Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
GoMaRoS

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο φραγκουζος ακολουθει τα χναρια του τιγρη............στη γ και γρηγορα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Σιγά μην αφήσει ο βαγγελας το παράρτημα να πέσει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μάλλον έχω αρχίσει και έχω μεγάλο πρόβλημα με το σταραπου το βαζελο και τις στιεπου που κάνει.
2.6 + μπόνους γράφουν οι τενεκέδες για τη περήφανη πώληση Ζέκα.

1.6 γράφει η εφημερίδα της Δανίας και κάποια επιπλέον λεφτά σε περίπτωση Ευρωπαϊκής διάκρισης.

Το σανό που πουλάνε , είναι άμεσα συγκρίσιμο του γκει. Κρίμα , γιατί το κόσμο τους τουλάχιστον τον είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τους απόγονους. Δε περίμενα ποτέ ότι θα δεχόντουσαν τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Ο αλαφουζ έχει μπει , στα δικά μου μάτια , σε χειρότερο κάδρο από το χοντρό. Τουλάχιστον ο πρεζεμπορας τα κάνει για τη πάρτη του και δεν είναι δεκανίκι αλλουνού.

Καλό αφανισμό
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

στο καλο! και οι γριες και τα βαζελια!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο γάβρος πάντως στηρίζει Αφραγκουζο ..... Η παρέα του εσκομπαρινακη τους έκανε κανονικό παράρτημα..... Η αυτοκρατορία του κακού στο τουρκολιμανο είναι αυτοί οι πράσινοι είναι γιουσουφακια τους
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όπως τα λέει ο γιαπας, σύμφωνα με τους δανους ο παο θα εισπράξει 12000000 δανεζικες κορωνες δηλαδή σύμφωνα με τη σημερινή ισοτιμία 1613075,19 ευρώ. Νομίζω πως τα ελληνικά σαιτ εκ παραδρομής γράφουν για ένα εκατομμύριο παραπάνω. Είναι όπως η περίπτωση μπεργκ όπου και πάλι εκ παραδρομής φραφτηκε μεγαλύτερο πόσο από ότι επωληθει εις τους αραβας. Η πηγή είναι η εξτραμπλαντε η μεγαλύτερη εφημερίδα της Δανίας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giapas έγραψε:Μάλλον έχω αρχίσει και έχω μεγάλο πρόβλημα με το σταραπου το βαζελο και τις στιεπου που κάνει.
2.6 + μπόνους γράφουν οι τενεκέδες για τη περήφανη πώληση Ζέκα.

1.6 γράφει η εφημερίδα της Δανίας και κάποια επιπλέον λεφτά σε περίπτωση Ευρωπαϊκής διάκρισης.

Το σανό που πουλάνε , είναι άμεσα συγκρίσιμο του γκει. Κρίμα , γιατί το κόσμο τους τουλάχιστον τον είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τους απόγονους. Δε περίμενα ποτέ ότι θα δεχόντουσαν τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Ο αλαφουζ έχει μπει , στα δικά μου μάτια , σε χειρότερο κάδρο από το χοντρό. Τουλάχιστον ο πρεζεμπορας τα κάνει για τη πάρτη του και δεν είναι δεκανίκι αλλουνού.

Καλό αφανισμό
+ 1...

Γαυραφούζος για... ;)
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

pgetsos έγραψε:Το βλεπεις ανεμομυλους γιατι θεωρειται προσβλητικο; Σημαινει απλουστατα βλεπεις εχθρους εκει που δεν υπαρχουν

Καμια προσβολη κατ'εμε, και ας ηταν προς το προσωπο μου
sourmenetes έγραψε:
zepos4 έγραψε: Σοβαρά τώρα. ο κομποτης το έπαιξε χ? :o :o να σοβαρευτούμε λίγο. βλέπεις παντού ανεμόμυλους.
Εσενα τι καουρα σε επιασε για τη λιβαδεια;;;
Γιατι καουρα ρε σουρμε;

Δε χρειαζεται να βλεπουμε παρασκηνιο εκει που δεν υπαρχει. Να το παιξει Χ ο Κομποτης ενω μπορει να το παιξει διπλο με τετοια εμφανιση; Κριμα οι αποδοσεις

Η καθισε ο βαζελος 2η αγωνιστικη(!) να στησει ματς και μαλιστα σε Χ αντι για διπλο με τρελη αποδοση;
Αυτό ακριβώς. Μην δηλητηριάζουμε άλλο τα μυαλά μας.
Thanks pgetsos
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

giapas έγραψε:

Καλό αφανισμό
++

Για καποιο λογο και εγω θεωρω τον βαζελο οτι πιο σιχαμενο, υπουλο και βρωμικο εχει υπαρξει στο ελληνικο ποδοσφαιρο εβερ. Ακομη και απο τον πουστογαυρο. Μαλλον ειναι το γεγονος οτι κατορθωνει να επιβιωνει ακομη και στις πιο δυσκολες εποχες της ιστοριας του. Οσο χαμηλα και να πεφτει οικονομικα αυτη η κωλοομαδα παντα καταφερνει να εχει δυναμη στα ΜΜΕ, στα κεντρα αποφασεων και να καπαρωνει θεσεις που δεν της αξιζουν στο πρωταθλημα.

Ακομη και τωρα με εναν ψευτοαλαφουζο κατορθωνει να κοιταζει στα ματια τον Σαββιδη, τον χοντρο πρεζεμπορα και
τον λεχριτη τον τιγρη!
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Λάθος λινκ
Αυτό ήθελα
https://m.youtube.com/watch?v=uTPopu1l7UA
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αυτον τον Ατρομητο του εχουμε στησει ολοκληρη ομαδα.Να του στειλουμε και καμια 5000 φιλαθλους τωρα π δν μπορουμε να παμε εμεις.Τ καλο ειναι οτι ατρομητος-πανιωνιος ειναι σχολεια για να βελτιωνουν και να ετοιμαζουν παικτες.Μακαρι να ερθουν οι 2 ετοιμοι και ο τριτος με μισο μυαλο τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παίρνει Τζουρτζεβιτς ο γκευ και Συλλα ο βαζελος
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Τζούρτζεβιτς είναι παιχταράς πάντως
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Απόσπασμα ανακοίνωσης θύρας 13 κατά Αλαφούζου.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟ;
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί επέλεξες να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να συστρατευτείς με μία πολιτική παράταξη που στηρίζει αυτόν που….. πολεμούσες (;;;;;;) τόσα χρόνια. Αλήθεια, πού εξαφανίστηκαν τα ρεπορτάζ για το πρεζόπλοιο και την εγκληματική οργάνωση; Πού πήγαν οι δίκες και οι καταδίκες για τον καινούριο εκδότη- καναλάρχη;

Η ανακοίνωση από το «πολιτικό» γραφείο τύπου της ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, είναι τελείως ξένη σε σχέση με τα όσα αντιπροσωπεύει ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του. Είναι ένα ακόμα μνημείο ασχετοσύνης από τους κολαούζους που έχεις μαζέψει στα γραφεία, και τους έχεις δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους στην καμπούρα του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”