Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Alastor »

3 ΑΦΜ σε 5 χρονια,πρεπει να μιλαμε για παγκοσμιο ρεκορ. Χρεη και πτωχευση με μεταγραφες επιπεδου Κερκυρας μονο αυτοι καταφεραν.Καλο αφανισμο
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Διαλυεται η γρια την πρωτη φορα, κανει χρονια να επιστρεψει και οι τις lolαυτονομης αντι να κοιταξουν το συλλογο τους, αυτοι reinvent themselves ως νεος σουπερ τρια με σημαια το αντιπαοκτσιδικο μενος τυπου "για ολα φταιει ο ΠΑΟΚ" και θεωρειες συνωμοσίας. Στον κοσμο τους δηλαδη.

Το αποτελεσμα φυσικα αναμενομενο. Καλο αφανισμο μαλακισμενα, πατε να βρειτε κανα ΠΑΟΚτσακι μονο του να δειρετε να νιωστε μαγκες.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

άιντε να παιρνει σειρα και το κιτρινο έτερον ήμισυ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μεγάλη αύλα πάντως το παιχνίδι που η ζωντοχηρούλα έριχνε τη ρούλα...
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Κριμα ειναι για οσους νιωθουν την ιδια μορφη αγαπης με εμας. Περα απ το αντιπαοκτσηδηλικι τους (που εκτος απο απαραδεκτο ειναι και παραλογο και αναιτιολογητο), εγω δεν εχω καμια ορεξη να μιλαω ασχημα για εναν "Αρρωστο" ή "νεκρο" και προβλεπω/υποθετω/"φοβαμαι" πως αυτο ειναι το επισημο τελος τους. Δεν βλεπω επιστροφη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Kαταφεραν τα τελευταια χρονια να βγαλουν μεγαλυτερο κομπλεξ για τον ΠΑΟΚ ακομα και απο τους σουπεραδες, κατι το οποιο δε θα πιστευα ποτε οτι ηταν δυνατο. Και πραγματικα απο το πουθενα.

Αλλα ετσι ειναι, οταν αρχιζεις να ψαχνεις λογους υπαρξης και απο καπου να πιαστεις, αρχιζεις να εφευρισκεις μπαμπουλες.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

εντωμεταξυ διαβαζω οτι πανε να παρουν το ΑΦΜ του Ηρακλη Αμπελοκηπων! δεν εχουν τον θεο τους!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο,τιδήποτε και να κάνουν, ο,τιδήποτε κι αν σκεφτούν ή επιχειρήσουν, τελειώσανε. Νομοτελειακό ηταν. Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι. Απλά αδιαφορώ ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καπιταλισμό δεν θέλατε;
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

sic εχω ακουσει και εγω ιστοριες απο τον πατερα μου παρομοιες με αυτες που αναφερεις.Εχουν περασει εκεινες οι εποχες ομως.Αυτο που αντιπροσωπευε τα τελευταια χρονια πραγματικα ηταν κατι μιζερο και σιχαμενο και δεν στενοχωριεμαι καθολου για την καταληξη του.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

sic-4 έγραψε:Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
Συμφωνώ, από τότε που δημιουργήθηκε η αυτόνομη των 10 και διαλύθηκαν οι υπόλοιποι σύνδεσμοι, δεν είδαν άσπρη μέρα και ξαφνικά αποφάσισαν ότι για όλα φταίει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Azrael έγραψε:sic εχω ακουσει και εγω ιστοριες απο τον πατερα μου παρομοιες με αυτες που αναφερεις.Εχουν περασει εκεινες οι εποχες ομως.Αυτο που αντιπροσωπευε τα τελευταια χρονια πραγματικα ηταν κατι μιζερο και σιχαμενο και δεν στενοχωριεμαι καθολου για την καταληξη του.
απο τοτε που ανελαβε ο σουπερ 3,εεε συγγνωμη η αυτονομη θυρα 10 αυτα ανηκουν στο παρελθον. Οταν κατι παρακμιακοι τυποι κανουν παραμαγαζο οποιαδηποτε ομαδα, εισαι προδικασμενος να βολοδερνεις στην απαξιωση.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλο αφανισμο στα μουλικα ...να παρουν μαζι τους και τα σκουληκια για να παρουν και λιγο αερα τα @@ μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”