Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Τι έγινε ρε μάγκες? Λίγη ώρα έλειψα και διαβάζω μαλώματα...? Ήμαρτον βρε!
Εγώ για μπανάκι, είδα ωραία τάκιαμπου και όταν αποφάσισα (παίζοντας με τον γιο μου) να του βάλω γκολ με την πλαστική μπάλα, φωνάζοντας "πάρτα άρρωστεεε", εννοώντας τον Μαριnoorάκη, η μπάλα "βρήκε δοκάρι" και προσγειώθηκε ανάμεσα στα ζάκιαβυ μιας καλλίγραμης νεαρής, της οποίας απλώς ζήτησα συγνώμη, καθώς παραμόνευε η κα σύζυγός μου...!!!
ΠΑΟΚ ρεεεεε....!!!
Εγώ για μπανάκι, είδα ωραία τάκιαμπου και όταν αποφάσισα (παίζοντας με τον γιο μου) να του βάλω γκολ με την πλαστική μπάλα, φωνάζοντας "πάρτα άρρωστεεε", εννοώντας τον Μαριnoorάκη, η μπάλα "βρήκε δοκάρι" και προσγειώθηκε ανάμεσα στα ζάκιαβυ μιας καλλίγραμης νεαρής, της οποίας απλώς ζήτησα συγνώμη, καθώς παραμόνευε η κα σύζυγός μου...!!!
ΠΑΟΚ ρεεεεε....!!!
- pirate_salonica
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς πιο πίσω,αλλά το σδνα μιλάει για τον Ν'Ντιαγέ της Βιγιαρεάλ που πέρσι έπαιζε δανεικός στην (Μαύρο) Χαλ... ενδιαφέρουσα περίπτωση
- SplashBro22
Για το αν με τόσα πολλά ΜΜΕ υπάρχει αξιοπιστία: "Τώρα που έχουμε την μεταγραφική περίοδο, καθημερινά βρίσκουμε στο διαδίκτυο τα ονόματα των παικτών που φέρεται ήδη να έχουν κλείσει στον ΠΑΟΚ. Αλλά εγώ, ο αθλητικός διευθυντής, είναι η πρώτη φορά που ακούω τα ονόματα τους…"
τρομερός γλεντζές
τρομερός γλεντζές
- buffalobill4
Είναι πλεον πασιφανες πορκυ οτι το καλοκαιρι ειναι η εποχη σου απο ολες τις αποψεις.
Ευγε
Ευγε
Σοβαρά πάντως, φέρνω Πειμπερνές, φέρνω Ν'ντιαγέ και (μετά τις 25/8) Αντελίνιο και σε 10 μήνες θα 'χουμε φιέστα...!!!
μωρε φερτους και σου κερναω καλλιγραμα τακιαμπου,λαρακιακω και ζακιαβυ μονο για την παρτη σου χωρις να παρει πρεφα η κυρα
- efthimis_paok
Παίρνουμε Alfred ndiaye, και κλείνουμε και στο κέντρο και στην άμυνα. Δεν παίρνουμε άλλον. Μπαίνει και μια ρήτρα.
Και περιμένουμε Βιεϊρίνια εάν, και εφόσον.
Και περιμένουμε Βιεϊρίνια εάν, και εφόσον.
Αν εχει βαση το ενδιαφερον για N'diaye, προφωνας μιλαμε για δανεισμο. Η αγορα θελει αρκετα.
- PaokPatraG4
Προφανώς και δεν πρέπει να ισχύει ούτε για δανεισμό....Για δανεισμό χωρίς οψιόν ίσως....Αλλά νομίζω πως θα πρέπει να πάμε σε αγορά χαφ...
προερχεται απο εξαμηνο δανεισμο στην Χαλ,οποτε λογικα για δανεισμο τον εχουν και φετος.
Προσωπικα πιστευω πως αν μπορεις να φερεις ποιοτικους παιχτες εστω και με δανεισμο,πρεπει να το κανεις.Πολυ καλυτερη επιλογη απο αγορα παικτων λαχειων η μετριων προς καλων.
Προσωπικα πιστευω πως αν μπορεις να φερεις ποιοτικους παιχτες εστω και με δανεισμο,πρεπει να το κανεις.Πολυ καλυτερη επιλογη απο αγορα παικτων λαχειων η μετριων προς καλων.
τιποτα ιδιαιτερο ο ndiaye.. απο μπαλα δεν κατεχει ,ψιλοσαπακι που ειναι απλα δυνατος... το κεντρο δεν το περναει ουτε με αιτηση και σε πολλα ματς επαιζε στοπερ... ευχομαι να παρουμε παικτη ορχηστρα τυπο νομποα-νατχο-αντρε... με κουβαλημα -γκολ - ασσιστ...και οχι ξυλοκοπο...
CB ZAMBRANO
DM N'DAYE
CM NATCHO
RW VIERINHA
και ψαξτε τον 2ο του europa

DM N'DAYE
CM NATCHO
RW VIERINHA
και ψαξτε τον 2ο του europa

- ΑποστόληςΑ
Για 6ρι θα τον πάρουμε, αν τον πάρουμε. Αμέσως - αμέσως διαπιστώνουμε δύο πράγματα: Ότι έχει μεγάλη αξία στο transfermarkt (5 μύρια), έχει σωματικά προσόντα (1,87) αλλά δεν στεριώνει σε ομάδα. Αν τον επιλέξουμε μόνο δανεικό με option αγοράς.
ΥΓ: Ο george4 έκλεψε το σενάριο που έκανα το πρωί.
ΥΓ: Ο george4 έκλεψε το σενάριο που έκανα το πρωί.