Στη Β' παίζει ο ΟΦΗ, με τον ρούλη και τη γριά

Για να ακριβολογούμε πάντως, φαίνεται πως δεν είναι "επίσημη ανακοίνωση" της ΠΑΕ αλαφούζου, αλλά διαρροή προς φιλικά προσκείμενη ιστοσελίδα τους, που αναφέρει επι λέξη:Mīngus έγραψε:Είναι τέτοιος ο πόθος του Αλαφούζου να δει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, που έχει μπερδέψει τα σώβρακα με τις γραβάτες. Ίσως η πιο ό,τι να ναι ανακοίνωση που έχω δει ποτέ μου.
Β΄Εθνική...Aye4 έγραψε:Ο ΟΦΗ με 5.000 οπαδούς στο Γεντί Κουλέ, σε φιλικό 1-1 με την Ομόνοια...
Στη Β' παίζει ο ΟΦΗ, με τον ρούλη και τη γριά![]()
![]()
συγνώμη αν σε πρόσβαλα. απλά ρε φίλε με αυτό που έγραψες μου γύρισαν τα μυαλά. είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι είχαν εντολή οι παίκτες του κομποτη να μην βάλουν γκολ? παίρνω πίσω το ''μαλακία'' και το αντικαθιστώ με την ''υπερβολή'' όπως είπε και ο Aye4. Ικανοποιημένος?aspromaura ioannina έγραψε:προς τι ο πληθυντικος φιλε Liverpool; Ποιος ο λογος να φαω μια εβδομαδα ban; Ο αλλος καθεται και γραφει οτι λεω μαλακιες και οτι βλεπω ανεμομυλους..!Εγω τι εγραψα; να ξεφορτωσει λιγο του ειπα επειδη με προσβαλλε . Με ξερει κι απο χθες; Αν του αρεσει αυτος ο τροπος..τοτε να μιλαει ετσι προς τους φιλους του ή ξερω γω ποιους αλλους, οχι σε εναν αγνωστο.Dinos_Liverpool έγραψε:Θέλετε από καμιά βδομαδούλα διακοπές; Ε;
Για ηρεμείστε, παρακαλώ πολύ. Όποιος το συνεχίσει, έφυγε!
Αντε να πουμε!
edit: ελπιζω να εφαρμοσετε τους κανονες ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΜΕΛΩΝ!
χαχαχαχα. κολλητηλίκια με τον prist?Aye4 έγραψε:Μετά και την συναδελφική τοποθέτηση του αδελφού μας zepos4
ας κάμωμε άπαντες πράξη, το εν τω Κατά Λουκά, κδ, 36· πβ. και ομοίως εν τω Κατά Ιωάννη, κ, 19, αναφέρόμενο...
δεν τα δίνουν σε μας για τον κάτσε και δώρο τον Σαχωφ?john4serres έγραψε:Τελειώνει του Ζέκα στην Κοπεγχάγη.
Οι Δανοί ανέβηκαν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
το μιλησαμε με τον ακιλαΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΣ - ΑΕΚ 0-0. Ο ΠΑΣ έχασε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά η ΑΕΚ είχε 2 δοκάρια σε σουτ εκτός περιοχής.