Vladan Ivic
- efthimis_paok
Vladan Ivic
Στη πλειοψηφία των ματς (σαν βαςικος πάλι) ηταν απογοητευτικός όμως. Θυμήσου. Ενώ εχει την ενέργεια να ανακατέψει το ματς κ να δώσει λύσεις απο τον πάγκο.
Δυστυχώς.
Δυστυχώς.
- Sick Bastard
Re: Vladan Ivic
Δεν θυμάμαι.
Θύμισέ μου σε παρακαλώ, σε ποιά εκτός απ αυτά που σου είπα κι ήταν ο καλύτερος,
ξεκίνησε βασικός και δεν ήταν καλός;
Θύμισέ μου σε παρακαλώ, σε ποιά εκτός απ αυτά που σου είπα κι ήταν ο καλύτερος,
ξεκίνησε βασικός και δεν ήταν καλός;
- efthimis_paok
Τουλάχιστον 2-3 ματς πέρυσι και δεν ηταν "αποτελεσματικός" είπα. Να σου πω ποια;
Δεν θυμάμαι ακριβώς.
Προς τι όμως η αμφισβήτηση;
Δεν θυμάμαι ακριβώς.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο σαντος στον ΠΑΟΚ είχε ένα ματς την εβδομάδα,αρα λογικό να μην κάνεις ροτεισον.aoratos έγραψε:Αν εχεις την άποψη ότι το εκτεταμένο rotation και η αλλαγή σχηματισμού είναι ορθολογικο και κάτι που σαν προσεγγιση στο ποδοσφαιρο αποδίδει τότε είναι εντελώς ηλίθιο να πεις το αντίθετο επειδη το αποτελεσμα και η εικονα της ομαδας στην προκειμενη περιπτωση δεν σε δικαιωνει.Είναι ομως?? Στον ΠΑΟΚ η πλειοψηφεια των προπονητων που δοκιμασαν τόσο μεγαλο ροτεσιον κάηκαν. Ο Σαντος θυμιζω ότι το πήγαινε στο άλλο άκρο και παίκτες που θεωρούσε σταθερες στην ενδεκαδα δεν τους έβγαζε μέχρι να λιώσουν οι κνημες των ποδιων τους.desperando έγραψε:δηλαδη θεωρεις σωστο,ντομπρο,αντρικιο...δεν ξερω κι εγω τι αλλο
να βγω εγω πχ που εγραψα μια μερα πριν το παιχνιδι οτι πρεπει να αλαξει4-5 παικτες που επαιξαν στο λιμπερετς και να βαλει χαριση,μυστα και να τον κραξω για τις επιλογες του?
Όταν τρεις μέρες πριν βλέπεις μια ομαδα χωρίς ενέργεια και έχοντας και επιπλέον ταλαιπωρίααπό το ταξίδι, μου φαίνεται δεν έχεις και πολλές επιλογές.θεωρώ το εκτεταμένο ροτεισον επιβεβλημένο
θεωρώ ότι η μόνη διαφορά που θα υπήρχε αν δεν γινόταν το ροτεισον θα ήταν απλά κάποιος πιθανός τραυματισμος
- kataramenos5
Σιμπα σημερα 4-5 αυριο 50 ,το Μαρτη 500 ,με εκφρασεις του στυλ "γ@μοσερβος" "το σακι που καθεται στον παγκο" κλπ ,οι ιδιοι που το καλοκαιρι αποθεωναν.Αρρωστια ειναι που εξαπλωνεται καθε χρονο με τον ιδιο ακριβως τροπο.Ε δε παλευεται ρε φιλε.
Αλλο ομως το να νευριασεις που εχασες κι αλλο να στρεψεις το θυμο σου κατα της ομαδας ,κατα του προπονητη.
Εστω κι αν εκαναν λαθη.
Απ το πρωτο ημιχρονο το καταλαβα το εργο .Δευτερο δεν ειδα.
Οχι, εχω χω δει το ιδιο εργο(σε παραλλαγη) πολλες φορες ξερω τι γινεται σε καθε σκηνη και φυσικα στο τελος.pilotos έγραψε:Εσένα δε σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι;
SM-G935F
Αλλο ομως το να νευριασεις που εχασες κι αλλο να στρεψεις το θυμο σου κατα της ομαδας ,κατα του προπονητη.
Εστω κι αν εκαναν λαθη.
Εδω μαλλον ηταν περισσοτερο θεμα κουρασης καποιων βασικων και της προσπαθειας του βλαντο να ανακατεψει την τραπουλα με ευρυ ροτεισον.Ηδη φανηκε οτι ομαδες σα την ξανθη ειχαν βρει τον τροπο να μας σταματησουν.Ε βαλτε και την επιπλεον κουραση απ την πεμπτη δε θα μας εβγαινε παλι.από kataramenos5 » Πέμ Σεπ 29, 2016 11:42 pm
Αν συνεχισουμε ετσι θα χουμε προβλημα.Πολλα συννεφακια μαζευονται παιχνιδι με παιχνιδι και δε μ αρεσει.Αντι να γινομαστε καλυτεροι βλεπουμε τα ιδια και χειροτερα.Νομιζω θεμα πειθαρχιας και συγκεντρωσης που πρεπει να συμμαζευτει αμεσα .
Απ το πρωτο ημιχρονο το καταλαβα το εργο .Δευτερο δεν ειδα.
ε τοτε, η λυση ειναι να καταπολεμησεις στοχευμενα αυτην την αρρωστια, και οχι γενικως κ αοριστως να βαλλεις εναντιον ολοκληρου του σωματος (το β' ενικο χαριν συζητησης)
Και οσον αφορα στην αρρωστια των ραδιοφωνων, υπαρχουν τροποι καταπολεμησης και αυτης, και εχουν κατατεθει (αλλα και η παε κοιμαται, δε θωρακιζεται σωστα)
Τωρα οσον αφορα στα αγωνιστικα, μια χαρα επιβεβλημενο ηταν το ροτεισιο...
Το θεμα ειναι πως το κανεις και πως ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες επιπλεον μπερδεματος της ομαδας (βλεπε 4-4-2)
Και οσον αφορα στην αρρωστια των ραδιοφωνων, υπαρχουν τροποι καταπολεμησης και αυτης, και εχουν κατατεθει (αλλα και η παε κοιμαται, δε θωρακιζεται σωστα)
Τωρα οσον αφορα στα αγωνιστικα, μια χαρα επιβεβλημενο ηταν το ροτεισιο...
Το θεμα ειναι πως το κανεις και πως ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες επιπλεον μπερδεματος της ομαδας (βλεπε 4-4-2)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 02 Οκτ 2016, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Ναι. Πες μου, δεν θυμάμαιefthimis_paok έγραψε:Τουλάχιστον 2-3 ματς πέρυσι και δεν ηταν "αποτελεσματικός" είπα. Να σου πω ποια;
Δεν θυμάμαι ακριβώς.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο επαιξε ρολο..Sick Bastard έγραψε:Ασσίστ με BVBefthimis_paok έγραψε:Ο μυστα δυστυχώς όσες φορές ξεκίνησε βασικός δεν ηταν αποτελεσματικός.
Δοκάρι και γκολ με Ξάνθη
και άλλα που δεν θυμάμαι.
Είναι δύσκολο να παίξει καλά, όταν έχεις στόπερ από πίσω σου
- kataramenos5
Πες μου που ακριβως με ποιο κομματι απ το ποστ μου θεωρεις οτι εθιξα εσενα προσωπικα γιατι δε καταλαβαινω την αντιδραση.simba έγραψε:ε τοτε, η λυση ειναι να καταπολεμησεις στοχευμενα αυτην την αρρωστια, και οχι γενικως κ αοριστως να βαλλεις εναντιον ολοκληρου του σωματος (το β' ενικο χαριν συζητησης)
Και τι να καταπολεμησω στοχευμενα ,το φλιτ ειμαι?Ενα γενικο σχολιο για τη νοοτροπια ενος μεγαλου μερους του λαου μας εκανα.
O Ivic μας είχε συνηθισει σε πιο μετριοπαθης επιλογες. Την κοπωςη θα μπορουσε να την αντιμετωπισει με μικροτερο rotation.Προσωπικα με προβληματισε και το εκτεταμενο ροτεσιον και οι επιλογες σε προσωπα (Κρεσπο RB, Facundo AM/SS) ενω υπηρχαν πιο ορθολογικες επιλογες με ξεκουραστα ποδια, αλλα και το overcoaching. Τρεις φορες αλλαξε σχημα μεσα στο παιχνιδι.desperando έγραψε:ο σαντος στον ΠΑΟΚ είχε ένα ματς την εβδομάδα,αρα λογικό να μην κάνεις ροτεισον.aoratos έγραψε:Αν εχεις την άποψη ότι το εκτεταμένο rotation και η αλλαγή σχηματισμού είναι ορθολογικο και κάτι που σαν προσεγγιση στο ποδοσφαιρο αποδίδει τότε είναι εντελώς ηλίθιο να πεις το αντίθετο επειδη το αποτελεσμα και η εικονα της ομαδας στην προκειμενη περιπτωση δεν σε δικαιωνει.Είναι ομως?? Στον ΠΑΟΚ η πλειοψηφεια των προπονητων που δοκιμασαν τόσο μεγαλο ροτεσιον κάηκαν. Ο Σαντος θυμιζω ότι το πήγαινε στο άλλο άκρο και παίκτες που θεωρούσε σταθερες στην ενδεκαδα δεν τους έβγαζε μέχρι να λιώσουν οι κνημες των ποδιων τους.desperando έγραψε:δηλαδη θεωρεις σωστο,ντομπρο,αντρικιο...δεν ξερω κι εγω τι αλλο
να βγω εγω πχ που εγραψα μια μερα πριν το παιχνιδι οτι πρεπει να αλαξει4-5 παικτες που επαιξαν στο λιμπερετς και να βαλει χαριση,μυστα και να τον κραξω για τις επιλογες του?
Όταν τρεις μέρες πριν βλέπεις μια ομαδα χωρίς ενέργεια και έχοντας και επιπλέον ταλαιπωρίααπό το ταξίδι, μου φαίνεται δεν έχεις και πολλές επιλογές.θεωρώ το εκτεταμένο ροτεισον επιβεβλημένο
θεωρώ ότι η μόνη διαφορά που θα υπήρχε αν δεν γινόταν το ροτεισον θα ήταν απλά κάποιος πιθανός τραυματισμος
Μα δε θιχτηκα ρε συ ουτε στην πεφτω, μη λεμε ξανα τα ιδια..
Απλα οπως εχω τονισει πολλακις (κ μολις πριν λιγη ωρα), θεωρω οτι η γενικευση δεν ειναι γονιμη (γτ οπως ειπες κ συ, 4-5 ειναι οι φωνες) αλλα αποπροσανατολιστικη, και ορισμενες φορες φλερταρει με το σακουλιασμα, με αποτελεσμα να δινονται λαθος εντυπωσεις..
Και ελα που δεν ξερεις τι εννοω με τη στοχευμενη καταπολεμηση
Οριστε, κουοταρε αυτο με το οποιο διαφωνεις ή πιστευεις οτι ειναι χαρακτηριστικο της αρρωστης νοοτροπιας που αναφερεσαι, και κανε ευθεια αντιπαραθεση ή αποδομησε το.
Αιντε, φτανει μ'αυτα, παμε για κανα συνθημα
Απλα οπως εχω τονισει πολλακις (κ μολις πριν λιγη ωρα), θεωρω οτι η γενικευση δεν ειναι γονιμη (γτ οπως ειπες κ συ, 4-5 ειναι οι φωνες) αλλα αποπροσανατολιστικη, και ορισμενες φορες φλερταρει με το σακουλιασμα, με αποτελεσμα να δινονται λαθος εντυπωσεις..
Και ελα που δεν ξερεις τι εννοω με τη στοχευμενη καταπολεμηση

Οριστε, κουοταρε αυτο με το οποιο διαφωνεις ή πιστευεις οτι ειναι χαρακτηριστικο της αρρωστης νοοτροπιας που αναφερεσαι, και κανε ευθεια αντιπαραθεση ή αποδομησε το.
Αιντε, φτανει μ'αυτα, παμε για κανα συνθημα

- ΑποστόληςΑ
Ρε παιδια, μιλατε για τον Μυστα που εκανε τελική στο 9' οταν ο Τζάλμα εχει 1 (ΜΙΑ) τελική σε 6-7 ματςSick Bastard έγραψε:Ναι. Πες μου, δεν θυμάμαιefthimis_paok έγραψε:Τουλάχιστον 2-3 ματς πέρυσι και δεν ηταν "αποτελεσματικός" είπα. Να σου πω ποια;
Δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ειναι ξεκαθαρο οτι αν ειχε Μάτος απο πίσω θα λειτουργούσε και διαφορετικά
και ακομη περισσοτερο με μπισε διπλα για τριγωνακια και απασχοληση αμυντικων..
αλλα ξεχασα, αυτα δεν παιζουν ρολο...φαση "σκασε και κολυμπα, ακομα και στα σκατα".
Και συγνωμη αλλα το επιχειρημα "2-3 φορες ξεκινησε βασικος (ενας 20χρονος!) και ηταν αναποτελεσματικος ή ακομα κ απογοητευτικος, αρα δεν κανει για βασικος ή δεν πρεπει να παρει συνεχομενα ματς", δεν ειναι και πολυ ποδοσφαιρικο...
Δε λεμε να το παιξουμε κ20 που θα ψηνει παικτες, αλλα οταν καποιος μικρος οποτε παιζει εχει key ενεργειες κ τις περισσοτερες φορες κανει τη διαφορα, εστω και ως αλλαγη, αξιζει να παρει καποια συνεχομενα ματς (σε κανονικες συνθηκες), ιδιαιτερα οταν ο παικτης που εχει μπροστα του, δεν ειναι σε καλο φεγγαρι ή κανει κοιλια.
αλλα ξεχασα, αυτα δεν παιζουν ρολο...φαση "σκασε και κολυμπα, ακομα και στα σκατα".
Και συγνωμη αλλα το επιχειρημα "2-3 φορες ξεκινησε βασικος (ενας 20χρονος!) και ηταν αναποτελεσματικος ή ακομα κ απογοητευτικος, αρα δεν κανει για βασικος ή δεν πρεπει να παρει συνεχομενα ματς", δεν ειναι και πολυ ποδοσφαιρικο...
Δε λεμε να το παιξουμε κ20 που θα ψηνει παικτες, αλλα οταν καποιος μικρος οποτε παιζει εχει key ενεργειες κ τις περισσοτερες φορες κανει τη διαφορα, εστω και ως αλλαγη, αξιζει να παρει καποια συνεχομενα ματς (σε κανονικες συνθηκες), ιδιαιτερα οταν ο παικτης που εχει μπροστα του, δεν ειναι σε καλο φεγγαρι ή κανει κοιλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 02 Οκτ 2016, 21:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Panos Fanfaras
Αν εβαζε Κιτσιου δεξι μπακ και Μπισεσβαρ δεκαρι, το rotation θα ηταν ακριβως το ιδιο σε αριθμο αλλαγων αλλα η συνθεση θα ηταν πολυ πιο ορθολογικη και πιθανο να παιζαμε πολυ καλυτερα.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk