Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
σουπερ πωληση δεν εκανε σιγουρα. Ηταν το καλυτερο τους αμ.χαφ και πλεον ειναι και διεθνης στην Εθν. Ομαδα Νορμαλ λεφτα δωσαν
Sick θα μας κάνει καλό , από ποδοσφαιρικής άποψης εννοώ. Καλύτεροι παίκτες , θα ανέβει λίγο το επίπεδο και επιτέλους θα δούμε και λίγο μπάλα. Απλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο unfair για εμάς, οι απέναντι έχουν πολλαπλάσια έσοδα και πολύ ισχυρότερο brand name. Να δούμε κιόλας ο Ιβαν πόσο πεισματάρης είναι και πόσο βαθιά τσέπη έχει. Μέχρι στιγμής τα δείχνει και τα 2 , να δούμε αν μπορεί να το αντέξει. Ο πρεζεμπορας απλά κάνει διαχείριση των τεράστιων εσόδων που έχει , ενώ ο δικός μας ματώνει δίχως αντίκτυπο για την ώρα κι όπως λέει κι ο τολαρος πρέπει να έχουμε άμεσα αποτελέσματα να συντηρήσουν τη κ@υλα του.Sick Bastard έγραψε:Εξαρτάται αν θα μας κάνει καλό.giapas έγραψε:Nα είμαστε δίκαιοι , αυτή τη στιγμή "all in" για το τίτλο κάνει ο Ιβαν κι πρεζέμπορας. Ο 2ος με τη καβάτζα του τσουλου κι ο δικός μας από τη τρέλα του.
Συνολικά όμως , το ρόστερ των 2 εκτοξεύεται κι αυτό νομίζω θα μας κάνει καλό.
Χρειάζεται περισσότερη σύνεση παρά εκτόξευση
Μου θυμίζει λίγο τη Σκωτία και το Celtic-Rangers που διαρκώς βάζαν λεφτά
μέχρι που στέρεψαν οι Rangers ενώ η Celtic είχε το CL και οι άλλοι βρέθηκαν στην 4η κατηγορία.
Ας τον πουλησε και 50.Ολα τσεπη μπηκαν.Αν δεν πηγαινε τσλ δν θα εβαζε τπτ.Απλα ειμαστε ατυχοι γτ εμεις εχουμε κανει τεραστιο ανοιγμα και δν υπαρχει αλλος στοχος περα απο τ πρωταθλημα.Και αυτοι κανουν παρομοια ομαδα με τα κερδη.Ετσι πως βλεπω τα ροστερ, για να μην πω οτι πλεονεκοτουμε στις περισσοτερες θεσεις της 11αδας,γτ στις αλλαγες ειναι αρκετα καλυτεροι επειδη μπορει να μν κρινω αντικειμενικα..θα πω οτι τη διαφορα θα τη κανουν ο Ματος, ο Μαουρο και ο Αντελινο αν ερθει.Οι προσωπηκοτητες φερνουν τιτλους.Και αυτοι δν βλεπω να εχουν καποιον παικτη-τρελαμενο, γεννημενο νικητη..Ετσι τ βλεπω τουλαχιστον εγω.
- Josey Wales
Ειδικά για την Μπενφίκα, πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχε μπουκάρει η πορτογαλική εφορία και είχε γίνει το έλα να δεις. Μάλιστα είχε πάει και στη στενή ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, αν θυμάμαι καλά αντιπρόεδρος της ομάδας.GiorgosAtha έγραψε:Θυμήσου τον ντόρο που είχε γίνει με το football leaks... για όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.Mīngus έγραψε:Δηλαδή τα ποσά δεν ισχύουν; Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μπενφίκα, Φούλαμ κλπ όλες αποδέχονται να φουσκώνουν τους λογαριασμούς;
Θυμήσου... για Roberto ντεμεκ πληρώσαν 6-7 μύρια (αν θυμάμαι σωστα) στην Αθλέτικο και ένα ποσοστό στην Μπενφίκα... και στην πραγματικότητα τελικά -όπως διέρευσε καιρό μετά- είχαν δώσει μόλις 2-3 (πάλι αν θυμάμαι σωστά) στην Αθλέτικο ενώ η Μπενφίκα δεν αξίωσε τίποτα!
Θυμήσου παίχτες που υποτίθεται πως τους αγόραζε και τελικά ήταν δανεικοί!
Και άλλα πολλά...
Δυστυχώς η σαπίλα στο ποδόσφαιρο είναι τεράστια και σε υψηλα κλιμάκια (manager/UEFA/FIFA)... εσύ γιατί νομίζεις πως τόσο καιρό και με όλα όσα έχουν γίνει στο Ελλάντα (κασσέτες, ΕΟ, σκάνδαλα)... η UEFA δεν έκανε τίποτα για τον gay? Πιστεύεις πως αν ήταν κανένας άλλος μπλεγμένος θα καθόντουσαν με σταυρωμένα τα χέρια?
Και δεν έχει να κάνει με τον gay μόνο.
-
Βασικά εμάς δεν πρέπει να μασ απασχολέι είτε τον πούλησε 10 είτε 15 είτε 30 δεν είμαστε λογιστές του gay... O αντικαστάτης του μας νοίαζει και κατά την αποψή μου δεν ενισχύθηκε ειδικά σε επίπεδο χαρακτηριστικών καθώς πήρε ένα ψηλό και βαρύ κορμί που δεν στρίβει...Με Μάκ κορυφή στο τηγάνι προβλέπω πάρτι
-
Ο μονος που μου φαινεται ηγετης ειναι ο Οφοε.tzoker έγραψε:Ας τον πουλησε και 50.Ολα τσεπη μπηκαν.Αν δεν πηγαινε τσλ δν θα εβαζε τπτ.Απλα ειμαστε ατυχοι γτ εμεις εχουμε κανει τεραστιο ανοιγμα και δν υπαρχει αλλος στοχος περα απο τ πρωταθλημα.Και αυτοι κανουν παρομοια ομαδα με τα κερδη.Ετσι πως βλεπω τα ροστερ, για να μην πω οτι πλεονεκοτουμε στις περισσοτερες θεσεις της 11αδας,γτ στις αλλαγες ειναι αρκετα καλυτεροι επειδη μπορει να μν κρινω αντικειμενικα..θα πω οτι τη διαφορα θα τη κανουν ο Ματος, ο Μαουρο και ο Αντελινο αν ερθει.Οι προσωπηκοτητες φερνουν τιτλους.Και αυτοι δν βλεπω να εχουν καποιον παικτη-τρελαμενο, γεννημενο νικητη..Ετσι τ βλεπω τουλαχιστον εγω.
κατα τα αλλα, το ροστερ μας αν γινουν οι τελευταιες κινησεις, ειναι καλυτερο. Υπερτερουμε επισης σε διψα και θεληση, υστερουμε σε γνωση του πρωταθλητισμου.
προπονητη δεν ξερω αν εχουμε και αυτο φοβαμαι. Καθε χρονο αφηναν τεραστια τρυπα σε καποια συγκεκριμενη θεση,φετος η θεση ειναι αυτη του προπονητη. Ελπιζω τα τραγελαφικα ματς με Λουτσεσκου να ειναι αποτελεσμα του προηγουμενου και οχι της ανικανοτητας του συγκεκριμενου,αλλιως την μαμησαμεtzoker έγραψε:Ας τον πουλησε και 50.Ολα τσεπη μπηκαν.Αν δεν πηγαινε τσλ δν θα εβαζε τπτ.Απλα ειμαστε ατυχοι γτ εμεις εχουμε κανει τεραστιο ανοιγμα και δν υπαρχει αλλος στοχος περα απο τ πρωταθλημα.Και αυτοι κανουν παρομοια ομαδα με τα κερδη.Ετσι πως βλεπω τα ροστερ, για να μην πω οτι πλεονεκοτουμε στις περισσοτερες θεσεις της 11αδας,γτ στις αλλαγες ειναι αρκετα καλυτεροι επειδη μπορει να μν κρινω αντικειμενικα..θα πω οτι τη διαφορα θα τη κανουν ο Ματος, ο Μαουρο και ο Αντελινο αν ερθει.Οι προσωπηκοτητες φερνουν τιτλους.Και αυτοι δν βλεπω να εχουν καποιον παικτη-τρελαμενο, γεννημενο νικητη..Ετσι τ βλεπω τουλαχιστον εγω.
Και για να δουμε επιτελους αν ισχυει αυτη η καραμελα με την "κουραση" της Ευρωπης. Αν την περιοδο που θα εχουν παραπανω ματς αυτοι δεν παρουμε κεφαλι,θα ειμαστε μεγαλοι καραγκιοζιδες
ΠραγματικάMīngus έγραψε:Θα τρελαθώ μα την Παναγία. Ο Ρέτσος της μιας σεζόν, που ούτε καν Τσου Λου δεν έπαιξε, πωλείται στα 22 μύρια.
Δηλαδή πόσο καλύτερος από τον Πούγγουρα είναι ρε φίλε, στα ίσα. Τι έδειξε πέρσι;
Και διάβαζα ότι ήταν ανάμεσα στον Ντε Λιχτ και στον Ρέτσο και μάλιστα ο Ντε Λιχτ φτηνότερος. Δε γίνονται αυτά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δικτυο μανατζερ τα κανει αυτα μαγκες.. τωρα να δειτε οτι ο γαυρος θα ''δωσει'' υποχρεωτικα καμια 10-12 για αντικαταστατη.. ετσι πανε αυτα ταιζεις για να σε ταισουν....
Ναι αλλά μηπως είναι παραφουσκωμενα όπως με την υπόθεση Ρομπέρτο;
Σωστός , σίγουρα θα επαναεπενδυθούν αυτά τα 22.Demir έγραψε:δικτυο μανατζερ τα κανει αυτα μαγκες.. τωρα να δειτε οτι ο γαυρος θα ''δωσει'' υποχρεωτικα καμια 10-12 για αντικαταστατη.. ετσι πανε αυτα ταιζεις για να σε ταισουν....
Κερδισμένοι από όλο αυτό είναι φυσικά οι μανατζερς
Με τον Μουνιέ στον βάζελο ζω για την στιγμή που θα δω το πρωτοσέλιδο...
"Η ομάδα προσπαθούσε αλλά ο Μουνιέ χτενίζονταν"
"Η ομάδα προσπαθούσε αλλά ο Μουνιέ χτενίζονταν"
ο Λουκας επιστρεφει με δανεισμο στην Λα Κορουνια,ο Μακ στον ΠΑΟΚ. Ειναι αυτο που λεμε καλλιο πρωτος στο χωριο ,παρα δευτερος στην πολη. Λετε να ακολουθησουν και αλλοι πρωην παικτες μας?
Ο κουτσολιακος πίσω από το ντηλ με ρετσο λέει ο Μήλιος....
Απλά έχει καλύτερη βιτρίνα και καλύτερο πωλητή - μανατζερ!eorptol1 έγραψε:ΠραγματικάMīngus έγραψε:Θα τρελαθώ μα την Παναγία. Ο Ρέτσος της μιας σεζόν, που ούτε καν Τσου Λου δεν έπαιξε, πωλείται στα 22 μύρια.
Δηλαδή πόσο καλύτερος από τον Πούγγουρα είναι ρε φίλε, στα ίσα. Τι έδειξε πέρσι;
Και διάβαζα ότι ήταν ανάμεσα στον Ντε Λιχτ και στον Ρέτσο και μάλιστα ο Ντε Λιχτ φτηνότερος. Δε γίνονται αυτά.