31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gkey

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από gkey »

pilotos έγραψε:Ε; ποια χρυσή ενδεκάδα; τί κατάφεραν;
Μόνο η γκαυλα άξιζε, γιατί ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ του 7 μήνες Τούντορ των χιλίων προβλημάτων έχει δείξει πολύ πιο όμορφα πράγματα... Με 22αρηδες

Και στο λέω γω, το ξέρουν πολλοί από εδώ μέσα που ανέβαινα από Αθήνα συνέχεια για εκείνη την ομάδα...

SM-G920F
Καλά συγκρίνεται η ομάδα εκείνη με την τωρινή; Αν μπορούσαν να παίξουν μεταξύ τους θα τους κάναν πλάκα οι Γκαρσία, Λίνο, Βιερίνια κτλ. Τι διαβάζουμε θεέ μου!!!!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πολύ καλύτερα αριστερό μπακ και να έρθει ένας καλός κεντρικός αμυντικός με σωματότυπο που ταιριάζει στη θέση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όλοι και αυτοί που δεν τον γουστάρουν λένε ότι φέτος προσφέρει πολλά εσύ συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι λόγω αντιπαθειας που δεν έχει σχέση με τα αγωνιστικά. ...αυτό μόνο σωστή κριτική δεν είναι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Κι εγώ δεν τον πολυγουστάρω αλλά φέτος είναι εξαιρετικός, τι να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

gkey έγραψε:
Μόνο η γκαυλα άξιζε, γιατί ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ του 7 μήνες Τούντορ των χιλίων προβλημάτων έχει δείξει πολύ πιο όμορφα πράγματα... Με 22αρηδες

Και στο λέω γω, το ξέρουν πολλοί από εδώ μέσα που ανέβαινα από Αθήνα συνέχεια για εκείνη την ομάδα...

SM-G920F
Καλά συγκρίνεται η ομάδα εκείνη με την τωρινή; Αν μπορούσαν να παίξουν μεταξύ τους θα τους κάναν πλάκα οι Γκαρσία, Λίνο, Βιερίνια κτλ. Τι διαβάζουμε θεέ μου!!!!
Στα 30 βάλε όλοι αυτοί.
Η ομάδα του 0,5-0
Χορτασες μπάλα τότε...
Η μεγαλύτερη στιγμή εκείνης της ομάδας η πρόκριση στην Πόλη. Σωστά;
Προπονητής;
Πάντως όχι ο Πορτογάλος που σήμερα ωρυοταν ένας στο ραδιόφωνο να έρθει με κλειστό τριετές και μόλις... 5 μύρια. Λογικά είναι μέσα στη τσέπη του Σαββίδη αυτός και του έχει δώσει το ελεύθερο να τα μοιράζει

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε τον απλα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 08 Φεβ 2016, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αδερφέ σοβαρά μιλάω, ήμουν αυτοκίνητο και μου έφυγαν τιμόνια, χειρόφρενα τα πάντα όλα.
Αυτοί φυσικά τρέφονται, γυρίζοντας τον ΠΑΟΚ πίσω

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
spyretto

Υπάρχει καλύτερη λύση, κάνε τριετες κλειστό στον Τούντορ. Ολο το συμβόλαιο στο χέρι.
Να δεις μετά πως θα ηρεμήσουν όλοι...και οι αρδ και όλοι.
Αυτή η ρευστότητα και η υποψία ότι ο Σαββίδης μπορεί κάποια στιγμή να ενδώσει είναι που δεν βοηθάει την ομάδα.
Κλειστό στον Τούντορ και αντε γεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σε πούμε ότι τον ακούει ο ιβαν και του τα δίνει θα αφήσει την εθνική Πορτογαλίας;

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό είναι το ερώτημα ή ότι οι άνθρωποι έχουν μείνει κολλημένοι στο χτες;
Συνεχίζουν θέμα προπονητή, έτσι για να πουλάνε μυαλό

SM-N9005
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

gkey έγραψε:

SM-G920F
αυτοί οι παίχτες που λες χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να δέσουν άσε που ήταν 30+ έμπειροι όλοι, ενώ αυτή η ομάδα έχει νεο αιμα....

την μπάλα που είδαμε με τούντορ ανά διαστήματα δεν την έχουμε δει τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρονια.

και χθες δεν πήγαμε να παίξουμε ταμπούρι όπως γινόταν συνήθως και να κλέψουμε το mats, αλλα παίξαμε μπάλα.

με λίγα λόγια δεν συγκρίνονται .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ε ναι αναστάτωση με κάθε τρόπο αυτό τους ενδιαφέρει ....ευτυχώς σήμερα έχει τους συνδεσμιτες που κάνουν εκπομπή και θα ακούσουμε επιτέλους κάτι πραγματικά ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κι ο τζαβελας πέρσι είχε μερίδιο σε αυτήν την αναστάτωση, για να μείνουμε ον τοπικ, αλλά φέτος είναι άλλος άνθρωπος.
Εκείνο το ποστ που είχε κάνει στο instagram , όρισε την αλλαγή πλεύσης.

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/5928c8da0a170b811b0f1219d2aa18bc.jpg[/img]
Το παραπάνω..

SM-N9005
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 08 Φεβ 2016, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ο Σάντος είναι 61 χρονών...τον ρωτήσαν αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να περάσει όλο αυτό που πέρασε; Γιατί δεν θυμάμαι να είχε και την μεγαλύτερη αποδοχή ο "καρπουζάς του Εστορίλ".

Εγώ λέω ότι αν γυρίσει σε ομάδα θα ειναι κάποια από τις μεγάλες της Πορτογαλίας.

Αλλά έχουμε βγει εκτός τόπικ τελείως, αυτό είναι το τόπικ του Τζαβελλα. :mrgreen:
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

pilotos έγραψε:Κι ο τζαβελας πέρσι είχε μερίδιο σε αυτήν την αναστάτωση, για να μείνουμε ον τοπικ, αλλά φέτος είναι άλλος άνθρωπος.
Εκείνο το ποστ που είχε κάνει στο instagram , όρισε την αλλαγή πλεύσης.

SM-N9005
Σωστά αλλά φέτος η ομάδα δε κάνει πρωταθλητισμό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”