Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
3 ΑΦΜ σε 5 χρονια,πρεπει να μιλαμε για παγκοσμιο ρεκορ. Χρεη και πτωχευση με μεταγραφες επιπεδου Κερκυρας μονο αυτοι καταφεραν.Καλο αφανισμο
Διαλυεται η γρια την πρωτη φορα, κανει χρονια να επιστρεψει και οι τις lolαυτονομης αντι να κοιταξουν το συλλογο τους, αυτοι reinvent themselves ως νεος σουπερ τρια με σημαια το αντιπαοκτσιδικο μενος τυπου "για ολα φταιει ο ΠΑΟΚ" και θεωρειες συνωμοσίας. Στον κοσμο τους δηλαδη.
Το αποτελεσμα φυσικα αναμενομενο. Καλο αφανισμο μαλακισμενα, πατε να βρειτε κανα ΠΑΟΚτσακι μονο του να δειρετε να νιωστε μαγκες.
Το αποτελεσμα φυσικα αναμενομενο. Καλο αφανισμο μαλακισμενα, πατε να βρειτε κανα ΠΑΟΚτσακι μονο του να δειρετε να νιωστε μαγκες.
άιντε να παιρνει σειρα και το κιτρινο έτερον ήμισυ
- Dinos_Liverpool
Μεγάλη αύλα πάντως το παιχνίδι που η ζωντοχηρούλα έριχνε τη ρούλα...
- Sick Bastard
Κριμα ειναι για οσους νιωθουν την ιδια μορφη αγαπης με εμας. Περα απ το αντιπαοκτσηδηλικι τους (που εκτος απο απαραδεκτο ειναι και παραλογο και αναιτιολογητο), εγω δεν εχω καμια ορεξη να μιλαω ασχημα για εναν "Αρρωστο" ή "νεκρο" και προβλεπω/υποθετω/"φοβαμαι" πως αυτο ειναι το επισημο τελος τους. Δεν βλεπω επιστροφη.
Kαταφεραν τα τελευταια χρονια να βγαλουν μεγαλυτερο κομπλεξ για τον ΠΑΟΚ ακομα και απο τους σουπεραδες, κατι το οποιο δε θα πιστευα ποτε οτι ηταν δυνατο. Και πραγματικα απο το πουθενα.
Αλλα ετσι ειναι, οταν αρχιζεις να ψαχνεις λογους υπαρξης και απο καπου να πιαστεις, αρχιζεις να εφευρισκεις μπαμπουλες.
Αλλα ετσι ειναι, οταν αρχιζεις να ψαχνεις λογους υπαρξης και απο καπου να πιαστεις, αρχιζεις να εφευρισκεις μπαμπουλες.
εντωμεταξυ διαβαζω οτι πανε να παρουν το ΑΦΜ του Ηρακλη Αμπελοκηπων! δεν εχουν τον θεο τους!
- navigator11
Ο,τιδήποτε και να κάνουν, ο,τιδήποτε κι αν σκεφτούν ή επιχειρήσουν, τελειώσανε. Νομοτελειακό ηταν. Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι. Απλά αδιαφορώ ...
Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
- ΑποστόληςΑ
sic εχω ακουσει και εγω ιστοριες απο τον πατερα μου παρομοιες με αυτες που αναφερεις.Εχουν περασει εκεινες οι εποχες ομως.Αυτο που αντιπροσωπευε τα τελευταια χρονια πραγματικα ηταν κατι μιζερο και σιχαμενο και δεν στενοχωριεμαι καθολου για την καταληξη του.
Συμφωνώ, από τότε που δημιουργήθηκε η αυτόνομη των 10 και διαλύθηκαν οι υπόλοιποι σύνδεσμοι, δεν είδαν άσπρη μέρα και ξαφνικά αποφάσισαν ότι για όλα φταίει ο ΠΑΟΚ.sic-4 έγραψε:Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
απο τοτε που ανελαβε ο σουπερ 3,εεε συγγνωμη η αυτονομη θυρα 10 αυτα ανηκουν στο παρελθον. Οταν κατι παρακμιακοι τυποι κανουν παραμαγαζο οποιαδηποτε ομαδα, εισαι προδικασμενος να βολοδερνεις στην απαξιωση.Azrael έγραψε:sic εχω ακουσει και εγω ιστοριες απο τον πατερα μου παρομοιες με αυτες που αναφερεις.Εχουν περασει εκεινες οι εποχες ομως.Αυτο που αντιπροσωπευε τα τελευταια χρονια πραγματικα ηταν κατι μιζερο και σιχαμενο και δεν στενοχωριεμαι καθολου για την καταληξη του.
καλο αφανισμο στα μουλικα ...να παρουν μαζι τους και τα σκουληκια για να παρουν και λιγο αερα τα @@ μας...