Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από desperando »

και οταν θα αρχιζει να βγαζει θλασεις η ομαδα θα το ριξουμε στην μεσημβρια.
αφου επιασε με τους αλλους θα πιασει και τωρα
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ισως φοβήθηκε παραπανω απο οσο έπρεπε το παιχνιδι και εβαλε δυο αμυντικογενη πλαγια μπακ, επιλογη που αν δεν εκανε ενα απλο ανθρωπινο λαθος ο εποπτης και μετρουσε το γκολ, ισως και να του ειχε βγει.
Ισως παλι επρεπε να μπει νωρίτερα ο Μπισεσβαρ.
Ίσως επρεπε να βαλει Πελκα κ Περειρα και να αφησει εκτος τον Κλαους.
Πολλα ισως και ακομα περισσότερες υποθέσεις για το ματς.
Εμενα η πιστη μου στον Ιβιτς στο ελαχιστο δεν εχει κλονιστει.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα εξτρεμ μας και η ποιοτητα τους που ισως να εχει υπερεκτιμηθει.
Γεγονος ειναι οτι και ο Μυστακιδης αν κ παλεψε, μου φανηκε επιπολαιος με πολλα λαθη (ισως φταιει οτι δεν έχει παιχνιδια οποτε δεν εχει κ ρυθμο) οπως κ ο Ροντριγκεζ ουτε περσι , ουτε φετος μου γεμιζε το ματι ως ακρογωνιαίος λίθος της επιθεσης μας, αλλα ως ρολιστας μου ειναι υπεραρκετος.
Για την καθίζηση του Καμπος δε μπορω να πω τπτ.Ειναι νωρις και ευχομαι την ανάσταση του.
Ο Ιβιτς, τακτικα , το παλεψε το ματς αλλα....
Καλη συνεχεια κοουτς με μπολικη στήριξη απο τον κοσμο μας σου ευχομαι

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

αμα δεν τους μαθει να βγαινουν απο τα σκριν στο πικ εντ ρολ χωρις να σφυριζονται οφσαιντ, προκοπη δεν βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Καλά άσε μάθουν πρώτα να μην δίνουν χωρίς κόπο κατοχή στα πλάγια και να πιεζουν σωστά όταν κάνουν οι αντίπαλοι

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται 24 παίκτες, αλλά με προγραμματισμένο rotation που δεν θα έχει περισσότερες από 2 αλλαγές από αγώνα σε αγώνα. Στην αρχή τουλάχιστον. Στον δεύτερο γύρο που θα έχουν μάθει οι παίκτες ο ένας τον άλλον το rotation μπορεί να είναι και πιο εκτεταμένο, ανάλογα με τις τιμωριες και τους τραυματισμούς.
Δεν μπορεί να παίζουμε δύο αγώνες κάθε εβδομάδα με τους ίδιους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Ελπίζω να κλείσουν τα αυτιά τους στη διοίκηση και να σε κρατήσουν μέχρι το τέλος.

ΑΝ σε κρατήσουν προβλεπω τίτλο φέτος.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ξεκινησαν παλι οι γνωστες-αγνωστες φωνες σε site και ραδιοφωνο που θελουν να τον φανε κι αυτον?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

buffalobill4 έγραψε:Η κατευθυνομενη "αμεροληπτη" και "καλοπροαίρετη" κριτικη στον βλανταν θα γινεται πανω στο ροτεισον που κανει. Καθιστε και θα το δειτε.
Αυτο στις 26 σεπτεμβριου
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ξεκινησαν παλι οι γνωστες-αγνωστες φωνες σε site και ραδιοφωνο που θελουν να τον φανε κι αυτον?

Δεν ξέρω γιατί δεν τους ακούω.
Απλά το έχω χιλιοδει το έργο για αυτό το λέω.
Πρώτα μία κακή κριτική.Μετα λίγο μπινελικη και στο τέλος τι ερχεται;
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

buffalobill4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Η κατευθυνομενη "αμεροληπτη" και "καλοπροαίρετη" κριτικη στον βλανταν θα γινεται πανω στο ροτεισον που κανει. Καθιστε και θα το δειτε.
Αυτο στις 26 σεπτεμβριου
Για μένα το πρόβλημα δεν ήταν το ροτέισον αυτό καθαυτό όσο το σύστημα που επέλεξε. Ας έκανε ροτέισον με τι ίδιο σύστημα που έχει δει ότι δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ποιό ροτέισον ?

Ροτέισον λέγεται να πας να παίξεις 442 με 3 στόπερ κ το Λέοωατς ? Με τον επιβαρυμένο Τσίμι κ τον Χαρίση εκτός ρυθμού ?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

α να μπραβο. αν θελετε να κανουμε ποδοσφαιρικη κουβεντα να κανουμε. το προβλημα δεν ηταν λοιπον ουτε και ο κακος χαρισης και ο κακος περειρα που αν ημουν προπονητης θα τους εδινα και εγω χρονο συμμετοχης στο εν λογω ματς. ακομα και τωρα μετα τη γκελα το ιδιο θα εκανα. εχω την απαιτηση να μπουν και να παιξουν αν θελουν να υπολογιζονται στο ροτεισον.

το προβλημα ηταν το "μπασταρδεμενο" 4-4-2 που επεβαλε στο φανουρη να γυρναει και να γινεται 10αρι πραμα το οποιο δεν το χει καθολου και ηταν επι τοις ουσιας σαν να παιζουμε χωρις κεντρο συνυπολογιζοντας την κακη κατασταση χαριση και την μετριοκακη του κουρασμενου τσιμιροτ.

αλλα και παλι δεν θα ειχαμε προβλημα στην παραγωγη φασεων με τη βεροια που προς τιμην της δεν κλειστηκε αν τα ακρα μας δεν ηταν σε κακη μερα επισης. ο μυστακιδης ερχομενος απο ενα παιχνιδι που εκανε διαφορα ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα παρει φανελα βασικου. επιτακτικο θα ελεγα. δεν ανταποκριθηκε καθολου. ο γκαρι κουρασμενος απο το αδιακοπο τρεξιμο στο λιμπερετς.

αλλα και παλι το ματς θα μπορουσαμε να το παρουμε εχοντας σε καλη μερα τα μπακ που κι αυτα δεν βοηθησαν καθολου. ισως μια αλλαγη που θα εκανα θα ηταν η χρηση κρεσπο στα σεντερ μπακ και κιτσιου σαν μπακ χωρις να περιμενω καποια τρομερη βελτιωση. και σιγουρα μπισεσβαρ απο την αρχη μιας και ηταν ξεκουραστος και ματς σε αργο τεμπο ειναι βουτυρο στο ψωμι του. και εκει ερχεται το διλημμα του ποιον να αφησεις εξω. τον κλαους η τον φακουντο. και ακομη και τωρα δεν μπορω να επιλεξω.

α και να μην ξεχασω τη γκαντεμια με τον τζαλμα που επι της ουσιας επαιξε τραυματιας σχεδον μισο και βαλε ημιχρονο
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εμ ! Κ το περίεργο για μένα ήτανε που έκανε κάτι τέτοιους "νεωτερισμούς" εκτός λογικής ο Βλάντο.

Απ το Δώνη περίμενες τέτοια, αλλά όχι απ το Βλάντο.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Για μενα δε τρεχει τιποτα με τον Ιβιτς, και στηριξη θα εχει και καλα θα παει πιστευω.Στο συγκεκριμενο όμως αγωνα πηρε κοκινη καρτα.Οχι για το ροτεισον, η το συστημα, αλλα γιατι τους εδωσε τη δυνατοτητα με ένα σφυρηγμα να μας τη κατσουν,οπως και εγινε.Το ματς πιστευω ότι μπορουσε να το παρει η ομαδα,ακομα και όπως τη κατεβασε,που για μενα ηταν λαθος.Ο Ιβιτς είναι παλιος, και ξερει τι παιζει, και επρεπε να είναι ψηλιασμενος,και να μην ρισκαρει να τους δωση τη δυνατοτητα να κανουν μαλακια.Για αυτό το λογο του βγαζω κοκινη καρτα.Τελικα πιστευω ότι οι προπονητες εχουν το συνδρομο του γιατρου,που τους βλεπουν ολους αρωστους.Κατα αναλογια οι προπονητες ψαχνωνται πολύ με τα συστηματα, ενώ πολλες φορες απλα πραγματα,και να εχεις καποιες σταθερες μεσα στην ομαδα, ειναι καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μια δυο γκέλες ακομα κ μετα βλεπω σχόλια τύπου κακώς πειραματίστηκε η ΠΑΕ με νεο προπονητη χωρις πείρα

Καθώς στηρίζουμε με τα χίλια μονο με νίκες αλλιως ...

Τεσπα απογοήτευση τεράστια η μαλλον οχι απογοήτευση γιατι οταν η υπομονη κρατάει δυο τρεις εβδομάδες για πολλούς καθε χρονο ειναι ηλιθιο να περιμένω οτι φετος κατι θα αλλάξει απλα ιςως θα πρεπει να αραίωσω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”