19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, είμαι ενθουσιασμένος με την νοοτροπία του. Ήθελε την μπάλα, έκανε συνεχώς κινήσεις, έτρωγε κλωτσιές και σηκωνόταν να συνεχίσει τη φάση. Σκύλος πραγματικός.
τανκ, κτήνος και 100 κιλά μπάλα. Επίσης θετική μαχητική νοοτροπία. φτου σου
Λιρα εκατο μαγκες. Και καβλωμενος για μπαλα. φαινεται.
Βλεπω μοσχοπουλημα αλα Βιερινια συντομα. Ενταξει με το πουλεν δεν συγκρινεται βεβαια. αλλα ειχαμε καιρο να δουμε τετοιο παικτη νομιζω...
Βλεπω μοσχοπουλημα αλα Βιερινια συντομα. Ενταξει με το πουλεν δεν συγκρινεται βεβαια. αλλα ειχαμε καιρο να δουμε τετοιο παικτη νομιζω...
- SePuLtUrA_4_
Τι παιχταροπαιχτουρας εισαι εσυ καμαρι μου? Δυο φορες περασες αντιπαλο σε κλαδεψε επεσες κατω ξανασηκωθηκες περασες και τον επομενο και σε ξανακατεδαφιζουν....εσυ δεν εισαι παιχτης οδοστροτηρας εισαι...αμ το αλλο με την κοφτη τριπλα που κανεις μεσα στο κουτι με πλατη στο τερμα και ξαφνικα φευγεις μπροστα και βγαζεις μπαλια παρε βαλε...τοσο καιρο ειχαμε συνιθησει στο αειμνηστο δσ14...μονο που αυτος κουτρουβαλαγε με τους αμυντικους...εσυ αλανι μου θα φερεις πολλα μυρια σε αυτη την ομαδα!!! Και μην μου πει κανεις μην ενθουσιαζεσαι νωρις ειναι ακομα γιατι ο παιχτης που ξερει μπαλα φαινεται απο το πρωτο κοντρολ!!!!
Δεν διαφωνω σε τιποτα με τους περισσοτερους αλλα να μην ξεχναμε οτι εκτος των θετικων δεν απειλησε σε καμια φαση την αντιπαλη εστια και η ομαδα εχει αναγκη τελικων προσπαθειων απο τις πισω ζωνες.
- pisakaipoupoula
τζος τελικες προσπαθειες μπορει να βγαλει με σεντερ φορ και εναν εκ των μακ/πελκα τωρα με τη σημερινη ομαδα λιγο δυσκολο ποσο μαλλον αφου δεν εχει δεσει ακομα :ugeek:joshua έγραψε:Δεν διαφωνω σε τιποτα με τους περισσοτερους αλλα να μην ξεχναμε οτι εκτος των θετικων δεν απειλησε σε καμια φαση την αντιπαλη εστια και η ομαδα εχει αναγκη τελικων προσπαθειων απο τις πισω ζωνες.
- Dinos_Liverpool
Σκυλί μαύρο... σκέτη απόλαυση! Θα βγάλουμε καλά γούστα μαζί σου φέτος...
Πολύ καλος
Οταν ολη η ομάδα θα είναι σε καλή μέρα θα παστελώνει 2-3 γκολ.
Οταν ολη η ομάδα θα είναι σε καλή μέρα θα παστελώνει 2-3 γκολ.
Παιχταρά μου.
Στεναχωρήθηκα με τον παραγκωνισμό του Φακουντο αλλα εσυ είσαι ενας Φακουντο με πολλα extra.
Στεναχωρήθηκα με τον παραγκωνισμό του Φακουντο αλλα εσυ είσαι ενας Φακουντο με πολλα extra.
- john4serres
ο ορισμος του περιφερειακου φορ
φαινεται οτι βαραει πολυ δουλεια το παλικαρι
οποιος εχει διαβασει το story του , θα ξερει οτι θα δουμε ωραια πραγματα απο τον Ζάιρο
φαινεται οτι βαραει πολυ δουλεια το παλικαρι
οποιος εχει διαβασει το story του , θα ξερει οτι θα δουμε ωραια πραγματα απο τον Ζάιρο
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτος ναι εχει ολα τα φοντα για να κανει τον ΠΑΟΚτση να παψει να μιλαει για τον πορτογαλο.
αλλο να τον βλεπεις απο την τι βι και αλλο απο κοντα... απλα απιστευτος σε καποια πραγματα.
αν δεν παιξει σε υψηλο επιπεδο θα εχει κανει εγκλημα κατα του εαυτου του
αλλο να τον βλεπεις απο την τι βι και αλλο απο κοντα... απλα απιστευτος σε καποια πραγματα.
αν δεν παιξει σε υψηλο επιπεδο θα εχει κανει εγκλημα κατα του εαυτου του
- Grouchopoulos
Παίκτης αλητεία. Από τους Βραζιλιάνους που έχουν μάθει μπάλα στην πατρίδα τους όπου η κλωτσιά πάει σύννεφο.