Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
το πιο πιθανο εινα, εφοσον ισχυει οτι υπαρχει συνεργασια γαβρου με μπεγινγκ, να ειπαν απο την ομαδα της κινας και να το εβγαλε το τσιρακι τους στα μμε. αλλα μερικοι ..ντοπιοι στο βωμο των εντυπωσεων και της..χολης, εχουν καταργησει καθε λογικη...
Βελοπουλοι του αθλητισμού στα ΜΜΕ της πόλης πάρα πολλοί
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
painkiller4 έγραψε:Εγώ περιμένω να κάνει ερωτήσεις και ο Νικολακοπουλος κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους τοπικούς αρδ.
Εγώ περιμένω να κάνει ερωτήσεις ο Κώστας ο Περαία(ς)!!

Welcome περιμενουμε απο 'σενα αρκετα και καλα πραγματα φιλε εχεις και το dna ΠΑΟΚ αυτο μετραει για εμας τους ΠΑΟκτσήδες.
- ΑποστόληςΑ
+1
Να έρθει και ο βρωμύλος Σπυρόπουλος με τον βρωμύλο (αν και παραπλανητικό) τίτλο του σημερινού του άρθρου στο sdna.
Να έρθει και ο βρωμύλος Σπυρόπουλος με τον βρωμύλο (αν και παραπλανητικό) τίτλο του σημερινού του άρθρου στο sdna.
Ναι, και χορηγος απο πισω ο Σταμιων, τα καπελαRoMaN έγραψε:Στο πάνελ της συνέντευξης θα είναι ο Vukic;
RoMaN έγραψε:painkiller4 έγραψε:Εγώ περιμένω να κάνει ερωτήσεις και ο Νικολακοπουλος κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους τοπικούς αρδ.
Εγώ περιμένω να κάνει ερωτήσεις ο Κώστας ο Περαία(ς)!!
Πλακα πλακα, αν εχει διαθεση και χρονο ο ιδιος, πρεπει να απαιτησει το PAOKmania να του δοθει διαπιστευση (που δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα να την αρνηθουν). Εδω παιρνει διαπιστευση ο καθε κακοπροαιρετος στοκος με συντακτικο νηπιαγωγειου και λεξιλογιο πιθηκου.
- Sick Bastard
what?12thPlayer έγραψε:Welcome περιμενουμε απο 'σενα αρκετα και καλα πραγματα φιλε εχεις και το dna ΠΑΟΚ αυτο μετραει για εμας τους ΠΑΟκτσήδες.
συγνώμη, αλλά μια χαρά μου φάνηκε το άρθρο.ΑποστόληςΑ έγραψε: Να έρθει και ο βρωμύλος Σπυρόπουλος με τον βρωμύλο (αν και παραπλανητικό) τίτλο του σημερινού του άρθρου στο sdna.
Ουσιαστικά λέει το αυτονόητο ότι πρέπει να στηριχτεί και εξήρε τα στεγανά της ομάδας στο θέμα της ονοματολογίας.
- aspromaura ioannina
sic-4 έγραψε:
μα δεν με λενε Simba...

μου βγαζω

- ΑποστόληςΑ
Κατ' αρχήν αν δει κανείς τον τίτλο του άρθρου του Σπυρόπουλου (Άσχετος με την τακτική, θιασώτης του χύμα, διάβολος της καταστροφής) δεν θα θέλει να διαβάσεις περαιτέρω. Βέβαια, όπως είπα ο τίτλος είναι παραπλανητικός, αλλά όταν ξεκινάει λέγοντας πως ο Stanojevic έχει πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα όσο ο Hasi να παίξει στους ομίλους του Ch.L. δεν σε προδιαθέτει ότι θα διαβάσεις κάτι χωρίς να σου σπάσουν τα νεύρα.
Πιο κάτω βέβαια, αν ο ΠΑΟΚτσής έχει την υπομονή να συνεχίσει, λέει και κάποια πράγματα με τα οποία συμφωνώ, αλλά αυτό δεν θα με νομιμοποιήσει να τον υποστηρίξω.
Και για ποιο λόγο να διαβάζω τον υπάλληλο του Αλαφούζου;
Πιο κάτω βέβαια, αν ο ΠΑΟΚτσής έχει την υπομονή να συνεχίσει, λέει και κάποια πράγματα με τα οποία συμφωνώ, αλλά αυτό δεν θα με νομιμοποιήσει να τον υποστηρίξω.
Και για ποιο λόγο να διαβάζω τον υπάλληλο του Αλαφούζου;
- Amon Tobin
Κώστα μπορείς να ανεβάσεις screenshot, απο το ακατανόμαστο,του νέου μας προπονητή?
Παρεπιπτόντως πολλά συγχαρητήρια για το αποκλειστικό με τον Λεβέκ!!!
Κ Επειδή διαβάζουν αρδ εδω σας ξεφτυλησε το παιδι που τωρα ξεκινάει την πορεία του στο χωρο
Εκανε ρεπορταζ κ έρευνα μονος του , αρπάξτε τον ..
Υγ
Αντε πωληση Κωστα
Εκανε ρεπορταζ κ έρευνα μονος του , αρπάξτε τον ..
Υγ
Αντε πωληση Κωστα
- Kostas_Peraia4
Amon Tobin έγραψε:Κώστα μπορείς να ανεβάσεις screenshot, απο το ακατανόμαστο,του νέου μας προπονητή?