Ιβάν Σαββίδης ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
giapas έγραψε:Με γέμισες περηφάνια.
Να το βρεις μπροστά σου το καλό που κάνεις.
- giwrgos04dex
- episimos73
- sourmenetes
- Moderator
O Ιβάν είναι μέσα;...
Συγχαρητήρια πάντως στον πιο μεγάλο ηγέτη που γέννησε η ομαδα
Συγχαρητήρια πάντως στον πιο μεγάλο ηγέτη που γέννησε η ομαδα
Αν ισχύουν οι δηλώσεις, έχω μια αίσθηση ότι κάποιος τον μεταφράζει λάθος αυτά που λέει, ζητώντας του, ο Λου...Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αισιόδοξος για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Π.Α.Ο.Κ.
Αυτό δεν το έκρυψε στον ρωσικό Τύπο, καθώς μίλησε με αφορμή το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος να βρεθεί στο δρόμο της Σπαρτάκ Μόσχας, εφόσον αποκλείσει τη Βασιλεία.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει την ομάδα να προχωράει και να φτάνει στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.
«Θέσαμε φιλόδοξους και υψηλούς στόχους για το Champions League και ελπίζουμε να τους επιτελέσουμε με επιτυχία, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο μας. Πιστεύω στους παίκτες μας και στο προπονητικό επιτελείο, οπότε ανυπομονώ για τους πρώτους αγώνες. Αν προσπαθήσουν και παίξουν στο όριο των ικανοτήτων τους, οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι πολύ καλές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.
Από inpaok.com
Διαφορετικά δεν μπορώ (ή σωστότερα δεν θέλω) να τις κατανοήσω (ή σωστότερα να πιστέψω ότι γίνονται μόνο για τα μάτια του κόσμου ή για να δοκιμάζει τα όρια όλων μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τα δικά μας μαζί)...
- kataramenos5
27 ιουλη 10 η ωρα και μονο 4 ατομα στο τοπικ μεταγραφων.Μας κοψατε την χαρα.Ντροπη σας.
ΥΓ Και βρεχει καθε μερα γμω το καλοκαιρι μου
ΥΓ Και βρεχει καθε μερα γμω το καλοκαιρι μου
- john4serres
Ιβάν, είναι δυνατόν να μην εχεις κ@υλωσει με την ομαδάρα;
Πάμε λιγο πιο γρηγορα να κλεισουν οι τρύπες.
Ενα κανονικο, σταθερο αριστερο μπακ θελουμε και μια χαφάρα (+ ο Ακπομ που ειναι ηδη εδω)
Ενα κανονικο, σταθερο αριστερο μπακ θελουμε και μια χαφάρα (+ ο Ακπομ που ειναι ηδη εδω)
- anekfrastos
Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτός μια χαρά καυλωμενος το είναι αλλά τον ξενερώνει ο σπαστικός ο λουτσεσκου που του λέει άραξε, μη βιάζεσαι
- sourmenetes
- Moderator
Γιαννη αυτοι θα ερθουν.το θεμα ειναι ποιο θα ειναι το κερασακι αν γινει η κεντα με ομιλους...john4serres έγραψε:Ιβάν, είναι δυνατόν να μην εχεις κ@υλωσει με την ομαδάρα;