Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
dimbar

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από dimbar »

Azrael έγραψε:εντωμεταξυ διαβαζω οτι πανε να παρουν το ΑΦΜ του Ηρακλη Αμπελοκηπων! δεν εχουν τον θεο τους!
Ο ερασιτέχνης είναι χρεωμένος με 490.000.000 εκ γιούρος λόγω των πλαστών τιμολογίων με τα οποία φτιάξανε την ομάδα βόλευ και τολμουν και μιλάνε αακόμα.
Να πάνε στο καλό παρέα με τον Εθνικό.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

sic-4 έγραψε:Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
Ακριβώς έτσι Σικ. Έχω φίλους κωλόγριες και ποτέ δεν υπήρχε σοβαρή αντιπαλότητα. Το "κωλόγριες" το λέω με μεγάλη συμπάθια. Τα πρεζάκια του νεοκλασικού στη Γεναδίου όντως ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Για τις υπόλοιπες γριές απλά κρίμα.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καπιταλισμό δεν θέλατε; :mrgreen:

Κλαίω... χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ δεν έχω ζήσει εκείνο τον Ηρακλή. Αυτός που θυμάμαι εγώ πάνω από 20 χρόνια έχει υπάρξει υπερσυμπλεγματικός. Ας μαζευτούν πάλι να κατηγορούν και να βρίζουν τον Σαββίδη πάλι. Βασικά, αν υπάρχουν πραγματικά οπαδοί ή φίλαθλοι, που ακόμα σέβονται την ιστορία του Ηρακλή, πρέπει να ξεκινήσουν την όποια διαδικασία ανασύνταξης με το να μην επιτρέψουν σε αυτά τα ... καλόπαιδα, που κάνουν κουμάντο τα τελευταία χρόνια, να ξαναπατήσουν σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Οι αυτόνομες παπαρες τους καταστρεψανε και συνεχίζουν.... Διαλυσανε όλους τους άλλους συνδέσμους και κάνουν κουμάντο αυτοί.... Όταν τους τελειώσει και το ΑΦΜ Ηρακλή αμπελοκήπων, έχει και Ηρακλή πτολεμαιδας στο β τοπικό

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το ότι πηγαίναμε να δούμε Χατζηπαναγή, πηγαίναμε. Τεράστιος ποδοσφαιριστής!

Ναι, τότε, πριν τη δωροδοκία, δηλαδή, υπήρχε συμπάθεια αμοιβαία, θα έλεγα. Μάλιστα, θυμάμαι όταν πήραν το κύπελλο το '76, ήμουν πιτσιρίκι στον παππού στο Κιλκίς, είχαμε βγει στους δρόμους παοκτσήδες και γριές μαζί και φωνάζαμε το "εδώ, εδώ... εδώ, εδώ, εδώ... πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό".

Μετά το ' 79, όμως, μας χρέωσαν τον υποβιβασμό τους και άρχισε η αντιπαλότητα, και το κόμπλεξ μέχρι που κατάντησε αρρώστια.

Μάλλον δεν είμαι χαρούμενος γι' αυτά που γίνονται τώρα εκεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ ως φοιτητής είχα πάει, θυμάμαι, στο Ηρακλής - ΠΑΟ 2-2 τότε που ο Μιτόσεβιτς σε κενή εστία απέτυχε να κάνει το 2-0. Η ομάδα με το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα (Χατζηπαναγής, Παπαϊωάννου, Κωφίδης και Καραΐσκος), αλλά μπροστά και οι δύο ήσαν...
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Αυτό με το 2-2 το θυμάμαι κι εγώ, ο Χατζηπαναγής τους έδινε έτοιμα γκολ και οι άλλοι τα χάνανε.....
Θυμάμαι αχνά και τον τελικό του 76 και τον Βάσια τον Γκέσιο...
Κάποιες φορές είχα πάει Καυταντζόγλειο για τον Βάσια. Με διαφορά ότι καλύτερο είδαν τα μάτια μου. Φυσικά με εμάς στην Τούμπα πάντα το έβλεπα το ματς. Ισχύει ότι η όποια αντιπαλότητα επήλθε μετά το 79 με την υπόθεση Πέλλιου και τον υποβιβασμό, αλλά ο Ηρακλής πάντα μου ήταν συμπαθής, σε αντίθεση με τον Άρη.
Κρίμα....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω χαιρομαι για την διαλυση τους. Οταν ο λογος υπαρξης τους ειναι το μισος για εμας οπως και των βρωμιαρηδων της χαριλαου, καρφι δε μου καιγεται. Σορυ για τους ρομαντικους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

CCCP έγραψε:Kαταφεραν τα τελευταια χρονια να βγαλουν μεγαλυτερο κομπλεξ για τον ΠΑΟΚ ακομα και απο τους σουπεραδες, κατι το οποιο δε θα πιστευα ποτε οτι ηταν δυνατο. Και πραγματικα απο το πουθενα.

Αλλα ετσι ειναι, οταν αρχιζεις να ψαχνεις λογους υπαρξης και απο καπου να πιαστεις, αρχιζεις να εφευρισκεις μπαμπουλες.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

2001... εχουμε κατακτησει το κυπελλο και ειναι εποχη που ακουω αρκετα ραδιοφωνο μιας και δεν υπηρχε ιντερνετ με την μορφη που ειναι σημερα.

Ηταν ο 1ος τιτλος στο ποδοσφαιρο που εζησα εντονα μιας και στο πρωταθλημα του 85 ημουν αρκετα μικρος για να συνειδητοποιησω τι συνεβαινε.

Βαζω να ακουσω απο περιεργεια οπαδικες εκπομπες του ρουλη και της γριας για να δω πως το ειδαν.

Οι οπαδοι του ρουλη προς τιμην τους το αντιμετωπιζαν σε φαση "μαγκια τους ,γιατι να μην ειμαστε και εμεις στην θεση τους και το τι πρεπει να κανουμε για να παρουμε και εμεις". και μαλιστα στην επισημη εκπομπη του σουπερ 3!

Οι γριες απο την αλλη να πετανε κακια και μιζερια και να εχουν μεγαλο μισος για εμας.Μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση γιατι η αληθεια ειναι οτι μεγαλη αντιπαλοτητα ειχαμε με τον ρουλη και οχι με αυτους.

Απο τοτε ειδα τελειως διαφορετικα τα πραγματα με την παρτη τους.Καμια λυπηση!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν οπαδοί σκεπτόμενοι και μη, όπως και μεταξύ των σκεπτομένων υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Το κακό με όλους μας είναι ότι γενικεύουμε κάποιες συμπεριφορές που βλέπουμε, αγνοώντας την διαφορετικότητα της κάθε ύπαρξης.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Διδάσκει πρωταθλητισμό ο γαύρος:

Τόσο στην εφημερίδα “Γαύρος”, όσο και στον “Πρωταθλητή” ο ορισμός του Καλογερόπουλου κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο, κάνοντας λόγο για... “μπλόκο” (λέξη μάλιστα που υπάρχει και στις δύο εφημερίδες) και “φονικό τρίο”, μια κι από τα πυρά τους δεν ξεφεύγουν ούτε οι δύο βοηθοί, Ευθυμιάδης και Καρατζίκας.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η όλη δυσφορία των πρωταθλητών για τον διεθνή διαιτητή, έρχεται μάλλον σε αντιδιαστολή με την... τύχη που τους φέρνει όσες φορές κλήθηκε να σφυρίξει τα παιχνίδια τους. Τουλάχιστον στην πλειονότητα αυτών. Αυτή άλλωστε θα είναι η 15η φορά που ο Καλογερόπουλος θα διαιτητεύσει αγώνα του Ολυμπιακού και στα 13 από τα 14 προηγούμενα ματς (ποσοστό σχεδόν 93%), η... μπίλια έκατσε στο “κόκκινο”!

Οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν φτάσει να μετρούν 13/13 και με τέρματα 37-9! Αναλυτικά: 2015-16: Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-0, Ολυμπιακός-Πλατανιάς 3-1, Πανθρακικός-Ολυμπιακός 3-4
2014-15: Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-2, Πανθρακικός-Ολυμπιακός 1-3, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 διακ. (0-3 στα χαρτιά, β’ προημιτελικός Κυπέλλου)
2013-14: Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρ. 2-0, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (α’ ημιτελικός Κυπέλλου)
2012-13: Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 6-2 (α’ ημιτελικός Κυπέλλου).
Το σερί ωστόσο χάλασε στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 στις 13/2/16, όπου η Ένωση έβαλε τέλος στο αήττητο που είχαν οι Πειραιώτες μέχρι τότε στο πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να τελειώνουν το ματς με εννιά παίκτες (με δέκα τελείωσε και η ΑΕΚ), ενώ ο Καλογερόπουλος έδωσε και πέναλτι για χέρι υπέρ του Δικεφάλου. Εκτοτε δεν σφύριξε ξανά αγώνα του Ολυμπιακού ο -αστυνομικός στο επάγγελμα- ρέφερι (είχε οριστεί στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, όπου οι Θεσσαλονικείς δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν και το κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 3-0 στα χαρτιά). Οι “ερυθρόλευκοι” ωστόσο όχι απλά δεν ήθελαν έκτοτε να... ξαναδούν μπροστά τους τον Καλογερόπουλο, αλλά θεωρούν ότι δεν πρέπει καν να βρίσκεται στους πίνακες, όπως τονίζεται συνεχώς από τα φιλικά προς αυτούς Μέσα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλό αφανισμένο στην πλέον κομπλεξική, ασήμαντη και εκνευριστική μειονότητα της πόλης. Στα τάρταρα και πιο κάτω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Παρακαλώ λίγη επιείκεια για τις μειονότητες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”