ Ιούλ 17, 2017 8:27 pm
Η συνέχεια εδώ
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Λημνιός,Λεβέκ,Μακ και Ρέι
Περιμένουμε (λογικά) έναν σέντερ μπακ και ένα ακόμη χαφ
Που να στα λεω Κωστα, ακομα περιμενουμε.

Όποιον Βιεϊρίνια και να φέρεις, όσο παικταράς κι α είναι, αν δεν φτιάξεις το κέντρο σου είσαι καμμένος από χέρι.
"Να σε κάψω Γιάννη μ' (Zepos4) να σ' αλείψω λάδι (Βιέρι)" δηλαδή?

Σαφέστατα και καταγεγραμμένα πλέον, για δεύτερη περίπτωση μάλιστα, σε δύο διαφορετικές μεταγραφικές...gergeo4 έγραψε:λεπτομερειες γκοραν....![]()
![]()

Υ.Γ. Ελπίζω στο εξής να είναι πιο προσεχτικός ο αδερφός, μιας και η προειδοποίηση απ τους μοντς ήταν σαφέστατη!
Εγω θα το αναλυσω λιγο διαφορετικα.
Η ομαδα ειναι σαν ...........το γαλακτομπουρεκο,για να ειναι
ποιοτικο το γαλακτομπουρεκο πρεπει να χρησιμοποιεις και τα αναλογα υλικα,
αφου εχεις κανει και το απαραιτητο σκαουτινγκ.
Εγω χρησιμοποιω αυγα χωριατικα(δικα μου) βουτυρο αγελαδινο και γαλα απο παραγωγο "ανοθευτο".
Με μαργαρινες,αυγα πτηνοτροφειου,και γαλα του εμποριου αποβουτυρωμενο
δεν πηρε κανεις................πρωταθλημα.
Εγω χρησιμοποιω αυγα χωριατικα(δικα μου) βουτυρο αγελαδινο και γαλα απο παραγωγο "ανοθευτο".
goran 64 έγραψε:
Υ.Γ. Ελπίζω στο εξής να είναι πιο προσεχτικός ο αδερφός, μιας και η προειδοποίηση απ τους μοντς ήταν σαφέστατη!

Έτσι ακριβώς gorangoran 64 έγραψε:"Να σε κάψω Γιάννη μ' (Zepos4) να σ' αλείψω λάδι (Βιέρι)" δηλαδή?![]()
![]()
ενα 6αρι γαλακτος απο χωριοprist64 έγραψε:Εγω θα το αναλυσω λιγο διαφορετικα.