31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από nikolasf »

desperando έγραψε:
spyretto έγραψε:Ποδοσφαιρικά ίσως, αλλά τι να το κάνω αν σε μεγάλα παιγνίδια έχει τετοια συμπεριφορα; Γιατί όσο και να σε προκαλούν οι άλλοι πρέπει να το χεις για να ενδώσεις όπως αυτός.
Και αν έκανε αυτές τις δηλώσεις που λεγεται ότι έκανε - που είναι καρμπόν περσινών δηλώσεών του - θα έλεγα ότι δεν έχει αποδεκτεί ότι κάνει κακό στην ομάδα έτσι. Σήμερα πχ μας αποδιοργάνωσε η αποβολή του.

Προσωπική άποψή μου όπως έγραψα και παραπάνω είωαι ότι μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Και δεν τον κρατάς τον Τζαβέλλα για να είναι παγκίτης...γιατί κάποιοι λένε μετά να κρατήσουμε και τον Βίτορ και τον Τζιόλη για να είναι παγκίτες. Δεν βλέπω προοπτική σ'αυτό το σενάριο.
ποια ηταν ρε γκαρνταση η σημερινη του συμπεριφορα που σε χαλασε τοσο?

για αλλο ενα παιχνιδι κορυφαιος οσο αγωνιστηκε
πολυ καλος απεναντι στον παρντο
κερδισε μια κοκκινη η οποια εγινε μουχτη
και ειναι ο μονος παικτης ααυτη τη στιγμη στηνομαδα ο οποιος μπαινει στο παιχνιδι με την νοοτροπια που εμπαιναν κατι κονσεισαο και γκαρσια

και φυσικα για να στεναχωρισω και καποιους ο τζαβελλας θα ανανεωσει
++++++++++++++++++++++++ Ντέσπε φέτος κλείνει στόματα ο συγκεκριμένος!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η καλυτερη απαντηση για τον τζαβελλα δωθηκε σημερα απο το στομα του μεγαλομετοχου
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

aoratos έγραψε:
Σας λέω, ξέρω ότι αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω θα είμαι ένα κακό παιδί, ότι και να πω. Θα είμαι άσχημα, στενοχωρημένος, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς, δεν μπορώ να είμαι καλά όταν η ομάδα μου χάνει. Δήλωσα από την αρχή της χρονιάς ότι κάποιες φορές ξέφυγα, αλλά προσπάθησα να δουλέψω πάνω σε αυτό. Προσπαθώ να παίζω για την ομάδα μου, από εδώ και πέρα τι να πω; Ξέρω τι θα διαβάσω αύριο το πρωί όταν ξυπνήσω.
Διαβάζεις τα παραπάνω και καταλαβαίνεις πόσο απροστάτευτοι νοιωθουν οι παίκτες στο γλέντι που σου έχουν στήσει τα Ελληνικά Μέσα. Και όλα αυτά για μια γελοιοδέστατη ανύπαρκτη αποβολή.

Δεν θα γίνεις ποτέ σοβαρή ομάδα αν έχεις απέναντι σου την ΕΠΟ και τα ΜΜΕ. Ιβαν,αν συχένεσαι την σημερινή τους δομή και τον τρόπο που λειτουργούν, ελεγξε τα και αλλαξε τα! Ξέρω ότι για την ΕΠΟ κάνεις κινήσεις αλλά με τα ΜΜΕ έχει παραγίνει και αν σέβεσαι την επένδυση σου σταμάτα να στέκεσαι προκλητικά αδιάφορος...
+++
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Το Τζαβέλα σίγουρα δεν τον λες αδιάφορο. Σε κάθε ματς προσπαθεί αλλά οι δυνατότητες του είναι συγκεκριμένες. Γενικα καλος ειναι. Το θέμα είναι ότι παίζει πολύ με τα χέρια και γι αυτό την πληρώνει. Ή 2η κάρτα του ήταν λίγο τραβηγμένη (περισσότερο έπεσε ο Πάρντο παρα τον έριξε ) αλλά πήγε γυρεύοντας.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Στην φαση με τον σερβο δεν αντιδρα (που κανενας απο εμας δεν θα κρατιοταν μια υπουλη να την διναμε) καθολου,τρωει μια κιτρινη που δεν θα επρεπε να φαει εχει σβησει τον χοντρο για πλακα κ ναι τρωει ηλιθια κοκκινη ξεροντας οτι τον περιμενει το κορακι στην γωνια
Σε καθε αλλη περιπτωση ο Τζαβελλας θα ειχε αποβληθει στην πρωτη φαση κ θα ειχαμε μεινει με 10 απο το 20'
Οσο κ να μην τον γουσταρει καποιος πρεπει να φοραει παντελονια κ να παραδεχτει οτι φετος ειναι απο τους παικτες που τα δινουν ολα κ προσπαθει οσο μπορει να σταματησει τις βλαχομαγκιες,οποιος δεν μπορει να το δει αυτο εχει προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μπορώ να καταλάβω κάποιος να βρίζει τα κοράκια. (όλοι μας φαντάζομαι)

Μπορώ να καταλάβω κάποιος να βρίζει τον Τζαβ , για την κάρτα , για το ένα , για το άλλο , για τις σέλφι , ή από μόδα , ή αποτιδήποτε άλλο.

Αλλα να βρίζει κανείς (σήμερα) ΚΑΙ τα κοράκια ΚΑΙ το Τζαβ , ίσως να πρέπει να το προσέξει.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

desperando έγραψε:η καλυτερη απαντηση για τον τζαβελλα δωθηκε σημερα απο το στομα του μεγαλομετοχου
Αυτό!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

είδα τις δηλώσεις σου.
το ότι είσαι λίγος για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που κάποτε(δε μπορεί) θα έρθει, το θεωρώ δεδομένο.
έχεις μια εμμονή με την λέξη εγώ, σε αντίθεση με τη λέξη ΠΑΟΚ που ούτε την ανέφερες. μάλλον νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, αλλά δεν είσαι.
και την όποια αξία έχεις σου την δίνει το ότι αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ και γιαυτό ασχολούνται όσοι ασχολούνται μαζί σου. και όταν σε σκίζουν τα κοράκια το κάνουν γιατί έτσι κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ, όχι σε σένα προσωπικά όπως μάλλον πιστεύεις. κόψε τα σύνδρομα καταδίωξης και άσε τα εγωιστικά υφάκια και κάθε πρωί που θα σηκώνεσαι(όπως είπες)αντί να διαβάζεις τις εφημερίδες τι γράφουν για σένα, καλύτερα να κάνεις το σταυρό σου και να ευχαριστείς το σύμπαν που φοράς την ασπρόμαυρη.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γιωργη την επομενη φορα μεσα στο Καραισκακι κατσε να σε πηδηξουν κιολας οι κωλογαυροι για να μην εχεις το κραξιμο απο εμας.
Βγαζεις παθος στην ομαδα και στην λεν καποιοι οτι κανεις μαγκιες μεσα στο πουστρολιμανο, ενω βεβαια για τους ιδιους ΠΑΟκτσηδες θα ησουν τιτικα και μπαλαρινα στην αντιθετη περιπτωση.
Ολη την εβδομαδα γραφαμε να παν οι παικτες μας με παθος κατω στην τρουμπα...να τους γαμησουμε να τους σκισουμε,να να να....αλλα μολις ενας παικτης μας φαει το ξυλο της αρκουδας,του επιτιθετε ολο το συστημα του κωλογαυρου και φαει κοκκινη(;), ειμαστε ετοιμοι να τον ριξουμε στον λακο με τα λονταρια.

υ.γ. Να μην κανω αναφορα εαν ηταν καποιος ή καποιοι αλλοι στην θεση του....ανδριαντα θα του στηναμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Duke_Rolson έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Εγω νομιζω φιλε στα ρεπο του ο Τζαβελλας παει και στην θυρα 13. Κατι εχω ακουσει οτι ειναι και οργανωτης τους.

Αρρωστια....
η αρρώστια είναι από ποιά μεριά? Καλώς ή κακώς όλα μαθαίνονται... Και αν μάθεις, τότε ξανακάνε μου την ερώτηση..
Παίχτη που έχει την αβάντα των αρδ, κολλητηλίκια με στοιχηματζήδες, σε τρύπησε [κατά τα λεγόμενα άγγελου] κτλ κτλ, δεν τον γουστάρω... Με την διαφορά ότι δεν θα προσπαθήσω να σας επιβάλλω και την γνώμη μου.. Βλέπεις δεν τον κράζω, είπε κάτι ο οντι και σχολίασα για το ψαχτείτε..
Πάλι αρχισαμε τις ανοησίες και είπε άγγελος. ...χεστηκα τι ειπε ας ασχοληθεί με τα τσίπουρα. ...εγώ ξέρω ότι είναι από τους καλλιτερους φέτος και αυτό μονο με ενδιαφέρει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsou έγραψε:είδα τις δηλώσεις σου.
το ότι είσαι λίγος για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που κάποτε(δε μπορεί) θα έρθει, το θεωρώ δεδομένο.
έχεις μια εμμονή με την λέξη εγώ, σε αντίθεση με τη λέξη ΠΑΟΚ που ούτε την ανέφερες. μάλλον νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, αλλά δεν είσαι.
και την όποια αξία έχεις σου την δίνει το ότι αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ και γιαυτό ασχολούνται όσοι ασχολούνται μαζί σου. και όταν σε σκίζουν τα κοράκια το κάνουν γιατί έτσι κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ, όχι σε σένα προσωπικά όπως μάλλον πιστεύεις. κόψε τα σύνδρομα καταδίωξης και άσε τα εγωιστικά υφάκια και κάθε πρωί που θα σηκώνεσαι(όπως είπες)αντί να διαβάζεις τις εφημερίδες τι γράφουν για σένα, καλύτερα να κάνεις το σταυρό σου και να ευχαριστείς το σύμπαν που φοράς την ασπρόμαυρη.
Ασχολήσου ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΈΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΠΡΌ. .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Και εμένα δεν με απασχολεί αν είναι καλό παιδί ή όχι.
Σημασία έχει ότι αγωνιστικά έχει μεταμορφωθεί σε σχέση με πέρσι και είναι σταθερά από τους καλύτερους παίχτες.
Σημασία έχει ότι βγάζει πάθος όταν παίζει,πράγματι κάποιες φορές ξεφεύγει,αλλά χθες όχι μόνο δεν ξέφυγε,απεναντίας συγκρατήθηκε.ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο τζαβέλλας που ήξερα θα είχε ξαπλώσει κάτω τον σέρβο του γάβρου με μια μπουνιά και θα έβγαινε μόνος του έξω από το γήπεδο.Δεν το έκανε και μπράβο του για αυτό.
Καλό θα είναι να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί στις κρίσεις μας για τους ποδοσφαιριστές .
Ο τζαβέλλας που είδα χθες στο καραισκάκη ήτανε μια χαρά.
Αυτό είδα προσωπικά και αυτό θα πώ ,ανεξάρτητα από το αν τον χωνεύω ή όχι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αγωνιστικά καλός ήταν, αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Όταν όμως έχεις ήδη κίτρινη και παίζεις με Ολυμπιακό ΔΕΝ κάνεις μαγκιές. Αυτό δείχνει έλλειψη νοημοσύνης. Μας άφησε με δέκα παίκτες από το 65΄ χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν τον κράζουμε γιατί ο Golasa κέρδισε, μόλις 5 λεπτά αργότερα, την 2η κίτρινη του Σέρβου. Αλλιώς, αν παίζαμε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο μπορεί να τρώγαμε κι άλλο γκολ (ή κι άλλα) και να μιλούσαμε για άλλη μια τραγωδία.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

μακάρι να κάνανε όλοι κριτική στον τζαβέλλα με τον τρόπο που την κάνεις εσύ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέτος ο Τζαβέλλας κάνει πολύ καλά παιχνίδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”