Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Ασε με ρε Οντι ο αλλος που εγραφε χτες οτι ηθελε να δει Χαριση και Μυστακιδη σημερα βασικους κραζει σημερα τον κοσμο γιατι ηθελε λεει να δει Χαριση και Μυστακιδη βασικους...
μαλλον καταλαβες λαθος
κραζω τον κοσμο που κραζει τον προπονητη που χθες θα σου εφερνε τον τιτλο και σημερα εγινε ο προπονητης της Κ20.

τελικα ποσο δικιο ειχε ο (αντιπαθης κατα τ αλλα προς εμενα) Κατ γι αυτα που εγραφε για τον ιβιτς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο κοσμος εχει καθε δικιο σημερα να κραζει τον Ιβιτς γιατι αυτος και κανενας αλλος εχασε το παιχνιδι αλλα μεχρι εδω και μεχρι ενος οριου,τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη θεωρεις σωστο,ντομπρο,αντρικιο...δεν ξερω κι εγω τι αλλο
να βγω εγω πχ που εγραψα μια μερα πριν το παιχνιδι οτι πρεπει να αλαξει4-5 παικτες που επαιξαν στο λιμπερετς και να βαλει χαριση,μυστα και να τον κραξω για τις επιλογες του?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν βλέπω να λέει κανένας να πάρει μπούλο ο Ιβιτς.

Τι γνωστές χαριτωμενιές βλέπω ότι κ καλά φταίει ο κόσμος κ καλά κάτι μαγικό που έχει η πόλη.

Δλδ σ'ολο τον κόσμο επιτρέπεται να λένε ότι έκανε κάπου λάθος ο Γουαρδιόλα ή ο Κλοπ η ο Μουρίνιο , αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διανοηθει κανείς να πει ότι έκανε κάπου λάθος ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Εκανε λάθος σήμερα ? Νομίζω ναι.

Σημαινει αυτό "Το μπούλο ρεεεεεεεεεεε" ? Δεν νομίζω ....

Κ καλά είναι να χαλαρώσουνε λιγάκι οι κ καλά υποστηρικτές κ θεματοφύλακες .

Το έγραψα κ για τον Αγγελο κ για τον Ιγκορ , ισχύει κ για το Βλάντο.

Τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν τον κρατάει κ δεν τον διώχνει κάποιο ποστ εδω. Τον κρατάει η τον διώχνει ο Ιβαν ανάλογα με το πως καταλαβαίνει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

aoratos έγραψε:
joshua έγραψε:Τι στο διαολο παθαινετε ολοι ρε οταν καθεστε λιγο καιρο στον παγκο αυτης της καταραμενης ομαδας και αρχιζετε τις παπαριες? Τι ονειρο ειδες και κατεβασες 4-4-2 με τον Κρεσπο δεξι μπακ και χωρις δημιουργικο χαφ? 3ο συνεχομενο παιχνιδι που τα κανεις @#@!@# αλλα σου εκατσε το ενα και σημερα βρηκαμε αλοθι τον εποπτη.Εχω σκασει δεν αντεχω αλλο τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια,μετα φταιει ο κοσμος η μιζερια και η μιρλα.
Ποςο δικιο ρε joshua και εγω κοντευω να τρελαθω. Παθαινουν απειρια. Τι πανικος και overcoaching ητανε αυτος ρε γαμωτο;; Ο Σαντος δεν εβγαζε τις σταθερες του απο το γηπεδο μεχρι να λιωσουν οι κνημες των ποδιων τους.
Θα συμφωνήσω, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Mapogo έγραψε:Δεν βλέπω να λέει κανένας να πάρει μπούλο ο Ιβιτς.

Τι γνωστές χαριτωμενιές βλέπω ότι κ καλά φταίει ο κόσμος κ καλά κάτι μαγικό που έχει η πόλη.

Δλδ σ'ολο τον κόσμο επιτρέπεται να λένε ότι έκανε κάπου λάθος ο Γουαρδιόλα ή ο Κλοπ η ο Μουρίνιο , αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διανοηθει κανείς να πει ότι έκανε κάπου λάθος ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Εκανε λάθος σήμερα ? Νομίζω ναι.

Σημαινει αυτό "Το μπούλο ρεεεεεεεεεεε" ? Δεν νομίζω ....

Κ καλά είναι να χαλαρώσουνε λιγάκι οι κ καλά υποστηρικτές κ θεματοφύλακες .

Το έγραψα κ για τον Αγγελο κ για τον Ιγκορ , ισχύει κ για το Βλάντο.

Τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν τον κρατάει κ δεν τον διώχνει κάποιο ποστ εδω. Τον κρατάει η τον διώχνει ο Ιβαν ανάλογα με το πως καταλαβαίνει.
Ν αγιάσει το στόμα σου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωραια, ας αναλωθουμε αλλη μια φορα σε μαλακιες, χαριτωμενιες κ αλογες γενικευσεις (με κορωνες για να την πούμε σε αλλους), ξεφευγοντας απο νηφαλιες συζητήσεις για αγωνιστικα και μη, επειδη 3-4 σημερα εκραξαν κ επειδη στα ραδιοφωνα καποιοι ξεσκιζουν..

ΟΜΟΡΦΑ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επειδη το γαμωκροατης που ειχα ριξει εχει γινει τσιχλα, υπενθυμιζω στις ασθενης μνημες οτι γαμωκροατης εγινε, δεν ηταν. Τον στηριξα μεχρι που μετα απο ποσους μηνες ακομα ηταν σκατα η ομαδα και αυτος εξυμνουσε παικτες του γαυρου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βαρέθηκα να κάνω όνειρα.
Αστείος Προπονητής-Αστείες μεταγραφές παίκτες για πασούλες μόλις πρέπει να κερδίσεις χέζονται πάνω τους

Ρε Ιβιτσ βάλε τουλάχιστον κίτσιου, τί μου βάζεις περέιρα κλάους κανένα μάτς του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ!
ΝΤΡΟΠΗ

Ο ΧΑΡΙΣΗΣ μάλλον πρέπει να πάει δανεικός, τσίμιροτ να κάτσει κάνα 2-3 μάτσ πάγκο, περέιρα δεν τον κρίνω δεν επεζε φορ
κάμποσ κλασσικός αφρικανός με ψυχολογικά.

Η αλήθεια είναι πούλησα Μάκ και πήρα Κάμπος?? ούτε εξτρέμ απ τα lidl.
Ε ναι , τα παραπανω κι αρκετα παρομοια ειναι επικοδομητικη κριτικη και θελετε σοβαρα να κανουμε κουβεντα?
Για τι πραγμα ,για εναν ποδοσφαιρικο αγωνα που στραβωσε γιατι α) ειχες αγωνα Πεμπτη στο εξωτερικο,β) σε πανε γ@@@@ας τα κορακια γ)βασικοι σου παικτες ειναι χωμα δ)επαιζες 4 η ωρα με τον ηλιο νταλα .
Πολυ θα θελα μια συζητηση του στυλ "γιατι 4-4-2" αλλα μ αυτα που διαβαζεις δε γινεται.Καποιοι τα βλεπετε ψυχραιμα, σε καποιους αλλους τους ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εσένα δε σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε αδερφε, μολις πριν λιγες μερες στο ειπα..
Η τους αγνοεις (ειδικα τους κομητες) χωρις να δινεις αξια ή τους αποδομεις στοχευμενα..
Οχι με γενικευσεις, γτ παρεξηγουνται απο πολλους μιας και δεν ειναι αυτο το κλιμα που βγαινει τουλαχιστον απο δω μέσα.. ;)

Και ειναι κριμα για 4-5 να αναλωνομαστε στην εσωστρεφεια κ να εκτροχιαζονται οι κουβεντες μας..
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:δηλαδη θεωρεις σωστο,ντομπρο,αντρικιο...δεν ξερω κι εγω τι αλλο
να βγω εγω πχ που εγραψα μια μερα πριν το παιχνιδι οτι πρεπει να αλαξει4-5 παικτες που επαιξαν στο λιμπερετς και να βαλει χαριση,μυστα και να τον κραξω για τις επιλογες του?
Αν εχεις την άποψη ότι το εκτεταμένο rotation και η αλλαγή σχηματισμού είναι ορθολογικο και κάτι που σαν προσεγγιση στο ποδοσφαιρο αποδίδει τότε είναι εντελώς ηλίθιο να πεις το αντίθετο επειδη το αποτελεσμα και η εικονα της ομαδας στην προκειμενη περιπτωση δεν σε δικαιωνει.Είναι ομως?? Στον ΠΑΟΚ η πλειοψηφεια των προπονητων που δοκιμασαν τόσο μεγαλο ροτεσιον κάηκαν. Ο Σαντος θυμιζω ότι το πήγαινε στο άλλο άκρο και παίκτες που θεωρούσε σταθερες στην ενδεκαδα δεν τους έβγαζε μέχρι να λιώσουν οι κνημες των ποδιων τους.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ο μυστα δυστυχώς όσες φορές ξεκίνησε βασικός δεν ηταν αποτελεσματικός.
Ο Χαρίσης ρωτούσαμε τι παίχτηκε κ χάθηκε ακόμη κ απο τις αποστολές, οχι απο την ενδεκάδα. Απογοητευτικός σήμερα.
Ο μπισεβαρ έπρεπε να μπει στο ημίχρονο. Παίξαμε με δυο Φορ αλλα προφανώς δεν μπορούσαμε να δώσουμε τη μπαλα σωστά μπροστα κ να αναπτυχθούμε σωστά. Εκει δεν βοήθησε ο περειρα καθόλου. Είδαμε τον τσιμι να ανεβαίνει προς τα αριστερά, αλλα προφανώς δεν τραβάει πιο μπροστα.
Ο Μαλεζάς μπορεί να μην έκανε κάποιο λάθος αλλα δεν μου ενέπνεε σίγουρια κ εμπιστοσύνη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

efthimis_paok έγραψε:Ο μυστα δυστυχώς όσες φορές ξεκίνησε βασικός δεν ηταν αποτελεσματικός.
Ασσίστ με BVB
Δοκάρι και γκολ με Ξάνθη
και άλλα που δεν θυμάμαι.

Είναι δύσκολο να παίξει καλά, όταν έχεις στόπερ από πίσω σου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

την εμφανιση 3 μερες πριν ξεχασες ;)

αλλα στον παγκο αιωνια μωρε το λιμο, μη σου πω και να φυγει δανεικος..ειναι δυνατον να μη μπορει να περασει 2 και 3 παικτες μονος του?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”